
قصه کند و آرام زندگی «آتابای»
هادی حجازیفر در اولین تجربه خود در زمینه فیلم نامه نویسی یک فیلم بلند سینمایی، فیلم نامه «آتابای» را نوشته و نقش اصلی فیلم را نیز ایفا کرده است. قصه «آتابای» درباره مردی به نام «کاظم» معروف به «آتابای» است. این شخصیت گذشته سخت و خانواده فقیری داشته، در طول عمرش توسط اطرافیانش تحقیر شده، خودسوزی خواهرش در جوانی تاثیر عمیقی بر روح و روان او گذاشته و مرد تنها و شکستخوردهای است. «آتابای» با روایت زندگی این شخصیت، مخاطب را با ویژگیهای فردی و روحیه او آشنا میکند، نوع ارتباطش با اطرافیان را نشان میدهد و در واقع شرح حال «کاظم» است. فیلم، قصه پر فراز و نشیب و پر اتفاقی ندارد، بنابراین آن دسته از مخاطبانی را که به دنبال پیگیری قصه و سرگرم شدن هستند، راضی نمیکند. هرچند که فیلم موفق میشود تماشاگر را با شخصیت اصلی همراه کند و حس کنجکاوی او را در خصوص ابهاماتی که وجود دارد برانگیزد، اما ریتم کُند و آرام فیلم از یک جایی به بعد مخاطب را خسته میکند.
بازیخوب ستارهها
یکی دیگر از نقاط قوت فیلم «آتابای» بازی خوب بازیگران است. هادی حجازیفر در نقش «آتابای» بازی بسیار خوب و قابل باوری دارد. او تنهایی کاراکتر، درون آشفته و سرخوردگی او را بسیار خوب به نمایش میگذارد و در لحظات احساسی فیلم نیز به خوبی تماشاگر را تحت تاثیر قرار میدهد. نقش «آتابای» در کارنامه حجازیفر نیز نقش متفاوتی است. جواد عزتی هم یکی از بهترین بازیهای خود را ارائه کرده است. «یحیی» نیز وضعیتی مشابه «آتابای» دارد، او هم در رسیدن به فرد مورد علاقه خود ناکام مانده، زندگی خوبی نداشته و مخاطب او را در شرایطی میبیند که عزادار همسرش است و از لحاظ روحی شرایط مناسبی ندارد. جواد عزتی در فیلم حضوری کوتاه، اما مهم و تاثیرگذار دارد. این بازیگر که گریم متفاوتی هم در فیلم دارد، کاملا از پس ایفای نقش این شخصیت افسرده برمیآید و حالات او را به درستی نشان میدهد. حجازیفر زاده خوی است و با زبان و لهجه آنها کاملا آشنایی دارد، اما عزتی در «آتابای» برای اولینبار به زبان ترکی صحبت کرده و علاوه بر بازی خوب، لهجه را نیز به درستی ادا میکند.
قابهای زیبا و موسیقی خوب
همان طور که اشاره کردیم، کمبود اتفاق و قصه در «آتابای» ممکن است تماشای فیلم را برای مخاطب سخت کند، اما قابهای زیبا و فیلم برداری سامان لطفیان انگیزه خوبی برای دیدن فیلم در تماشاگر ایجاد میکند. «آتابای» جزو آن دسته از فیلمهایی است که برای تماشا روی پرده سینما ساخته شده و برای درک زیباییهای بصری آن، نوع نورپردازی و رنگآمیزی قابها باید در سینما به تماشای فیلم نشست. نماهای دیدنی و چشمنواز فیلم از طبیعت، درختان، باغ، جاده، دریاچه، غروب و حتی تاریکی شب را تنها باید روی پرده سینما دید تا متوجه جزئیات و روایت تصویری قصه شد.
تنوع جغرافیایی، لهجه و زبان
فیلم در روستایی در شهرستان خوی جلوی دوربین رفته، بنابراین تقریبا همه شخصیتهای آن به استثنای خانوادهای که از تهران آمدهاند، به زبان ترکی صحبت میکنند و ترجمه دیالوگها زیرنویس میشود، با وجود این، مخاطب به خوبی با فیلم، کاراکترها و فضای آن همراه میشود و زبان ترکی که اصلا لازمه فیلم بوده مشکلی در برقراری ارتباط مخاطب با فیلم ایجاد نمیکند. تنوع جغرافیایی و تنوع گویشها اتفاق خوبی است که کمتر در سینما شاهد آن هستیم و «آتابای» و «پوست» که آن نیز به زبان ترکی ساخته شده و اکنون روی پرده سینماست، جزو استثناها به حساب میآیند. «آتابای» از حضور آهنگ ساز کارکشته و خوش سابقهای مانند حسین علیزاده بهره برده است. موسیقی در این فیلم زیاد شنیده نمیشود، اما در همان لحظات کوتاه به موقع به کمک فیلم میآید و کاملا با جهان فیلم تناسب دارد.
حضور موفق «آتابای» در جشنواره فجر
نیکی کریمی تا به حال در مقام کارگردان فیلمهایی مانند «یک شب»، «چند روز بعد»، «سوت پایان» و «شیفت شب» را جلوی دوربین برده که هیچ کدام از این آثار موفقیت ویژه و مهمی را به عنوان کارگردان نصیب او نکرده، اما نمایش «آتابای» در جشنواره فجر بسیاری از مخاطبان و منتقدان را غافلگیر کرد و نیکی کریمی را در مرکز توجهات قرار داد. او با این فیلم حضور موفق و پرسروصدایی در جشنواره داشت. هرچند که کریمی در رقابت با دیگر فیلم سازان موفق نشد جایزهای به دست آورد، اما توانست در بخشهای اصلی مانند بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در جمع نامزدها حضور داشته باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

این فیلم را ریدلی اسکات فیلم ساز 83 ساله انگلیسی کارگردانی کرده که طی امسال، فیلم «آخرین دوئل» را نیز روی پرده سینماها داشت. این فیلم ساز شاخص سینمای جهان که چهار بار نامزد جایزه اسکار شده، برای «خانه گوچی» نیز شانس نامزدی یا دریافت این جایزه را دارد. او سابقه ساخت آثار مهمی چون «گلادیاتور»، «تلما و لوییس»، «مریخی» و «سقوط شاهین سیاه» را در کارنامه دارد.
فیلم نامه «خانه گوچی» که بر اساس رمانی به همین نام نوشته شده، درباره وقایع مرتبط با قتل مائوریتسیو گوچی طراح ایتالیایی مد است که در سال 1995 در 46 سالگی به ضرب گلوله کشته شد. محور فیلم، پاتریسیا رجیانی همسر سابق این طراح مشهور است که در این قتل دست داشت. این نقش را لیدی گاگا خواننده و بازیگر مشهور بازی کرده که برای بازسازی «ستارهای متولد میشود» محصول 2018 نامزد جایزه اسکار شد. او در این فیلم با آدام درایور همبازی است که در نقش گوچی جلوی دوربین رفته است. در این فیلم پرستاره، آل پاچینو، جرمی آیرونز، جرد لتو و سلما هایک نیز بازی میکنند.
«خانه گوچی» که از آثار پرامید امسال هالیوود است، نمره 60 را از منتقدان گرفته، اگرچه تازه برای مخاطب عام به نمایش درآمده که امتیازی از آنها دریافت کند.
این فیلم 157 دقیقهای احتمالا تا یک ماه دیگر در نسخهای باکیفیت به اینترنت خواهد رسید و در پلتفرمهای فیلیمو، نماوا و سایتهای دانلود در دسترس خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در این فهرست که سیفا... ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده، اگرچه نام «فاطمه» برای دختران و «امیرعلی» برای پسران، بیشترین فراوانی را در میان نوزادان متولدشده در سال ۱۴۰۰ تا امروز داشته، اما در رتبههای بعدی، نامهایی به چشم میخورد که به نظر میرسد تحت تأثیر سریالهای نمایش خانگی محبوب شدهاند.
در این فهرست دو نام «رستا» و «آوا» به ترتیب در رتبههای سوم و پنجم محبوبترین نامهای دختران قرار گرفتهاند که به احتمال بسیار زیاد، تحت تأثیر شهرت سریال «دل» به کارگردانی منوچهر هادی محبوب شدهاند. در عین حال که این سریال مورد انتقاد بود اما نام کاراکترهای آن محبوب شد.
به نظر میرسد بعضی محدودیتها که در انتخاب نامهای ائمه معصومین(ع) برای شخصیتهای فیلمها و سریالها وجود دارد، در شرایطی که اغلب شخصیتهای این روزهای سینما و نمایش خانگی خاکستریاند، باعث بالا آمدن اسامی غیرمذهبی در فهرست شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فیلم سینمایی «حکم تجدید نظر» که از 26 آبان در سینماها به نمایش درآمده، در روزهای اخیر حواشی زیادی داشته است. این فیلم به کارگردانی محمدامین کریمپور که از روز نخست صدور پروانه ساخت، با مخالفتهایی مواجه شد، در عین حال فروش مناسبی نداشته و واکنشهای مثبتی نیز دریافت نکرده است.
اینفلوئنسری که فیلم ساز شد
محمدامین کریمپور کارگردان «حکم تجدید نظر» جوانی 27 ساله است که در سالهای اخیر با انتشار ویدئوهای کمدی نازل در اینستاگرام مشهور شده و هماکنون چهار میلیون و 700 هزار دنبالکننده دارد؛ دنبالکنندههایی که بر اساس برخی گزارشها، درآمد ماهانه او را به بیش از یک میلیارد تومان رساندهاند. او سال 97 در یک فیلم کمدی ویدئویی به نام «سرکوفت» بازی کرد که مورد توجه قرار نگرفت و در سال 99 تصمیم گرفت نخستین فیلم سینمایی خود را کارگردانی کند. سال گذشته صدور پروانه ساخت برای «حکم تجدید نظر»، در حالی که سوابق روشنی از کریمپور در کارگردانی فیلمهای کوتاه در دست نیست، واکنشهای زیادی را برانگیخت.
حضور چهرههای مشهور
کریمپور در نخستین فیلم خود از حضور بازیگران خوبی بهره برده، از جمله همایون ارشادی، ژاله صامتی، شاهرخ فروتنیان، احسان امانی، گیتی قاسمی، زیبا کرمعلی و فرید سجادی حسینی. در این فیلم آرش عدلپرور (مشهور به آرش AP) از خوانندگان پاپ نیز حضور دارد که همراه با برادرش مسیح عدلپرور، یک گروه موسیقی دونفره دارد و در میان جوانها بسیار محبوب است. فیلم نامه این اثر را رضا کریمی بر اساس طرحی از حسین سلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون نوشته است.
حاشیهسازی مجازی برای خوانندهها
حاشیه مهم «حکم تجدید نظر» در روزهای اخیر، به اکران مردمی این فیلم در پردیس سینمایی کوروش بازمیگردد. بر اساس ویدئویی که در فضای مجازی وایرال شد، گفته شده بود هواداران مسیح و آرش عدلپرور، برای دیدن آنها هجوم بردهاند و یکی از هواداران هم مصدوم شده، اما پلیس مصدومیت اشخاص را در این مراسم تکذیب کرد و سرتیپی مدیر پردیس کوروش نیز ماجرا را به علت یک «حاشیهسازی در فضای مجازی» دانست که ثابت کند طرفداران این گروه، بیشتر از «ماکانبند» هستند! اگرچه اظهارات پلیس و مدیر پردیس به اندازه ویدئوی اولیه وایرال نشد و وایرالکنندگان شایعه اولیه، به مقصود خود رسیدند.
شکست مطلق در اکران
نکته مهم این که فیلم «حکم تجدید نظر» در نهایت با وجود همه این حواشی، مورد توجه قرار نگرفته است. این فیلم که نتوانست به سیونهمین جشنواره ملی فیلم فجر راه پیدا کند، علاوه بر آن که اغلب کامنتها و توئیتها دربارهاش منفی است، در هفته اول اکران نیز 142 میلیون تومان فروخت. این آمار ضعیف برای فیلمی با حضور چند چهره مشهور سینما، طبعا در هفتههای آینده و با حضور فیلمهای تازه روی پرده، ضعیفتر هم خواهد شد و بعید است در نهایت به 500 میلیون تومان برسد. به نظر میرسد نخستین حضور محمدامین کریمپور که به عنوان یک «شاخ اینستاگرامی» شناخته میشود، در سینما با شکست مواجه شده و فیلمی که سرمایهگذارش خودش بوده، به اندازه هزینه تبلیغات مجازیاش نیز نخواهد فروخت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

به گزارش ایسنا، این سریال که همانند «بازی مرکب» مضمونی فانتزی، خشن و ترسناک دارد، در ۲۴ ساعت نخست نمایش در نتفلیکس در ۸۰ کشور به عنوان محبوبترین سریال این شبکه شناخته شد و جای سریال «بازی مرکب» را گرفت. داستان سریال «عازم جهنم» درباره فرشتگان فراطبیعی است که از ناکجاآباد ظاهر میشوند تا مردم را به جهنم محکوم کنند.
نسخه آزمایشی این سریال که کارگردانی آن را یون سانگ هو بر عهده دارد، در ماه سپتامبر در جشنواره فیلم تورنتو در کانادا رونمایی شده بود.
سریال ۹ قسمتی «بازی مرکب» که امسال از ۱۹ سپتامبر در نتفلیکس عرضه شد برای ۴۶ روز نامتوالی، محبوبترین و پربینندهترین سریال نتفلیکس بود که به یک پدیده جهانی تبدیل شد و در مجموع ۱۴۲ میلیون نفر در ۹۴ کشور جهان به صورت قانونی به تماشای آن نشستند که سود ۹۰۰ میلیون دلاری را برای نتفلیکس به ارمغان آورد. اوایل ماه جاری هوانگ دونگ هیوک سازنده سریال «بازی مرکب» از ساخت فصل دوم این سریال خبر داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فیلم سینمایی «منصور» در آستانه پایان دومین هفته نمایش خود به فروش یک میلیارد تومانی رسید.
به گزارش مهر، «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی که از چهارشنبه ۱۹ آبان در سینماهای سراسر کشور اکران میشود، در پایان دومین هفته اکران خود به فروش یک میلیاردی رسید. همچنین در بخش اکرانهای جانبی «منصور» که توسط سامانه «عماریار» در شهرهای فاقد سینما برگزار میشود، فیلم فروش ۲۰۰ میلیون تومانی را تجربه کرده است.
«منصور» با نگاهی به بخشهایی از زندگی شهید ستاری و طراحی و تولید اولین جنگنده کاملاً ایرانی در جنوب ایران و تهران ساخته و در آن بخشهای ناگفتهای از هشت سال دفاع مقدس برای اولین بار روایت شده است. محسن قصابیان در نقش شهید ستاری بازی کرده و لیندا کیانی، مهدی کوشکی، حمیدرضا نعیمی، علیرضا زمانینسب، سید جواد هاشمی و قاسم زارع دیگر بازیگران فیلم سینمایی «منصور» هستند.
فیلم سینمایی «منصور» محصول سازمان هنری رسانهای «اوج» به تهیهکنندگی جلیل شعبانی و تولید شده در استودیو بادبان است و فیلمیران پخش این فیلم را برعهده دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.