
تعداد بازدید : 460
حرف مردم
آقای جهانگیری می گوید کمبود کالا نداریم و همه چیز فراوان است اما آقای جهانگیری ارزاق فراوان به چه قیمتی؟ همه چیز نسبت به سال گذشته 2 یا 3برابر شده و هیچ قدرت خریدی برای طبقه متوسط و پایین نمانده است.
از شدت تورم وگرانی سرسام آور صدای خردشدن استخوان هایم را می شنوم. آیا کسی گوش شنوا دارد؟ آیا پیامک من به جایی می رسد؟
قبلا شک داشتم اما حالا مطمئنم که اداره امور از دست دولت خارج شده است و این دلالان و محتکران اند که کشور را میچرخانند.
خراسان از ویلاهای لاکچری لواسان نوشته ای که چنین است و چنان ولی جان برادر پول و قدرت هرمانعی را ازسر راه بر میدارد و این قصه ها حالا حالاها ادامه دارد.
گاندو نمونه دیگری از برباد دادن بیتالمال و نگاه کاملا مغرضانه صدا و سیما به دولت و... بود خدا را شکر می کنم که این سریال بی محتوا تمام شد.
تا کی این گرانی ها ادامه دارد؟ ماقشر ضعیف با این درآمد کم چه کنیم؟ ما دیگر امید به چه داشته باشیم؟ مسئولان فقط شدهاند بیننده. همسرم ازاین فشار اقتصادی، ناراحتی قلبی گرفت اما مسئولان ما بازهم فقط بیننده هستند.
این ارزانی دلار که درزندگی مردم محسوس نباشد چه سودی دارد؟
آقای وزیر کار برایتان متاسفم! بیمارستان 17 شهریور مشهد نه آزمایشگاه دارد و نه سونوگرافی اما میلیاردها تومان پول کارگران تامین اجتماعی را ماهیانه میخورد و دریغ از یک ذره خدمات در شأن کارگران!
این قدر گرانی در همه چیز تا حالا سابقه نداشته. اصلا قیمت ها بی حساب وکتابه.
بانهایت تاسف بابت سیل ویرانگر درسرزمینم دوست دارم کمک کنم ولی چطور از سفره خالی، نان اضافه بیاورم؟ چطور بادست خالی کمک برسانم؟ دولت محترم و نمایندگان مجلس یک ماه حقوق ثابت خود را هدیه کنند.امسال فقط50روز کار کردم. با سفره و دست خالی چطور کمک کنم؟
خدایا به من مستمری بگیر صبر و به آن فرد لوله کش و برق کار و کلیه افرادی که کارهای تعمیراتی می کنند، انصاف بده. آخر به قول خودشان فقط رفت و برگشت ٤٠ هزار تومان هزینه دارد!
شما اگر کشتی کشتی دارو وارد کنید نصف این داروها خرج و صرف اتباع بیگانه در کشور خواهد شد و می شود، لطفا سری به درمانگاه های احمدآباد مشهد بزنید ببینید چه خبر است؟ همه عرب هستند و از امکانات و ذخایر این کشور استفاده می کنند.
روز پنج شنبه اخبار 20:30 گزارشی از بدحجابی خانم ها تهیه کرده بود. نکته اش این جا بود که این بخش خبری با خانم هایی مصاحبه می کرد که همگی خودشان حجاب را رعایت نکرده بودند. این خنده دار نیست؟
مامور شرکت الیت با وجود داشتن شارژ اصرار بر شارژ بیشتر داشت و وقتی درخواست 10هزارتومان شارژ شد، مبلغ 50هزار تومان شارژ از حساب کسر کرد. اسم این رفتار چیه؟ به کجا شکایت کنم؟ چرا شرکت نظارت ندارد.
اگر دولت های قبل برای شهرهای کوچک و حتی روستاها بیمارستان و درمانگاه میساختند ما شاهد شلوغی بیش ازحد در شهرهای بزرگ نبودیم! بیماران چقدر باید هزینه کنند تا به مطب دکتری بروند؟ این واقعا ظلمه.
برای جلوگیری از مشکلات نقل و انتقال که هر سال گریبان گیر ادارات کل و مناطق آموزش و پرورش است خواهشمندیم فقط در استخدام معلمان، بومی گزینی را مد نظر قرار دهید ، مخصوصا در مناطق محروم و برای دانش آموزان این مناطق سهمیه ای در نظر بگیرید.
آقایان روحانی و ظریف چرا پس از شش سال سکوت و حتی جانبداری امروز جنایتهای آمریکا و انگلیس درکشورهای مختلف را مطرح می کنید و به آن می تازید؟ این نشان می دهد که شما تا کنون و با آگاهی کامل چشمتان را روی همه واقعیتها بسته اید و با پشت کردن به همه دوستان و دلسوزان و کم فهم خواندن آنان بیش از دو سال صبحانه و ناهار و شامِ به اصطلاح کاری را همراه این جنایتکاران تاریخ نوش جان کرده اید وپدیده برجامِ بی فرجام را به وجود آورده اید. مواضع امروز شما نشانه شکست شماست.
ایران دومین کشور جهان از لحاظ تعداد کشورهای همسایه است. با وجود این موقعیت عالی و بی نظیر سهم صادرات باید 2 درصد باشد؟! چه کسانی مسئول این بیتوجهی ها هستند؟ آقایان و خانم های مدیر و مسئول چه کار می کنند؟
آیا سزاوار است مردم ما به علت کاهش ارزش پول ملی وافزایش قیمت ها به مصیبت بیفتند و در عوض کشورهایی که ما ناجی آن ها بودیم ارزاق عمومی مردم را ازکشور خارج کنند؟
پیام من به آقایون و خانم دکترهای عزیز! آخه بی انصاف ها شما که فقط وقت اینترنتی رو قبول می کنید آیا فکر کردید که خیلی از هموطنان عزیز دسترسی به اینترنت ندارند و نمی تونن وقت اینترنتی بگیرن؟ اکثر این هایی که در روستا و شهرستان زندگی می کنن وارد نیستن وقت اینترنتی بگیرن. تو رو خدا رحم داشته باشید. حداقل اگه انصاف ندارید به صورت موازی به هر اندازه ای که وقت اینترنتی می دید یه چند نفری رو هم حضوری یا تلفنی قبول بفرمایید. این قشر مردم واقعا مظلوم هستند.
آقای روحانی من جوانی هستم باحقوق کارگری. چطوری بیام ماهی800هزار تومن کرایه خانه بدم؟ چراشمابه فکر ما بدبخت بیچاره ها نیستید؟ ما بد کردیم به شما رای دادیم به هزار امید وآرزو! آیا این عدالت است؟
جوابیه اداره راهداری و حمل و نقل جادهای
با عنایت به مطلب مندرج در ستون حرف مردم در تاریخ 10 تیرماه 98 در خصوص وضعیت مسیر رباط سنگ به نیشابور به اطلاع میرساند با توجه به کمبود اعتبار برای روکش راه های فرعی و روستایی طی امسال در محور رباط سنگ به سمت کدکن 4 کیلومتر روکش انجام شده است (تا روستای جوادیه) و از کدکن به سمت نیشابور به طول 5 کیلومتر سیلکت دستی (آسفالت سطحی) جهت تثبیت محور انجام شده است و بعد از اتمام عملیات سیلکت دستی، سطح موجود ماسه آسفالت خواهد شد.
ابراهیم نصری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 158
3 پیام شلیک جدید نصرا...
نویسنده : دکترحامد رحیمپور international@khorasannews.com
با مرور سخنان نصرا... درمصاحبه با المنار درمییابیم که از یک سو آن چه وی درخصوص مسائل داخلی لبنان مطرح کرد، « تثبیت معادله بازدارندگی جنگ 33روزه» و آن چه درباره منطقه و ایران و مقاومت مطرح کرد «هشدار جدی و پیام رُک به تلآویو» بود. این یادداشت نکته های اصلی مصاحبه نصرا... را توضیح میدهداما در ابتدا باید به این نکته توجه کرد که صهیونیستها و جامعه مستقر در سرزمینهای اشغالی توجه ویژهای به سخنان سیدمقاومت دارند ،علت هم بر می گردد به سال ۲۰۰۶ و جنگ ۳۳ روزه که تمام سخنان و وعدههای وی عملی شد و حتی برخی معتقدند در جنگ ۳۳ روزه جامعه صهیونیستی سخنان نصرا... را از مطالب رسانههای عبری معتبرتر و دقیقتر میدانستند.وی در این مصاحبه نیز با دردست گرفتن نقشه سرزمین های اشغالی مقابل دوربین ها وتهدید صهیونیست ها برای بازگشت به «عصرحجر» نشان داد که مقاومت ابزارهای توانمند جدیدی برای مقابله با صهیونیست ها دارد. اما پیام های سخنان نصرا... چه بود؟
1-رد اختلاف بین جریان مقاومت با روسیه در سوریه:بدون شک حضور نظامی روسیه در سواحل طرطوس و نیز قراردادهای نظامی روسیه با سوریه جایگاه قابل توجهی را در اختیار روسیه گذاشته است، اما این جایگاه در مقایسه با جایگاه ایران و حزبا... به هیچوجه «راهبردی» به حساب نمیآید. روسیه و سوریه اساسا در بعضی موضوعات راهبردی اختلاف استراتژیک دارند که چنین اختلافی بین دمشق و تهران وجود ندارد. به عنوان مثال در جنگ 33 روزه، که یک طرف رژیم صهیونیستی و یک طرف حزبا... بود، برابر اسناد، بعضی افسران یهودی روسیه در کنار افسران اسرائیل در اطراف «بنتجبیل» علیه حزبا... میجنگیدند در حالی که در این جنگ دولت سوریه از نظر تسلیحاتی و لجستیکی به طور کامل در کنار حزبا... قرار داشت. همین الان پروتکلهای تسلیحاتی امضا شده بین سوریه و روسیه بر مبنای شلیک نکردن به اسرائیل استوار است که البته سوریه به طور محدود به آن عمل میکند. با این وصف وزن تاثیر روسیه در سوریه به اندازهای نیست که بتواند از طرف دولت سوریه و همپیمانان منطقهای آن تصمیمی بگیرد و وعدهای بدهد و آن را عملیاتی کند اما همواره شایعاتی درباره اختلاف شدید و حتی درگیری بین جریان مقاومت و روسیه در سوریه منتشر می شود به این خاطر بخشی از سخنان نصرا... رد شایعات در این خصوص و تأکید برهماهنگی بین ایران و روسیه و در عین حال استقلال عمل حزبا... و مقاومت در سوریه بود: «ما با روسیه دوست هستیم و با آنها هماهنگی داریم البته از آنها دستور نمیگیریم و طرفی که هماهنگی را انجام میدهد وزارت دفاع سوریه است هماهنگی بزرگی میان روسیه و ایران چه در زمینه نظامی و چه سیاسی وجود دارد. به کسانی که بر روی اختلافات ایران و روسیه حساب باز میکنند میگویم که امروز ایران و روسیه از هر زمان دیگری به یکدیگر نزدیکتر هستند».
2- تاکید برفقدان عمق راهبردی سرزمینهای اشغالی:عمق راهبردی اصطلاحی است که در حوزه نظامی و جنگ از آن استفاده و بهفاصله بین خط مقدم یا بخشهای نبرد رزمندگان و مناطق اصلی صنعتی، پایتختها، قلب کشور و دیگر مراکز اصلی جمعیت و تولید نظامی اطلاق میشود. کشورهای وسیع و دارای عمق راهبردی این امکان را دارند که پس از حمله غافلگیرانه و دریافت ضربه اول در بخش دیگری از خاک خود، نیروهای خود را جمعآوری کنند و به بازسازی آن برای مقابله با دشمن بپردازند. رژیم صهیونیستی که فاقد عمق راهبردی است از این امکان محروم است. بنابراین اگر بهسرعت، ضربه کاری بخورد، توان جمعآوری نیروها و بازسازی آنها در مناطقی دیگر را ندارد.این همان چالشی است که صهیونیستها همواره برای آغاز جنگی جدید درخصوص آن تعلل میکنند.نصرا... در بخشی از سخنانش میگوید:«در نوار ساحلی سرزمینهای اشغالی، از شهرک نتانیا تا اشدود که طول آن 70کیلومتر و عرض آن 14 تا 20 کیلومتر است، تعداد زیادی از شهرکهای اسرائیلی در این نوار قرار دارند. این نوار یا مربع که 1200 کیلومترمربع است تمامی مراکز دولتی اسرائیل از جمله فرودگاه بنگوریون و انبارهای سلاح و کارخانجات پتروشیمی و دو بندر تلآویو و اشدود در آن قرار دارد. آیا با موشکباران این منطقه، رژیم صهیونیستی میتواند با پیامدهای آن کنار بیاید؟ چه کسی میتواند طرف دیگر را به عصر حجر بازگرداند؟»
3- دیگر نیروی هوایی، تکلیف جنگ های اسرائیل را مشخص نخواهد کرد!:این جمله پیامی مهم برای تل آویو بود. نصرا... حداقل دو بار در برهه اخیر به صراحت به تلآویو اعلام کرده که حزبا...، موشک نقطهزن دارد. این بار در این مصاحبه در قالب «سیاست ابهام در مقابل دشمن» اعلام کرد که حزبا... شاید موشک ضد هواپیما داشته باشد. طرح چنین ابهامی برای دشمن، آغاز هر جنگ جدید را به شدت سخت میکند به ویژه که اسرائیل در سال های اخیر هرگاه در حوزه دریایی و زمینی کم آورده است، به وسیله حملات سهمگین هوایی توسط هواپیماهای پیشرفته خود، تلاش کرده است تا شکست های نظامی خود را جبران کند.طبیعتا وقتی در برتری این بخش نیز تردید جدی به وجود بیاید، تلآویو دیگر به این سادگی قادر نخواهد بود به تعرض به لبنان فکر کند.نکته دیگر که باید به آن اشاره کرد تهدیدات اخیر نتانیاهو علیه ایران است. نتانیاهو به تازگی مدعی شده که با هواپیماهای نظامی پیشرفته ای همچون اف ۳۵ می تواند برخی مراکز هسته ای ایران را هدف قرار دهد! اینک این احتمال معنا می شود که نصرا... در آستانه معتبرسازی مجدد تهدید حمله هوایی نتانیاهو این پیام راهبردی را به او منتقل کرده است که در صورت لزوم می توانند، قبل از رسیدن هواپیماهای اسرائیل به آسمان ایران، آن ها را ساقط کنند.خلاصه آن که مصاحبه اخیر سید حسن نصرا... به نقطه عطف اساسی در تصمیمگیریهای مقامات امنیتی و نظامی تلآویو تبدیل شده است و تا مدتها به عنوان یک منبع و مرجع در بررسی گزینههای حزبا...
مد نظر آن ها قرار خواهد داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 109
آثار معنوی ضعف اقتصاد خطرناک تر است!
نویسنده : محمدرضازائری info@khorasannews.com
این روزها غالب شهروندان بیشتر از هر زمان دیگری فشار روزافزون مشکلات اقتصادی را در زندگی روزمره خود احساس می کنند و آثار ملموس تورم و گرانی کمرشکن را در کف خیابان و مسائل روزمره خود می بینند.
درباره آثار افزایش تورم و کاهش قدرت خرید شهروندان و نتایج محدودیت های اقتصادی مردم از زوایای سیاسی و امنیتی و اجتماعی چیزهایی گفته شده و نشر یافته است، اما آن جنبه که کمتر مشهود بوده و چندان به چشم نیامده اثر و نتیجه مشکلات اقتصادی بر مسائل اخلاقی و فرهنگی و معنوی جامعه است.
هرچه فشار اقتصادی بیشتر شود به مرور فضیلت ها و ارزش های اخلاقی رنگ می بازد و هر کس به نوعی ممکن است به این عوارض و آسیب ها مبتلا شود.
وقتی میوه گران شد مردم دیگر مهمانی نمی دهند و روابط خانوادگی قطع می شود و از برکات صله رحم محروم می مانند، وقتی حقوق ها پایین آمد برادر با برادر خودش بر سر مبلغی جزئی گلاویز می شود و پرده حرمت ها را می درند. وقتی اجاره خانه چندبرابر افزایش یافت روابط اخلاقی و کرامت انسانی آسیب می بیند و حرمت ها لگدمال می شود، ادب و احترام در گفتار و تعامل انسانی روزمره کم کم رنگ می بازد و فضیلت های اخلاقی چون سخاوت، گذشت، انصاف و عدالت در معرض خطر قرار می گیرد. وقتی پوشک و شیرخشک گران شد احتمال این که زن بارداری جنین توی شکمش را بکشد بیشتر می شود و گرفتار پیامدهای روانی آن می شود. پدری که مجبور باشد سه شیفت کار کند دیگر بچه هایش را نمی بیند و مادری جوان که چند یتیم را سرپرستی می کند آسیب پذیری بیشتری در مقابل فساد و فحشا دارد.
از طرفی آگهی های بازرگانی صداوسیما روز به روز سطح توقع را بالاتر می برند اما واقعیت های اجتناب ناپذیر زندگی روز به روز امکان معیشت و توان خرید را پایین می آورند. در این میان ارزش های اخلاقی و فضیلت های انسانی به حاشیه می روند . آیا کسی به 50 سال آینده می اندیشد و به نسلی که هر لحظه دارد از فضیلت ها و ارزش های اخلاقی دورتر می شود؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 45
هم افزایی رسانه ها برای ترویج فرهنگ رضوی

تولید محتوای موثر با قابلیت بازنشر در شبکه های اجتماعی
جانشین مدیر مسئول «آخرین خبر» نیز با اشاره به این که مهم ترین وظیفه رسانه، انعکاس و بازنمایی واقعیت هاست، گفت: تعریف رسانه در عصر جدید تغییر کرده و در شرایط کنونی حتی پلتفرم ها هم کارکرد رسانهای پیدا کرده اند، بنابراین در بنیاد امام رضا(ع) نیز باید ساختاری شکل بگیرد که متولی رسانه به شکل عام آن باشد. «سیدعلی علوی» افزود: همچنین باید به این حوزه نگاه کارکردی و مأموریت محور داشت و هر مجموعه ای که خود را خادم رسانهای امام رضا(ع) می داند، در بازه های زمانی مشخص، محصول و محتوای مؤثری ارائه کند که ظرفیت بازنشر در شبکه های اجتماعی را داشته باشد.معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد، دبیر مجمع ناشران دیجیتال اسلامی، مدیر توسعه برند «برسا» و مدیرعامل «چارخونه» نیز مطالبی درخصوص لزوم افزایش تولیدات رسانه ای در رده های مختلف سنی، بازنشر تولیدات رسانه ای متناسب با ذائقه های مردم و ضرورت های هم افزایی بیان کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 125
اهدای نشان به ۸ خادم نمونه فرهنگ رضوی

حضور امام هشتم(ع)، مایه توسعه فرهنگی ایران
استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: ایران مفتخر به وجود امام رضا(ع) است و این حضور مایه توسعه فرهنگی کشور شده است.«علیرضا رزم حسینی» افزود: در این روزگار که فشارهای بین المللی بر اقتصاد کشور وارد شده و آمریکا به دنبال تضعیف پایه های نظام است، اگر باهم و پیرو هم باشیم، از این روزها عبور خواهیم کرد. وی تصریح کرد : در گام دوم انقلاب نیازمند اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط هستیم، باید وحدت کلمه را حفظ کنیم و اگر ما در سیره عملی رضوی در بخش فردی، اجتماعی و حکومتی پایبند باشیم به تعالی می رسیم.
امام رضا(ع) حقانیت اسلام را به اثبات رساند
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نیز گفت: امام رضا(ع) اهل گفت و گو بود و توانست در برابر رویکردهای غیر توحیدی، حقانیت و صلابت اسلام را به اثبات برساند. «جمشید جعفر پور» با اشاره به شرایط کشور افزود: همه ما پشت سر رهبرمان، حرکت می کنیم و بدون ذره ای تردید می توانیم پیروز میدان های فرهنگی باشیم به شرطی که اسوه ما امام هشتم (ع) باشد.در ابتدای این مراسم نیز محمودرضا برازش مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع)، گزارشی از فعالیتهای هفدهمین دوره جشنواره ارائه کرد.
اهدای نشان به خادمان فرهنگی
در اختتامیه این جشنواره از دو تابلوی نفیس با موضوع رضوی رونمایی شد. همچنین «علی کریمی قدوسی» قائم مقام اسبق آستان قدس، «شیخ ابراهیم عیسی بنسی» از نخستین گروندگان به تشیع در غنا، «سید جعفر ماهرخسار» مداح پیش کسوت، «فائزه عظیمزاده اردبیلی» دانشیار گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی، «داریوش ارجمند» بازیگر سه نقش تاریخی و مذهبی ماندگار، «محمدعلی مجاهدی» شاعر آیینی، «قاسم توکلی راد» هنرمند خوشنویس و «علی محمد برادران رفیعی» معاون فرهنگی اسبق آستان قدس و پژوهشگر قرآنی، نشان خادم نمونه فرهنگ رضوی را دریافت کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.