اعتماد-بعد از تغییرات گسترده دو سال گذشته در مدیران و سیاستهای صداوسیما، در روزهای اخیر مدیر شبکه مستند هم با نفوذ وحید جلیلی تغییر کرد. در مقابل اما جریان نزدیک به وحید جلیلی میگوید که مجری منتسب به این جریان با نفوذ و فشار از بیرون، مجبور به کنارهگیری شده است. دیالوگهایی که میتوان آن را نشان از تشدید جنگ قدرت در جامجم دانست.
کیهان - علت ناترازی عرضه و تقاضای برق 8 سال بیخیالی و سوءمدیریت دولت روحانی است. حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین، که باید به عنوان ریاست جمهوری چارهای برای حل این بحران میاندیشید تنها به یک عذرخواهی بسنده میکرد و مسیر توجیه را پی میگرفت. وی در 15تیرماه 1400 گفته بود: «در تابستان که همیشه مشکل برق و آب پیدا میکنیم. تولید برق ما مناسب بود اما امسال خشکسالی داشتیم و در کنار آن مصرف هم بالا رفته است.
دنیای اقتصاد - در مناطق متوسط رو به بالای پایتخت، «اجارههای پیشنهادی موجرها» با فرمول رهنکامل، بعضا برابر با «میانگین قیمت خرید آپارتمان در سال ۹۸» شده است.
ایران -پس از چهار دهه فعالیت دانشگاه آزاد، رتبه بینالمللی این دانشگاه رشد نداشته است. دانشگاه آزاد نتوانسته زیرساختهای علمی خود را بهبود بخشد. دانشگاه آزاد روز به روز بر تعداد صندلیهای آموزشی خود اضافه میکند و دانشجویان بدون آزمون زیادی را جذب میکند در حالی که بالا نرفتن کیفیت آموزشی، هزینههای سرباری به دوش دانشجوها می گذارد بدون آن که خدمات قابل توجهی دریافت کنند و شهریههایی که سال به سال آن قدر بالا میرود که دیگر توجیهپذیر نیست .
ابتکار - گردش مالی فروشندگان فیلتر شکن،۲تا۳برابر درآمد عملیاتی مخابرات ایران است... با فرض حداقلیترین حالت، ۲۵ درصد کاربران از فیلترشکنهای پولی استفاده میکنند. این یعنی گردش مالی فروشندگان ویپیان در ایران، ماهانه حدود هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است.در این بین اما تنها فروشندگان ویپیان نیستند که از ابَر سانسور در ایران سود میبرند. درگاههای پرداخت، بانکها، اپراتورهای اینترنتی و حتی شرکت مخابرات نیز در زمره منتفعان این مسئله قرار میگیرند.سود بانکها از خرید ویپیان، با احتساب کارمزد تراکنش ۷۲۰ تومانی، حدود ۴۰ میلیارد تومان در ۹ ماهه اخیر است.