
اول اوت 2019 در تاریخ جنگ یمن با متجاوزان هرگز فراموش نخواهد شد.یمنی ها توانستند در یک روز دو عملیات بسیار مهم انجام دهند. در یک عملیات با شلیک موشک ۱۳۰۰ کیلومتری پایگاهی هوایی را هدف قرار دادند که علاوه بر اهمیت استراتژیک در طرح ریزی و عملیات در خاک یمن، محل حضور هواپیماهای ائتلاف آمریکایی است. معمولا در صحنه نبرد، هواپیماهای استراتژیک عملیاتی، دور از محیط درگیری نگه داشته میشوند تا خسارت های احتمالی کاهش یابد اما رسیدن برد موشک یمنی ها به ۱۳۰۰ کیلومتری به معنای نا امن بودن تمام خاک عربستان برای عملیات علیه یمن است. در مسیر این موشک، ده ها هدف مهم از جمله پایگاه های هوایی و نظامی عربستان قرار دارد که حمله به هر یک می تواند اساسا معادله جنگ را تغییر دهد. چندی پیش یمنی ها از پهپادی رونمایی کردند که بیش از ۱۶۰۰ کیلومتر برد عملیاتی دارد که با عملیات جدید موشک های یمنی، به واقع تمام مناطق نفت خیز عربستان زیر آتش حملات موشکی و پهپادی مقاومت قرار گرفته و این امکان وجود دارد که به جای چند پالایشگاه، این بار سکوهای نفتی و چاه های نفتی عربستان هدف اصابت موشک های یمنی قرار بگیرند و تاریخ جنگ کویت و آتش های فراوان آن در حاشیه خلیج فارس دوباره تکرار شود!
یمنی ها با این عملیات نشان دادند از جنگ تک بعدی با عربستان فراتر رفته اند و حالا نوبت مقابله جدی تر با حامیان رژیم سعودی در جنگ پنج ساله است. روزگاری جنگ در یمن توسط مقاومت صرفا با رویکرد تدافعی و حفظ حداقل های موجود بود و در واقع از راهبردی استفاده می کردند که از آن با عنوان جنگ تدافعی یاد میشد و بیشتر عملیات ها حالت پدافندی داشت اما امروز این رویکرد به حالت آفندی و حضور در عمق عملیاتی عربستان تغییر پیدا کرده است. به طوری که یک ماه قبل با حضور وزیر دفاع یمن در بازدید از منطقه آفندی نیروهای مقاومت در خاک عربستان، تحلیل ها به این سو رفت که یمنی ها می خواهند از صنعا خارج شوند و به سمت شهرهای جنوبی عربستان حرکت کنند. این به آن معناست که یمنی ها توان درگیر سازی عربستان در خاک خود را دارند. آن موقع اینگونه استدلال شد که توان موشکی یمنی ها کاهش یافته و جنگ زمینی در دستور کار نیروهای صنعاست اما عملیات جدید موشکی نشان داد یگان های موشکی و زمینی یمن به طور مشترک وارد عملیات عمق شده اند که می تواند هزینه عقب نشینی را برای عربستان سنگین تر کند. شاید هم اماراتی ها از خطر آگاه بودند که مجبور شدند هرچه سریع تر اهداف خود را در یمن رها و دستور بازگشت نیروهای خود را صادر کنند. گزارش روز گذشته خبرگزاری ترکی آناتولی از جلسه اخیر حاکمان ابوظبی و دبی که بر هزینه های هنگفت احتمال کشیده شدن جنگ به این امیر نشین ها و ضرورت تغییر سیاست این کشور در جنگ یمن تاکید دارد نیز تاییدی بر این مسئله است.در طرف دیگر عملیات دوم بسیار پیچیده و با کار اطلاعاتی عظیمی همراه بود. دستاورد عملیات دوم را نیز نباید کم پنداشت. این عملیات در خاک یمن در منطقه عدن صورت گرفت. عملیات علیه تجزیه طلبان و نیروهای حامی امارات بود. در این عملیات ترکیبی که با استفاده از پهپاد و موشک صورت گرفت، سران ارتش جنوب آسیب جدی دیدند و «منیر الیافعی» یکی از رهبران ارتش جنوب کشته شد. اشراف اطلاعاتی ارتش یمن از عدن و نیز هشدار به امارات پیام مهم این عملیات بود.
این معادله بعد از معادله فرودگاه ها مطرح می شود. صنعا می تواند عملیات نظامی خود را گسترده تر و آن را وارد منطقه شرقی و پایتخت عربستان و در کل تمام اهداف حیاتی این کشور کند. در این شرایط به نظر می رسد عربستان در نهایت مجبور شود مانند هم پیمان اماراتی خود دست به بازنگری در حساب و کتاب های خود در یمن به صورت ویژه و در منطقه خلیج فارس به صورت کلی بزند؛ البته قاعدتا این بازنگری، در سیاست های ضد ایرانی عربستان در منطقه نیز صورت خواهد گرفت.زمان در جنگ یمن به زیان ریاض و ابوظبی در حرکت است و هرچقدر که این جنگ ویرانگر به جلو می رود مقاومت با به اجرا گذاشتن تاکتیک های جدید گزینه های پیش روی ائتلاف سعودی را محدودتر
می کند .انتخابی که اکنون به پذیرش ناکامی در این جنگ و عقب نشینی از آن با ادامه این نبرد و هدف قرار گرفتن تمام امکانات زیر ساختی و حیاتی عربستان و امارات محدود شده است.آیا
بن سلمان هم مجبور به پذیرش شکست شده است و همچون امارات آرام آرام از این جنگ خونین کنار خواهد کشید؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

احتمالا برای شما هم پیش آمده باشد که به داروخانه یا مطب پزشکی مراجعه کرده و با اطلاعیه ای با تیتر درشت مواجه شده باشید که با فلان بیمه یا کارکنان اداره یا نهاد خاصی قرارداد نداریم. اتفاقی که این روزها به دلیل تشدید مشکلات مالی بیمه ها بیشتر هم شده و هرازگاهی صدای گلایه به حق قشرهای مختلف مردم را در می آورد. این موضوع مدت زیادی است که ایثارگران را هم درگیر کرده و مشکلاتی برای این افراد به وجود آورده است.ماجرای مشکلات درمانی و بیمه ای ایثارگران از آن جا شروع شد که از مهر سال ۹۶ با اتمام قرارداد بنیاد شهید با بیمه ایران، بیمه دی با انعقاد قراردادی مسئولیت بیمه درمان تکمیلی، پذیرش خانواده های تحت پوشش بنیاد شهید در مراکز طرف قرارداد بنیاد و پرداخت مطالبات درمانی آن ها را بر عهده گرفت، در این مدت خانواده های شاهد و ایثارگر همواره با مشکلات فراوانی در زمینه دریافت دارو و مطالبات خود از شرکت بیمه مواجه بوده اند، اما طی ماه های اخیر شرایط برای ایثارگران سخت تر شده و مدتی است که این افراد موفق به دریافت مطالبات و هزینه های درمانی خود نشده اند. به طوری که با مراجعه ایثارگران و خانواده های آنان، شرکت بیمه هربار نبود بودجه را بهانه کرده است. خانواده های ایثارگران، مراکز درمانی، بیمارستان ها و آزمایشگاه های طرف قرارداد در استان به میزان 40 میلیارد تومان از شرکت بیمه دی طلب دارند. مسئولان بیمه دی حل این مشکل را منوط به تامین اعتبار از سوی دولت و تامین نقدینگی ذکر می کنند. آن طور که از گفته های مدیر شعبه خراسان رضوی بیمه دی پیداست مشکل نقدینگی در کشور دامان این شرکت را نیز گرفته و باعث شده چندین ماه از معوقات خانواده های ایثارگران و مراکز درمانی طرف قرارداد با این شرکت پرداخت نشود و مشکلات عدیده ای را برای ایثارگران و خانواده آن ها ایجاد کند و تعداد زیادی از جانبازان و افراد تحت پوشش بنیادشهید برای مسائل درمانی خود دچار مشکل شده اند که با مراجعه به برخی مراکز درمانی، امکان دریافت خدمات را ندارند.مهدی شریعتی فر مدیر شعبه خراسان رضوی بیمه دی با اشاره به بدهی 40 میلیاردی بیمه دی به خانواده های ایثارگران و مراکز درمانی طرف قرارداد در استان خراسان رضوی می گوید: تمام تلاش خودمان را انجام می دهیم تا در بازه زمانی سه ماهه تمامی مطالبات ایثارگران و مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت و تسویه کنیم.محمدجواد غلامپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز در گفت و گو با «خراسان» با بیان این که تمامی مطالبات جامعه ایثارگران تا اسفند سال گذشته پرداخت شده است، اظهار می کند: به علت نبود تامین اعتبار در سال جدید فقط بخشی از این مطالبات پرداخت شده است و در اسنادی که ایثارگران پرداخت کرده اند خود بیمه دی به این جامعه ایثارگری بدهکار است. وی می افزاید: داروخانه ها هم بیش از پنج تا شش ماه است که طلب دارند، پزشکان هم بیش از یک سال است که طلب خود را دریافت نکرده اند، ضمن این که ایثارگران از بنیاد شهید هیچ گونه مطالبه ای ندارند و مطالبه آن ها از بیمه دی است. وی تصریح می کند: امیدواریم با تأمین و تخصیص به موقع اعتبارات و پرداخت معوقات مراکز طرف قرارداد، شرایط ارائه خدمات درمانی به ایثارگران همراه باتکریم و در شأن این عزیزان فراهم شود.معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: خدمات درمانی ایثارگران تحت پوشش بیمه سلامت و تکمیلی آن ها تحت پوشش بیمه دی است. مشروح این گزارش را در روزنامه خراسان رضوی یا در سایت khorasannews.comبخوانید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

همه که کارمند نیستند! تمام هم وغم دولت ومجلس، تامین بودجه برای افزایش حقوق این عده است. چراکمی به بقیه قشرها فکر نمی کنید؟ شوهر من باتمام تلاشی که می کند زیر یک میلیون درآمد دارد. آن وقت دولت نگران افزایش حقوق کارمندان بادرآمدچهار میلیون به بالاست!
دوستان مسئول در دولت ومجلس برای کسی که پول ندارد چه فرقی می کند بگوید 10 هزار ریال یا 10 تومن؟ بااین فاصله طبقاتی که به وجود آمده 10 تومن مصطلح اغنیا با 10 تومن فقرا زمین تا آسمان فرق دارد.
دشمن با افزایش بی رویه نرخ مسکن واجاره بها ونیز افزایش نرخ خودرو و مایحتاج عمومی مردم می خواهد نا رضایتی عمومی ایجاد کند وعده ای نیز ناخودآگاه در این آشفته بازار آب به آسیاب دشمن می ریزند. مسئولان به هوش باشید واین توطئه را تا دیر نشده سریع خنثی کنید.
عزیزان معترض! پرطرفدارترین تیم ایران باید مطالب بیشتری هم از آن تیم منعکس شود.پس اتهام قرمزبودن و یک جانبه طرفداری کردن و این گونه قضاوت های بی دلیل را به روزنامه نزنید. هرکه بامش بیش برفش بیشتر!
جناب عادل آذر رئیس دیوان محاسبات فرمودند که 97درصد مدیران کشور بررسی شده و پاک دست اند و مانده 3درصد که در حال بررسی هستیم!حتما این تعداد مدیران ویژه خوار خارج از کشورند!
حذف چهار صفر چه تاثیری بر وضع مردم دارد؟ نه حقوق ما زیاد شده نه قیمت اجناس کاهش پیدا کرده.
بالاخره خرید و فروشِ سهامِ عدالت، چه زمانی آزاد خواهد شد؟ اگر مردم بخواهند سهامِ عدالت شون رو بفروشن، باید چه کسی رو ببینن؟
روزنامه خراسان به چه دلیل اخبار ورزش پرورش اندام را که بیشتر نوجوان ها و جوانان درگیرش هستند، اعلام نمی کنی؟! پرورش اندام ورزش نیست؟
آقای ظریف شما اگر واقعا بر این عقیده بودید که تخریب ها توشه آخرت تان است هیچ گاه بابت آن گلایه به دیگران نمی بردید و آن را رسانه ای نمی کردید. به جای مظلوم نمایی و حاشیه سازی و هزینه کردن از دیگران، مسئولیت کارهای تان را بپذیرید.
اکثر کارخونه های ایرانی برای بردن سود بیشتر از کارگران مهاجر استفاده می کنند و کارگران ایرانی بیکار می شوند. مواد اولیه مورد نیازشان رو از چین و تایلند و پاکستان وارد می کنند تا سودشون بیشتر بشه و کارگاه های داخلی تولید مواد اولیه تعطیل بشن و شعار بدن که بیایید و از ما کالای ایرانی بخرید تا آینده خوبی داشته باشیم! یعنی فقط قشر ضعیف باید هوای سرمایه دارها رو داشته باشه؟ نباید صاحبان سرمایه به فکر جیب کوچک کارگر ها باشن؟
دستتان درد نکنه ! زندگی سلام را از ما
باز نشسته ها گرفتین و دادین به بچه ها! حق هم همینه. باید هوای اون ها را بیشتر داشت! ما دیگه به درد هیچی نمی خوریم .
خراسان: مخاطب گرامی ضمن تشکر از همراهی شما، قبلا هم اعلام کردیم که از اول مردادماه صفحه «همشهری سلام» با همان محتوای سابق در صفحه آخر روزنامه خراسان رضوی منتشر می شود. مخاطبان خارج از استان خراسان رضوی نیز می توانند مطالب مربوط به این صفحه را در سایت khorasannews.com بخش مربوط به روزنامه خراسان رضوی و در آخرین صفحه آن مطالعه کنند.
برداشتن چهار صفر از پول به چه درد مردم می خوره؟ به جز این که ارزش پول مان بیاد پایین و مردم هم از این بدبخت تر بشن ؟اگر از خودتون اراده ای دارین جلوی گرانی را بگیرید که نفس مردم را گرفته و آن ها را به ستوه آورده.
دو ماه پیش از منزل ما سرقت شد که خوشبختانه دوربین شماره خودرو وچهره افرادی را که درحال سرقت هستند ثبت کرد ولی پس از دو ماه دریغ از بازداشت یک نفر از دزدان. حالا شما ببین همین سارقان تو این دو ماه چند تا خونه دیگه رو خالی کردند؟
درصفحه بررسی حوادث شنبه واقعا متأسف شدم که عنکبوت زرد به جرم مزاحمت ناموسی ضبط و پخش تصاویر از تجاوزش به زن های ربوده شده، تجاوز عنف، آدم ربایی و جرم های دیگر فقط به صد ضربه شلاق و 10 ماه زندان و 180ساعت بیگاری محکوم شده! به نظرم ریشه زیاد شدن جرم ها در همین مسامحه هاست که مجرمان جری تر می شوند.
اگر می خواهید در جمعه بازار خودرو، خرید وفروشی صورت گیرد محیط مناسبی ایجاد کنید چند آب سردکن خوب بگذارید سایبان مناسب نصب کنید و... مردم رادر زیر آفتاب داغ به امان خدا رها کرده اید و در آب سرد کن ها، آب جوش وجود دارد و انتظار دارید که مردم هم از جمعه بازار استقبال کنند؟ یک روز سرزده بروید و اوضاع را مشاهده کنید تا خودتان مردم را درک کنید.
چرا نظارتی بر قیمت های تاکسی های آنلاین اسنپ و تپ سی نیست؟ قیمت ها یک سوم واقعی و بیشتر به نفع مسافر است تا راننده. این روزها با گرانی لوازم یدکی خودرو اصلا برای ما راننده ها کرایه های کم تاکسی های آنلاین صرفه اقتصادی ندارد. مثل آژانس های قدیم تاکسی متر نصب کنن روی خودرو ها فکر کنم بیشتر صرف کنه.
مشترکی پیشنهاد داده بودن هر کدام از ما مبلغ ۱۰۰ هزارتومن کمک کنیم برای آزادی زندانی که پیام داده بود. بنده هم برای پرداخت وجه حاضر هستم.
هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک ،حراست سازمانی که گوشت منجمد برزیلی را با ارز دولتی وارد کرده و با ارز آزاد بفروشد دیگر جای تعجب دارد!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


محمد جواد رنجبر/ فرماندار شمیرانات با بیان این که درباره شهرک باستی هیلز در لواسان زیادهنمایی شده است، افزود: شهرک باستی هیلز در سال ۸۲ پروانه ساختوساز گرفته است، افرادی که در این شهرک ساکن هستند، از شهرداری پروانه ساخت گرفتهاند و بناهای خود را در کمیسیون ماده ۱۰۰ یا دیوان عدالت اداری به تصویب رساندهاند. اکنون با شهرکی روبه رو هستیم که همه کارهای قانونی آن انجام شده است.سیاوش شهریور به ایلنا گفت: ارقامی که برای این شهرک ذکر میشود، اصلا وجود خارجی ندارد. یک ویلای لوکس با مساحت ۱۵۰۰ متر قیمت تمام شدهای معادل ۲۵۰ میلیارد تومان دارد، در حالی که دور تا دور شمال شهر تهران ویلاهای ۷۰۰ میلیاردی موجود است. همچنین در حالی که ایلنا در این مصاحبه به نقل از فرماندار شمیرانات اعلام کرده بود که ساخت شهرک کلاک با حکم رئیس سابق قوه قضاییه بوده است و وزارت کشور، استانداری تهران و فرمانداری در آن هیچ نقشی نداشتهاند، «شهریور» در گفت و گو با خراسان درباره ساخت شهرک جدید کلاک در لواسان که پیش از این در فضای مجازی جنجالی شده بود و البته ارتباطی به ماجرای باستی هیلز ندارد ، اظهار کرد: شهرک کلاک، شهرکی در حال ساخت است که 4-5 سال میان شهرداری و مالکان اختلاف و شکایت وجود داشت که سرانجام قوه قضاییه حکم داد که حق با مالکان است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
.jpg)