
مشاوره زوجین
تعداد بازدید : 165
خانمم جوری من را می زند که جایش تا 2 روز تیر می کشد!
نویسنده : راهله فارسی | مشاور
مردی 40 ساله ام. قدم 170 سانتی متر و 70 کیلو وزن دارم. خانمم 180 سانتی متر قد دارد و 85 کیلو وزن. هر وقت از کوره
در می رود، من را هل می دهد و دستش خیلی سنگین است. توی گوشم نمی زند ولی همین که به دست یا پشتم ضربه ای می زند، تا دو روز تیر می کشد. تنها مشکل مان همین است. حتی جرئت طلاق دادنش را هم ندارم. چه کنم؟
ظاهرا راه ارتباطی شما با همسرتان قطع شده و بیشتر حس ترس است که این رابطه را مدیریت می کند. وقتی در رابطه ای ترس حس غالب باشد، بین همسران فاصله ای ایجاد می شود و صمیمیت از بین می رود.
مشکل شما تفاوت وزن نیست!
شما در پیامک تان مشکلی را در تفاوت ظاهری خودتان مطرح کردید(با گفتن وزن و قد خودتان و مقایسه اش با همسرتان) اما باید به این نکته اشاره کنم که مشکل اساسی شما نبود گفت وگوی صحیح بین شما و همسرتان است. ببینید تفاوت ظاهری بین شما می تواند یکی از عوامل موثر در مشکل تان باشد اما تنها مشکل نیست. در ظاهر سبک شوخی های شما نیز با هم فرق دارد. مثلا اگر به همسرتان بگویید که ضربه زدن به پشت تان باعث درد می شود، شاید او بگوید که داشتم شوخی می کردم.
چگونه با همسر صحبت کنم؟
برای داشتن یک رابطه سالم و رضایت بخش، داشتن گفت و گو لازم است. نباید درباره این مسئله بی اهمیت باشید چراکه با حرف زدن بسیاری از مشکلات و سوءتفاهم ها برطرف می شود. داشتن یک رابطه شاد و خوب کار سختی نیست. کلید موفقیت در روابط همسران بیان عواطف و احساسات واقعی و شفاف خود و بر زبان آوردن آن هاست. البته پیش از بیان احساسات باید خودمان از وجود آن ها آگاه باشیم تا بتوانیم درباره آن ها فکر کنیم. برای رسیدن به این خواسته، لازم است بیاموزیم چگونه با همسرمان صحبت کنیم و هر حرفی را در چه شرایط و با چه ادبیاتی بیان کنیم.
از افزایش درگیری اجتناب کنید
تفاوت های افراد باعث جذب آنان به یکدیگر می شود. با افزایش درک و آگاهی می توان به تفاوت ها احترام گذاشت. وقتی که زوج ها تفاوت های یکدیگر را بپذیرند و سعی در تغییر یکدیگر نداشته باشند، شباهت ها و همانندی های بسیاری را نیز در یکدیگر پیدا می کنند.ممکن است اولین واکنش شما این باشد که به او نق بزنید یا به خاطر رفتار او عصبانی شوید اما لطفا مقاومت کنید. شما ممکن است به نقش یک والد تبدیل شوید که برای شما یا همسرتان خوب نخواهد بود. اولین قدم برای تغییر رفتارهای پرخاشگرانه این است که واقعا همسرتان خودش هم بخواهد تغییر کند. برای این منظور لازم است با او بنشینید و سعی کنید با هم سود و زیان رفتارهای پرخاشگرانه اش را بررسی کنید. در گفت و گو کردنتان از حس های خوب و دوست داشتن های تان و این که دوست دارید زندگی را بهتر کنید، بگویید و بعد از این که حس های خوب را گفتید، رفتارهایی را که ناراحت تان می کند، بیان کنید. اگر صحبت کردن سخت است، می توانید این حس ها را با نوشتن روی کاغذ یا پیامک مطرح کنید.توصیه پایانی ام این است که سعی کنید در زمان هایی که همسرتان با آرامش و بدون عصبانیت رفتار می کند، بیشتر به او توجه کنید و زمان هایی که عصبانی است، توجه تان را کمتر کنید و در نهایت این که از همسرتان بخواهید که تکنیک های کنترل خشم را مطالعه کند.