
گفت وگوی روز
تعداد بازدید : 176
اکرمی: درباره میزان سیاست ورزی جامعه روحانیت بعدا تصمیم گیری می شود

فائقه انوار- طبق اساسنامه جدید جامعه روحانیت مبارز، مصطفی پور محمدی به عنوان دبیرکل ،مجتهد شبستری وحجت الاسلام تقوی به عنوان نایب رئیس و دبیر شورای مرکزی این تشکل سیاسی اصولگرا انتخاب شدند. علاوه بر این قراراست مجمع عمومی روحانیت مبارز با حضورنمایندگان استان ها و شهرستان ها در سال آینده برگزار شود . برای بررسی دلایل این تغییرات با حجت الاسلام سید رضا اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت وگو کرده ایم که در پی می آید:
برخی معتقد هستند که تغییرات در اساسنامه و انتخاب دبیرکل جدید در جامعه روحانیت مبارز به معنی حرکت این تشکل به سوی سیاست ورزی است؛ تا چه اندازه این ایده درست است؟
با توجه به این که چهل سال از تشکیل جامعه روحانیت مبارز می گذرد و در این مدت اساسنامه کمترین تغییرات را داشته است، دوستان تغییرات در اساسنامه را ضروری دانستند بنابراین اساسنامه با موافقت اکثریت تغییر کرد. هدف جامعه روحانیت از این تغییرات علاوه بر توسعه فعالیت گسترش تدریجی جامعه روحانیت از تهران به سراسر کشور و همچنین افزایش خدمات معنوی اخلاقی ، تهذیبی و سیاسی مطابق با قانون ، شرعیت و ولایت فقیه است .
این به معنای تغییر رویکرد جامعه روحانیت مبارز از شیخوخیت به سیاست ورزی مدرن است ؟
خیر ؛ هدف جامعه روحانیت این اصطلاحات که گفته میشود، نیست .جامعه روحانیت، جامعه روحانیت است و کار روحانیت ابتدا خیرخواهی ، تعلیم و تعلم ،تهذیب ، نصیحت و ... است ، این اصطلاحاتی که امروز درحزب و امثال این هاست در جامعه روحانیت مطرح نیست . ببینید در وهله اول بناست که اساسنامه تحقق پیدا کند تا بعد درباره این که چقدر سیاست ورزی کند تصمیم گرفته شود.
به نظر شما این تغییرات چقدر در تحقق اهداف جامعه روحانیت مبارز تاثیر خواهد داشت ؟
مثل هر تشکیلات دیگری این موضوع به اعضای جامعه بستگی دارد ، اگر اعضای جامعه وقت بگذارند و به طور جدی در این راه قدم بردارند و حضور صوری نداشته باشند به طور حتم جامعه روحانیت به اهداف خودش خواهد رسید.
آقای پورمحمدی رقیب دیگری داشتند؟
بحث رقابت در این باره مطرح نیست، دبیرکلی چیزی نیست که مابه ازا داشته باشد بلکه داوطلبانه و دلی است . این نوعی تقسیم کار محسوب می شود وهرکسی یک گوشه کار را گرفته است.ممکن است داوطلب دیگری هم بوده باشد اما آقای پور محمدی رای لازم را کسب کرد.
چه کسانی در تغییرات جامعه روحانیت تاثیر داشتند؟
تقریبا 20 نفر عضو شورای مرکزی در تغییرات نقش داشتند و در نشست های متعددی این کار انجام شد.
آقای رئیس جمهور به عنوان یک عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت از این تغییرات اطلاع دارند ؟
من اطلاع ندارم که ایشان در جریان هستند یا خیر؟
ایشان به عنوان یکی از موسسان جامعه روحانیت مبارز از این تغییرات اطلاع ندارند؟
خیر اطلاع ندارند.