ایران – این روزنامه از سیاست جدید وزارت کشور در تعیین استانداران خبر داد و نوشت : برای نخستین بار وزارت کشور ... مکانیسمی را طراحی کرده که بیشباهت به معرفی وزرا به مجلس و گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان نیست. بر اساس این راهبرد فرم و پرسش نامهای در اختیار مجمع نمایندگان هر استان در مجلس قرار گرفته و از آنان خواسته شده ضمن بیان مشکلات و مسائل استان خود، با در نظر گرفتن ملاکهای مد نظر وزارت کشور و راهبرد دولت سیزدهم، چهرههای شاخص و مستعد این مسئولیت خطیر را به وزارت کشور معرفی کنند.
فرهیختگان- این روزنامه نوشت: جمهوری اسلامی در مقام تصمیم، تصمیم عاقلانهای در مواجهه با بحران افغانستان گرفته؛ تصمیمی که راحتتر از موارد مشابه عراق و سوریه قابلیت تبیین عقلانی دارد، اما در مقام اجرا و تبیین آن، عملکرد مطلوبی نداشته است. افکارعمومی مردم و اهالی سیاست از این اختلال در اجرا و اطلاعرسانی بهشدت ابهام دارند. حتی بخشی از مردم افغان نیز همینگونهاند و برآنند که ایران طالب را به قدرت رسانده است.
اعتماد – عباس عبدی در یادداشتی نوشت : طب سنتی و مثلا ملی و اسلامی، مشحون است از شبهعلم که مطلقا قادر به اثبات کارامدی خود در پزشکی مبتنی بر شاهد نیستند،.... ولی چرا عدهای متولی این نوع طبابت! غیر موثر شدهاند؟... چون قادر به اثبات اثربخشی آن نیستند، میکوشند که یک عنوان جدید برای آن فراهم کنند، بلکه از زیر بار قواعد پزشکی مبتنی بر شواهد خارج شوند.
کیهان- این روزنامه نوشت: ایران از نظر علمی و تکنولوژیک میتواند به کمک مردم افغانستان بشتابد. ایران میتواند در حوزه معدن، کاستیهای خود در زمینه معادن اورانیوم را برطرف کند.
وطن امروز- این روزنامه با تیتر « واکسن؛ سریع، فوری، انقلابی» نوشت: هماکنون روزانه بیش از یک میلیون دوز واکسن کرونا در سراسر کشور تزریق میشود و قرار است میزان واکسیناسیون در کشور به 2 میلیون دوز برسد، زیرا در برخی مناطق واکسیناسیون توسط جهادگران بسیجی و نیروهای سپاهی 24 ساعته شده است.
جمهوری اسلامی- این روزنامه نوشت: تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هنوز هم اخبار افغانستان را با طعم «طالبان تغییر یافته» نقل میکند! خبرنگار صداوسیما در کابل از کنار آن همه جنایات تروریستهای طالبان در پنجشیر، آوارگی زنان و کودکان مسلمان در کوهها بیتفاوت عبور میکند .