انتقام بزدلانه با کشتار زنان و کودکان
در حملات ائتلاف سعودی به مناطق مسکونی در صنعا، بیش از 20 غیرنظامی از جمله چندین زن وکودک کشته یا زخمی شدند. همزمان تصاویر ماهواره ای از شدت حمله به تاسیسات نفتی امارات خبر می دهند

کامیار - جنگنده بمبافکنهای ائتلاف سعودی در انتقامی بزدلانه و به تلافی حملات دقیق و حساب شده موشکی و پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن به خاک امارات متحده عربی، مناطق مسکونی در صنعا پایتخت یمن را بمباران کردند. المیادین شمار شهدای جنایت سعودی اماراتی را ۲۳ نفر اعلام کرد که شماری زن و کودک در میان آن ها هستند. حمله خونین به صنعا طی دو سال گذشته در حالی صورت گرفت که سخنگوی نیروهای مسلح یمن صبح دیروز طی پیامی در تشریح جزئیات عملیات توفان یمن گفت: در عملیات توفان (گردباد) یمن، پالایشگاه نفتی المصفح و فرودگاه ابوظبی با چهار فروند موشکهای بالدار (کروز) قدس ۲ هدف قرار گرفت. همچنین یک فروند موشک بالستیک ذوالفقار، فرودگاه دبی را هدف قرار داد. به گفته این سخنگو، پهپادهای صماد۳ هم علاوه بر اهداف یادشده، تعدادی دیگر از اهداف حساس و مهم را مورد حمله قرار دادند. البته وی نامی از این اهداف نبرد. نکته مهمی که سخنگوی نیروهای مسلح یمن به آن اشاره کرد این بود که از این به بعد امارات «کشورکی» ناامن خواهد بود و تا زمانی که پایش را از یمن بیرون نکشیده این مسئله ادامه خواهد داشت. نکته دیگر، استفاده از موشک بالدار یا همان کروز در این حملات بود که باعث بالا رفتن دقت اصابتها شده است. آسوشیتدپرس نیز مدعی شد که تصاویر ماهواره ای شرکت آمریکایی «پلانت لبز پی بی سی» که این خبرگزاری آن را تجزیه و تحلیل کرده است، به وضوح شدت خسارات وارد شده به تاسیسات نفتی ابوظبی را مشخص می کند. جالب این جاست که وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم به همراه واشنگتن، حملات به ابوظبی را محکوم کرد و گفت: اسرائیل در کنار امارات ایستاده است.
امارات بازنده تکرار آتش افروزی در یمن
اکنون این سوال مطرح است که آیا امارات از این حملات و ارسال پیام درس خواهد گرفت یا این که همچنان به همراه سعودی خود را در باتلاق یمن غرق خواهد کرد؟ در پاسخ به این سوال به چند نکته مهم اشاره می شود، نخست این که حملات ارتش و کمیته های مردمی یمن به امارات ثابت کرد که زرادخانه موشکی و پهپادی یمنی ها هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت در سطحی است که بتواند امارات را هدف قرار دهد. نکته دوم این که مسیری حدود 1600 کیلومتری را موشک هاو پهپادهای یمنی ها طی کرده است تا به امارات برسد که این موضوع از پیشرفت چشمگیر یمنی ها در ساخت موشک ها وپهپادهای دوربرد و موثر حکایت دارد. نکته سوم موفقیت این حملات از شکست تجهیزات وسامانه های دفاعی موشکی چون پاتریوت حکایت دارد و البته حضور پایگاه های نظامی آمریکا و فرانسه در امارات و حتی توافق امنیتی ابوظبی با رژیم صهیونیستی نیز نتوانسته جلوی اجرای موفق این حملات را بگیرد. نکته چهارم این که امارات کشوری کوچک و با هویت تجاری است و از این زاویه با عربستان که وسعت زیاد و امکانات زیادی دارد، متفاوت است و هر گونه حمله به این کشور می تواند حیات آن را با تهدید روبه رو کند. نکته پنجم این که ادامه مداخله نظامی امارات در یمن نمی تواند تاثیری بر روند اوضاع میدانی داشته باشد، چنان که تاکنون نداشته است و حملات کور هوایی نیز نمی تواند به تغییر نتیجه منجر شود چرا که یمنی ها چیزی برای از دست دادن ندارند، اما امارات اگر به طور مستمر هدف قرار گیرد به زودی با مهاجرت سرمایه گذاران، تعطیلی فرودگاه ها و مهاجرت ساکنان خارجی که بخش اعظم جمعیت این کشور را تشکیل می دهند روبه رو خواهد شد، ضمن این که اگر نقاط حیاتی امارات چون تاسیسات آب شیرین کن یا برخی از برج های بلند آن هدف قرار گیرد، دیگر چیزی از این کشور باقی نخواهد ماند. حملات دوشنبه سبب کاهش شاخص بورس، توقف فعالیت های اقتصادی و تعطیلی فرودگاه ها و همچنین لغو دیدار محمد بن زاید ولیعهد امارات با رئیس جمهور کره جنوبی شد و اگر این حملات ادامه داشته باشد، قطعا حاکمان در کاخ شیشه ای نشین امارات بازنده خواهند بود.