
نتایج پایش حدود نیمی از املاک مسکونی کشور در راستای گرفتن مالیات خانه های خالی نشان می دهد افرادی هستند که به عنوان مثال 605 واحد مسکونی به نام آن هاست. همچنین یک شخصیت حقوقی 23 هزار واحد در اختیار دارد. در این باره، معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز ارسال پیامک استعلام خالی بودن ملک به مالکان دو خانه به بالا خبر داد.به گزارش ایرنا، عصر دیروز مراسم اجرایی کردن سامانه املاک و اسکان در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
در این مراسم محمود محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان این که با مصوبه هیئت دولت توانستیم اطلاعات کافی را از سازمان های مربوط و سازمان امور مالیاتی دریافت کنیم، گفت: بر اساس پالایشهای انجام شده در مرحله نخست بیش از ١٣ میلیون و 400 هزار ملک مسکونی شناسایی و وضعیت مالکیت آن ها مشخص شده است. این رقم معادل 45 درصد کل واحدهای مسکونی کشور است که با اولویت در شهر تهران و چند کلان شهر دیگر شناسایی شد. از این تعداد خانه ٩ میلیون و ٣٠٠ هزار مالک حقیقی و حقوقی شناسایی شدند. به گزارش فارس، وزیر راه و شهرسازی نیز در این مراسم با بیان این که ۱۶ دستگاه و نهاد دولتی و غیردولتی به سامانه املاک و اسکان متصل هستند، گفت: در 15 روز آینده اولین لیست مالکان واحدهای مسکونی خالی برای سازمان امور مالیاتی ارسال خواهد شد.به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار بیش از یک واحد مسکونی دارند.اظهارات محمودزاده حاکی از آمارهای قابل توجهی از تعداد واحدهای تحت تملک اشخاص حقیقی و حقوقی است. به گفته وی، هم اینک افرادی (حقیقی) در کشور وجود دارند که 605 واحد مسکونی به نام خود دارند؛ سن مالک 72 هزار واحد مسکونی زیر 18 سال است. همچنین مالکیت 23 هزار واحد متعلق به شخصیت حقوقی است.نکته قابل توجه دیگر در آمار مالکیت واحدهای مسکونی که محمودزاده بیان کرد، این است که هم اکنون 91 میلیون کد ملی با مالکیت وجود دارد که از جمعیت ایران بیشتر است! وی دلیل این موضوع را عدم ابطال اسناد مالکیت افرادی بیان کرد که پیش از این فوت شده اند.معاون وزیر راه با بیان این که برآورد می شود دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی خالی در کشور وجود داشته باشد، از آغاز فرایند ارسال پیامک برای افرادی که صاحب دو خانه و بیشتر هستند، خبر داد. همچنین وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعداد واحدهای مسکونی خالی شهر تهران، گفت: در پایتخت ۵۳۰ هزار خانه خالی داریم که امروز برای مالکان ۱۰۰ هزار واحد، پیامک ارسال شده تا اطلاعات مالکیت خود را برای ما ارسال کنند؛ این فرایند ظرف ۱۰ روز باید انجام شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هفته نامه کودک حاوی قصه های کودکانه، سرگرمی ، نقاشی و بازی منتشر شد.تابستان است و فصل بازی و سرگرمی اما با این اوضاع کرونایی، بچه ها مجبورند صبح تا شب را در خانه بمانند. روزنامه خراسان برای این روزها تدارک ویژه ای دیده است. هفته نامه 28 صفحهای «آبنبات» هدیه ای است برای بچه های مشهدی تا این روزهای گرم تابستانی را با حالی بهتر سپری کنند. سرگرمی های شاد و بامزه، شعر،کاردستی، قصههای کودکانه، آثار بچه ها و... موضوعاتی است که در ضمیمه کودکانه «آبنبات» به کودکان هدیه شده است. این هفته نامه کاری مشترک از موسسه فرهنگی خراسان و شهرداری مشهد است. این ضمیمه قرار است از این به بعد به صورت هفتگی و هر چهارشنبه منتشر شود. پس بچه ها منتظر باشند تا چهارشنبه ها از لای صفحات روزنامه خراسان، ویژه نامه کودک را بردارند و سرگرم باشند. تا قبل از این، صفحه فرفره، آخرین صفحه از ضمیمه زندگی سلام در روزهای زوج منتشر می شد اما حالا با توجه به انتشار ویژه نامه کودکان، فرفره در روزهای فرد و صفحه جوانه مخصوص نوجوانان در روزهای زوج منتشر می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


در مراسمی با حضور تولیت آستان قدس رضوی، شهردارمشهد، فرماندار، رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران شهری پروژه احداث باند شمالی و به سازی باند جنوبی بزرگراه 75 متری رضوی پس از گذشت 35 سال به بهره برداری رسید.
مدیریت شهری مشهد، فعال و پرتلاش درحال خدمت به زائر و مجاور است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم با تقدیر از اقدامات مدیریت شهری مشهد گفت: خوشبختانه شاهد همدلی، همراهی و وحدت بسیار خوبی در مشهد و استان برای خدمت به مردم هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: از خدمات بسیار خوب شهردارمشهد، شورای شهر، استاندار و تمامی مسئولان درخدمات رسانی به مجاوران وزائران تشکر می کنم. وی تصریح کرد: همدلی و همراهی میان همه دستگاه های سیاسی، اجرایی، امنیتی، نظامی، انتظامی و قضایی وجود دارد که خروجی آن خدمت رسانی و خیر و برکت برای زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) است. وی افزود: به سهم خود از همه دست اندرکاران اجرای پروژه 75 متری رضوی ازجمله کارگران،مهندسان و طراحان که این پروژه خوب را زودتر از زمان بندی درنظر گرفته شده اجرا کرده وبه بهره برداری رسانده اند تشکر و قدردانی می کنم. حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: خدمت در شهر مشهد که شهر امام رضا(ع) است ویژه تر است زیرا هم خدمت به خلق خداست وهم خدمت به مجاوران و زائران است که موجب تقرب به خدا، رسول خدا (ص) و اهل بیت (ع) می شود. تولیت آستان قدس رضوی با تقدیر از اقدامات مدیریت شهری مشهد تاکید کرد: شهردارمشهد فردی پرتلاش،پرکار و دلسوز است و در این مدت که در مشهد حضور دارم جز پرکاری،دلسوزی و تلاش از وی چیزی سراغ نداریم که از این بابت تشکر می کنم. وی ادامه داد:همچنین از شورای شهر مشهد تشکر و اعلام می کنم که آستان قدس رضوی نیز به حاشیه شهر و مشکلات آن توجه دارد و این نیست که تنها خدمات رسانی در صحن و سرای حضرت رضا(ع) به مردم را مد نظر داشته باشیم. وی گفت: مشهد، شهر امام رضا(ع) است و آستان قدس در خصوص رفع مشکلات شهر و تنگناهای موجود خود را مسئول می داند و بر همین اساس ما نیز در حد مقدورات و آن قدر که شرع اجازه
می دهد از موقوفات برای رفع مشکلات شهر امام رضا(ع) کمک کنیم در خدمت مردم زائران و مجاوران خواهیم بود.
1500 میلیارد تومان پروژه عمرانی در نقاط مختلف شهر
همچنین معاون عمران،حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز در این مراسم گفت: هم اکنون هزار و 500 میلیارد تومان پروژه عمرانی به غیر از پروژه قطارشهری در نقاط مختلف شهر به ویژه نقاط محروم درحال اجراست که با وجود شرایط اقتصادی موجود حدودشش هزار شغل ایجاد کرده است. کاظمی افزود: پروژه ای مورد بهره برداری قرار گرفت که 35 سال ازآغاز آن گذشته اما به سرانجام نرسیده بود، اجرای این پروژه مرداد سال گذشته و با توجه به تصمیم شهردار و شورای شهر آغاز شد. وی با بیان این که سالانه بیش ازچهار میلیون زائر برای زیارت امامزاده یحیی (ع) در میامی و همچنین ساکنان روستاهای اطراف برای عزیمت به مشهد از این جاده رفت وآمد داشتند ،تصریح کرد: با توجه به تردد زیاد خودروهای سنگین شاهد تصادفات زیادی در این محور بودیم که سالانه 50 تا 60 نفرجان خود را بر اثر تصادفات از دست می دادند، بر این اساس و با توجه به این که شهرداری، معین اقتصادی شهرستان مشهد بود در اقدامی انقلابی و با هزینه ای بیش از50 میلیارد تومان عملیات به سازی باند اول و احداث باند دوم 75 متری رضوی به طول 11.5 کیلومتر اجرا شد. وی یادآور شد:
زمان بندی پروژه 390 روزه بود اما با وجود شیوع ویروس کرونا که باعث تعطیلی برخی از کارگاه ها شده بود، این پروژه حدود دوهفته زودتر از زمان بندی پیش بینی شده به
بهره برداری رسید. کاظمی به اجرای خط 3 قطار شهری مشهد اشاره کرد و گفت: با تاکیدات شهردار و شورای شهر برای تسهیل دسترسی به حرم مطهر قول
می دهیم سال 1400 فاز اول خط 3 را به باب الجواد(ع)،خط 2 در میدان شهدا و پایانه مسافربری امام رضا(ع) متصل کنیم، همچنین سه سطح از تقاطع چهار سطحی آزادگان تا پایان سال، تقاطع غیر همسطح ابوطالب که شهرک نوید را به مرکز شهر متصل خواهد کرد در22 بهمن،تقاطع غیر همسطح مصلی که دسترسی جدیدی به حرم مطهر ایجاد می کند تا پایان سال، دوربرگردان
زیر گذرشهید برونسی که درحال اجراست و بازگشایی مسیر کوشش به خلج نیز تا 22بهمن آماده افتتاح وبهره برداری
خواهد شد.
همچنین رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد با اشاره به افتتاح پروژه 75 متری رضوی گفت: اجرای این پروژه نشان دهنده آن است که شهرداری وشورای شهر پنجم درکنار توسعه شهر مشهد به فعالان اقتصادی و ساکنان اطراف شهر نیز توجه دارند. بهاروند افزود: به عنوان فعال اقتصادی 35 سال از این محل تردد داشتم و همیشه افسوس می خوردم که چرا ورودی شهر مشهد از سمت آسیای میانه باید این گونه باشد. وی تصریح کرد: خوشبختانه مدیریت شهری و شورای شهر این پروژه را که 35 سال روی زمین مانده بود هرچند درچارچوب وظایفشان نبود به سرانجام رساندند.
بزرگراه 75 متری رضوی؛ آن چه بود، آن چه شد
بیش از 35 سال بود که پروژه به سازی بزرگراه 75 متری رضوی حدفاصل مشهد و شهرک رضویه رها و این محور ناامن باعث بروز حوادث ناگوار طی این سال ها شده بود. بر اساس اعلام مدیران شهری، سالانه 50 تا 60 نفر در این محور ناایمن قربانی سوانح شدید رانندگی می شدند. از همین رو مدیریت شهری مشهد به عنوان معین اقتصادی منطقه 3 خراسان رضوی با چهار هدف اصلی افزایش ایمنی و کاهش تصادفات، ایجاد دسترسی مناسب به روستای زیارتی میامی، کاهش بار ترافیکی به روستای مهدی آباد، بولوار مفتح، شهرک های شهید رجایی و شهید باهنر و تسهیل دسترسی به روستاهای مجاور همچون سالارآباد و دستگردون، پروژه احداث باند شمالی و به سازی باند جنوبی بزرگراه ۷۵ متری رضوی را در 5 مردادماه 1398 کلید زد، در این پروژه اجرای باند شمالی به طول 9 کیلومتر و به سازی باند جنوبی جاده 75 متری رضوی به طول 3.5 کیلومتر از میدان اروند تا شهرک رضویه و احداث پل چهار دهانه به طول 80 متر و عرض 13 متر و همچنین ایجاد دو دوربرگردان همسطح یک طرفه و دو دوربرگردان همسطح
دو طرفه در دستور کار قرار گرفت و روز گذشته با صرف اعتبار حدود 52 میلیارد تومان به بهره برداری رسید. اقدامی که بزرگراه پر خطر و ناایمن رضوی را حالا به یک جاده استاندارد، ایمن و در خور شأن تبدیل کرده و در آینده جلوی بسیاری از تلفات ناشی از سوانح رانندگی در این محور را خواهد گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدعی میشود از 20 روز قبل به دلیل ناتوانی در خرید پارچه های مخصوص ماسک، تولیدش را متوقف کرده اما به صورت حق العمل کاری برای دیگران و با هرنوع پارچهای که این افراد از بازار آزاد خریداری کنند ماسک تولید میکند، ماسک هایی که بر اساس کشش بازار به هر قیمتی که می خواهند در بازار فروخته می شود.
این ها اظهارات مدیر یک کارخانه تولید ماسک است که بخشی از نیاز دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بازار را تامین می کند اما اکنون با توجه به اظهارات وی و بازرسی از خط تولید توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، کارخانهای که مجوز تولید ماسک استاندارد دارد، تبدیل به محل تولید سفارشات افراد فاقد هویت و مجوز قانونی برای تولید هرنوع ماسکی شده است! معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان اظهار میکند: به علت کمبود نیرو، نظارت بر تولید ماسک طبق تفاهمی به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شده است، اما از هیچ ناظری در این کارخانه ها خبری نیست و این درحالی است که مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ، وجود بازرس مقیم در کارخانه های تولید ماسک را یک «شعار» میداند. شاید همین پاسکاری مسئولیت، سرنخ اصلی تولید ماسک های بی کیفیت و تقلبی موجود در بازار است. سرآغازی برای « فاجعه ماسک های بی لایه » که در گزارش پیشین خراسان به آن اشاره شد.
به گزارش خراسان رضوی، در روزهای اخیر بحث ماسک های بی کیفیت و تقلبی که فاقد پارچه های اصلی فیلتر ویروس( ملت بلون) بودند، داغ شد و برخی از فعالان این عرصه از توزیع تا پخش کنندگان بر این باور بودند که با توجه به افزایش قیمت چشمگیر برخی مواد اولیه مثل پارچه ملت بلون و اسپان باند و نایاب شدن این اقلام در بازار احتمال وجود قاچاق، احتکار و عرضه به صورت بازار آزاد وجود داشته که همگی زیر سایه کم توجهی ناظران صورت می گیرد. برای پیگیری حلقه های مفقودشده این معمای هولناک که با جان و سلامت مردم سر و کار دارد، به همراه بازرسان سازمان صمت استان به یکی از واحدهای تولیدی ماسک رفتیم تا چرخه تولید این کالا از انبار مواد اولیه تا بسته بندی محصولات را بررسی کنیم اما مدیر این کارخانه با وجود فعالیت برخی افراد در کارگاه های این کارخانه تاکید کرد که از 20 روز قبل به علت نبود مواد اولیه به ویژه پارچه، تولید خود را متوقف کرده است. مدیر کارخانه بازرسان را به اتاق کار خود دعوت میکند تا درباره مشکلات موجود در قالب یک جلسه کاری بحث و گفت و گو شود، رویه ای که پیش از این از بازرسان سازمان صمت استان شاهد نبودیم.
البته محمد اخوان، مدیر بازرسی سازمان صمت، با رد این موضوع میگوید: برای ما کارخانه ها هیچ تفاوتی ندارند و هیچ مماشاتی با تولیدکنندگان ماسک و تجهیزات پزشکی نداریم و نمی دانم چه اتفاقی در این بازرسی رخ داده که این موضوع مطرح شده اما رویه ما هیچ تغییری نکرده است.
با این حال در همین جلسه واگویه های زیادی از هزار توی تولید ماسک در استان مطرح و سرنخ های جدیدی از معمای ماسک های بی لایه، کشف میشود.
تولید هست یا نیست؟
مدیر کارخانه با تاکید بر این که از تولید خبری نیست و کارخانه تعطیل است میگوید: به خاطر نبودن مواد اولیه و پارچه بیش از 20 روز است که تولیدی نداشتیم و به صورت کتبی هم به دانشگاه علوم پزشکی مشهد که بخشی از نیاز ماسک آن جا را هم تامین می کنیم ، اعلام کردیم که اگر پارچه برای ما تامین شود تولید می کنیم وگرنه از تولید خبری نیست.
وی می افزاید: از 20 روز قبل به صورت اجرتی هرکس از هرجایی پارچه بیاورد ماسک تولید میکنیم و تحویلش می دهیم. مشکل اصلی ما پارچه است که نداریم و الان از هر پارچه ای که دست مان بیاید استفاده میکنیم، ملت بلون باشد، نباشد، اسپانباند، ترکیب این دو پارچه یا هر نوع دیگری، همین الان یک پارچه جدید به اسم ترمو به دست مان رسیده، یک لایه ترمو می زنیم، یک لایه هرچیز دیگری که بود!
اظهارات صریح این تولیدکننده واکنش بازرسان صمت را در پی نداشت(!) او ادامه میدهد: من به بازرسان قبلی صمت که آمده بودند، گفتم شما چرا به این جا آمدید، آمدید مچ گیری کنید یا کمک؟ هر از گاهی یک نفر برای بازدید می آید، همه هم میگویند فقط به ما جواب بده ، از دستگاه امنیتی می آیند می گویند فقط ما، یک نفر از آگاهی آمد گفت فقط به ما جواب بده، اما من گفتم، شما را در کارخانه ام راه نمی دهم، حالا رفته اند و با حکم دادستان آمده اند و می گویند فقط به ما جواب بده، ظاهرا این کار متولی خاصی ندارد.
بعد که وارد خط تولید این کارخانه شدیم، مدیر کارخانه گفت: « ما سازنده دستگاه های تولید ماسک نیز هستیم و تا به حال 20 کارگاه را راه اندازی کردیم . الان هم یک دستگاه را به پسرم به قیمت 100 میلیون تومان فروختم که به صورت اجرتی برای خودش همین جا کار می کند.»
کارگاهی که چند کارگر نوجوان بدون رعایت شرایط استریل و حتی داشتن لباس کار مناسب و فقط با یک کلاه نازک یک بار مصرف، درحال تولید و آماده سازی ماسکها بودند، ماسکهایی که همگی ماسک سه لایه جراحی است اما هرکدام با یک نوع پارچه و کیفیت و در انواع و اقسام رنگ ها به صورت فله ای بسته بندی نایلونی شده بودند و در گوشه ای از این کارگاه نیز تعداد زیادی از همان جعبه های ماسک بی کیفیت یا بدون ملت بلون که در گزارش قبلی به آن اشاره شد و در بازار وجود داشت، روی هم چیده شده بود.
مدیر کارخانه با تشریح دستگاه تولید ماسکی که خود آن را ساخته است می گوید: این دستگاه نسل دوم دستگاه های ماست که توانایی تولید روزانه حدود 140 هزار عدد ماسک را دارد.
در حاشیه این بازدید مدیر کارخانه در بدو ورود به کارگاه با صدای بلند خطاب به کارگرانش اعلام کرد: بچه ها دستگاه ها خاموش است و 20 روز است که ماسک تولید نمی کنیم، چون پارچه نداریم(!)
محمد اخوان مدیر بازرسی سازمان صمت استان در این خصوص بیان می کند: گزارش بازرسان هنوز به دست من نرسیده اما ما قطعا در مواردی که بیان کردید بررسی می کنیم و اگر این موارد اثبات شود هم از جنبه تقلبی بودن و هم کم فروشی به دلیل این که مطابق با استاندارد نیست قابلیت پیگیری و ارجاع به تعزیرات حکومتی را دارد اما هنوز گزارش بازرسان ارائه نشده است.
علیرضا جوان، مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می گوید: این که با جلسات و تفاهم هایی وظایف ذاتی برخی نهادها و سازمان ها، وظیفه ما تلقی شود درست نیست، حضور بازرس مقیم در همه کارخانه ها و کارگاه های تولید ماسک عملا یک بحث شعاری است. اگر هم قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد مربوط به محصولاتی است که قرار است مورد استفاده دانشگاه قرار بگیرد. البته تعداد کارخانه ها و کارگاه های تولید ماسک هم بسیار زیاد است و شاید از بخشی از کارگاه ها حتی ما اطلاع نداشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا در واحدی که مجوز تولید ماسک را به صورت صنعتی از دانشگاه علوم پزشکی دریافت کرده هر نوع ماسکی تولید می شود نیز می گوید : این کارخانه جزو مواردی است که از ما مجوز گرفته و تعهد داده است که طبق استانداردهای ما تولید کند و قطعا حق ندارد چنین محصولی را تولید کند و در تعهدها ذکر شده که این کار « اقدام علیه سلامت عمومی » است. دو کارخانه دیگر هم به همین شکل اقدام کرده بودند که ما با دادگستری و دادستانی مشهد نامه نگاری و حتی با خود آقای دادستان هم بازدید کردیم و الان این ماسک ها استاندارد شده، ولی از این کارها می کنند و ما هم تا جایی که ببینیم برخورد می کنیم.
جوان تاکید می کند : ماسک هایی که به این شکل برای مصرف عمومی هم استفاده شود،«غیر قانونی و غیر قابل مصرف » است و ما از طریق واحد حقوقی دانشگاه واحدهای متخلف در خصوص ماسک سه لایه جراحی را به مراجع قضایی معرفی کردیم ، این مورد را هم که گفتید من مطلع شدم و حتما بررسی می کنیم و همین اقدام برای این کارخانه هم انجام می شود.
بررسی ادعای تعطیلی 20 روزه کارخانه ماسک به خاطر نبود مجوز
مدیر کارخانه در ادامه دلایل تعطیلی کارخانه خود اظهار میکند: شرکت بافتینه ملایر که تولیدکننده پارچه ملت بلون در کشور است برای دریافت سهمیه درخواستی ما از این پارچه، مجوز تولید تجهیزات پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی را خواست که این دانشگاه به ما می گفت:« باید به ما جنس بدهید تا مجوزتان صادر شود وگرنه از مجوز خبری نیست» ، بعد از این که با کلی مشکل و چند هفته کش و قوس مجوز را از علوم پزشکی گرفتیم، شرکت بافتینه اعلام کرد قانون تغییر کرده و مجوز باید از سازمان صمت باشد، اما در پروانه بهره برداری از صمت ما، تولید ماسک وجود نداشت، الان دو هفته است که ما فقط منتظر بازدید سازمان صمت و محیط زیست از کارخانه هستیم که هنوز انجام نشده، آن هم برای شرکتی که 27 سال سابقه تولید تجهیزات پزشکی دارد، بعد هم می گویند تولید ماسک ضروری است و فوری ماسک تولید کنید، بدون پارچه چطور تولید کنیم؟
ابراهیم ناصری، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در پاسخ به ادعای عدم صدور مجوز برای این واحد تولیدی گفت: تاریخ تشکیل پرونده این واحد صنعتی که پروانه تولید ماسک آن در دست اقدام است، 15 مردادماه بوده که تا تاریخ 22 مرداد پاسخ سازمان حفاظت محیط زیست برای این واحد نرسیده و بازدید آن ها انجام نشده است اما مجید غلامی، مدیر حفاظت از محیط زیست شهرستان طرقبه و شاندیز نیز در این باره گفت: تعجب می کنم که چطور این فرد چنین ادعایی داشته در صورتی که از ما بابت همکاری زیاد و در اولویت قرار دادن کار او تشکر کرد، مدارک این واحد ناقص بود و ما اعلام کردیم مدارک را تکمیل کنید و از زمانی که مدارک تکمیل شد فردای آن روز بازدید انجام شد و نامه را ارسال کردیم، حالا ما باید پاسخ بدهیم که چرا ایشان دیر مدارکش را آورده؟
پس از این ناصری روز گذشته ( 28 مرداد) از طریق روابط عمومی سازمان صمت اعلام کرد بازدید از کارخانه انجام شد و از نظر ما مجوز این واحد در مرحله نهایی صدور قرار گرفته و تقریبا کار تمام است.
پارچه ماسکها کجاست؟
این تولید کننده با انتقاد از ورود برخی نهادها در تولید ماسک می گوید: نبود پارچه ماسک در بازار از سه حالت خارج نیست؛ یا صادرات می شود چون تولید کننده میبیند پارچه ای که مثلا باید در بازار داخل هزار تومان بفروشد می تواند با 10 هزار تومان صادرات کند، یا در بازار آزاد فروخته می شود که همین حالا در بازار سیاه پارچه هزار تومانی متری 3 هزار تومان هرچه بخواهید هست، فقط با یک تماس هر مقداری که خواستید برایتان می آورند و مورد سوم این که یا توسط برخی نهادها خریداری و باعث افزایش قیمت ماسک در بازار می شود
این تولید کننده همچنین درباره قیمت تمام شده ماسک نیز مدعی میشود: قیمت تمام شده هر ماسک سه لایه جراحی با کیفیت برای تولید کننده با دستگاه فول اتوماتیک کمتر از 300 تومان است که در نهایت با اجرت نصب سیم به صورت دستی و حتی کش با قیمت پارچه های مصوب به 500 تومان نمی رسد و می توان آن را با قیمت 700 تومان فروخت البته اگر همه چیز با قیمت مصوب و خوب به دست ما برسد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


آنجا که ملکالشعرای بهار میسراید: «ای دیو سپید پای دربند/ ای گنبد گیتی ای دماوند» گویی که تصویری از شکوه دماوند را مقابل خودش داشته و این شعر را سروده است. هم اکنون بیشتر ما ایرانیها، اگر هم شخصا نتوانیم به دماوند یا هر مکان طبیعی دیگر در ایران برویم، عظمت و شکوه این مکانها را میتوانیم به مدد تصاویری که از آنها به دستمان رسیده تجربه کنیم. امروز یعنی 19 آگوست، روزجهانی عکاسی است و به همین بهانه در پرونده امروز زندگی سلام، گفتوگویی با «مجید بهزاد» عکاس تلاشگر ایرانی انجام دادهایم که بیش از 10 سال است با پروژه عکاسی دماوند، تصاویر بینظیر و درخشانی از این قله باصلابت به ثبت رسانده است. بهزاد متولد سال 59 است و به گفته خودش از روی علاقه تمام این سالها از زوایای مختلف با همراهی دو دوستش دماوند را با دوربین نشانه رفته و لحظات درخشانی را ماندگار کرده است. با او علاوه بر عکاسی، ویژگیهای عکس خوب و ... درباره پروژهاش هم صحبت کردهایم.
شکوه دماوند وصف نشدنی است
ایستادن مقابل آن عظمت و شکوه بیشک باید حس ویژهای به آدم بدهد. بهزاد هم بارها در خلال صحبتهایش به این حس ویژه و عجیب اشاره میکند و میگوید: «واقعیت مشخص این است که بعضی حسها را به هیچ شکل نمیتوان به گفتار درآورد. میتوانم بگویم لحظاتی چنان تحت تاثیر این عظمت بودهام که دیگر عکاسی مسئلهام نبود، بعضی تصاویر هیچوقت و به هیچ نحو از ذهنم پاک نمیشود. لحظاتی که اشک بر چشمانم جاری شده و فقط ایستادهام و آن شکوه منحصر به فرد را تماشا کردهام. من خوشحال هستم اگر فقط قسمتی از این احساس را توانسته باشم با ثبت عکس به مخاطبانم که دسترسی به دماوند ندارند داده باشم و در این شور و شکوه سهیمشان کرده باشم. همین که آثار باعث تغییر نگاه شده باشد و مردم حس تعلق بیشتری پیدا کرده باشند برای من نتیجه دلخواهی است. در همین قضیه اخیر وقف دماوند دیدیم مردم چطور واکنش نشان دادند. اینها همه باعث میشود من به خودم و به سرزمینم ببالم».
طبیعتگردی مرا به سمت عکاسی کشاند
آشنایی خیلی از ما با عکاسی با عکس گرفتن در سفرها و دورهمیهای خانوادگی شروع میشود. مجید بهزاد هم درباره آشنایی خودش با دنیای زیبای عکاسی میگوید: «من از بچگی عکاسی کردن را دوست داشتم. همین علاقه در سال 84 مرا به سمتی کشاند که توانستم اولین دوربین شخصی خودم را خریداری کنم. این دوربین، یک کامپکت بود که من عکاسی خودم را عملا با آن شروع کردم. از همان بچگی به واسطه سفرها و گشتوگذارهایی که با خانواده میرفتیم علاقه خاصی به طبیعت داشتم که همین باعث شد تمایل بیشتری به فعالیت در زمینه عکاسی طبیعت داشته باشم. بنابراین هر موقع طبیعت میرفتیم من عکسهای زیادی با این دوربین میگرفتم. تا این که 4 سال به این صورت گذشت و در سال 88 توانستم تجهیزات حرفهایتری خریداری کنم و به شکل ویژهتری این فعالیت را ادامه دهم».
انتقال حس
در عکاسی مهم است
از بهزاد درباره نحوه گرفتن یک عکس خوب و ویژگیهای یک عکاس خوب میپرسم که پاسخ میدهد: «هر ژانری تکنیکهای خاص خودش را دارد و نیاز به دانش خودش دارد. چون من در زمینه عکاسی طبیعت کار کردهام باید بگویم سه موضوع بهطور کلی مهم و موثر هستند. اول قرار گرفتن در نور خوب و مناسب است، دوم کادر درست بستن و نهایتا انتخاب سوژه غالب که مهم ترین پارامتر است. مخصوصا در عکاسی طبیعت گاهی با صحنههایی مواجه میشوید که نمیتوانید ترکیببندی یا قاب خوبی داشته باشید اما باید بتوانید موقعیت مناسب خودتان را پیدا کنید. من این سه عامل را خیلی مهم میدانم. وقتی این موارد بهخوبی رعایت شود مرحله بعدی انتقال حس و عواطف به مخاطب است، حس شادی، انرژیبخش، موفقیت، غم یا ترس و خلاصه هر حسی که عکاس بتواند ثبت کند و انتقال دهد در کنار همه تکنیکهایی که در عکاسی لحاظ کرده است باعث میشود عکس ماندگاری از صاحب اثر به جا بماند».
برای عکاسی طبیعت
باید حلقه دوستان داشت
انجام چنین پروژهای شاید به تنهایی واقعا کار سختی باشد. بهزاد هم با تاکید بر اینکه دو تن از بهترین دوستانش در این پروژه با او همکاری کردهاند، به ضرورت کار تیمی اشاره میکند و میگوید: «ما سه نفر بودیم. من و دو نفر از دوستانم آقای صحت و آقای بابایی که از من بزرگتر هستند و بسیار دوستان فرهیخته و بااخلاقی هستند که در این پروژه در کنار من بودند. ما پیش از این پروژه هم تجربههای طبیعت گردی زیادی با هم داشتیم. البته تعدادی از این سفرها را هم پیش آمده که به تنهایی دماوند رفتهام. میتوانم بگویم ما سه نفر در قالب این پروژه بیش از 100 سفر به دماوند داشته ایم. از تمام جهات مختلف جنوب، شمال، شرق و غرب در فصول مختلف عکس ثبت کردهایم. من شخصا از هر دو عزیز چیزهای زیادی یاد گرفتم. به بچههایی که در کارگاههای عکاسیام شرکت میکنند همیشه میگویم یک حلقه خوبی از دوستان تشکیل دهید که به صورت تیمی در کنار هم بتوانید پروژههایتان را جلو ببرید».
عکاسی طبیعت
باید مستند باشد
عکاسی امروزه ژانرها و سبکهای مختلفی دارد که عکاسان معمولا در آغاز کارشان هر از گاهی به انواع مختلف آن گریزی میزنند اما در نهایت در یک زمینه خاص فعالیت میکنند. عکاسی طبیعت به عنوان یک زیرشاخه عکاسی مستند باید ویژگیهایی داشته باشد، این عکاس باتجربه در این باره میگوید: «من بیشترین انرژی که گذاشته و تحقیق و تمرینی که داشته ام در بحث عکاسی منظره بوده است. البته در زمینه عکاسی طبیعت برخی چه خارجی و چه داخلی کار فاین آرت میکنند. یعنی آثاری را خلق میکنند که بر مبنای یک عکس حقیقی و با دستکاری نرم افزاری با خروجی غیرواقعی منتشر میشوند. از نقطه نظر من عکاسی منظره و طبیعت هر چه مستندتر و بدون دستکاری باشد معتبرتر است. به عنوان مثال در طبیعت میتوان تپهای را با هر روشی تغییر شکل داد، قلهای را تیزتر کرد. حالا اگر مخاطب جایی عکس را ببیند و در مواجهه با منظره واقعی هم قرار بگیرد، میتواند این غیرواقعی بودن عکس وجهه بدی برای تمام عکاسان منظره داشته باشد. بهطوری که مخاطبان تصور کنند همه عکاسان همینگونه عکسهایشان ساختگی است که در نهایت منجر به از بین رفتن اعتماد عمومی نسبت به کل جامعه عکاسی طبیعت و منظره می شود. البته این را هم بگویم ما وقتی از طبیعت عکاسی میکنیم، فایل خروجیمان خام است و در ادامه از نظر کنتراست ورنگ نور تصحیح یا تقویت میشود اما المانهای عکس تغییری نمیکند».
هر زاویهاش شکوه خودش را دارد
مجید بهزاد را این روزها خیلیها با پروژه دماوندش میشناسند و حتما بسیاری از شما عکسهای او از دماوند را در فضای مجازی دیدهاید. او درباره این پروژه مهمش میگوید: «اولین چیزی که من را به سمت دماوند کشاند، عشق و علاقه نسبت به این پدیده زیبای کشور بود.
خیلی از ما ایرانیها دماوند را به عنوان سمبل صلابت و استواری میشناسیم ولی بهنظرم عکاسی کلا به محل زندگی خیلی بستگی دارد. مثلا من که تهران زندگی میکنم طبیعتا برای عکاسی حیات وحش فضای مناسبی ندارد اما مثلا در اراک شما میتوانید به مکانها و سوژههای خوبی در زمینه حیات وحش دسترسی داشته باشید. پس یکی از دلایل من برای پرداختن به دماوند همین نزدیکی به رشته کوه های البرز بوده است. همچنین حدود 11 سال پیش که پروژه دماوند را آغاز کردم با تمام احترامی که برای عکاسان قبلی قائلم ولی واقعا عکسهای خیلی باکیفیت و مناسبی از این قله وجود نداشت. مثلا چند وقت پیش سر بحث روز ملی دماوند دیدم یک نفر در فضای مجازی نوشته: 15 سال پیش پروژهای داشتم که قرار بود دماوند را روی دیواری در بزرگراه نیایش کار کنم اما هیچ عکس باکیفیتی از دماوند پیدا نکردم. عکسها یا در زمان خوبی گرفته نشده بود مثلا سر ظهر گرفته شده بود که نور عمود است یا مثلا عکاس از کنار جاده هراز گذشته بود اما خدا را شکر هم اکنون تعداد زیادی عکس از دماوند در جهات مختلف ثبت شده است.»
پشت هر فریم، ساعتها تلاش بوده است
برای ما که از تماشای منظرههای ثبت شده لذت میبریم و برایمان چشمنواز است قطعا تصور دشواریهای کار راحت نیست. این عکاس تلاشگر درباره دشواریهای کاری که انجام دادهاند میگوید: «عکاسی از دماوند کار خیلی سختی است. ما برای انتخاب هر کادری که میخواستیم ببندیم باید قبلش کلی تحقیق و بررسی میدانی میکردیم تا مکان درست را پیدا کنیم. زوایای نوری مختلف را آزمایش میکردیم. بعضی مکانها راه و جاده خوبی برای دسترسی نداشت. برای بعضی دامنهها باید پیمایش سختی میداشتیم. گذشته از همه اینها مسئله آبوهوا برای جایی مثل دماوند مصایب و دشواریهای خودش را دارد. آبوهوای منطقه دماوند بسیار متغیر است. مثلا مواقعی بوده که با پیشبینی درصدی ابر به محل رفتهایم بعد ناگهان کل قله را ابر فراگرفته یا بارندگی اتفاق افتاده است و برعکس بارها در فصل سرد سال جاده بسته بوده و امکان دسترسی ما به محل مورد هدفمان غیرممکن میشده است. مثلا در یکی از سفرهای زمستانی جایی رفتیم که دمای 20- درجه بود و با باد شدیدی که میوزید واقعا اوضاع نامناسب بود به گونهای که حتی دست من روی شاتر دوربین نمیرفت. همیشه برای ثبت یک عکس از هنگام طلوع باید شب قبلش به محل می رفتم تا از یکی، دو ساعت قبل با تجهیزات کامل در محل آماده و مستقر باشم».
هزینهها وحشتناک
شده است
این روزها با نوسانات قیمت ارز، تجهیزات عکاسی هم حسابی گران و برای خیلیها غیرقابل دسترس شدهاست. از بهزاد درباره هزینههایش در طول این پروژه و درآمدی که احیانا داشته میپرسم که اینگونه پاسخ میدهد: «ببینید در گذشته و زمانی که ما شروع کردیم راستش هزینهها به سنگینی امروز نبود. من 11 سال پیش فکر میکنم با مبلغ 2 میلیون تومان توانستم تجهیزات مد نظرم را تهیه کنم، اما اگر امروز را در نظر بگیریم اوضاع قیمتها وحشتناک است. قیمت دوربینها به بالای 50 تا 60 میلیون و لنز به چند میلیون رسیده است. بنابراین کار امروز برای عکاسان خیلی سخت شده است. درباره درآمد باید بگویم عکاسی منظره درآمد چندانی ندارد و بیشتر عشق و علاقه است. من کارشناسی ارشد مهندسی مواد دانشگاه تهران دارم و زمینه کاریام مهندسی است. از همین کارم در کنارش برای عکاسی هم هزینه میکنم. البته چند سالی هست که با برگزاری کارگاهها و کلاسهای عکاسی و فروش آثار درآمدی هم از کار عکاسی دارم».
علاقهام به دماوند تمامنشدنی است
این تعداد عکسی که از بهزاد و دوستانش دیدهایم تازه بخشی از عکسهایی است که آنها به ثبت رساندهاند. از بهزاد میپرسم فکر میکنی چند عکس از دماوند در این پروژه گرفته باشی که میگوید: «نمیتوانم عدد دقیقی بگویم ولی خیلی زیاد بوده. البته در سالهای اول شاید در هر سفر 100 عکس میگرفتم اما بهتدریج که آدم باتجربهتری شدم عکس گرفتنهایم هدفمندتر شده. مثلا ممکن است الان سفری بروم و 30 فریم بیشتر عکس نگیرم و به خروجی مد نظر خودم برسم». بهزاد درباره نقطه پایان این پروژه و کامل شدن آن میگوید: «چند نقطه دیگر شاید مانده باشد که عکسهای مد نظرمان را به خاطر شرایط جوی یا نور نتوانستهایم بگیریم. شاید آن چند نقطه را که گرفتیم، بتوانیم بگوییم این پروژه تکمیل شده است اما چیزی که هست این است که قطعا علاقه من به این قله تمام نخواهد شد».
استقبال مردم غیرقابل تصور بود
بهزاد درباره دیده شدن کار خود و دوستانش و بازتابهایی که داشته، این طور توضیح میدهد: «در این چند ماه مردم پیامهای بسیاری از نقاط مختلف جهان به من دادهاند، بیش از آن چه که میتوانستم تصورش را بکنم. من واقعا باورم نمی شد این قدر عشق و علاقه عمومی وجود داشته باشد. به هرحال عکاسی جذابیتهای سینما را ندارد اما چیزی که مشاهده کردم این بود که برای مردم زیادی جذاب بوده است. سایتهای معتبر جهان تا این لحظه بیش از 15-14 اثر من از دماوند را منتشر کردهاند. در این مدت در جشنوارههای مختلف بینالمللی شرکت و مقامهایی کسب کرده ام. حتی سازمان ملل یکی از عکسهایم را به عنوان عکس منتخب دهه خشکسالی از 2018 تا 2028 انتخاب کرد. من به تلویزیون دعوت شدم و در یک کلام اقبالی که شد بسیار شعفانگیز و انرژیبخش بود. با این که از صمیم قلب میگویم با عشق کار کرده ام و خستگی در چنین کاری معنا نداشت اما واقعا این بازتابی که اتفاق افتاد حال من را خوب کرد.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روز گذشته نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر اعلام کرد که 300 تن سکه و طلا در خانههای مردم ذخیره شده است. مروری بر آمارهای قبلی در این زمینه مشخص میکند که در سال 93 آمار 100 تن و در سال 97 نیز آمار 200 تن در این باره اعلام شده است. اگرچه این آمار برآوردی است ولی تا حد زیادی می تواند صحت داشته باشد.
واضح است که ریشه این پدیده را باید در افزایش نرخ تورم، افت ارزش پول ملی و بازدهی اندک سایر بازارها در برابر طلا دانست. به جز امسال که بورس با اختلاف، بیشترین بازدهی را داشته است، طلا به مدد افزایش نرخ ارز و همزمان، افزایش قیمت جهانی طلا، عرصه ای جذاب برای تبدیل دارایی بوده است. در هر اقتصادی که دچار تورم و افت ارزش پول ملی می شود، روند تبدیل پول به دارایی شدت می گیرد، پولهای کلان به ملک تبدیل می شود و پول های خرد به طلا و ارز. در این میان طلا همواره جایگاه خاصی در ذخیره سازی دارایی مردم داشته است، چرا که برخلاف نگهداری و خرید و فروش ارز که بعضا جنبه غیرقانونی و قاچاق به خود می گیرد، نگهداری طلا و سکه هیچ گاه ممنوعیت قانونی ندارد.
طبیعتا بخشی از این میزان طلا مربوط به زیورآلات بانوان است ولی بخش قابل توجهی از این مبلغ را باید در قالب نگهداری دارایی به جای پول نقد قلمداد کرد. براساس قیمت روز یک میلیون و 60 هزار تومان برای هر گرم طلا، در مجموع ارزش طلاهای خانگی مردم به بیش از 300 هزار میلیارد تومان می رسد. به عبارتی دیگر 300 هزار میلیارد تومان طلا در منازل مردم قرار دارد که می توان از جنبههای مختلف به آن نگاه کرد.
جنبه منفی آن همین است که مردم پولی را که می توانستند از طریق سرمایه گذاری در بانک و بورس به اقتصاد و رونق تولید و ایجاد اشتغال تزریق کنند، در کنج خانه خود محبوس کرده اند، اما از جنبه ای دیگر، چنین حجمی از طلای خانگی را می توان فرصتی برای تبدیل این دارایی راکد به دارایی مولد دانست.
واضح است که شرط معکوس شدن روند تبدیل دارایی از پول به طلا، ثبات نسبی ارزش پول ملی، رونق تولید و شکل گیری ابزارهای مناسب سرمایه گذاری است. چنان که در چند ماه اخیر، بورس توانسته به عنوان یک ابزار مناسب سرمایه گذاری، نقدینگی قابل ملاحظه ای را جذب کند. همچنین روز گذشته، رئیس سازمان بورس، آمار ورود نقدینگی به بورس از ابتدای سال را 110 هزار میلیارد تومان اعلام کرد. (هرچند باید توجه داشت که جذب سرمایه به بورس به لطف جهش غیرمنطقی و حبابی ارزش سهام، خطری است که نباید از کنار آن به سادگی گذشت).
با این حال تا زمانی که اقتصاد کشور به ثبات نسبی نرسد، می توان از جنبه ای دیگر به همین میزان دارایی محبوس شده در منازل نگریست. در این میان مسئله مهم، شکلدهی به ابزارهای سرمایهگذاری مبتنی بر طلاست. در بسیاری از کشورها، سرمایه گذاری نه در خود طلای فیزیکی که در اوراق مبتنی بر طلا شکل می گیرد. اگرچه در سال های اخیر با راه اندازی معاملات آتی سکه در این زمینه گام های خوبی برداشته شد اما هر زمان که قیمت طلا و سکه افزایش یافت، بازار آتی سکه که پیش نگر این افزایش قیمت بود، قربانی شد. این در حالی است که توسعه بازارهای آتی مبتنی بر طلا و سکه می تواند بخشی از این حجم از طلا و سکه محبوس شده در کنج منازل را به متن اقتصاد کشور تزریق کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


مصطفی عبدالهی – ایرانسل و همراه اول آن چنان زیرکانه حرفشان را به کرسی نشاندند که خیلی از مشترکان هنوز هم از کلاهی که سرشان رفته خبر ندارند؛ البته شاید هم این یک توافق پشت پرده بین آن ها و سازمان تنظیم مقررات است که مشترکان را به مرگ بگیرند تا به تب راضی شوند! این ماجرا که حالا بیشتر به یک سناریو شبیه است، از اواسط تیرماه شروع شد و اپراتورها با حذف بسته های بلند مدت پرطرفدار و همچنین افزایش قیمت برخی بسته ها، قلدرمآبانه یکه تازی کردند. البته وزیر ارتباطات و سخنگوی دولت در واکنش هایی حمایت گونه از مشترکان، اظهاراتی را مطرح کردند و پیگیری ها به بازگردانده شدن بسته های اینترنتی پرطرفدار پس از 46 روز انجامید؛ این سناریو طی دو روز گذشته به این جا رسید که وزیر ارتباطات، معاون او و رئیس دفتر رئیس جمهور آن را به عنوان یک اقدام قابل تحسین و در راستای احقاق حقوق مردم معرفی و در بوق و کرنا کردند اما حالا بررسی ها نشان می دهد بازگردانده شدن بسته های اینترنتی پرطرفدار، با افزایش قیمت برخی بسته ها صورت گرفته و خبری از بازگشت قیمت ها به قبل از نیمه تیرماه نیست. این در حالی است که همه جنجال های 40 روز اخیر این بود که دولت تاکید داشت اپراتورها باید قیمت ها را به شیوه قبل و پول های اضافه را هم به مردم بازگردانند.
افزایش قیمت 15 درصدی
از روز گذشته کاربران اینترنت همراه، گلایه های بسیاری را مطرح کردند که از افزایش قیمت برخی از بسته ها حکایت دارد. بررسی های ما هم صحت این گلایه ها را تایید می کند و نشان دهنده افزایش حدود 15 درصدی قیمت برخی بسته هاست.
ایرانسل :
* 30 روزه 5 گیگ، قیمت قبل : 20 هزار و 500 تومان، قیمت جدید : 23 هزار و 600.
* 60 روزه 20 گیگ، قیمت قبل : 60 هزار تومان، قیمت جدید : 69 هزار تومان.
* 120 روزه 25 گیگ، قیمت قبل : 78 هزار تومان، قیمت جدید : 90 هزار تومان.
* قیمت بسته های 90 روزه، 180 روزه و 365 روزه بدون تغییر به حالت قبل بازگشته است.
همراه اول :
* 30 روزه 4 گیگ، قیمت قبل : 18 هزار و 400 تومان، قیمت جدید : 21 هزار و 300 تومان.
* 30 روزه 7 گیگ، قیمت قبل : 24 هزار و 400 تومان، قیمت جدید : 28 هزار و 200 تومان.
* 60 روزه 18 گیگ، قیمت قبل : 54 هزار تومان، قیمت جدید : 62 هزار تومان.
* همراه اول هم برخی بسته های خود از جمله بسته 365 روزه را بدون تغییر با قیمت قبل ارائه کرده است.
تایید گرانی توسط کارشناسان اپراتورها
این موضوع را از کارشناسان پاسخ گو در مراکز ارتباط با مشترکان دو اپراتور هم پیگیری کردیم. پاسخ دریافتی از مرکز همراه اول این بود: «از 27 مرداد قیمت بعضی از بسته ها گران شده و مجوز آن را هم گرفته ایم». کارشناس پاسخ گوی ایرانسل هم اعلام کرده: «فقط چند تا از بسته ها تغییر قیمت داشته است».
غرامت عجیب!
البته در کنار این افزایش قیمت، ایرانسل با ارسال پیامک به برخی مخاطبان خود اعلام کرد برای جبران حذف بسته های متنوع طی مدت اخیر، می توانند با شماره گیری کد پیامک شده، 2 گیگ اینترنت هدیه 7 روزه دریافت کنند. اقدامی که شاید بتوان آن را نوعی پرداخت غرامت به مشترکان ارزیابی کرد، هرچند که در این باره هنوز (تا ساعت19 سه شنبه) اظهارنظر رسمی منتشر نشده است . همچنین برخی کاربران از هدیه عجیب همراه اول خبر دادند و یکی از آن ها در این باره نوشت : «همراه اول اینترنت رایگان میده اما از اینترنت خودت کم می کنه و اون بسته هدیه، صد در صد بی مصرف تایمش تموم میشه!»
زور دولتی ها نرسید؟
با این شرایط حالا شاید بتوان دریافت چرا وعده یک شنبه شب «حسین فلاح جوشقانی» رئیس سازمان تنظیم مقررات برای مصاحبه با رسانه ها محقق نشد، در حالی که گفته بود: «توضیحات بیشتر درباره بازگردانده شدن بسته های پرطرفدار را فردا (دوشنبه) در مصاحبه با رسانههای جمعی به سمع و نظر مردم خواهیم رساند». علاوه بر آن، وزیر ارتباطات هم باید به مردم پاسخ دهد چطور با این که اعلام کرده بود «شیوع کرونا استفاده مردم از اینترنت را بالا برده و در برخی از ماهها درآمد اپراتورها رشد ۴۰ درصدی داشته است»، حالا نتوانسته مانع از گران فروشی آن ها شود، آذری جهرمی باید شفاف بگوید که زور او و همکارانش به اپراتورهای قلدر نرسیده یا به خواست آن ها تمکین کرده است که نتیجه نهایی این شد: «بازگرداندن بسته های بلند مدت به ازای پذیرش افزایش قیمت برخی بسته ها»؟!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

اول اسفند که ورود کرونا به کشور رسما اعلام شد، هیچ گاه تصورش را هم نمی کردیم که شش ماه بعد، این ویروس 20 هزار نفر قربانی بگیرد. سخنگوی وزارت بهداشت، ظهر دیروز هنگام اعلام هر روزه آمار 24 ساعته مبتلایان و قربانیان کرونا عدد کلی جان باختگان کرونایی را ۱۹ هزار و ۹۷۲ نفر اعلام کرد. در حالی که با این آمار وحشتناک هنوز هم بعضی های مان نکات بهداشتی را رعایت نمیکنیم. تنها طی 24 ساعت گذشته ۱۶۸ بیمار مبتلا به کرونا فوت کرده اند. سیما سادات لاری، بعد از ظهر سه شنبه در تازه ترین آمار مبتلایان و فوتی های کرونا در کشور با اشاره به شناسایی ۲۳۸۵ بیمار کرونا در شبانه روز گذشته، گفت: تاکنون ۳۴۷ هزار و ۸۳۵ نفر در کشور به این بیماری مبتلا شدهاند. سیماسادات لاری با اشاره به ۱۶۸ مورد فوتی در شبانه روز گذشته، افزود: آمار فوتیهای کرونا تاکنون به ۱۹ هزار و ۹۷۲ مورد رسیده است. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، از جمع افراد مبتلا به کرونا، تاکنون ۳۰۰ هزار و ۸۸۱ نفر بهبود یافتهاند. اما در عین حال ۳۸۸۲ نفر از بیماران در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.این ها اگر چه صرفا آمار و اعداد است اما واقعیت ماجرا خانواده های متوفیان هستند که به دلیل نبود امکان و اجازه برگزاری آیین های تشییع و ترحیم، در شرایطی همراه با غم و غربت به سر می برند. قبلا برگزاری همین مراسم ترحیم و ابراز همدردی آشنایان و دوستان وسیله تسلای خاطر بازماندگان می شد اما اکنون شرایط متفاوت شده است و مردم در حال گذراندن تجربه ای جدید هستند. آمار فوتی ها را کنار آمار مبتلایان بگذارید. 2385 نفر در یک شبانه روز عدد کمی نیست. با این آمار فعلی که هرروز هم بالا و پایین می رود هر 36 ثانیه یک نفر به ویروس کووید 19 مبتلا می شود و هر 9 دقیقه هم یک نفر بر اثر آن فوت می کند. با آماری که تاکنون به دست آمده 347835 نفر در کشورمان به طور قطع به این ویروس مبتلا شده اند و از این تعداد 300881 نفر هم بهبودیافته اند. با این حال، کرونا هر روز و هرساعت قربانی می گیرد و باید پروتکل های بهداشتی را هرچه بیشتر رعایت کرد.
وضعیت خاص کرونایی در بعضی استان ها
بعضی از استان ها وضعیت خاص تری در آمار ابتلا و فوتی های کرونایی دارند. استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز و استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اندیشه – در هنگامهای که دشمن از هر سو، اسلام راستین را آماج تیرهای کینهجوی خود قرار دادهاست و با کوبیدن بر طبل اختلاف، بر آتش دشمنی میان برادران دینی میدمد، سخنگفتن از تقریب مذاهب و وحدت اسلامی، وظیفهای شرعی و رویکردی عزتآور برای جهان اسلام است؛ کاری که از عهده هرکسی ساخته نیست. دیروز، عالمی مجاهد به دیار باقی شتافت که مرد این میدان بود و بیواهمه از کینهورزیها، در مسیری گام برمیداشت که جز به سعادت مسلمانان ختم نمیشد؛ آیتا... محمدعلی تسخیری، منادی تقریب بود؛ موضوعی که با حیات مسلمانان و بازیابی شکوه عصر طلایی تمدن اسلامی، پیوندی ناگسستنی دارد. او در دوران حیات پربارش، در بیشتر مجامعی که بهنوعی با وحدت اسلامی در ارتباط بود، حضور فعال داشت؛ کافی است که بدانیم وی عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، رئیس کمیته فرهنگی هشتمین کنفرانس سران اسلامی، عضو افتخاری برخی مراکز علمی و دانشگاهی در کشورهای سوریه و سودان، رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان ومذاهب اسلامی، عضو مجمع فقه اسلامی جده و نماینده رسمی مذهب شیعه اثنیعشری در آن، استاد دانشگاه امام صادق(ع) در رشته فقه مقارن، عضو کمیته فقهی بانک جهانی توسعه اسلامی و نایبرئیس اتحادیه جهانی علمای اسلام بود و حدود 50 جلد کتاب و نزدیک به 350 مقاله در موضوعات مختلف و عمدتاً مربوط به مقوله وحدت و تقریب مذاهب اسلامی به رشته تحریر درآورد.
دوران پرشور جوانی
مرحوم آیتا... محمدعلی تسخیری در سال 1323 هـ.ش در نجفاشرف و در خانوادهای اصالتاً تنکابنی به دنیا آمد. دوران کودکی وی در زادگاهش گذشت و توانست در این مدت، تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه «منتدیالنشر» و زیرنظر «محمدرضا مظفر»، از علمای نامدار جهان اسلام و از اصولیون شناختهشده، بگذراند. آن مرحوم در سال 1341 و پس از پایان تحصیلات دبیرستان، وارد دانشکده فقه نجف شد و همزمان درسهای حوزوی را هم آغاز کرد و در درس بزرگانی همچون آیتا... العظمی خویی، شهید سیدمحمدباقر صدر و سیدمحمدتقی حکیم حاضر شد. درست در همین ایام بود که عبدالکریم قاسم، با یک کودتا، رژیم سلطنتی عراق را ساقط کرد و بازار فعالیت احزاب چپگرا و مارکسیست در این کشور رونق گرفت. آیتا... تسخیری در زمره طلاب جوانی قرار داشت که به جریان «حزب الدعوه» پیوست و به دلیل فعالیت در این گروه که با اندیشه علمایی مانند شهید صدر تغذیه میشد، مدتی را در زندان گذراند و حتی در آستانه اعدام قرار گرفت. وی در سال 1351، به قم رفت و در حوزه علمیه این شهرمقدس، از محضر علمای بزرگی مانند آیاتعظام گلپایگانی و وحید خراسانی بهرهمند شد.
ورود به جاده تقریب
فعالیتهای تقریبی مرحوم آیتا... تسخیری، از زمان مبارزات سیاسی در عراق آغاز شد؛ اما با ورود او به قم و مشارکت در تهیه و نشر مجله «الهادی»، افزایش یافت. وی که به امور تبلیغی مسلط بود و افزون بر آن، تمایل فراوانی به فعالیت در عرصه گفتوگو با علمای سایر مذاهب اسلامی داشت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سمت معاونت امور بینالملل سازمان تبلیغات اسلامی به فعالیت پرداخت و به همین دلیل، در مجامع بینالمللی جهان اسلام، حضور پررنگتری پیدا کرد. مجموعه فعالیتهای وی در این عرصه، باعث شد که در سال 1369، مجمع جهانی اهلبیت(ع) را با همکاری جمعی از علمای فعال در عرصه بینالملل، تأسیس کند و چندسال بعد، پس از مرحوم آیتا... واعظزاده خراسانی، به عنوان دومین دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز، برگزیده شود. در سال 1373، آیتا... تسخیری با تأسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گام دیگری در مسیر تحقق اندیشههای تقریبی برداشت. آن مرحوم از سال 1363، یگانه نماینده فقهای شیعه اثنیعشری، در مجمع فقه جده، وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی بود. آیتا... تسخیری با عضویت در اتحادیه جهانی علمای اسلام و برگزیدهشدن به عنوان نایب رئیس این اتحادیه، فعالیت تقریبی دیگری را آغاز کرد. شاید بتوانیم او را فعالترین عالم ایرانی در عرصه تقریب مذاهب اسلامی، طی چهار دهه گذشته بدانیم. آیتا... تسخیری، از هر فرصتی برای طرح مسئله وحدت بهره میبرد و اشراف وی بر مقوله تقریب، باعث میشد که به عنوان یک کارشناس برجسته و صاحبنظر، در بسیاری از کنفرانسهای بینالمللی، حضوری فعال داشته باشد.
دیدگاههای تقریبی
افزون بر تمام این فعالیتها، آیتا... تسخیری نمایندهای شایسته برای نظام جمهوری اسلامی در مجامع جهانی محسوب میشد. آن مرحوم، مجمع فقه جده را دریچهای برای اشراف، شناخت و طرح نظریات جمهوری اسلامی ایران به جهان اسلام میدانست و معتقد بود که میتوان ایدههای انقلاب اسلامی را در اجلاسیههای سران یا وزرای خارجه یا اجلاسیههای کارشناسی ارائه کرد و جلوی اقدامات تخریبی علیه تقریب را تا حدی گرفت. به اعتقاد آیتا... تسخیری، جلوگیری از تحرکات برخی از گروههای جاهل و غافل که ناآگاهانه در زمین دشمن بازی میکردند و آب به آسیاب تفرقه میریختند، لازم و ضروری بود. او بزرگترین نقش امام خمینی(ره) و حضرت آیتا... خامنهای را، هدایت و رهبری بیداری اسلامی میدانست و معتقد بود که بیانات آنها، توانستهاست کمکهای شایانی به دیپلماسی وحدت کند؛ بیاناتی که خطاب آنها تنها به مردم ایران نیست و تمام مسلمانان جهان را مخاطب خود قرار دادهاست. آیتا... تسخیری، حدود یکسال پیش از درگذشتش، در گفتوگویی با خبرگزاری ایکنا، درباره چالشها و فرصتهای پیش روی تقریب مذاهب اسلامی گفته بود: «بزرگترین مانع تقریب مذاهب، تعصب بیجاست، تعصب برخی علما یا منتسبین به علم و این تعصب، برخی را وادار میکند که برخی دیگر را تکفیر و تفسیق کرده و به تبدیع(بدعتگذاری) متهم کنند.» وی در این گفتوگو، جهل و منافع حکومتها را به عنوان موانع بعدی تقریب مطرح و تصریح کرده بود: «من معتقدم ما اگر متحد نشویم، نمیتوانیم دو خواسته بزرگ را محقق کنیم؛ یکی ایستادگی در برابر طرحهای استعماری و چالشهای کشورهای دشمن اسلام و دوم، اهداف بزرگ قرآنی و اسلامی. تا وقتی ما نتوانیم اهداف قرآنی را که یکی از آنها وحدت امت است، محقق کنیم، نمیتوانیم ادعا کنیم احکام قرآن را کامل اجرا کردهایم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


معتمدیان استاندار خراسان جنوبی گفت: در خصوص زرشک اقداماتی انجام گرفته و خبرهای خوشی در راه است. شبیه این مطلب را نماینده قاینات و زیرکوه هم قبلا گفته بود که در خصوص زرشک خبرهای مهم و خوشی در راه است و به زودی وزیر اعلام میکند. مجموع اینها باعث شد خبرنگار از تالار اخبار زرشک خارج نشود و سمج گونه پیگیر باشد. او موفق شد در راهروی جلسات وزارت خبرهای در حال انعقاد را از رئیس اداره جهاد کشاورزی استان بگیرد. از شما چه پنهان تلاش چند روزه مدیران اداره جهاد کشاورزی اگر چه برای آنها فشرده و خسته کننده بود که باید به آنها خسته نباشید گفت اما بسیار برای کاغذ خبر و مردم خوشحال کننده است خبرهای امیدوارکننده از وزارت جهاد کشاورزی برای باز کردن قفل بحران زرشک!
قوسی از اقدامات لازم برای ورود وزارت صمت و وزارت خارجه برای رونق بازار زرشک خبر داد و گفت: با دعوت و درخواست کتبی از این دو وزارتخانه اقدامات شروع شده است و امیدواریم به زودی زرشک کاران نتیجه آن را ببینند. بناست طبق این درخواست وزارت خارجه و وزارت صمت موانع صادرات را هموار کنند و برای اولین بار اقدامات ویژهای انجام شود. مدیر ارشد جهاد استان از اقدامات دیگری از قبیل تعلق گرفتن تسهیلات کرونایی به زرشک کارانی که هنوز نتوانستهاند محصولشان را به بازار عرضه کنند خبر داد و گفت که قرار است تسهیلات با کارمزد 18 و 10 درصد اختصاص داده شود. ویدر ادامه ازدستور وزیر جهاد کشاورزی به تعاون روستایی کشور درخصوص خرید زرشک کاران خبر داد و از اقدامات انجام گرفته برای زرشک در سال جدید نیز رونمایی کرد. او به غرفههایی که در تهران و مشهد برای فروش زرشک تازه در نظر گرفته شده خیلی امیدوار است و اعتقاد دارد که با ورود تشکلهای کشاورزی بخشی از بحران زرشک موجود حل میشود و زرشک سال جدید هم مشکلی نخواهد داشت، اما در مجموع حضور چند روزه مدیران جهاد در وزارتخانه و جلسات متعدد حکایت از این دارد که وزارت جهاد میخواهد مشکل موجود زرشک را گره گشایی کند و مهمتر از آن نگاه به جلو دارد و برنامه ریزی میکند که آینده محصول را مصون کند تا دوباره زرشک در این چاه فعلی گرفتار نشود. بالاخره باید منتظر ماند تا این برنامهها عملی شود، باشد که نتیجه آن برای مردم و محصول استراتژیک استان مبارک باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

میلاد - پسوند یک حیوان وحشی را کنار نامش گذاشته و خودش را با عناوین عجیب و غریب معرفی کرده است. خودش را با توفان دم خور می داند که البته من هم متوجه این عبارت ها و گنده آمدن ها نمی شوم. در یکی از شبکه های اجتماعی حدود
پنج هزار دنبال کننده دارد و پست هایش تصاویری است از پول هایی که مدعی است آن ها را با شرخری نقد کرده است. کاری که طبق قانون در صورت توسل به زور و تهدید، جرم است و مجازات دارد. البته او فقط ادعای تسویه چک های برگشتی را ندارد، مدعی است کارهای دیگری هم از دستش ساخته است. پیدا کردن اطلاعات آدم ها، تعقیب کردن،نقدکردن چک، گرفتن مهریه و ... . کارهایی که همه رنگ و بوی جرم دارد اما برخی هنوز با وقاحت کامل آن را تبلیغ می کنند و به دنبال مشتری برای خود هستند. با «گرگ» وارد مذاکره می شوم تا اطلاعاتم درباره کارهای خلافی که مدعی انجام آن هاست، بیشتر شود:
یک نفر گردن کلفتی میکنه و مزاحممون میشه. می خوام ادبش کنم.
۳ تومن هزینه اش هست، ویلچر نشین میشه.
ویلچرنشین؟
آره ویلچرنشینش می کنیم.
خیالم راحت باشه که بعدا باز نمیاد سراغمون ؟
خیالت تخت، کاری می کنم یاد مزاحمتاش بیفته غش کنه، فیلمش رو هم خدمت شما می فرستم.
شما جزئیاتش رو بگو که من باید چه کار کنم و شما چه کار میکنی. مبلغ پیش پرداخت رو هم بگو.
اوکی مشکلی نیست. آدرس و شماره تماس با یه عکس از طرفت برام می فرستی. کل مبلغ باید واریز بشه. از زمانی که خبر واریز به دست ما برسه، ۲۴ ساعت بعد فیلمش رو براتون می فرستیم. کارای این جوری چون ممکنه شر درست کنه، نقد کار می کنیم. از بابت این که شاید یک درصد نگران لو رفتن خودت هم باشی خیالت راحت، اسم شما هیچجا نیست.
با تصادف ادبش میکنین؟ اگه دوربین یه مغازه شماره ماشین یا موتور رو برداره چی ؟ ممکنه ردتون رو بزنن؟
نه، ما اگه تصمیم بگیریم با ماشین بزنیمش هم فرار نمیکنیم. می مونیم تا افسر بیاد. تصادف کردیم دیگه، بیمه هم موجوده. خیالت تخت، ما کارمون رو بلدیم.
راستی برای چک برگشتی هم کار می کنید؟
در خدمتم.
درصدی که از هر چک می گیرید چقدره ؟
بستگی به مبلغ داره. مثلا واسه یه چک صد میلیونی 9 درصد. در ضمن از رفقات هم برام چک بگیری درصد هم میدم بهت.
روی هر چک، من 8 درصد می گیرم ازت، شما هم 2 درصد برای خودت بکش روش.
خوبه. شما برای کار توی کدوم شهرها اوکی هستی ؟ فقط تهران و کرج ؟
کل ایران آدم دارم. استانبول هم آدم دارم. داداش، من کارای سنگین انجام میدم. شرخرهای دیگه هم کار بگیرن میدن به من، درصدشون رو می گیرن.
چه کارای دیگهای مثلا ؟
پیدا کردن اطلاعات آدما، تعقیب کردن، نقدکردن چک، گرفتن مهریه، آدم رد کردن و ... .
شاخترین کارهات چی بوده مثلا ؟
نقد کردن یک حساب میلیاردی که هفت سال بود طرف رفته بود آمریکا. ردش رو زدیم. کشوندیمش مکزیک. گرفتیم آوردیمش استانبول، پسراش تو بازار تهران کار می کنند، زنگ زد از اون جا بهشون، اینا هم پول رو تحویل دادن.
مکزیک، یعنی اون جا هم آدم داشتی؟
آدمم توی استانبول، توی همه کشورها آدم داره...داداش من سرم خیلی شلوغه این کارت رو می خوای انجامش بدیم یا نه؟
چون دارم میرم استانبول برای یه کار دیگه... .
فضای مجازی در رصد پلیس فتا
«بازداشت عاملان فروش نوزاد در فضای مجازی»، «بازداشت سه تفنگ فروش فضای مجازی»، «دستگیری عوامل شرط بندی و کلاهبرداری مجازی»، «بازداشت عامل انتشار ویدئوی کودک همسری»، «دستگیری یک شرور فضای مجازی» و ... . این تیترها تنها برخی از اقدامات نیروی انتظامی در برخورد با اقدامات مجرمانه است که طی ماه های اخیر صورت گرفته و نشان دهنده جدیت پلیس در مقابله با مجرمان سوء استفاده کننده از فضای مجازی است. اوایل مرداد نیز جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور درباره برخورد با این تخلفات گفته بود : «جرایم نوظهور در فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است و تامین امنیت در فضای مجازی، افزایش آگاهی و دانش سایبری کاربران از مخاطرات، آسیب های این فضا و مقابله با مجرمان حوزه سایبری از اولویت های پلیس فتا و نیروی انتظامی است». سردار «قاسم رضایی» این نکته را هم گفته بود : «پلیس فتا باید از تمام ظرفیت های خود در این مسیر دشوار استفاده کند و اطمینان دارم این توانایی در این پلیس وجود دارد». این مطالبه جانشین فرمانده ناجا، همان مطالبه عمومی از پلیس فتاست تا با محقق شدن آن، فضای مجازی برای حضور و فعالیت عمومی امن تر شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


دادگاه ویژه ترور رفیق حریری، نخست وزیر اسبق لبنان پس از تعویق ۱۱ روزه به دلیل انفجار بیروت، دیروز در لاهه هلند و با حضور سعد حریری برگزار شد. قاضی دادگاه بینالمللی لاهه که پرونده ترور رفیق حریری در انفجار ۱۵ سال پیش را بررسی کرده است، گفت که شواهد متقن و محکمهپسندی مبنی بر دخالت سوریه و رهبری حزب ا... لبنان در این ترور بهدست نیامده است. در جریان حمله 14 فوریه 2005 به استثنای رفیق حریری، ۲۱ نفر دیگر جان باختند و بیش از ۲۲۰ نفر مجروح شدند. در آن زمان، جریان وابسته به سعد حریری ، ولید جنبلاط و سمیر جعجع درست مانند انفجار انبارهای نیترات آمونیوم که چند روز پیش در بندر بیروت انجام شد، انگشت اتهام را به سمت محور مقابل خود گرفتند. آن ها در ابتدا نیروهای سوری مستقر در کشور را مسئول این حادثه معرفی کردند و درخواست خروج فوری آنها را دادند. مدتی پس از آن انفجار «فواد سنیوره» نخست وزیر وقت با نقض قوانین داخلی و بدون مشورت با ریاست جمهوری و پارلمان اجازه آغاز تحقیقات بینالمللی درباره این ترور را صادر کرد. تحقیقات بینالمللی در ژوئن 2005 آغاز شد و در اولین مرحله «دتلف میلیس» قاضی آلمانی مسئولیت تحقیقات را بر عهده گرفت و گزارشی موسوم به «گزارش میلیس» تهیه کرد که در آن، دو مسئول بلندپایه سوری و دو مسئول بلندپایه لبنانی متهم به این جنایت معرفی شدند. حالا پس از 15 سال فشار علیه نیروهای مقاومت، ثابت شده است که مقامات ارشد حزب ا... در این ترور نقشی نداشته اند. در جلسه دادگاهی که دیروز برگزار شد چهار عضو وابسته به حزب ا... لبنان (سلیم جمیل العیاش، اسد صبرا، حسن حبیب مرحی و حسن عنیسی) به اتهام طراحی ترور متهم اصلی بودند و نام ۲۱ نفر هم به عنوان همدست مطرح بود. قضات دادگاه بینالمللی لاهه در رای خود سلیم جمیل عیاش ملقب به ابوسلیم را در ارتباط با ترور رفیق حریری، مجرم شناختند. دادگاه اما تاکید کرده علیه سه متهم دیگر پرونده ترور ادله کافی وجود ندارد و آن ها تبرئه میشوند و مدرک مستدلی که بتوان بر اساس آن گفت چه کسی دستور ترور را داده است نیز وجود ندارد.
سعد حریری ناراضی از رای دادگاه
میشل عون، رئیس جمهور لبنان و مورد حمایت حزب ا... درباره دادگاه دیروز گفت، هرچه دادگاه بینالمللی در پرونده رفیق حریری صادر کند، باید بپذیریم اما عدالت به تاخیر افتاده، عدالت نیست. با این حال، سعد حریری، نخست وزیر پیشین لبنان و پسر رفیق حریری به دنبال صدور حکم نهایی دادگاه بینالمللی گفت: حکم دادگاه انتظارات ما را برآورده نکرد و در سطح انتظارات ما نیست اما به آن رضایت میدهیم. حسان دیاب نخست وزیر پیشبرد امور لبنان نیز در واکنش به حکم دادگاه گفت: امیدواریم که این حکم به تحکیم ثبات و عدالت همان گونه که رفیق حریری تمایل داشت، منجر شود تا لبنان از این شرایط بحرانی با وحدت ملی خارج شود. دیاب گزینه مورد حمایت حزب ا... لبنان، هفته گذشته، در پی اعمال فشارهای شدید پس از انفجار بیروت از مقام نخست وزیری استعفا کرد. چالشی که به اوج گرفتن دوباره بحران سیاسی در لبنان دامن می زند.
حکمی با 2600 صفحه سند
واکنش مخالفان در حالی است که دیوید رِه، قاضی ارشد دادگاه، در نشست صدور حکم تاکید کرد که حکم دادگاه ترور رفیق حریری در ۲۶۰۰ صفحه و بر اساس حدود ۱۳ هزار سند، مدرک و یادداشت و اظهارنظر کارشناسان تنظیم شده تا از ابعاد یک سوء قصد پیچیده رمزگشایی کند. این قاضی ضمن مبری کردن سوریه و کادر رهبری حزبا... از دخالت در ترور نخستوزیر کشته شده لبنان، اعلام کرد که ترور او با مقاصد و انگیزههای سیاسی صورت گرفته است. دیوید ره، قاضی دادگاه مطرح کرد که متهمان این «اقدام سیاسی»، از قبل حریری را به شدت زیر نظر داشتند (دادگاه با این حال تاکید کرد نمیتوان به این نتیجه دست یافت که تنها هدف از مراقبتها و رصد کردنهایی که رخ داد، برنامهریزی برای ترور حریری بوده) و از طریق تلفنهای همراه هماهنگ شدند و انفجار خودروی حامل رفیق حریری با خودروی وانت میتسوبیشی یک عامل انتحاری که حاوی ۲.۵ تن مواد منفجره بود، صورت گرفت. دادگاه بین المللی رفیق حریری که سال ۲۰۰۷ بر اساس مصوبه شورای امنیت سازمان ملل تشکیل شد، به تنش در لبنان و سقوط دولت وحدت ملی این کشور منجر شد. رفیق حریری بازرگان ثروتمند و سیاستمدار سنی مذهب بود. قتل حریری نگرانیها از تکرار یک جنگ داخلی دیگر را تقویت کرد. رفیق حریری آن زمان علیه نفوذ سوریه در لبنان مبارزه میکرد و کشته شدن وی چشم انداز سیاسی این کشور را تغییر داد. اما ادعای آمریکا و احزاب غرب گرای لبنانی مبنی بر نقش داشتن حزب ا... در ترور رفیق حریری هیچ گاه اثبات نشد. از سوی دیگر، دادگاه بینالمللی هرگز علاقهای به بررسی فرضیه دست داشتن رژیم صهیونیستی در ترور رفیق حریری نشان نداد و با وجود ادله متعدد از ادامه تحقیقات در این روند خودداری کرد. همین موضوع باعث طولانی تر شدن روند دادرسی در این دادگاه شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سجادپور- جوان 32 ساله ای که پس از تحمل بیش از 9 سال زندان، دوباره به آزار و اذیت کودکان و نوجوانان روی آورده بود، در حالی با تلاش شبانه روزی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شد که این بار کودکان را به بهانه «پلاک خوانی» به کوچه های بن بست خلوت می کشاند و به طرز وحشیانه ای مورد آزار قرار می داد.
به گزارش اختصاصی خراسان، ماجرای رسیدگی به این پرونده حساس از حدود 20 روز قبل، زمانی در دستور کار پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت که فردی با تسلیم شکواییه ای به نیروهای انتظامی، از اغفال پسر 13 ساله اش توسط جوانی دوچرخه سوار، خبر داد. با توجه به اهمیت و حساسیت این پرونده ها در دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، بی درنگ پیگیری جدی پرونده با صدور دستوری از سوی سردار محمدکاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) به کارآگاهان پلیس آگاهی سپرده شد و بدین ترتیب گروه ویژه ای از کارآگاهان اداره جنایی با نظارت و هدایت مستقیم سرهنگ جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) برای شناسایی و دستگیری متهم مورد ادعای شاکی وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده ای را آغاز کردند. گزارش خراسان حاکی است، نوجوان 13 ساله درباره چگونگی اغفال خود توسط جوان دوچرخه سوار گفت: در حال رفتن به خانه بودم که مردی از دوچرخه اش پیاده شد و در حالی که ادعا داشت سواد ندارد و به دنبال نشانی یک منزل می گردد، از من خواست چند کوچه بالاتر پلاک خانه ای را برایش بخوانم! من هم که نمی دانستم او چه نیت شومی دارد به همراهش تا یک کوچه بن بست و خلوت رفتم اما ناگهان او مرا درون کوچه گرفت و در حالی که با چشمانی ترسناک تهدیدم می کرد مرا مورد آزار و اذیت قرار داد. این کودک با چهره ای شرمگین و خجالت زده، به بیان بلایی که «کرکس کوچه های بن بست» بر سرش آورده بود،پرداخت و ادامه داد: در آن ساعت کوچه بسیار خلوت بود و هیچ کس به کمکم نیامد تا این که او مرا در همان کوچه های اطراف خیابان شهید مطهری رها کرد و سوار بر دوچرخه اش از محل گریخت و ...
بنابر گزارش اختصاصی خراسان، در پی مشخصات ظاهری که نوجوان مذکور از «کرکس کوچه های بن بست» به پلیس ارائه داد، عملیات اطلاعاتی کارآگاهان با استفاده از راهنمایی ها و تجربیات سرهنگ کارآگاه محمدرضا غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی خراسان رضوی) وارد مرحله جدیدی شد اما هنوز رصدهای اطلاعاتی و بررسی های فنی کارآگاهان برای ردیابی و شناسایی هویت «کرکس کوچه های بن بست» ادامه داشت که پرونده مشابه دیگری، کارآگاهان را به تکاپو انداخت چرا که احتمال سریالی شدن جرایم متهم تحت تعقیب، از فرضیه های مهمی بود که افکار کارآگاهان را درگیر این ماجرا کرده بود. به گزارش خراسان، پرونده دوم که در یکی از شعب دادیاری مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد مطرح شده بود با دستورات ویژه ای از سوی قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به پلیس آگاهی رسید. این بار طعمه «کرکس کوچه های بن بست» کودک 12 ساله ای بود که در یکی از کوچه های خلوت منطقه گلشهر مشهد مورد آزار وحشیانه قرار گرفته بود. این کودک که هنوز آثار ترس و وحشت در چهره اش نمایان بود ، درباره چگونگی افتادن در دام این متهم هوسران گفت: حدود ساعت 10 شب بود که برای خرید نوشابه از منزل بیرون رفتم. در همین هنگام مرد جوانی که دوچرخه ای به دست داشت نزد من آمد و گفت که من بی سواد هستم و نمی توانم پلاک خانه ها را بخوانم! خیلی وقت است به دنبال نشانی یک منزل می گردم ولی هنوز نتوانسته ام آن شماره پلاک را پیدا کنم! این کودک ادامه داد: او سپس از من خواست تا برای خواندن پلاک منازل کمکش کنم! من هم به همراه او پیاده به راه افتادم تا این که مرا به آن سوی دیگر گلشهر به داخل کوچه ای بن بست کشید! به او گفتم من دیرم شده و خانواده ام نگران می شوند! در همین لحظه زنی از داخل یکی از منازل همان کوچه بیرون آمد و آن مرد که دست و پایش را گم کرده بود به آن زن گفت: این جا منزل «موسوی» است؟ که آن زن پاسخ منفی داد! در حالی که من دیگر به او مشکوک شده بودم دستم را کشید و گفت: بیا حتما کوچه بالایی است! با رفتن آن زن من هم ترسیده بودم که ناگهان مرا به کوچه بن بست دیگری برد، دهانم را گرفت و چاقویی زیر گلویم گذاشت! از ترس حتی نمی توانستم جیغ بکشم! او گفت: اگر کاری را که می گویم انجام ندهی شاهرگت را می زنم. من هم از ترس همه کارهای کثیفی را که وادارم می کرد، انجام می دادم. این کودک که هنوز مقابل پدرش از بیان آن چه بر سرش گذشته بود، بسیار شرم داشت به آرامی در گوش کارآگاه از آزار و اذیت های وحشیانه ای گفت که در کوچه بن بست تاریک رخ داده بود.
گزارش اختصاصی خراسان حاکی است، با اطلاعاتی که این کودک نیز در اختیار کارآگاهان گذاشت، دیگر عملیات تخصصی به صورت شبانه روزی و با بررسی دوربین های مداربسته در مکان های ارتکاب جرم و همچنین بررسی بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه دار ادامه یافت تا این که دو روز بعد، رصدهای اطلاعاتی نتیجه داد و مشخصاتی از جوان 32 ساله ای به دست آمد که حدود دو سال قبل از زندان آزاد شده بود. تحقیقات غیرمحسوس با استعلام سوابق وی از زندان به منطقه قلعه ساختمان مشهد کشید و مشخص شد که «م-ج» از مدتی قبل در یک نانوایی مشغول به کار شده است. وقتی دو طعمه «کرکس کوچه های بن بست» تصویر او را شناسایی کردند، بلافاصله عملیات دستگیری وی با دستور معاون دادستان مرکز خراسان رضوی آغاز شد و این متهم صبح زود در محل کارش به دام افتاد. بررسی های پلیسی بیانگر آن بود که وی از سال 88 و با اتهامی مشابه روانه زندان شده و بعد از تحمل حدود 9 سال و 4 ماه مجازات جرم، آزاد شده است. بنابر گزارش خراسان، «کرکس کوچه های بن بست» وقتی در برابر دو طعمه خود قرار گرفت به آزار و اذیت آنان در کوچه های خلوت اعتراف کرد .بدین ترتیب وی در بازجویی های فنی و تخصصی کارآگاهان ورزیده دایره جرایم مهمه پلیس آگاهی خراسان رضوی به آزار و اذیت وحشیانه 9 کودک و نوجوان در مناطق شمال و شرق مشهد در حالی اعتراف کرد که مدعی بود طعمه هایش را در کوچه و خیابان های خلوت به دام می انداخت و نشانی از آن ها ندارد. گزارش خراسان حاکی است، در همین حال یک مقام انتظامی، از شهروندان خواست چنان چه فرزندان شان توسط این متهم اغفال شده اند، برای اعلام شکایت و شناسایی وی به پلیس آگاهی خراسان رضوی واقع در ابتدای رضاشهر مشهد مراجعه کنند و یقین بدانند که همه اطلاعات و هویت فرزندشان به طور محرمانه باقی می ماند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

.jpg)