ستاری ضمن اشاره به پیشتازی مشهد از تهران در فعالیتهای فناورانه مطرح کرد:
تعداد بازدید : 252
تاکید بر بهره برداری سریع کارخانه نوآوری توسط بخش خصوصی
شهردار مشهد: شتابدهنده فردوسی به عنوان بهره بردار وارد عمل شده و شرکتهای دانش بنیان بعد از غربالگری در کارخانه فعالیت می کنند
به گزارش خراسان رضوی، صبح روز گذشته سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور بازدید و افتتاح چند پروژه فناورانه به مشهد سفر کرد. ستاری در این سفر در آیین رونمایی از اقدامات نوآورانه و خلاقانه شهرداری مشهد که با حضور استاندار، شهردار و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد در کارخانه نوآوری برگزار شد، گفت: کارخانه نوآوری مشهد الگویی برای کشور است. در مراسم افتتاحیه کارخانه نوآوری مشهد به رئیس جمهور اعلام کردم که شهرداری مشهد در بسیاری از موارد از پایتخت در زمینه نوآوری پیشتازتر است و این واقعیتی قابل تاکید است. وی اظهار کرد: فرایند شتاب دهی کاملا خصوصی است و دولت نمیتواند وارد شود بنابراین کارخانه نوآوری مشهد برای تمام شهرها الگو میشود و باید نشان دهیم این الگو یک الگوی موفق است. ستاری افزود: عملکرد شهرداری مشهد در زمینه راه اندازی کارخانه نوآوری بی نظیر است و حتی در تهران به این شکل عمل نمی شود که شهرداری پای سرمایه گذاری در زیرساخت ها بیاید، این با ارزش است و باید به همین دلیل قدر این شورای شهر و شهردار را دانست. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه بر لزوم راه اندازی هر چه سریع تر این کارخانه تاکید کرد و گفت: هر روز که کارخانه نوآوری دیر راه اندازی شود و شرکت ها درآن فعالیت خود را دیر آغاز کنند، خیانتی بزرگ به جوانان به شمار می آید و به دلیل اهمیت این موضوع بنده تا زمان استقرار شرکت ها در این کارخانه، موضوع را دنبال می کنم و امیدوارم ظرف 10 روز آینده شاهد راه اندازی کارخانه نوآوری باشیم. ستاری تصریح کرد: مشهد ظرفیت تبدیل شدن به الگویی برای دیگر شهرهای کشور را دارد. معاون رئیس جمهور همچنین در حاشیه بازدید از کارخانه نوآوری مشهد و در پاسخ به سوال خراسان درباره وضعیت نوآوری در استان به نسبت دیگر استان های کشور گفت: مشکل بزرگ خراسان رضوی در زیر ساخت هاست و ایجاد مراکزی از قبیل کارخانه نوآوری کمک فراوانی به جبران این کمبودها می کند.
محمدرضا کلایی شهردار مشهد نیز در این مراسم گفت: در صورتی که مانند گذشته در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری همت شود، شاهد اقدامات شگرفی خواهیم بود. بخش زیادی از تولید کنندگان را در حوزه های شهری داریم که با تغییرات کوچکی می توانیم شاهد محصولات نوآورانه و فناورانه آن ها باشیم.
وی همچنین در حاشیه بازدید از کارخانه نوآوری گفت: بعد از برگزاری مناقصه، شتاب دهنده فردوسی به عنوان بهره بردار برگزیده و وارد عمل شد. براین اساس تعداد زیادی شرکت دانش بنیان برای شروع کار اعلام آمادگی کرده اند، این شرکت ها بعد از غربالگری فعالیت خود را در این کارخانه آغاز می کنند.در این بازدید آیدا مهربان معاون برنامه ریزی شهرداری مشهد نیز به ارائه گزارشی از کارهای انجام شده برای رونمایی از 102 محصول نوآورانه پرداخت.
ورود مشهد به عرصه تولید متروی ملی در آینده نزدیک
همچنین صبح روز گذشته آیین رونمایی از دستاوردهای ساخت داخل سیستم های ریلی درون شهری با حضور معاون رئیس جمهور در مشهد برگزار شد. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه این مراسم ضمن تقدیر از استاندار فعلی و سابق خراسان رضوی گفت: جهت گیری خراسان رضوی در زمینه فناوری و شرکت های دانش بنیان جای تقدیر دارد و اهتمام شهرداری مشهد نیز در این زمینه قابل تقدیر است، اتفاقات بزرگی در مشهد در حال رخ دادن است که از آن جمله می توان به دستاوردهای ساخت داخل سیستم های ریلی درون شهری و کارخانه نوآوری در مشهد اشاره کرد. کلایی شهردار مشهد نیز با اشاره به این که تولید و تامین قطعات مورد نیاز به صورت بومی حدود 400 میلیارد تومان صرفه جویی به همراه داشته است، از بومی سازی 800 قطعه به منظور استفاده در قطارشهری طی دو سال گذشته با استفاده از مهندسی معکوس خبرداد. مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد نیز در این مراسم ضمن اشاره به صرفه جویی ارزی 103 میلیارد تومانی با بومی سازی و مهندسی معکوس در زمینه ساخت قطعات کلیدی و تجهیزات قطارشهری گفت: به تازگی تفاهم نامه ای با ستاد توسعه فناوری های حوزه حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور امضا شد که بر مبنای این تفاهم نامه، مشهد در تولید متروی ملی نیز همکاری هایی را خواهد داشت و به عنوان قطب تجهیزاتی در این صنعت شناخته خواهد شد.
ایران در جمع 5 کشور تولید کننده ونتیلاتور پیشرفته
همچنین به گزارش ایرنا، با افتتاح خط تولید دستگاه ونتیلاتور جدید در شرکت احیا درمان پیشرفته در مشهد با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، ایران به جمع پنج کشور تولیدکننده ونتیلاتور جدید بدون نیاز به کمپرسور پیوست. معاون رئیس جمهور در این برنامه گفت: دستگاه ونتیلاتور جدید، پیشرفته تر از دستگاه های قبلی تولیدی در کشور و دنیا و دارای ساختار و فناوری جدید است که برای بیماران دارای پیچیدگی بیماری استفاده می شود، این دستگاه از نظر فناوری نیز نیاز به کمپرسور ندارد. احمد بهفرمقدم مدیرعامل شرکت احیا درمان پیشرفته نیز اعلام کرد که با تولید این دستگاه ۶۰ میلیون یورو ارزآوری برای کشور به وجود می آید.شایان ذکر است، افتتاح ساختمان تیراژ پارک علم و فناوری، افتتاح مرکز شتاب دهی و نوآوری کالومین، بازدید از بومی سازی قطعات بخش سی تی اسکن، رونمایی از دستگاه ضدعفونی کننده سطوح و محیط بخارآب اکسیژنه پلاسمایی، افتتاح مجتمع کارگاهی شهید ستاری 1، افتتاح ساختمان فناوری های نوین، رونمایی از پمپ فشار قوی سامانه آب شیرین کن، افتتاح آزمایشگاه پمپ، افتتاح آزمایشگاه هوشمند سازی دیسپاچینگ، ویدئو کنفرانس آغاز به کار پردیس مشترک دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری، رونمایی از توربین بادی 250 کیلو وات به صورت ویدئو کنفرانسی و افتتاح مرکز نوآوری جواهرات و گوهر سنگ ها از دیگر برنامه های روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سفر به مشهد بود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پرونده
تعداد بازدید : 811
365 روز سال برای من روز مادر است
گپی با عبدا... روا که در 11 ماهگی پدرش شهید شده و آرزویش راضی بودن مادرش از اوست
نویسنده : محدثه فیروزبخت | روزنامهنگار
مجری سرزنده و شوخطبع برنامه های پربیننده «ویدئو چک» و«شوخی شوخی» تنها 11 ماهش بوده که پدرش در عملیات کربلای پنج شلمچه به شهادت میرسد. پدری که یک معلم بسیجی بود و هنوز چند ماهی از تولد فرزندش نگذشته بوده که برای دفاع از کشورش راهی جبههها میشود؛ اما قبل از تولد یک سالگی پسرش، به فیض شهادت میرسد. از همان موقع، مادر عبدا... برای او تبدیل به تنها اسطوره زندگیاش میشود و پسرش را با تمام سختیها، بزرگ میکند تا روزی شاهد موفق شدنش باشد. عبدا... روا، متولد 5 اسفند 1364 در شهر بروجن استان چهارمحال و بختیاری است. شخصیت دوست داشتنی روا و احترام ویژه اش برای مادرش بهانهای شد تا در پرونده امروز زندگیسلام به مناسبت روز مادر سراغش برویم تا از مادرش که نقش مهمی در زندگیاش داشته است برای مان بگوید.
مادرم در تمام
این سالها مشوق من بوده است
روا درباره اینکه چطور وارد تلویزیون شده و نظر مادرش درباره فعالیت او در حرفه مجریگری چه بوده، میگوید: «من دوره دبیرستان انسانی خواندم، دوره کارشناسی، حقوق و برای ارشد هم ادبیات فارسی. قبل از اینکه وارد تلویزیون بشوم با انجمنها و مجامع هنری آشنا بودم چون به ادبیات خیلی علاقهمند بودم. در کنگرههای هنری و ادبی زیادی از دوران نوجوانیام شرکت میکردم. یکبار از تلویزیون آمده بودند تا با من که آن زمان 20 یا 21 ساله بودم به عنوان یک شاعر جوان گفتوگو کنند. وقتی با آن گروه آشنا شدم، قرار شد که از من تست بگیرند. چند ماه بعد در مرکز صداوسیمای شهرکرد که زادگاه من هم هست، مشغول به کار شدم و بعد هم ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی به همکاری من با شبکههای سراسری منجر شد. مادر من در تمام این سالها، مشوق من بود. الان هم نظرش با این کار من مثبت و موافق است و مدام دعاگوی من برای موفق شدن است. او همیشه به من و انتخابهایم احترام گذاشته و اعتماد دارد.»
خیلی خوشحالم که یک مادر قدیمی دارم
«اسطوره زندگی من، مادرم هستند. برای من هم پدر بودند، هم مادر. هم خواهر. هم برادر. همه چیز من بودند و فکر نمیکنم کسی بتواند درک کند این شدت عشق و علاقهای که به مادرم دارم»، روا با این مقدمه میافزاید: «مادر من به واسطه شرایط خانوادگی ما مثل خیلی از مادرهای عزیز دیگر در کشورمان، وقف من و خواهر و برادرهایم شدند به ویژه من که خیلی از او متشکرم. به نظرم آن شکل مادری که کاملا ایثارگر و کاملا از خود گذشته باشد، این روزها کمی شکلش تغییر کرده است و نمیخواهم بگویم که این اتفاق مثبت است یا منفی اما من خیلی خوشحالم که یک مادر قدیمی دارم.»
حسم به مادرم قابل توصیف نیست
عبدا... کمتر از یک سال داشته که پدرش شهید میشود و شکی نیست که مادرش برای بزرگ کردن او سختیهای زیادی کشیده است. او در این باره می گوید: «درباره سختیهای دورهای که من نوزاد و کودک بودم و پدرم شهید شدند، خاطرات بسیار کمی به یاد دارم. در این بین، مادر من هم اهل شخم زدن سختیهای گذشته نیست. من خودم هم سعی کردم این ویژگی را از ایشان یاد بگیرم. همیشه باید نگاهمان به همین الانی که در آن هستیم، باشد و یک نیم نگاهی به آیندهای که در انتظارمان است. زندگی به اندازه کافی تلخی دارد و من موافق نیستم که مدام به سختیهایش فکر کنم و این اتفاق برگرفته از نوع تربیتی است که توسط مادرم به من آموخته شده است. به هرحال، من اینطوری بزرگ شدم. دوره جنگ، دوره سختی بوده برای همه و شکی نیست که مادر من هم در چنین شرایطی زندگی کرده است. حسم را به مادر نمیتوانم توصیف کنم. مثل همان حسی است که شما دارید، خوانندگان این مطلب به مادرشان دارند، من هم دارم. فکر نمیکنم در قالب نوشته یا کلام بتوانیم این حس را به صورت واقعی و به میزانی که در شان مادر باشد، ادا کنیم.»
هر روز باید برای ما روز مادر باشد
از عبدا... روا میپرسم که برای روز مادر امسال، چه هدیهای خریده است که جواب متفاوتی میدهد و می گوید: «درباره کادویی که امسال میخواهم به مادرم تقدیم کنم باید بگویم من رابطهام با مادرم اینطور نبوده که الزاما هدیه بخرم و ایشان هیچوقت از من چنین انتظاری نداشته است. میدانم که او از ته دل ترجیح میدهد من و دیگر بچهها یک چیزی برای خودمان بگیریم به ویژه اگر خوراکی باشد، خیلی از این مسئله خوشحالتر میشود. در ضمن هر روز باید برای ما روز مادر باشد و اینطور نیست که من برای ابراز محبت و سرزدن به مادر، فقط یک روز در سال را اختصاص بدهم. 365 روز سال برای من روز مادر است و در هر کدام از این روزها، میتوانم برای مادرم هدیه بخرم. نگاه من به روز مادر، اینگونه است.»
عاشق فوتبال هستم و پاستیل!
از روا درباره برنامه ویدئو چک و اینکه آیا از کودکی به ورزش علاقهمند بوده یا نه، می پرسم که میگوید: «من دوران نوجوانی عاشق فوتبال بودم و یک بازیکن آماتور هم نبودم. الان هم که ویدئو چک را اجرا میکنم، حداقل یک عکس با لباس ورزشی دارم که مجری این برنامه شدم. کلا پاستیل و ورزش را خیلی دوست دارم. آن زمان علاقه اصلیام این بود که روزی فوتبالیست بشوم ولی خوب، دیگر نشد. برنامه ویدئو چک هم که حدود 3 سال است از شبکه ورزش پخش میشود، نتیجه زحمات یک تیم باانگیزه و کاربلد است. خیلی بیشتر از چیزی که تصورش را بکنید برای ساخت این برنامه، وقت گذاشته میشود تا بتوانیم در یک روز آن را ضبط کنیم.»
بهترین شاعر دنیا هم نمیتواند شعری در شان مادر بگوید
این مجری شوخطبع که از کودکی به سرودن شعر روی آورده، تاکنون در جشنوارههای زیادی از جمله شعر دفاعمقدس، سوختگان وصل، شعر رضوی و ... مقامهای زیادی به دست آورده است. او یک شعر هم درباره مادرش گفته که در این باره میگوید: «در هر صورت هر فردی با هر توانی که دارد، دوست دارد از چیزهایی که به آنها علاقه دارد، یاد و تقدیر کند. من به هر حال در فضای شعر و ادبیات، تجارب و خاطرات زیادی دارم و احتمالا استعدادهایی. همین مسئله باعث شد تا یک روز برای مادرم یک شعر بگویم. البته شعری که بتواند توصیف کننده خوبیهای مادر باشد نه تنها من بلکه بهترین شاعرهای دنیا هنوز نگفتند و هیچوقت هم نخواهند گفت چون زحمات مادرها قابل جبران نیست. درباره واکنش مادرم به این شعر، به طور کلی عکسالعمل مادر من هیچگاه غیرقابل پیش بینی نیست. همیشه با محبت، تشکر و لبخند با من برخورد میکند، حتی اگر ته دلش با یکی از کارهای من موافق نباشد.»
شعر «مادر»
سروده عبدا... روا
روشنه صبح دلم از رنگ آفتاب نگاهت
عطر شب بو خونه کرده تو شب چادر سیاهت
مث یه غنچه بسته توی باغ روسریتم
سر پناه اولیمی سینه چاک آخریتم
میبینم رنگ خدا رو توی چشم بسته تو
که بهشتو وعده دادن زیر پای خسته تو
کاش می شد تا آخر عمر واسه تو بچه بمونم
که نتونم بیاجازت توی هر کوچه بمونم
کاش می شد بچه بمونم تا ببوسی گونه هامو
توی گهواره دستات گم کنی بهونههامو
تویی اون راه نرفته که هنوزم اولاشم
به خدا لیاقتم نیست قسم راست تو باشم
تو همون نور سفیدی که به شوقت پر کشیدم
به خدا یه موتو «مادر» به همه دنیا نمی دم
سلامت باشید و ماسک بزنید
این مجری به عنوان صحبت پایانیاش درباره آرزوهایی که برای خودش دارد، میگوید: «من اصلا آرزو ندارم. من آدم جاهطلبی نیستم چون واقعا هیچ آرزوی خاصی ندارم. دوست داشتم مادرم از من راضی باشند که خدا را شکر راضی هستند. خیلی هم از شما ممنونم. گفتوگوی متفاوتی بود. زنده باشید و سلامت، حتما هم ماسک بزنید.»
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دیدگاه شما | 2 نظر
افشاگری سرمربی استقلال
تعداد بازدید : 476
فکری، یحیی می شود خلیل زاده، رسول پناه ؟
درست سوم بهمن سال جاری بود که باشگاه استقلال با صدور بیانیهای ضمن انتقاد از عملکرد صداوسیما، اعلام کرد تا زمانی که این سازمان نسبت به رویکرد خود روشنگری نکند، هیچ مقام، مسئول، مربی یا بازیکنی از این تیم در برنامه فوتبال برتر شرکت نخواهد کرد. در این مدت تغییری در رویکرد برنامهای که به مجریگری محمدحسین میثاقی روی آنتن میرود ایجاد نشده بود و تصور میشد این تحریم یکجانبه از سوی استقلالیها همچنان ادامه داشته باشد. از طرفی روز دوشنبه هفته جاری بود که مهدی رسولپناه، مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس و منتقد یحیی گلمحمدی، سرمربی این تیم، او را به مناظره در برنامه فوتبال برتر دعوت کرد و خیلیها تصور میکردند برنامه این هفته کاملا پرسپولیسی و مربوط به مناظره تلفنی یا حضوری دوطرف مذکور خواهد بود. اما وقتی برنامه آغاز شد تقریبا همه فوتبالدوستان چه قرمز چه آبی متعجب شدند چراکه محمود فکری، سرمربی استقلال، باشگاهی که برنامه فوتبال برتر را تحریم کرده بود در استودیوی این برنامه حضور داشت! همزمان با شروع برنامه هم فضای رسانهای و هم فضای مجازی با دقت و جدیت روی این برنامه و صحبتهای فکری تمرکز کردند و حداقل با رصد فضای مجازی میشد به این نکته پی برد که اغلب هواداران استقلال از حضور سرمربیشان در برنامه به زعم آنها پرسپولیسی فوتبال برتر که دائما برای استقلال حاشیه درست میکند، به شدت شوکه و عصبانی بودند. هرچند عده اندکی هم حضور سرمربیشان را با توجه به نقد صریح برنامه فوتبال برتر و برنامه سازمان لیگ و افشاگری درباره اتاقفکر دشمنان استقلال از سوی فکری تصمیم درستی قلمداد کردند با این حال حتی از محتوای کانالهای هواداری رقیب میشد فهمید که این حرکت فکری نوعی خودزنی و دهنکجی به هواداران استقلال بوده! یکی از کانالهای هواداری پرسپولیس با اشاره به رد درخواست مناظره رسولپناه از سوی سرمربی پرسپولیس و حضور عجیب فکری در برنامه فوتبال برتر نوشت: «در شبی که تلاشها برای به حاشیه بردن یحیی و پرسپولیس بود، یحیی هوشمندانه بالا بازی کرد، فکری جلو کشید و در آفساید قرار گرفت.» سکوت یحیی و علاقه فکری به دیده شدن در رسانه، آبیها را وارد داستان تازهای کرد.
برای خیلیها سوال است که چرا فکری برخلاف سیاست باشگاه به برنامه فوتبال برتر رفت؟ جواب این سوال را باید در برخی از اظهارات او در برنامه فوتبال برتر جست؛ جایی که از اتاقفکرهایی میگوید که علیه او سناریو میچینند: «به کسانی که در اتاقفکرشان این سناریوها را میچینند تا به تیم ضربه بزنند تبریک میگویم، متاسفانه برخی هواداران هم فریب آنها را میخورند. وقتی دنبال فوتبال زیبا هستیم نیاز به زمان و ابزار داریم. زمانی که هدایت استقلال را بر عهده گرفتم، این تیم مشکلات زیادی داشت؛ به هیچ عنوان نمیشد با این تیم کار تاکتیکی و بدنی انجام داد.» شاید در نگاه اول اینگونه به نظر برسد که منظور از اتاقفکر تحرکات تیم رسانهای پرسپولیس یا دیگر رقبا باشد که به زعم استقلالیها چه در رسانهها و چه در فضای مجازی حواشی زیادی برای آبیها ایجاد کرده و میکنند اما گویا منظور فکری فراتر از این بوده یا بهتر بگوییم منظور او اتاقفکرهای موازی با اتاقفکرهای رقیب بوده است! بر اساس پیگیریها و شنیدهها، فکری در چند روز گذشته به شدت از سوی برخی مسئولان باشگاه تحت فشار بوده و از سویی دیگر میبایست سر تمرین بابت عقب افتادن مطالبات بازیکنان و برنگشتن میلیچ و چندین موضوع دیگر به شاگردانش و هواداران توضیح میداده است. از سوی دیگر ظاهرا برخی منابع از درون باشگاه به فکری خبر دادهاند که برخی از اعضای هیئتمدیره تمایلی به ادامه همکاری با او ندارند و در حال مذاکرات پنهانی با چند مربی از جمله فرهاد مجیدی و امیر قلعهنویی هستند؛ موضوعی که باعث شد فکری به سیم آخر بزند و برخلاف سیاست باشگاه راهی برنامه فوتبال برتر شود تا به زعم خود افشاگری کند. ظاهرا سرمربی استقلال بیشترین زاویه و اختلاف را با اسماعیل خلیلزاده، رئیس هیئتمدیره باشگاه دارد؛ فردی که به واسطه مشکلاتی که برای آندرهآ استراماچونی، سرمربی سابق و ایتالیایی استقلال ایجاد و باعث جدایی ناگهانی او شد به شدت مورد اعتراض و انتقاد هواداران استقلال بوده و هست به خصوص زمانی که مشخص شد در حسابش 80هزار دلار بوده اما از پرداخت طلب استراماچونی خودداری کرده است. حال باید دید وزارت ورزشوجوانان که با یک اشاره و درخواست اولتیماتوموار یحیی گلمحمدی نسبت به عزل و برکناری مهدی رسولپناه، عضو هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس اقدام کرد، خلیلزاده را هم از استقلال کنار میگذارد تا شاید اینگونه کادر فنی و هواداران این تیم کمی احساس آرامش کنند؟!
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 660
شانس صید سیمرغ در 76 سالگی
گفت و گو با گیتی معینی که بازی اش تحسین منتقدان را برانگیخته
نویسنده : مریم ضیغمی
خونگرم و مهربان است و رابطه خوبی با خبرنگاران دارد. گیتی معینی بازیگر پیش کسوت سینما و تلویزیون، امسال با فیلم «ابلق» جدیدترین ساخته نرگس آبیار در سی و نهمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور دارد و بنا به گفته منتقدان، با بازی بسیار خوب خود میتواند از شانسهای کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن این جشنواره باشد. با گیتی معینی به بهانه بازی در نقش متفاوت و سخت اش در این فیلم و حضور در فجر سی و نهم همکلام شدیم.
امسال با «ابلق» نرگس آبیار در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارید. نقش چه ویژگی داشت که راضی به بازی در این فیلم شدید؟
«ابلق» سومین تجربه همکاری ام با نرگس آبیار است؛ «درس معلم ار بود زمزمه محبتی/ جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را». این نقش برایم سخت بود و وقتی به من پیشنهاد داده شد تفألی به حضرت حافظ زدم که گفت برو، ولی خودم از بازی در این فیلم انصراف دادم و گفتم نمی توانم. چون خانم آبیار به من گفت که گریم آن سه ساعت طول میکشد و خیلی سخت و سنگین است. دوباره به حضرت حافظ تفأل زدم و این بار برایم این مصرع آمد که «ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد» و چون به او اعتقاد دارم، بازی در فیلم «ابلق» را پذیرفتم. با وجود تمام سختی های کار، آن قدر اعضای تیم ،حرفهای و بامحبت بودند که انگیزه ای برای ماندنم شد، هرچند زیر گریم چند بار بی هوش شدم و کارم به بیمارستان کشید. گریم من سخت ترین و طولانیترین گریمی بود که طی بازیگری ام تجربه کردم. از ساعت 14 تا 16:30 گریم صورتم انجام می شد و بعد کلاه گیس را به سرم می چسباندند. نمی دانید در گرمای هوا، چه شرایط سختی را سپری کردیم ولی گروه با عشق و محبت کار می کردند و من هم انگیزه داشتم.
کدام ویژگی نقش شما را جذب کرد؟
نقش جذبم نکرد، بلکه محبت گروه مرا جذب کرد. خانم آبیار به من گفت برای این نقش خیلی گزینه داشتم، ولی بیشتر تو در نظرم بودی. روزی که به من پیشنهاد بازی داد، به او گفتم بازی نمی کنم. وقتی به خانه رفتم به عوامل پیام دادم که نمیتوانم از پس نقش بربیایم، چون سنم بالا رفته و تحمل زمان طولانی گریم را ندارم. وقتی پیامم را به خانم آبیار منعکس کردند، او اصرار کرد که حتماً در فیلم اش بازی کنم. او خیلی به من محبت کرد و تا آخر عمرم قشنگ ترین خاطراتم را از این پروژه دارم.
نقش تان با وجود تعاریفی که کردید، خیلی جای کار برای تان داشت؟
من نقش مادر شوهر الناز شاکردوست و مادر هوتن شکیبا را بازی کردم؛ مادری که دوست داشت عروسش پسرزا باشد و قصه در این باره بود. می توانم بگویم این نقش با این که سخت ترین نقش ام بود، اما شیرینی های خودش را داشت.
کار کردن با کارگردان خانم که شما تجربه سه بار همکاری با او را داشتید، چگونه بود؟
خانم آبیار بسیار در کارگردانی حساس است، از همه زوایا فیلم می گیرد و آن گونه نیست که بازیگر را به راحتی رها کند، او برداشت های بسیاری می گیرد تا آن چه که مدنظرش است درآید.
چالش های تان برای بازی در این نقش سخت و کار در حاشیه شهر چه بود؟
همه زحمت ها و تأمین امنیت منطقه روی دوش تهیه کننده، آقای قاسمی بود. فضایی که فیلم برداری داشتیم، منطقهای بود که در آن قاچاقچی ها هم بودند و بعضی اعتراض داشتند که چرا آن جا فیلم برداری می کنیم، چون از کار و کاسبی می افتادند! یک بار سر صحنه پایم شکست و به دلیل عشق به کارم، با پای شکسته و به شکل نشسته بازی کردم. چهار ماه سختی را به جان خریدم و با آن گریم سنگین تمرین های بسیاری داشتم و بعد فیلم برداری می شد. مردم فکر میکنند بازیگری کار آسانی است و ما بی هیچ تلاشی جلوی دوربین می رویم. در صورتی که از سختی ها و آسیبهای این حرفه مطلع نیستند.
تعامل تان به عنوان بازیگر پیش کسوت با ستاره های جوان سینما، الناز شاکردوست، هوتن شکیبا و بهرام رادان چطور بود؟
آن ها بی نظیر بودند، به خصوص بهرام رادان و هوتن شکیبا در کار خیلی هوای مرا داشتند.
با توجه به سختی ها و دشواری های بازی در این نقش، به دریافت سیمرغ از جشنواره فیلم فجر هم فکر می کنید؟
خیر، حتی یک درصد هم فکر نمیکنم، چون از من گذشته است و سیمرغ را باید 20-30 سال پیش می گرفتم و الان برایم جذابیتی ندارد. تبعیض در داوری زیاد است، ولی آرزو دارم که کارگردان فیلم، نرگس آبیار سیمرغ را بگیرد.
در پایان اگر درباره فیلم «ابلق» و برگزاری جشنواره فیلم فجر در دوران کرونایی سخنی باقی مانده، بفرمایید.
در مجموع با وجود سختی ها از بازی در «ابلق» راضی هستم و خاطرات خوبی دارم و برخی منتقدانی که فیلم را دیده اند، آن را تحسین کرده اند. امیدوارم اگر قرار بر انتخاب بازیگران است، فقط بازیگران جوان و خوش چهره را انتخاب نکنند و توانمندی برای شان در اولویت باشد. امیدوارم آن هایی که بیشتر تلاش کرده و زحمت کشیده اند، دیده شوند و تبعیضی در داوری ها وجود نداشته باشد، منظورم فیلم خودم نیست بلکه همه کسانی که برای کارشان زحمت می کشند، دیده شوند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 591
بازتاب ادعای جنجالی طالبان درباره واقعه مزارشریف
سخنگوی طالبان مدعی شد که در شهادت دیپلمات های ایرانی دست نداشته اند،ادعایی که با واکنش های مختلفی روبه رو شد
مجاور-این روزها ماجرای ایران و طالبان سر و صدای زیادی در رسانهها به پا کرده؛ به ویژه بعد از سفر یک هیئت طالبان به تهران. سر و صداها هم غالبا انتقاد از بابت این که این گروه بهعنوان عامل شهادت دیپلماتها و خبرنگار ایران در مزار شریف شناخته میشوند.حالا در این گیر و دار و پس از اظهارات هیئت طالبان در تهران مبنی بر این که این گروه نقشی در به شهادت رساندن دیپلمات ها و خبرنگار ایرانی در کنسولگری کشورمان در مزار شریف نداشته واکنش های بسیاری را برانگیخته است . جدای از منطق رابطه در حوزه منافع ملی برخی هم هستند که از این رابطه دفاع میکنند و این ادعای طالبان را می پذیرند که آنان در حمله سال ۷۷ به کنسولگری ایران در مزارشریف نقشی نداشته و کار سرویس امنیتی یک کشور دیگر بوده است ادعایی که البته قبلا هم جسته و گریخته مطرح شده بود اما روایت غالب از این حادثه نبود. پیش از اظهارات سخنگوی طالبان در این باره عبدا... گنجی در سرمقاله روزنامه جوان به همین موضوع پرداخته و با اشاره به این که شبهات فراوانی درباره اقدامات طالبان برای مردم ایران است نوشته بود:« سوالات عموماً حول شهادت دیپلماتهای ایران در مزار شریف و شهادت شیعیان افغانستان است. این باور زمانی تقویت شد که ایران در مرزهای شرقی کشور آرایش نظامی گرفت، اما رهبری نیروهای مسلح را از حمله به افغانستانِ طالبان بر حذر داشتند.» مدیر مسئول روزنامه جوان در ادامه یادداشت خود نوشت که به باور او طالبان نقشی در شهادت دیپلمات های ایرانی نداشته است: «باور نگارنده این است که طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند و جمهوری اسلامی نیز به این باور رسید که ترور آن عزیزان با هماهنگی سیستم اطلاعاتی یک کشور ثالث صورت گرفتهبود.» فدا حسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و سفیر اسبق ایران در افغانستان نیز در گفت و گوی اخیر خود درباره سفر هیئت طالبان معتقد بود که ترور شهدای دیپلمات توسط طالبان افغانستان انجام نگرفته است:« حمله تروریستی به دیپلمات ها و نیروهای ما در مزارشریف توسط هیچ کدام از نیروهای افغانستانی صورت نگرفته و کار بیگانگان و سرویسهای امنیتی یکی از کشورهای همسایه بوده است. ما هیچ شواهدی در دست نداریم که طالبان به حمله تروریستی اقدام کرده باشد اما شواهدی داریم که این اقدام توسط یکی از سرویسهای کشورهای همسایه صورت گرفته است.» گفته هایی که به نوعی از سوی سهیل شاهین سخنگوی هیئت مذاکره کننده طالبان در نشست خبری خود درتهران هم مطرح شد و ادعا کرد که شهادت دیپلمات های ایرانی بدون اطلاع طالبان افغان انجام گرفته است:« اتفاق دردناکی پیش آمد، آن وقت من معاون سفیر در اسلام آباد بودم. آن اتفاق قبل از اینکه نیروهای ما به آنجا برسند، افتاده بود و روز نشده بود و این اتفاق شب رخ داده بود.» در این بین اما کاربران توئیتری واکنش های متفاوتی به ادعاهای سهیل شاهین داشتند؛ کاربری در این باره نوشت:«بنا بر گزارش مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ا... مدد شاهسوند عضو سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزار شریف که از این واقعه نجات یافت طالبان را مسئول این واقعه توصیف کرده و می گوید که طالبان وارد خیابان کنسولگری شده بودند و هر موجودی را که میدیدند، به طرفش تیراندازی میکردند.» کاربر دیگری هم با اشاره به این که شهادت دیپلمات های ایرانی در روز اتفاق افتاده و نه در نیمه شب، نوشت:« طالبان گفته اند مشخص نیست دیپلماتهای ایرانی را کی کشته، چون قتل در نیمهشب اتفاق افتاده... در حالی که دیپلماتهای ایرانی در نیمهروز به دست طالبان کشته شده بودند.» حسین دهباشی نویسنده و مستند ساز نیز در حساب توئیتری خود در واکنش به سفر هیئت طالبان نوشت:«پیام ضبط شده:"این جا محل کنسولگری ج.ا ایران در مزارشریف است. من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری ج.ا هستم. گروه طالبان وارد مزار شریف شدهاند. این شهر به دست طالبان سقوط کرده است. عدهای از افراد طالبان در حیاط کنسولگری دیده میشوند به من بگویید که چه وظیفهای..." [تلفن قطع میشود]»اما از سوی دیگر کاربرانی هم بودند که موضع متفاوتی در خصوص سفر هیئت طالبان به ایران داشتند؛ کاربری با اشاره به این که طالبان بخشی از واقعیت افغانستان است نوشت:« مهم نیست چقدر با طالبان مخالف باشیم، مهم واقعیاتی است که خود را به نقشههای جغرافیایی تحمیل می کنند. مذاکره با طالبان که بیش از دولت مرکزی افغانستان با مرز کشور ما همجوار است ضروری است همچنان که سایر روشهای سیاسی، نظامی و امنیتی درباره ایشان ضروری است.»
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
یادداشت روز
تعداد بازدید : 460
مسیر لایحه بودجه پس از برگشت خوردن
نویسنده : مهدی حسن زاده
روز گذشته مجلس به کلیات لایحه بودجه 1400 رای منفی داد تا در عمل لایحه بودجه به دولت برگردد. اکنون یا دولت، لایحه بودجه اصلاح شده ای را به مجلس می فرستد یا لایحه بودجه چند دوازدهم تدوین می کند که به عنوان مثال برای 3 ماه نخست سال بعد، بودجه در سقف منابع و مصارف 3 ماه نخست امسال با درصدی افزایش تنظیم می شود.البته یک فرض دیگر هم متصور است و آن این که همین لایحه رد شده طی توافقاتی دوباره در تلفیق دچار تغییراتی شود و به صحن بازگردد. در این میان اشاره به چند نکته درباره رای مجلس و واکنش دولت ضروری است:
1 - واضح بود که اختلاف دولت و مجلس بر سر بودجه جدی است و رای امروز نشان می دهد که اختلافات در جلسات مشترک حل نشده است. پیام سیاسی این اختلاف که روزهای گذشته از تریبون های رسمی بیان میشد، مشخص است.
2- دولت به صراحت از رد لایحه بودجه استقبال کرده است، چرا که با رای مثبت، عملا مجلس مصوبات تلفیق را مورد بررسی قرار می داد و دولت نیز با این مصوبات مخالف بود. لذا عملا صحبت های تقابلی نوبخت بر رای منفی نمایندگان موثر بود.
3- مخالفان بودجه، اصلاحات تلفیق را برای اصلاح بودجه کافی نمی دانستند و از جمله معتقد بودند که تلفیق نتوانسته است، جلوی رشد شدید هزینه های جاری را بگیرد و بخشی از درآمدهای موهوم را در بودجه باقی گذاشته است.
4- دیگر دغدغه مخالفان بودجه این بود که با وجود مخالفت دولت با مصوبات تلفیق، در صورت رای مثبت مجلس، چه ضمانتی است که دولت چیزی را که قبول ندارد، اجرا کند یا به نحو درست اجرا کند.
اکنون به احتمال زیاد باید منتظر بودجه چند دوازدهم بود تا در عمل سال آینده لایحه بودجه اصلاح شود. این مسئله یک فرصت و یک آسیب به همراه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. فرصت، امکان تدوین بودجهای بهتر با رفع اشکالات قبلی از جمله کاهش وابستگی به نفت، تعیین تکلیف ارز 4200، کنترل درآمدهای موهومی و جلوگیری از رشد بی رویه هزینه های جاری است.
در نقطه مقابل، تهدید اصلی ماجرا، موکول شدن بودجه به زمانی است که کشور درگیر انتخابات ریاست جمهوری است و اصلاحات بودجهای ممکن است در لابه لای انتخابات ذبح شود.
اکنون میراث تلخی از اصلاحات بودجه ای انجام نشده روی دست دولت و مجلس است.
واقعیت این است که اصلاحات اساسی در بودجه را نمی توان به تاخیر انداخت. ارز 4200 که به تعبیر رئیس کل بانک مرکزی 7 هزار تومان گرانتر در بازار تبدیل به کالاهای اساسی می شود، نیاز به تدبیری دارد که فردا دیرتر از امروز است. مهار رشد هزینه های جاری، زیان هنگفت صندوق بازنشستگی دولت و دیگر معضلات بودجه ای پیش روست.
در نقطه مقابل امید به درآمدزایی از پایه های مالیاتی جدید و جلوگیری از فرارهای مالیاتی و همچنین مولدسازی دارایی های هنگفت دولت، دیگر جنبه امیدآفرینی است که می توان به وسیله آن ها بودجه را از کسری نجات داد ولی این اصلاحات زمانی نتیجه می دهد که دولت نیز پای کار اصلاح بیاید و مجلس به همراهی دولت برای اصلاحات بودجه ای اعتماد کند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 626
رد بودجه جنجالی
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ پس از بحث های جدی در مجلس رد شد، سرانجام بودجه چه می شود؟
گروه اقتصاد-لایحه بودجه جنجالی 1400، در صحن علنی مجلس با مخالفت نمایندگان متوقف شد تا با بازگشت این لایحه به دولت، منتظر ارائه مجدد لایحه بودجه یا بودجه چند دوازدهم برای سال بعد باشیم. به گزارش خبرنگار پارلمانی خراسان، بررسی کلیات لایحه بودجه سال آینده کشور در دستور کار صحن مجلس قرار گرفت و در نهایت نمایندگان مجلس با ۱۴۸ رأی مخالف، ۹۹ موافق و ۱۲ رأی ممتنع کلیات بودجه را رد کردند. هر چند این مخالفت با استقبال عجیب دولت مواجه شد.لایحه بودجه 1400 از همان ابتدا جنجالی بود و به رغم اینکه کمیسیون تلفیق تغییرات زیادی در آن داد اما نتوانست نظر مثبت نمایندگان را جلب کند. صحبت های موافقان و مخالفان و حواشی جلسه دیروز مجلس را در این گزارش بخوانید.
ارجاع نوبخت به گزارش های محرمانه
محمد باقر نوبخت رئیس برنامه و بودجه هم که به نمایندگی از دولت در غیاب روحانی در صحن حضور یافته بود خطاب به نمایندگان چنین توصیه داشت که رد لایحه بودجه به منزله بازگشت به نقطه اول بوده و حاصل کار یک دولت و یک مجلس (کمیسیون تلفیق) «هیچ» خواهد شد.به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نوبخت خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش های محرمانه خزانه هر هفته و هر ماه تقدیم تان می شود. آیا دولت 66 هزار و 400 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی تخصیص نداده است؟ رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور تصریح کرد: درآمد 109 میلیارد دلاری به چند میلیارد دلار کاهش یافته است و بعد از سه سال محاصره اقتصادی که از ذخایر استفاده شده، نیازی نیست که بگوییم در چه شرایطی هستیم.وی خاطر نشان کرد: برخی مسائل مطرح شده عناوین مجرمانه است که بگویند طرفداران خاصی از این ارز و رانت استفاده می کنند، البته برخی هم خطا کردند و همکاری نداشتند و پس از دریافت ارز یا کالا وارد نکردند یا با قیمت بالاتر به فروش رساندند که باید با آن ها برخورد شود.معاون رئیس جمهور در ادامه با بیان این که آن چه امروز با عنوان کلیات لایحه بودجه رد یا تأیید میشود، لایحه بودجه دولت نیست، اظهار کرد: لایحهای که به رأی گذاشته میشود گزارش، ارقام و احکام کمیسیون تلفیق است چرا که هر چه ما داده بودیم تغییر کرده است.
پاسخ قالیباف به نوبخت
در همین حال قالیباف به اظهارات نوبخت پاسخ داد و گفت: شما در اظهارات خود به اسناد محرمانه ای درباره نفت اشاره کردید که فقط به دست رؤسای قوا می رسد، اگر می دانید که در صادرات نفت در وضعیت فروش حداقلی به سر می برید و با سختی و مشکلات رو به رو هستید چرا در لایحه خود پیشنهاد فروش دو میلیون و 300 هزار بشکه را دادید .وی همچنین پس از اتمام رای گیری نیز افزود: لایحه بودجه ارائه شده از سوی دولت دارای مشکلاتی اعم از برآورد غیرواقعی، کسری بودجه، وابستگی به نفت و ... بود که در کمیسیون تلفیق تلاش شد در آن اصلاح صورت گیرد.وی ادامه داد: بر این اساس تلاش شد با رویکرد توجه به معیشت مردم و مناطق محروم، حذف رانتها، توجه به تولید و اشتغال، رفع تبعیض و سیاست تک نرخی برای جلوگیری از رانت در ارز در کمیسیون تلفیق اصلاحات صورت گیرد.قالیباف افزود: دولت در مواجهه با اصلاح ساختار بودجه به نفع معیشت مردم که از سوی کمیسیون تلفیق صورت گرفت، تعامل مناسب نداشت و امروز نیز در این نشست شاهد آن بودیم.
مخالفان لایحه بودجه و اصلاحات تلفیق
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده کرمان: آن چیزی که ما امروز نگران آن هستیم، کسری تراز عملیاتی است که اگر به روش درآمد پایدار آن را نبینیم، سال آینده از محل پول پرقدرت و افزایش حجم نقدینگی، آثار تورم آن در اقتصاد کشور به جای کمک به مردم هزینه ایجاد خواهد کرد. ما 100 واحد برای مردم منابع افزایش داده ایم، اما 150 واحد به واسطه تورم از آن ها پس می گیریم. تورم یعنی تخصیص نیافتن منابع و برداشتن منابع از جیب مردم.
احسان خاندوزی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده تهران: جهش 60 درصدی، هزینههای دولت در این بودجه که در طول دهههای گذشته بینظیر است و کاهش سهم درآمد مالیاتی و دوری از مالیات پایگی، افزایش وابستگی بودجه به نفت به 30 درصد و مشکلات ساختاری و اساسی دیگر بخشی از مسئله این بودجه است و حرف آخر را میخواهم اول بزنم دولت باید چقدر از اقتصاد مقاومتی منحرف شود و چقدر کسری بودجه اضافه کند و چقدر تورم زایی و فشار به طبقات پایین در بودجه بیاورد تا یک مجلس با کلیات آن مخالفت کند. دولت هم لایحه پرمخاطرهای را که هم نتیجهاش ورشکستگی اقتصاد ایران و دولت است تحویل مجلس داده و هم با اصلاحات کمیسیون تلفیق مخالفت کرده و هم به صراحت می گوید که آماده اجرای مصوبات مجلس نیست و آیا با این شرایط عقلاً راهی جز رد کلیات میماند. از آقای رئیس جمهور باید پرسید چه کردهاید با این کشور که اگر همه فروش نفت 199 هزار میلیارد تومانی لایحه را فقط برای کمک دولت به صندوقهای بازنشستگی اختصاص دهیم کفاف همین یک قلم را نیز نمی دهد حال این که دولت باید به اصلاح ناکارآمدی صندوقها میپرداخت و امروز مجبورند همه 85 میلیون ایرانی هزینه این ناکارآمدی را پرداخت کنند.
محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه و مهولات و زاوه: با دولتی طرف هستیم که طرحهای معیشتی را اجرا نکرده است بنابراین اگر اصلاحات صورت گرفته از سوی کمیسیون تلفیق نیز تصویب شود، چه کسی قرار است آن را اجرا کند؟وی گفت: دولت با صراحت اعلام کرده است این کار را انجام نمیدهد و در این باره عزمی هم ندارد.
ایزدخواه نماینده تهران: می خواهند بحران مرغ را در سال 1400 رقم بزنند همان طور که اغتشاشات سال 72 دقیقا از افزایش نرخ ارز شروع شد و شاهد بودیم ظرف چند ماه نرخ ارز از 250 تومان به 750 تومان رسید و تورم 50 درصد به مردم تحمیل شد. از بودجه 98 بحران بنزین و از بودجه 99 بحران بورس بیرون آمد و می خواهند از بودجه امسال بحران ارز را درست کنند تا نقطه بدون بازگشت برای کشور و انقلاب درست شود که حتی دولت انقلابی هم نتواند کاری کند.
موافقان کلیات لایحه بودجه یا اصلاحات تلفیق
نادران، رئیس کمیسیون تلفیق و نماینده تهران: بخش عظیمی از منابع اضافه شده در کمیسیون تلفیق ناشی از شفاف سازی ارزها و ریال های زیرفرشی است. ما افشا و علنی کردیم اگر دولت نگران است، می تواند آن را به همان شیوه ای که بود برگرداند. پنهان کاری سخت نیست و افشاگری هزینه دارد که ما هزینه آن را پذیرفتیم.
ابوالفضل ابوترابی: رد لایحه بودجه به معنای باز گذاشتن دست دولت برای هزینه کرد بدون حساب و کتاب بوده، بنابراین این کار اشتباه است.
امیرآبادی، عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده قم: در جلسات مختلف با مسئولان دولتی، وزیران، معاون اقتصادی رئیس جمهور و مسئولان بانک مرکزی؛ همگی تاکید بر ضرورت حذف رانت ارز 4200 تومانی دارند، اما در رسانه ملی رفتار سیاسی می کنند و تاکید دارند با حذف ارز 4200 تومانی اجناس گران تر می شود.
دلخوش، نماینده صومعه سرا: جهل به مصوبات کمیسیون تلفیق ظلم است. دولت چهار نرخ را برای ارز در بودجه تعیین کرده بود اما کمیسیون تلفیق این ارقام را شفاف کرد و آیا این شفاف سازی کار غلطی است، این نشان دهنده شفافیت و صداقت در مجلس است.
میرتاج الدینی، نماینده تبریز: تصویب بودجه یک دوازدهم یا سه دوازدهم برای شرایطی است که یا زمان کافی برای بررسی آن نداشته باشیم یا وضعیت بحرانی ایجاد شده باشد بنابراین با رد کلیات بودجه 1400 پیام منفی به جامعه داده می شود.
حاشیه های نشست بودجه ای مجلس
* بحث غیبت حسن روحانی در صحن اولین نقطه انتقاد بهارستانی ها از دولت در جلسه روز گذشته بود. موضوعی که در نشست های قبلی که مجلس میزبان دولت بود دیده می شد؛ قالیباف در این زمینه به بیان این بسنده کرد که «بنده وظیفه خود را انجام دادم و از ۱۰ روز قبل نامه کتبی نوشتم، از وی دعوت کردم اما اجابت نشد».
* قطع میکروفن نوبخت و چند نماینده دیگر حین سخنرانی موضوعی بود که فضای صحن را به چالش برد. زمانی که میکروفن نوبخت قطع شد، به این موضوع اعتراض کرد اما قالیباف بسته شدن میکروفن او و نمایندگان دیگر را خارج از وظایف خود دانست و اعلام کرد که فرصت تعیین شده آن ها تمام شده است و قطع میکروفن دست ما نیست.
* حدیث اعتراض الیاس نادران به عملکرد دولت و اعلام تهدید روحانی به «استیضاح» حین اعلام نطق مخالفت اش با کلیات لایحه بودجه مسئله حاشیه برانگیز دیگر صحن بود. وی دولت دوازدهم را بیعرضه خواند و خطاب به نمایندگان گفت: بدانید «رد مصوبه کمیسیون تلفیق، عروسی دولت است». این اظهارات با واکنش و اعتراض های نوبخت در صحن مواجه شد.
* موضوع شفاف شدن آرای نمایندگان به کلیات لایحه بودجه، درخواستی بود که تعدادی از نمایندگان پیش از رای گیری از هیئت رئیسه داشتند.متعاقبا با پایان رای گیری مسئله احتمال اشتباه در رأی گیری کلیات بودجه، بحث چالش برانگیزی بود که در پایان این دستور جلسه مطرح شد.محمد خدابخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در این باره اعلام کرد «برخی از نمایندگان نمیدانستند به لایحه بودجه رأی میدهند یا گزارش کمیسیون تلفیق مجلس؛بنابراین تعدادی اشتباهی رای دادند».
* پس از صحبت های نوبخت، شمس الدین حسینی، نماینده تنکابن و وزیر اقتصاد دولت دهم در واکنش با ارائه تذکری گفت: من واقعا تأسف میخورم و باید اعلام کنم وقتی به رئیس کل بانک مرکزی گفتم آیا شما میدانید برای ارقام تبصره (14) ارز به نرخ 17 هزار و 150 تومان محاسبه شده است، گفت: از آن خبر ندارم که گفتم از آقای پورمحمدی بپرسید. جرم کمیسیون تلفیق بودجه این بود که اسرار هویدا میکرد چون فکر میکرد مردم حق دارند بدانند که بشکه نفت به چه سختی به دست میآید و به چه راحتی به حراج گذاشته میشود، مردم بدانید کالاهایی که میخرید با نرخ ETS است نه ارز 4200 تومانی بنابراین ما به دنبال کدام دزد بدویم، این گرگ سال هاست که با گله آشناست.
*نادران در واکنش به صحبت های نوبخت که از تخصیص 66 هزار میلیارد تومان در سال 99 به طرح های عمرانی خبر داده بود، گفت: پیش از شروع بحث، مزاحی با آقای نوبخت داشته باشم؛ چه کسی گفته طرح عمرانی در کشور اجرایی نشده است؟ راه آهن قزوین- رشت و آزادراه قزوین- رشت را ببینید! اعتبارات بسیاری برای این موضوعات هزینه شده در حالی که منظور رسیدگی به مناطق محروم است. به نظر می رسد این صحبت ها کنایه ای است به این که نوبخت، هوای شهر خود (رشت) را در تخصیص بودجه داشته است.
*ربیعی در نشست خبری و در واکنش به رد کلیات لایحه بودجه در صحن علنی مجلس، گفت: اینکه پیام متخصصان حوزه اقتصاد و دولت درباره تغییرات بالای بودجه در کمیسیون تلفیق در مجلس شنیده شد، تشکر میکنم. دولت آماده است با همه توان خود در کنار مجلس اصلاحات مد نظر لایحه بودجه را بدون اینکه شاکله تغییر کند و درآمدهای واهی پیش بینی کنیم، انجام دهد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دیدگاه شما | 1 نظر
تعداد بازدید : 120
بیست و پنجمین شماره آبنبات ویژه بچه های مشهد
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 216
ولادت حضرت زهرا(س) مبارک باد
بازخوانی مهرورزی حضرت زهرا(س) در گفتوگو با دکتر واسعی
فاطمه(س) آمد و رحمت به جهان معنا شد
برکت آمدنش مژده «اعطینا» شد
حمیدرضا حلاجیان - «مادر» یکی از باشکوهترین کلمههای عالم و خالصترین و لطیفترین مفاهیم در تمام زبانهای بشری است. به راستی چیست در عالم که بتواند زیبایی مادرانه را همسنگ و هماندازه باشد؟ امروز زادروز بزرگبانوی تاریخ و فخر زنان دوعالم است؛ بانویی که مختصات مادربودن را بهغایت فخیم و باشکوه برای جهانیان ترسیم کرد. روز ولادت حضرت زهرا(س) را به شایستگی، روز مادر، نام نهادهاند تا شاید، با توسل به ایشان و فهم سیره آن حضرت، بتوانیم از برکات حیاتشان بهرهمند شویم. به مناسبت این روز فرخنده، به سراغ دکتر سیدعلیرضا واسعی، پژوهشگر تاریخ اسلام و دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی رفتیم و با او درباره زوایای کمتر شنیدهشده سیره فاطمی به گفتوگو پرداختیم.
آنچه حضرت زهرا(س) را به عنوان یک بانوی برتر و الگو در طول تاریخ اسلام و در گستره جهان مسلمانی، از دیگر بانوان متمایز کرده و اعتباری ماندگار به او بخشیدهاست، چیست؟
آنچه حضرت فاطمه(س) را از دیگر بانوان بزرگ، متمایز کرده و اعتباری ماندگار به وجود مقدس آن حضرت بخشیده است، انتساب ایشان به رسولخدا(ص)– که البته در جای خود فضیلتی والاست- نبود؛چون چنین رابطهای که امری غیراختیاری است، نمیتواند بر پایه معیارهای اسلام، مایه فخر و برتری شمرده شود. آنچه او را سروری و امتیاز بخشید، ویژگیهای کمالی اکتسابی و فضیلتهای انسانی او بود که با سه ملاک باورمندی به عقاید اصیل اسلامی، دانایی و تسلط بر شریعت محمدی(ص) و بیش و پیش از همه، تخلق به اخلاق الهی بود و اگر بتوان این مقولهها را در زندگی و سیره آن بزرگوار به درستی نشان داد، گامی در مسیر شناخت صحیح و واقعی سیره ایشان خواهد بود. نکته دیگر که از اهمیت بسزایی برخوردار است، نقش و کارکرد بشری آن بانوی بزرگ است؛ او را باید انسانی کامل و با شاخصههای بشری دید، چنانکه پدر بزرگوارش، بارها در قرآن به این وصف معرفی شدهاست تا از اوصاف فرا انسانی و سخنان نامربوط به شئون انسانی، پیراسته شود.
به گواهی تاریخ، «محبت» به دیگران، نقش ویژهای در زندگی حضرت زهرا(س) داشتهاست. لطفاً درباره تجلی این ویژگی در سیره فاطمی کمی توضیح دهید.
درباره محبت به دیگران در سیره حضرت زهرا(س)، من به دو مقوله اشاره میکنم، یکی میزان محبتی است که آن حضرت نسبت به همسایه ابراز میکند. سخن مشهوری از ایشان نقل است که چون به دعا میایستاد، ابتدا نام دیگران را ذکر میکرد و وقتی از او پرسیدند که چرا چنین میکنی؟ فرمود: ابتدا همسایه، سپس اهلخانه. این سخن مبتنی بر فلسفه مهمی است؛ امروزه بهخوبی میدانیم که برای بقای خویش، باید به بقای دیگری اندیشید و نمیتوان نگاه انفرادی و جزیرهای به خویشتن داشت. البته رابطه و نسبت با دیگری بر پایه علل یا عوامل مختلفی میتواند تبیین شود؛ ولی به تعبیر خواجه نصیرالدین توسی، بالاترین سطح آن و به تعبیر امروزی، انسانیترین شکل آن، وجهی است که بر محبت استوار باشد؛ همان چیزی که کانون دین شمرده میشود. حضرت فاطمه(س) از این منظر، دعای خود را نثار دیگری میکند و این نیکخواهی و خیرطلبی را، در دوست داشتن دیگران بهتر میتوان فهم کرد. علاوه بر این، هر چه انسانها از معرفت و شعور بیشتری برخوردار باشند، ملایمت و ملاطفتشان به دیگری، حتی به مخالفان هم کشیده میشود، همانطور که درباره پیامبر(ص) به فراوانی ذکر شدهاست و حضرت فاطمه(س) که فرزند این مکتب و خانواده است، نسبت به دیگران، همینگونه رفتار میکند؛ مگر آنکه حقی زیر پا نهاده میشد یا ظلمی گسترش مییافت که آن، داستان دیگری دارد. گذشته از این دو، نکته دیگری نیز برای دوستی ایشان نسبت به غیر میتوان ذکر کرد و آن حفظ جماعت مسلمین است. آن بانوی گرامی، در خطبه معروف خویش، امامت خاندان نبوی را، مایه امان از تفرق و گسست اجتماعی ذکر میکند و محبت و دوستی، عنصر مهم این هدف است.
به نظر میرسد موضوع دیگری نیز در این زمینه قابل طرح باشد و آن، محبت وافر حضرت زهرا(س) به خانواده و به خصوص به همسر بزرگوارشان، امیرمؤمنان(ع) است. در واقع نوعی ایثار به معنی واقعی کلمه در ایشان نسبت به خانواده دیده میشود.
بله؛ مقوله دیگر، محبتی بود که آن حضرت نسبت به همسر و خانواده خود داشتند. البته چنین محبتی، امری استثنایی نیست و در همه خانوادهها چنین تعاملی وجود دارد و باید باشد؛ اما آنچه در خصوص آن حضرت باید مورد تاکید قرار گیرد، همین است که وی در پاسداشت از حیات خانواده و مدیریت آن که در حکمت عملی به عنوان تدبیر منزل از آن یاد شده، عاشقانه میکوشید. در روایتی آمده است که گاه این همه ایثار و جانفشانی، موجب میشد که همسر بزرگوارش از او بخواهد اندکی به فکر خود باشد. انجام وظیفه، بیش از آنچه انتظار است، تنها زمانی محقق میشود که کنشگر، نگاهی فراختر از تربیت فرزند یا حفظ خانواده داشته باشد. حضرت فاطمه(س) چنانکه بیان شد، خانواده خود را در مسیر پیشوایی امت اسلامی و محور اتحاد و انسجام اجتماعی میدید و همچنین، نقشی که چنین خانوادهای برای هویتبخشی به امت اسلامی ایفا میکند، مدنظر آن بانوی گرامی بود؛ پس باید با تمام عشق و محبت به آن میاندیشید و برای آن هزینه میکرد.
چگونه میتوانیم با توجه به نیازهای زمان، از سیره زندگی حضرت فاطمه(س) الگویی متناسب با امروز ارائه کنیم؟
آنچه زندگی حضرت فاطمه(س) را برای ما و همه نسلها الگو میکند، اندک نیست؛ به آن شرط که نگاهمان را از سطح درگیریهای خُرد شکلی و تقابلهای صورتمحور فراتر ببریم و به پیامهای اصلی سیره ایشان توجه کنیم. دراینجا به سه مسئله اشاره میکنم که به نظرم، برای جهان امروز الگوی نیکویی است؛ حقخواهی و عدم سکوت در برابر ظلم، مسئولیتپذیری نسبت به جامعه و تلاش برای آگاهیبخشی. اگرچه بیان تفصیلی این موارد، مجال فراختری طلب میکند، ولی به کوتاهی عرض میشود که پیشوایان و از جمله آن وجود مقدس، به اقتضای جایگاه و شأنی که داشتهاند، میکوشیدند تا برای اعتلای حق و شکوفایی حقیقت پیش بروند و اگر حضرت فاطمه(س) برای احقاق حق، زبان به اعتراض گشود، از باب حق شخصی و حقوق خانوادگی نبود. مسئولیتپذیری در قبال جامعه و کوشش برای جلوگیری از انحراف سیستماتیک، امر دیگری است که باید برجسته و برای امروزیان بیان شود. اگر انسانی در قبال رخدادهای پیرامونیاش حساس نباشد، نمیتواند خود را به واقع انسان بداند. در آخر، مقوله آگاهیبخشی و توجه دادن مردم به ارکان دیانت است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 549
ستیز سخت شاه با مطهری و شریعتی
چرا پهلوی مانع ترویج آموزههای اسلامی میشد؟
باور شاه و اطرافیانش این بود که آنچه به عنوان مخالفت با رژیم در دانشگاهها و مؤسسات آموزشعالی به چشم میخورد، صرفاً رویکردهای مارکسیستی و ناشی از فعالیت عناصر چپگراست. پهلوی، مخالفان مذهبی را در حصار جامعه سنتی محدود میدانست؛ اما پس از قیام 15 خرداد 1342، موجی از اسلامگرایی میان جوانان و طبقه تحصیلکرده به راه افتاد که چالشی جدید در برابر رژیم ایجاد کرد. درست در همین زمان بود که مراکزی مانند حسینیه ارشاد، به کانون ترویج اسلام سیاسی تبدیل شدند؛ رویکردی که هرچند بهطور مستقیم کسی را به تقابل با رژیم شاه دعوت نمیکرد، اما آموزههایی که در آن، توسط فضلای حوزه و دانشگاه به علاقهمندانی که عموماً از طبقه جوان و تحصیلکرده کشور بودند، عرضه میشد، بذر قیام و مخالفت با دیکتاتوری و استبداد رژیم پهلوی را در قلبها میکاشت. چالشی که رژیم با آن روبهرو شدهبود، تنویر افکار عمومی و تغییر مفاهیم مربوط به معادلات قدرت جهانی در ذهن جوانانی بود که نخبگان جامعه به شمار میرفتند و این قابلیت را داشتند که تودههای مردم را در مسیر مخالفت و مبارزه با شاه و دربار، بهخوبی بسیج کنند. واکنش رژیم به این اقدامات، مخالفت سرسختانه با فعالیتهای علمی و تبلیغی در مراکزی مانند حسینیه ارشاد بود. استاد شهید مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی، در حالی از سخنرانی در حسینیه ارشاد و ارتباط با نسل جوان محروم شدند و طعم تلخ حبس و ایذاء را چشیدند که جرم آنها از نظر رژیم شاه، عرضه اسلام سیاسی و پرده برداشتن از حقایقی بود که بالقوه میتوانست محرک جامعه در واژگونکردن کاخ طاغوت باشد. نکته جالب توجه اینجاست که محمدرضا پهلوی و اطرافیانش، با وجود اینکه بر اساس گزارشها و تحلیلهای نهادهای امنیتی، از کنه ماجرا باخبر بودند، همیشه خود را به بیخبری میزدند و ریشه این تحرکها را در دیدگاههای سوسیالیستی جستوجو میکردند؛ غافل از اینکه آنچه محور بیداری نسل جوان و اساس مخالفت با بیداد رژیم شاه را تشکیل میداد، ارائه آموزههای اسلام به زبان امروزی بود که اندیشمندان اسلامی به خوبی از پس آن برآمدند. حاصل چنین اقدامی، هرچند زندان انفرادی مجموعا یکساله برای شهید مطهری و حبس منفرد 18 ماهه برای دکتر علی شریعتی بود، اما توانست نقشی مهم در پرورش نسل جوان متعهد به آموزههای اسلامی ایفا کند. ستیز سخت شاه با شهید مطهری، دکتر شریعتی و تمام کسانی که مانند آن دو بزرگوار، در این مسیر گام برمیداشتند، ریشه در وحشت رژیم از بیداری و آگاهی بود که میتوانست پرچم قیام در برابر طاغوت را به اهتزاز درآورد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دیدگاه شما | 1 نظر
تعداد بازدید : 513
بی بی سی: واکسن روسی کرونا ۹۲ درصد کارایی دارد
بی بی سی عصر دیروز در گزارشی درباره واکسن روسی کرونا با نام اسپوتنیک، نوشت: نتایج مرحله آخر آزمایش انسانی واکسن اسپوتنیک روسیه نشان میدهد که این واکسن بیخطر است و اثربخشی آن۶/۹۱درصد است. این نتایج که در نشریه لنست منتشر شده ، از آزمایش واکسن روی 20هزار نفر به دست آمده است. بر اساس این نتایج واکسن اسپوتنیک در پیشگیری از بستریشدن در بیمارستان و مرگ بر اثر کرونا هم کاملا موثر بوده و هیچ عارضه جانبی جدی هم نداشته است. به این ترتیب از نظر اثربخشی این واکسن در رده واکسنهای تاییدشده فایزر/بیوانتک (آمریکا و آلمان)، مدرنا/موسسه ملی سلامت آمریکا و استرازنکا/دانشگاه آکسفورد قرار میگیرد. چون واکسیناسیون گسترده با این واکسن پیش از انتشار نتایج مرحله آخر کارآزمایی بالینی شروع شده بود، در مورد آن شبهههایی به وجود آمد اما اکنون دانشمندان میگویند این واکسن بیخطر بودن و کارایی خود را نشان داده است. حتی پیش از انتشار این نتایج هم شرکت داروسازی بریتانیایی-سوئدی استرازنکا که واکسن دانشگاه آکسفورد را تولید انبوه میکند، با روسیه قرارداد بسته بود تا آزمایش بالینی ترکیب دو واکسن را شروع کنند و ببینند آیا این امر باعث بالارفتن کارایی میشود یا نه. علاوه بر ایران این واکسن در آرژانتین، ونزوئلا، مجارستان و امارات نیز استفاده شده است. این واکسن را موسسه پژوهشی گمالیا ساخته و در ساخت آن از فناوری ویروس حامل و دستکاری ژنتیکی دو نوع آدنوویروس استفاده شده است که از نظر فناوری به واکسنهای استرازنکا/دانشگاه آکسفورد و واکسن یانسن ساخت بلژیک شبیه است. این واکسن در دو نوبت تزریق میشود به فاصله ۲۱ روز و بر خلاف دیگر واکسنهای دونوبتی کرونا، نوبت اول و دوم با هم فرق دارند، با این ایده که تفاوت دو نوبت هم اثربخشی آن را زیاد میکند هم دوام تاثیر آن را. طبق گزارش بیبیسی، واکسن اسپوتنیک برخلاف واکسنهای فایزر و مدرنا که از فناوری جدیدتر امآرانای استفاده کردهاند، نیاز به نگهداری در سرمای زیاد ندارد و در یخچال معمولی میتوان آن را نگهداری کرد. قیمت این واکسن برای هر نوبت حدود 10 دلار است، در قیاس با هر دوز ۳۳ دلار برای واکسن مدرنا، بیست دلار برای واکسن فایزر، چهار دلار برای واکسن استرازنکا/دانشگاه آکسفورد و ۳۰ دلار برای واکسن سینواک چین.به گزارش خراسان ، پیش از این مسئولان کشورمان اعلام کرده بودند اولین مرحله واکسیناسیون با واکسن روسی تا آخر بهمن در کشور آغاز میشود.
واکسن روسی کرونا پنجشنبه با پرواز ایرانی وارد کشور میشود
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، از واردات واکسن روسی کرونا در روز پنجشنبه با پرواز ماهان خبر داد. به گزارش مهر، تورج دهقانیزنگنه افزود: قرار است روز پنجشنبه بخش اول واکسنها با هواپیمایی ماهان وارد کشور شود، بخش بعدی را هم ایرانایر از کشورهای اروپایی وارد میکند. در این روز هواپیمایی ماهان از کشور روسیه بخش اول را وارد خواهد کرد. وی گفت: واکسن اروپایی از شرکت کواکس خریداری میشود که مربوط به چین، هند و کشورهای دیگر است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دیدگاه شما | 1 نظر
تعداد بازدید : 709
آمبولانس دزدی یک بیمار !
ماجرای بیماری که با ضرب و شتم راننده و بهیار، خودروی اورژانس را سرقت کرد
توکلی- بیماری که آمبولانس اورژانس را به سرقت برده بود، در کمتر از یک ساعت دستگیر شد.به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی شهرستان زرند کرمان در این باره گفت: دوشنبه شب پس از اعلام مرکز فوریتهای پلیس، مبنی بر سرقت یک دستگاه خودروی آمبولانس اورژانس ۱۱۵، بی درنگ دستگیری سارق در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
سرهنگ محمود خدانژاد افزود: در بررسی و تحقیقات نیروهای پلیس مشخص شد یک دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی که برای انتقال یک بیمار که با یک خودرو تصادف جزئی داشته، از یکی از روستاهای حومه زرند به طرف بیمارستان در حال حرکت بوده است که توسط بیمار به سرقت میرود.وی با بیان این که این بیمار در ادامه مسیر با تهدید و ضرب و شتم راننده و بهیار، اقدام به سرقت آمبولانس کرده بود، اظهار کرد: با اجرای طرح مهار و هوشیاری پلیس، خودروی سرقتی اورژانس در یکی از روستاهای اطراف شهرستان زرند در کمتر از یک ساعت کشف و متهم پس از دستگیری، تحویل مرجع قضایی شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
آخرین اخبار
پربیننده ترین
حرف مردم