فیلمنامه سیدمهدی شجاعی به چاپ نهم رسید
چاپ نهم کتاب «مرد رویاها» اثر سید مهدی شجاعی که در قالب فیلمنامه یک سریال ۱۳ قسمتی درباره شهید چمران نوشته شده است، از سوی نشر نیستان منتشر و وارد بازار کتاب شد. حساسیت شجاعی در بیان جزئیات و حضور بدون پرده بسیاری از چهرههای تاریخی فعال در مبارزات ضد رژیم پهلوی در خارج از کشور – به دور از دستهبندیهای سیاسی آنها در سالهای پس از پیروزی انقلاب – و نیز استفاده از ادبیاتی صمیمی و عامیانه برای نوشتن دیالوگهای این اثر از مهمترین مواردی است که بر جذابیت این متن افزوده است. «مرد رویاها» در ۳۸۸ صفحه رقعی و با قیمت ۳۸۰۰۰۰ تومان در دسترس علاقهمندان است.

انتشار کتاب تازه حامد عسکری با محوریت غزه
کتاب «خاکستر گنجشک ها» نوشته حامد عسکری بهتازگی توسط نشر معارف منتشر و روانه بازار نشر شدهاست. اینکتاب دربردارنده چهل و چهار داستان کوتاه درباره غزه و بمباران بیمارستان المعمدانی و شهادت هزاران کودک، زن و مرد است. به گزارش مهر، عسکری در ابتدای اینکتاب درباره نحوه نگارش آن مینویسد: «سال دو هزار و بیست و سه است، میشود هزار و چهارصد و دو هجری شمسی. من آن شب سر ضبط برنامهای بودم. گفتوگو داشت خوب پیش میرفت. یکهو کارگردان کات داد و بعد نشست و چشمهایش خیس شد. گفتم: «چیه علیرضا؟ خوب بودیم که»! با اشک گفت: «به اهالی غزه گفتن برید بیمارستان، میخوایم یه جاهایی رو بزنیم. مردم که رفتن توی بیمارستان، بیمارستان رو زدن. تا الان ششصد و پنجاه نفر... . من این صفحات را نوشتم که اگر فردای قیامت با بچههای پرپر غزه چشمدرچشم شدم، رویم بشود به چشمهایشان زل بزنم و بگویم من شما را نوشتم، شما را داد زدم و... شما را دوست داشتم». این کتاب با ۷۵ صفحه و قیمت ۷۰ هزار تومان عرضه شده است.

نمایش دوباره یک شاهکار نقاشی
شاهکاری از «گوئرچینو» که مدتها از یادها فراموش شده بود، در بریتانیا به نمایش گذاشته میشود. به گزارش ایسنا، شاهکاری از «گوئرچینو»، نقاش باروک که اخیرا دوباره کشف شده بود، در سال ۲۰۲۲ پس از آنکه ارزش آن بیش از ۶۰۰۰ دلار تخمین زده شد و در حراجی در پاریس به قیمت ۶۰۰,۰۰۰ دلار فروخته شد، خبرساز شد. این نقاشی که حضرت موسی(ع) را در حالی به تصویر میکشد که به آسمان نگاه میکند و دستانش را رو به آسمان گرفته است، در «کاخ وادزدن» واقع در انگلستان به نمایش گذاشته خواهد شد. پیشتر این نقاشی را به عنوان یکی از آثار شاگردان «گیدو رنی» شناسایی کرده بودند. با این حال «فابریزیو مورتی»، فروشنده آثار هنری استادان قدیم نقاشی که این اثر هنری را خریداری کرده بود، بلافاصله آن را به عنوان یکی از آثار «گوئرچینو» شناسایی کرد.