
محمد مهدی عباسی (پژوهشگر مسائل آمریکا)- برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت و چهره شناخته شده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که به تازگی به نفع جو بایدن از رقابت ها کنار رفت، روز گذشته در توئیتی نوشت:«هرگز فراموش نکنید که ما تنها کشور بزرگ در جهان هستیم که مرخصی استعلاجی نداریم. این چندان طبیعی نیست افرادی که هنگام همه گیری کرونا بیمار هستند، مجبور شوند سرکار بروند. ما باید وضع بهتری را مطالبه کنیم». بدون مرخصی استعلاجی ، حقوق بگیران در زمان بیماری به محل کار می روند و دیگران را مبتلا می کنند. بی دلیل نیست که سال گذشته در آمریکا 37 هزار نفر در اثر آنفلوآنزا مردند و امسال تاکنون 70 هزار تن در اثر کرونا جان باخته اند.» به واقع آمریکا مرخصی استعلاجی ندارد ؟اما گویا مشکلات نیروی کار در آمریکا فقط محدود به نداشتن مرخصی استعلاجی نمی شود .به بهانه این توئیت سندرز نگاهی انداخته ایم به «Overworking» یا «کار بیش از حد و اندازه» و وضعیت نیروی کار بزرگ ترین اقتصاد جهان که البته شگفت زده تان می کند.
تا به حال شنیده اید کسی به خاطر کار زیاد جان خود را در ایران از دست داده باشد؟ احتمالا پاسخ شما خیر باشد. موضوعی که شاید در ایران و در ذهن های ما موضوعی بی اهمیت و غیرقابل تصور باشد در بسیاری از کشورها همچون چین، ژاپن و کره جنوبی، کار زیاد و مرگ و میرهای ناشی از آن یکی از اصلی ترین معضل های پیش روی این کشورهاست.
در این سه کشور ذکر شده، حتی برای این مسئله واژگان مخصوصی نیز شکل گرفته و در رسانه ها و محافل گوناگون مباحث بسیاری درباره آن می شود . کره ای ها به آن«Gwarosa»، ژاپنی ها به آن«Karoshi» و چینی ها به آن «Guolaosi» می گویند. مسئله ای که سالانه نزدیک به 600 هزار نفر در چین[1] و 1800 نفر در ژاپن[2] به دلیل آن جان خود را از دست میدهند. در کره جنوبی نیز آمار دقیقی از میزان کشته ها وجود ندارد اما دولت کره در سال های اخیر به دلیل وجود این بحران، میزان ساعات کاری این کشور را 28 ساعت کاهش داده و تدابیر گوناگونی را اتخاذ کرده است.[3]
اما صبر کنید. پایان داستان ما ملت هایی چون ژاپنی ها و زندگی مکانیکی آن ها نیست. مطابق آمار سازمان جهانی کار؛ آمریکایی ها سالانه 499 ساعت بیشتر از فرانسوی ها، 260 ساعت بیشتر از بریتانیایی ها و حتی 137 ساعت بیشتر از ژاپنی ها، کار می کنند. به طور دقیق تر، در تعاریف بین المللی به کار بیش از 40 ساعت در هفته overworking اطلاق می شود و مطابق آمارها؛ 85 درصد مردان و 66 درصد زنان در آمریکا بیش از 40 ساعت در هفته کار می کنند. آمار تعجب برانگیز دیگری نیز از موسسه افکارسنجی گالوپ وجود دارد که نشان می دهد تنها 8 درصد نیروی کار تمام وقت در آمریکا زیر 40 ساعت در هفته کار می کنند و 42 درصد 40 ساعت، 11 درصد 41 تا 49 ساعت، 21 درصد 50 تا 59 ساعت و 18 درصد بیش از 60 ساعت مشغول کار هستند[4] و آمریکا را به یکی از کشورهای پیشرو در میزان کار زیاد تبدیل کرده اند. جالب آن جاست که 134 کشور در دنیا قوانینی درخصوص حداکثر میزان کار هفتگی را در کشور خود حاکم کرده اند که ایالات متحده آمریکا نامی در این فهرست بلند بالا نیز ندارد.[5] شاید وجود امکانات تشویقی و مزایای گوناگونی که بسیاری از آن ها مواردی عادی در سایر کشورهاست، می توانست آمریکایی ها را بیش از پیش به وضعیت کاری خود امیدوار کند، اما آن ها حتی از داشتن بسیاری از این حقوق اولیه هر کارمندی در سراسر دنیا نیز محرومند. به طور مثال، آمریکا جزو اندک کشورهایی در دنیاست که نیروی کار آن از "مرخصی زایمان با حقوق" محروم است.[6] در حالی که در سایر کشورها برای نگهداریِ فرزند تازه متولد شده یا مراقبتهای بعد از زایمان، به طور متوسط بین 12 تا 20 هفته مرخصی با حقوق به نیروی کار اختصاص داده می شود. همچنین آمریکایی ها مطابق قوانین کلی این کشور از آن چه ما در ایران به عنوان مرخصی استحقاقی یا مرخصی سالانه می شناسیم (30 روز در سال در ایران) نیز برخوردار نیستند و این حق در ایالات متحده برعهده کارفرماست که آیا چنین مزیتی را در اختیار کارمند و کارگرش قرار دهد یا خیر! (بسیاری از آمریکایی ها به طنز کشور خود را "No Vacation Nation" یا کشور بدون تعطیلات خطاب می کنند.)
حتی تاسف بارتر آن جاست که آمریکایی ها قانون کشوری و فدرالی هم تحت عنوان مرخصی استعلاجی ندارند[7] و در صورت بیماری و حضور نیافتن در محل کار، از حقوق آن ها کسر خواهد شد. مسئله ای که ابعاد بحرانی خود را در روزهای نخست کرونا به خوبی نشان داد؛ چرا که مطابق آمار یکی از نشریات پزشکی، نزدیک به 32 میلیون کارمند و کارگر آمریکاییِ بدون مرخصی با حقوق، به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور بوده اند در محل کار خود حاضر شوند.[8] مواردی که همگی دست به دست هم داده اند تا کارکنان آمریکایی مطابق تحقیقات بیش از همتایان اروپایی و حتی ژاپنی خود درگیر بیماری های مرتبط با استرس باشند و زندگی توام با اضطراب را تجربه کنند.[9] این بحران متاسفانه زمانی که با مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز همراه شود، برای یک نیروی کار دردناک تر و سخت تر نیز خواهد شد چرا که مطابق آمارها نزدیک به 80 درصد آمریکایی ها با وجود کار زیاد و نبود بسیاری از مزایای اولیه کار، اصطلاحاً paycheck to paycheck زندگی می کنند و در آخر ماه یا در آخر روز منتظر رسیدن حقوق بعدی خود هستند چرا که پس اندازی برای گذراندن زندگی خود ندارند.[10]
در پایان باید این نکته را ذکر کرد که بی شک کار و تلاش فراوان مواردی ستودنی هستند و باعث رشد یک فرد و یک ملت می شوند اما تا جایی که به یک رویه افراطی تبدیل نشده و سلامت روحی و روانی افراد و جوامع را تحت تاثیر قرار ندهند چرا که آن زمان دیگر آن کشورها تبدیل به جوامعی مکانیکی خواهند شد و عملاً انسان ها در چنین اجتماعی بیشتر به یک روبات شبیه خواهند بود تا به یک انسان. ایالات متحده آمریکا نیز باید هرچه سریع تر تدابیری را برای این موضوع بیندیشد زیرا با قوانین فعلی کار در این کشور و ساعت فراوانی که آمریکایی ها صرف مشاغل خود می کنند؛ بیشتر می توان این کشور را به یک برده داری مدرن تشبیه کرد تا به یک کشور عادی و نرمال برای نیروی کار!
[1] http://www.chinadaily.com.cn/china/2016-12/11
[2] https://www.telegraph.co.uk/news/2016/10/07
[3] https://www.theweek.co.uk/97569/gwarosa-why
[4] https://news.gallup.com/poll/175286/hour-work
[5] https://en.wikipedia.org/wiki/Work%E2%80%93
[6] https://20somethingfinance.com/american-pater
[7] https://20somethingfinance.com/us-paid-sick
[8] https://www.healthline.com/health-news/corona
[9] https://www.thelancet.com/journals/lancet/article [10] https://www.cnbc.com/2019/01/09/shutdown

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جواد نوائیان رودسری – شاه عباسیکم را باید مقتدرترین پادشاه دودمان صفوی بدانیم. هرچند که دوران حکومت طولانی شاهتهماسبیکم، جد شاهعباس، تثبیت حکومت صفویان را تضمین کرد، اما بروز اغتشاشات و شورشهای گسترده در زمان محمدخدابنده، پدر شاهعباس که پس از ساقط شدن حکومت سراسر خونریزی شاه اسماعیل دوم اتفاق افتاد، شرایط را هنگام بر تخت نشستن شاه جوان صفوی، بسیار بغرنج کردهبود. شاید جالب باشد که بدانید شاه عباسیکم، در زمان حیات پدرش به سلطنت رسید و در واقع، پدر را از قدرت کنار زد؛ اما بهواقع او در این جابهجایی نقشی نداشت و این سران قزلباش بودند که در آن بحبوحه و هرج و مرج، برای بهدست آوردن قدرت و کنار زدن رقبا، با هم در ستیز بودند و در این بین، شاهزادگانی مانند عباسمیرزا که امارت هرات را برعهده داشت، مهرهای در صفحه شطرنج دیگران به حساب میآمدند.
مقدمات فرمانروایی
در این هنگام، مرشدقلیخان استاجلو، حاکم باخرز و خواف، میکوشید تا با استفاده از موقعیت به دست آمده، ولیعهد سلطان محمد خدابنده را به سلطنت برساند و از این آب گِلآلود برای خودش ماهی بگیرد. کار به جایی رسید که مرشدقلیخان به نمایندگی از ولیعهد، عباسمیرزا(شاهعباسیکم)، فرماندهی لشکرکشی مقابل ارتش سلطانمحمدخدابنده را برعهده گرفت و در نبردهایی که طی سالهای 995 تا 996 هـ.ق در خراسان انجام شد، نیشابور، قلعه تربت و مشهد به تصرف مرشدقلیخان درآمد. این پیروزیها، مقدمهای برای اجرایی کردن نقشه حاکم باخرز و خواف بود. هر چند او نمیتوانست در آن زمان بر تمام ایران مستولی شود و قدرت خود را تثبیت کند، اما اینکه ولیعهد صفوی در اختیار او بود، امتیازی بزرگ محسوب میشد و سردار سیّاس قزلباش، نمیتوانست از کنار آن به سادگی بگذرد. این بود که تصمیم گرفت هر چه زودتر مراسم آغاز فرمانروایی ولیعهد را برگزار کند و این موضوع، در شرایطی که هنوز شاه پیشین در قید حیات بود، کمی عجیب به نظر میرسید؛اما سلطان محمد خدابنده که تقریباً نابینا و عنان حکمرانی خود را به دست همسرش خیرالنساءبیگم سپرده بود، نمیتوانست در برابر خودسریهای سران قزلباش کاری از پیش ببرد.
مراسمی در دامنه کوهسنگی
مرشدقلیخان، پس از کشمکشهای فراوان، سرانجام در دهم ذیالقعده سال 996 (مطابق با 9 مهرماه 967)، همزمان با ایام ولادت امام رضا(ع)، عباسمیرزا را به مشهد آورد و پس از انجام زیارت، وی را کنار کوهسنگی که مشرف بر شهر مشهد بود، برد و مراسم اعلام سلطنت وی را برگزار کرد. البته در این مراسم، بسیاری از نامداران و اعیان خاندان صفوی حضور نداشتند، اما این کمبود نتوانست مانع از ضرب سکه به نام شاه جدید شود. عباسمیرزا که اینک با عنوان شاهعباس شناخته میشد، در این زمان تنها 17 سال داشت و همین صغر سن، دست مرشدقلیخان را برای دخالت در امور بازمیگذاشت. طبق روایت نصرا... فلسفی در کتاب «زندگانی شاهعباس»، او بلافاصله پس از انجام مراسم آغاز فرمانروایی، به عنوان «وکیل دیوان عالی» یا «نایب دربار» منصوب شد که مهمترین مقام پس از شاه بود و میتوانست در تمام امور کشور دخالت کند. با این حال، مرشدقلیخان نمیدانست که این جوان بیتجربه، مدتی بعد توانمندی خود را در سیاستورزی و نظامیگری آشکار خواهد کرد و دمار از روزگار وی بر خواهد آورد.
فرجام سردار جاهطلب
حدود یک سال پس از آغاز فرمانروایی شاهعباس در کوهسنگی مشهد، مرشدقلیخان توانست بر علیقلیخان شاملو، حاکم هرات، غلبه کند و او را به قتل برساند. مرگ علیقلیخان که نزد شاهعباس عزیز بود، بر وی گران آمد و او را مصمم به کشتن مرشدقلیخان کرد. «وکیل دیوان عالی» که متوجه این موضوع شدهبود، تصمیم گرفت همانطور که شاهعباس را آوردهاست، او را ببرد و تخت را به شاهزاده دیگر صفوی، یعنی ابوطالبمیرزا که همراه با پدرش به تبعید فرستاده شدهبود، بسپارد. اما شاهعباس که از نقشه مرشدقلیخان آگاه شده بود، تعدادی از مخالفان سرسخت او مانند «امت بیگ»، «کوشکاوغلی استاجلو» و «حسن بیگ چاوشلو» را برای کشتن وی اجیر کرد. آنها هم، هنگام یک لشکرکشی، زمانی که سپاه در نزدیکی شهر «بسطام» اتراق کردهبود، به خیمه مرشدقلیخان ریختند و او را به طرز فجیعی به قتل رساندند. به این ترتیب، دوران فرمانروایی مستقل شاهعباس یکم، آغاز شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در پی برخی شائبه ها درخصوص اعلام نشدن صآخرین آمار مرگ و میر در کشور توسط سازمان ثبت احوال، سخنگوی این سازمان در این باره توضیحاتی ارائه کرد. سیف ا... ابوترابی درباره اعلام آمار مرگومیر در سه ماه آخر سال ۹۸ به ایلنا گفت: به طور معمول آمار سه ماهه آخر هر سال تا پایان فروردین یا اردیبهشت سال بعد اعلام میشود که با توجه به تصمیم ستاد ملی کرونا در خصوص اعلام نکردن آمار از سوی دیگر نهادها ، همه آمار در اختیار ستاد ملی کرونا قرار گرفته و از سوی آن ها اعلام خواهد شد.گزارش خراسان حاکی است، در روزهای اخیر برخی این سوال را مطرح کردند که ثبت احوال برخلاف رویه مدتی است آمارهای مرگ و میر را اعلام نکرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بازار سرمایه بعد از حدود یک ماه رالی پرفشار صعودی، دیروز و در حالی که تا 995 هزار واحد رشد کرده و در آستانه فتح کانال یک میلیون تومان قرار گرفته بود، با فشار فروش قابل توجهی در اکثر نمادهای بازار مواجه شد و درنهایت به مدار منفی بازگشت. در اثر تشدید عرضه ها، شاخص کل بورس در حال ثبت اولین روز منفی بعد از یک ماه رشد افسار گسیخته بود که بازگشایی نماد تازه وارد شستا با رشد بیش از 9 درصد قیمت شاخص را به مدار مثبت بازگرداند.به گزارش خراسان، معاملات دیروز بازار سرمایه نیز مثل معاملات یک ماه اخیر با تقاضا برای نمادهای بزرگ و شاخص ساز شروع شد و شاخص کل هم طی 20 دقیقه ابتدایی حدود 17 هزار واحد رشد کرد و خود را به 996 هزار واحد رساند ،اما با گذشت زمان فشار فروش غلبه کرد. نماد غول پتروشیمی کشور یعنی هلدینگ خلیج فارس به سرعت عقب نشست و صف فروش شد. به مرور دیگر شرکت های پتروشیمی نیز به محدوده منفی سقوط کردند.
نمادهای فلزی نیز که طی امسال حدود 100 درصد رشد کرده اند، در حداکثر قیمت مجاز روزانه دوام نیاوردند و افت کردند اما بر خلاف پتروشیمی ها حمایت شدند و به صورت متعادل بسته شدند. تنها گروهی که دیروز مثبت ماند، پالایشی ها بودند.بسیاری از نمادهای کوچک بازار هم که از روز یک شنبه تدریجا منفی شده بودند دیروز صف فروش های قابل توجهی را تجربه کردند. همین موضوع موجب عقبگرد 0.5 درصدی شاخص کل هم وزن شد، اما شاخص کل با توجه به رشد پالایشی ها، حمایت از فولادی ها و رشد 9 درصدی شستا مثبت ماند.
مهم ترین دلایل تغییر جهت بازار از نظر کارشناسان، نیاز به اصلاح بعد از یک دوره رشد پرفشار، برخورد به سطح روانی یک میلیون واحد و تلاش سهامداران قدیمی تر برای فروش سهام و ذخیره سازی بورس بوده است. با توجه به جو منفی احتمالا معاملات امروز با فشار فروش آغاز می شود. باید منتظر ماند و دید دوباره موج نقدینگی می تواند از بازار حمایت کند تا بازار متعادل شود یا شاهد تداوم اصلاح شاخص خواهیم بود؟
وزیر اقتصاد: بورس افت و خیز دارد
در حالی که یکی از علل مهم رشد بازار در ماه های اخیر ورود افراد و نقدینگی جدید به بورس بوده است، دیروز وزیر اقتصاد هم از صدور کد بورسی برای متقاضیان جدید به صورت غیرحضوری خبر داد و درباره وضعیت بازار گفت: بورس در مقابل بازارهای دیگر یک بازار پر ریسک است و ما بارها توصیه کردیم تا کسانی که تازه وارد هستند حتماً با مشاوره به سراغ معامله بروند. وی همچنین تصریح کرد: نتیجه گیری در بازار سرمایه نیازمند یک دوره زمانی است و این بازار افت و خیز دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سال 1840 اولین تمبر در دنیا منتشر شد. از آن زمان تا همین چند سال قبل، تمبر و نامه دو همراه همیشگی بودند. هر چند حالا چند سالی است که بخشی از نامهها، بدون تمبر ارسال میشوند اما در ذهن همه ما، ارتباط بین تمبر و نامه، ارتباطی جدانشدنی است. در پرونده امروز زندگی سلام به مناسبت سالروز انتشار نخستین تمبر جهان سراغ یک بایگانی متفاوت از نامهها رفتهایم. نامههایی که خوانندگان مجموعه گاردین چون امکان نوشتن آن به فرد مدنظر را نداشتهاند، آن را به صورت ناشناس نوشته و برای گاردین ارسال کردهاند. پنج نامه انتخابی ما از این مجموعه، نامههایی هستند که طی 12 سال گذشته، بیشترین بازخوردها را در میان خوانندگان داشتهاند. آیا شما هم حرفهایی در دل دارید که همیشه دوست داشتهاید آنها را بنویسید اما به دلایلی دست به قلم نشدهاید؟ شاید با خواندن نامههای زیر شما هم جرئت دست به قلم شدن و نوشتن پیدا کنید. پس با ما همراه باشید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی- بنابراعلام ثبت احوال کشور در سه ماه پایانی 98 آمار تولدها نسبت به 97 با کاهش 37 هزار عددی مواجه شده است. ضمن این که طبق آن چه از شرایط کرونا و استرس های احتمالی از مراجعه های پزشکی زوجین بر می آید در سال99 نیز با کاهش جدی تر تولدها مواجه خواهیم بود.
ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور دیروز درباره میزان ولادت در سه ماه آخر سال ۹۸ گفت: در سه ماه دی، بهمن و اسفند سال ۹۸، ۲۸۲ هزار و ۷۷۷ تولد ثبت شده که این آمار در همین بازه زمانی در سال ۹۷، ۳۲۰ هزار و ۳۴۱ نفر بوده است.
وی با اشاره به بیشترین میزان ولادت در استانهای کشور خاطرنشان کرد: بیشترین میزان ولادت در سه ماه آخر سال ۹۸ به ترتیب در استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان و فارس بوده است. سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد: کمترین میزان ولادت در همین مدت به ترتیب در استانهای سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین و خراسان جنوبی بوده است.
ترس زوجین
کاهش آمار تولد به ویژه در نیمه دوم سال99 موضوعی است که از همین حالا بخش های مرتبط را نگران کرده است. تندگویان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این باره گفته است: اکنون خانوادهها نگران وضع حمل ایمن و مراکز ایمن هستند که مبادا در این میان مادر یا فرزند به این بیماری مبتلا شوند.
بنابراین بخشی از آمار فرزندآوری نیز به این علت کم میشود. در شش ماه نخست امسال فرزندانی متولد میشوند که قبل از کرونا شکل گرفتهاند و در این شرایط سخت متولد میشوند. بنابراین در شش ماه نخست سال کاهش زیادی در موالید رقم نمیخورد. این نگرانی مربوط به پس از شهریورماه است که قطعا آمار تولد بهصورت چشمگیری کاهش مییابد.
به گفته وی ، اگر در این برهه زمانی چارهای برای آن اندیشیده نشود شاید آمار تولدها به یک سوم نیز در مقاطعی کاهش یابد. این مسئله مقولهای به مراتب خطرناکتر از کاهش شیب افزایش یا کاهش جمعیت است زیرا کشور را با یک شوک جمعیتی مواجه میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


محمدامامیبهزودیمحاکمهمیشود
سخنگوی قوه قضاییه از آغاز قریبالوقوع جلسات دادگاه سیدمحمد امامی از سرمایهگذاران سینمای ایران خبر داد.
به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه دیروز در نشست خبری، از صدور کیفرخواست برای محمد امامی سرمایهگذار سریال «شهرزاد» خبر داد. وی اعلام کرد: «کیفرخواست محمد امامی صادر شده و این فرد به زودی محاکمه میشود و پرونده 20 نفر دیگر هم به دادگاه کیفری 2 ارسال شده است.»
سیدمحمد امامی که از سال 92 با مجموعه نمایش خانگی «شاهگوش» به سرمایهگذاری در عرصه هنرهای نمایشی وارد شد، در سالهای اخیر در آثار مهمی چون سریالهای «شهرزاد» و «سالهای دور از خانه» ویژه نمایش خانگی، فیلمهای سینمایی «مصادره»، «خوب، بد، جلف» و «خوک» و تئاتر «الیورتوئیست» سرمایهگذاری کرده است.
با توجه به فعالیتهای گسترده امامی در سینما و نمایش خانگی، به نظر میرسد جلسات دادگاه این شخص با حواشی بسیاری برای برخی از اهالی سرشناس سینمای ایران همراه باشد. در دادگاههای سیدمحمدهادی رضوی و احسان دلاویز دو متهم پرونده بانک سرمایه که مدتی پیش به حبس محکوم شدند، چندین بار اسامی پروژههای نمایش خانگی مطرح شد.
با اشاره به دمای 38 درجه ای بندرعباس
حریرچی: گرما تأثیری برکرونا ندارد
معاون وزیر بهداشت با بیان این که گرما تأثیری بر «کرونا» ندارد،افزود: در بندرعباس این روزها دمای بالای 38 درجه را داریم ، اما شاهد رخ دادن پیک ابتلا در آن هستیم. بنابرخبر فارس، حریرچی در حاشیه بازدید از بازار ماهیفروشان این شهر که به عنوان یکی از کانونهای پرخطر در شیوع کرونا شناخته شده، اظهار کرد: یکی از کانونهای اصلی شیوع بیماری کرونا در بندرعباس، بازار ماهیفروشان این شهر بود که حدود 107 بیمار با اقدام به موقع و سریع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شناسایی شدند و خوشبختانه هر 107 نفر شامل خانوادهها و کارکنان این بازار در قرنطینه قرار گرفتند. معاون وزیر بهداشت با اشاره به روند رو به رشد ابتلا در بندرعباس ضمن رد تأثیر گرما بر این بیماری، گفت: در بندرعباس این روزها دمای بالای 38 درجه را داریم اما شاهد رخ دادن پیک ابتلا در آن هستیم البته برخی ویروسها نظیر ویروس آنفلوآنزا در فصل سرما شیوع بیشتری دارند.
جنــگ قــدرت در اردوگـاه سـرخهـــا
رد پای برانکو در قرارداد ترکمانچـایگونه؟!
روز گذشته شاهد علنی شدن جنگ قدرت در باشگاه پرسپولیس بودیم که نتیجه اولیه آن برکناری ابوالفضل امانا... مشاور رسانهای باشگاه بود. فردی که با انتشار یک پست در اینستاگرام و البته توئیتر پرده از اختلاف عمیق و شدید بین اعضای هیئتمدیره و تصمیم عجیب رسولپناه سرپرست باشگاه برداشت. امانا... که رابطه نزدیکی با مهرداد هاشمی عضو هیئتمدیره دارد، با اشاره به جلسه دوشنبه شب مسئولان باشگاه پرسپولیس با سلطانیفر وزیر ورزشو جوانان با موضوع تعیین تکلیف اسپانسری و کارگزار باشگاه آنهم در غیاب مهرداد هاشمی نوشت: «آقای سلطانیفر! بیش از 2 روز است که یک قرارداد عالی روی میز پرسپولیس است. تضمین شده که با آن میتوان بدهی برانکو را سریعا پرداخت کرد اما آقای رسولپناه اصرار دارد قرارداد ترکمانچای آتیه و به ضرر پرسپولیس را دوباره احیا کند. تا دیر نشده جلوی این کار او را بگیرید.» پاسخ این افشاگری هم برکناری بود. زمان زیادی طول نکشید که سرپرست پرسپولیس هم جواب این اقدام را داد و اعلام کرد امانا... دیگر سمتی در باشگاه ندارد و وی را متهم به تفرقهافکنی کرد و تاکید داشت حق پیگیری قانونی بهخاطر نشر اکاذیب برای باشگاه محفوظ است.
اما داستان چه بود که اینگونه رسولپناه برآشفته شد و دست به برکناری مشاور رسانهای زد که از قضا رابطه خوبی هم با هاشمی دارد؟ همهچیز از قرارداد جنجالی با یک کارگزار شروع شد؛ جایی که محمدحسن انصاریفرد در شرایط بحرانی باشگاه، ظاهرا بدون تحقیق و بررسی همه جوانب، قراردادی را با یک شرکت امضا میکند و درنهایت همزمان با اختلافاتش با هیئتمدیره، با این شرکت هم دچار مشکل میشود. شرکت آتیهدادهپرداز مدعی است تاکنون 25 میلیارد تومان به پرسپولیس پول تزریق کرده که البته 15میلیارد آن به صورت قرضالحسنه بوده و باشگاه باید آن را پس دهد. از سویی، مهرداد هاشمی عضو هیئتمدیره سرخپوشان به صوت علنی مطرح کرد که برخلاف تعهداتی که این شرکت داده، در 6 ماه فعالیت، فقط 2 میلیارد و700 هزار تومان به باشگاه سود رساندهاند. چندی بعد، اختلاف بین پرسپولیس و کارگزار فراتر رفت و در نهایت باشگاه اعلام کرد قرارداد فسخ شده است. جالب است که مهدی رسولپناه در جمع خبرنگاران و همچنین در سایت رسمی پرسپولیس در مورد این فسخ قرارداد، توضیحاتی داد. وی تاکید کرد که این قرارداد به نفع باشگاه نبوده و حتی از آن به عنوان قرارداد ترکمانچایگونه یاد شد. بعد از فسخ قرارداد خبرهایی آمد که مهرداد هاشمی در حال مذاکره با ریحانفیلم است تا این شرکت بار دیگر به عنوان حامی مالی با باشگاه قرارداد امضا کند. عضو هیئتمدیره سرخپوشان درحالی در تلاش هست که این شرکت بابت بلیتفروشی در 2 سال گذشته به خاطر 7 میلیارد تومان پولی که هزینه کرده، از این باشگاه شکایت کرده است. از سویی، برخی منابع خبر از بدهی 35 میلیاردی به پرسپولیس دادهاند که صحت آن هنوز تایید نشده است. درحالی که به نظر میرسید مهرداد هاشمی یکهتاز ماجرای این باشگاه است، ناگهان مهدی رسولپناه نظرش نسبت به این کارگزار عوض شد. وی در جلساتی که با 2 عضو دیگر هیئتمدیره داشته، بر حفظ قرارداد با شرکت آتیهدادهپرداز تاکید کرده که گویا مدعی شده تا پایان خرداد30 میلیارد تومان به این باشگاه تزریق میکند! به نظر میرسد پایان مهلت پرداخت طلب برانکو و احتمال کسر امتیاز و محرومیت از انتقالات از یکسو و فرار از شکایت شرکت آتیه و دادن غرامت از سوی دیگر و البته مبلغ قابلتوجه پیشنهادی این شرکت برای پرداخت به سرخها تا پایان خرداد، باعث شده رسولپناه بدون در نظر گرفتن نظر دیگر اعضای هیئتمدیره و اختلاف حسابهایی که با شرکت آتیه وجود داشته، تصمیم به ادامه همکاری بگیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گزارش: محمدبهبودینیا | عکسها: خراسان
رفت و آمدها در سالن های سرپوشیده به شدت زیاد است، آن هم بدون ماسک و دستکش. این حکایت تعداد زیادی از مردم است که برای تعویض پلاک خودرو به این مرکز آمده اند. جلوی پیشخوان ها در هر سالن پلاستیک کشیده و بخش کارمندان از ارباب رجوع جدا شده است، روی صندلی ها را یکی در میان با علامت ضربدر نشانه گذاری کرده اند و همچنین روی زمین برای رعایت فاصله گذاری خط کشی هایی انجام شده است. در دومین گزارش سرزده با موضوع رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز پر مراجعه مردم در روزهای کرونایی، به مرکز تعویض پلاک مشهد در خیابان شهید ساجدی رفتیم، مراکزی که پس از حدود 40 روز تعطیلی به دلیل شیوع کرونا، 6 اردیبهشت ماه بازگشایی و البته تمهیدات خاصی هم برای این روزهای کرونایی در آن اتخاذ شد. ارائه خدمات به صورت زوج و فرد و رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از جمله مواردی بود که در بازگشایی این مراکز بر آن تاکید شد.
وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی
جلوی در ورودی و خروجی دو نفر مشغول ضدعفونی کردن دست مراجعه کنندگان به مرکز تعویض پلاک هستند. تعداد زیادی خودرو در محوطه پارک شده و شلوغی مراجعه کنندگان بین اتاق ها کاملا محسوس است. آن طرف پیشخوان که کارمندان نشسته اند همه چیز به صورت استاندارد رعایت شده، همه کارمندان ماسک دارند و بین خودشان و ارباب رجوع پلاستیک کشیده اند ولی در قسمت مراجعه کنندگان ماجرا متفاوت است؛ همه آن ها مجبورند از یک خودکار برای پر کردن برگه ها استفاده کنند و داخل هیچ کدام از اتاق ها هیچ مواد ضدعفونی کننده ای وجود ندارد تا مردم بتوانند دستان خود را ضدعفونی کنند. مرد میان سالی که خودش را عبدا... معرفی می کند، در این زمینه می گوید: «این جا فقط دو سرویس بهداشتی در دوسمت حیاط وجود دارد که می گویند بروید آن جا دست هایتان را با مایع دست شویی بشویید، ما که نمی توانیم هر چند دقیقه یک بار از این سمت حیاط به آن سمت برویم و برگردیم. من از صبح بارها دیده ام که تعداد زیادی از مردم بی خیال شست و شوی دستان خود می شوند.»
برای رسیدگی به گلایه های مطرح شده مرتبط با موارد بهداشتی و اقدامات مقابله ای در مراکز تعویض پلاک مشهد با سرهنگ حمیدرضا دهنوی رئیس پلیس راهور استان تماس می گیریم که وی پاسخ گویی در این زمینه را به کاظم قدیمی رئیس شعبه موسسه «رهگشا»ی استان واگذار می کند. قدیمی درباره دلیل شلوغی صف خودروها در این مرکز می گوید: ما طبق ابلاغیه ای که به دستمان رسیده، پذیرش خودروها را به صورت پلاک های زوج و فرد در طول هفته انجام می دهیم و فعلا این تنها راهکار موجود در مراکز تعویض پلاک برای کاستن از شلوغی هاست و در این میان برخی از مراجعه کنندگان خواستار نوبت دهی تلفنی و اینترنتی هستند که در شرایط فعلی این کار به دلیل نوع ساختار ارائه خدمت در تعویض پلاک ممکن نیست. وی همچنین در پاسخ به گلایه مراجعه کنندگان از نبود مواد ضدعفونی کننده در اتاق های پاسخ گویی می گوید: مایع دست شویی به اندازه کافی در سرویس های بهداشتی قرار داده ایم ولی این اشکال را مبنی بر نبود ژل بهداشتی در اتاق های پاسخ گویی می پذیریم و آن را برطرف می کنیم.
نبود سیستم نوبت دهی دلیل اصلی شلوغی اتاق ها
داخل هر اتاقی را که بررسی می کنیم تعداد زیادی از شهروندان درحال رفت و آمد هستند. چند بنر بزرگ در گوشه و کنار این مرکز دیده می شود و روی آن ها تاکید شده که «استفاده از ماسک و دستکش در این مرکز الزامی است». علاوه بر این، تعدادی بروشور آموزشی نیز در تمام اتاق ها نصب شده است. اما تعدادی از مراجعه کنندگان بی تفاوت به این موارد، بدون ماسک و دستکش و رعایت فاصله اجتماعی ایستاده اند. یکی از شهروندان ضمن گلایه از وضعیت شلوغی اتاق ها می گوید: «اگر در این مراکز یک سیستم نوبت دهی راه اندازی کنند دیگر داخل اتاق ها شاهد این شلوغی خطرناک برای مردم نیستیم. به بعضی مراجعه کنندگان دستگاه پیجر و اعلام نوبت می دهند و این افراد بدون هیچ مشکلی داخل خودرو منتظر می مانند اما در بیشتر اتاق ها خبری از پیجر نیست. اگر نوبت دهی در تمامی اتاق ها رعایت شود، شرایط بهتری را شاهد خواهیم بود چون تعدادی از مراجعه کنندگان به هیچ عنوان اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند و احتمال انتشار ویروس در این مراکز به شدت بالاست». جلوی اتاق پرداخت عوارض هم صف فشرده ای به چشم می خورد و مردم بدون توجه به رعایت فاصله در صف حضور دارند. در این بخش هم نبود ساز و کارهایی برای جلوگیری از تشکیل صف محسوس است.
مشکل نوبت دهی را تا چند روز آینده حل می کنیم
قدیمی: برای رفع مشکل شلوغی در اتاق هایی که کوچک تر است پیجر در اختیار افراد قرار می گیرد ولی چون تعداد پیجرها کم است، امکان استفاده از آن برای همه اتاق ها را نداشته ایم ولی در این مورد نیز با تهران مکاتبات را انجام می دهیم تا در صورت توافق و تامین هزینه، پیجر تهیه کنیم. وی درباره گلایه از شلوغی صف پرداخت عوارض نیز می گوید: بخش عوارض ارتباطی به ما ندارد و توسط شهرداری اداره می شود و کنترل این بخش نیز با کارمندان عوارض شهرداری است اما ما برای تمامی کارمندان تعویض پلاک ماسک و دستکش تهیه کرده ایم و نفراتی که روی صندلی های نزدیک به ارباب رجوع می نشینند علاوه بر ماسک و دستکش از شیلد استفاده می کنند. ما تمامی پروتکل هایی را که از تهران به دستمان رسیده رعایت کرده ایم و آخر وقت کاری نیز تمام دستگیره ها، میزها و کف اتاق ها با مواد ضدعفونی کننده شست و شو داده می شود.
اصلاح کمبود ها بعد از مراجعه سرزده
چند روز بعد از حضورمان در مرکز تعویض پلاک شهید ساجدی در مشهد، کاظم قدیمی در تماس تلفنی با «خراسان رضوی» اعلام کرد: بعد از حضور شما و انتقال انتقادات مردمی به مسئولان این مرکز، به سرعت وارد عمل شدیم و اشکالات موجود از قبیل نبود مایع ضدعفونی کننده در سالن های پاسخ گویی و نبود پیجر در تمامی اتاق ها (در هر دو مرکز تعویض پلاک مشهد) حل شد و علاوه بر این در هر دو مرکز یک نفر را مامور کردیم با دستگاه تب سنج در ورودی مراکز معاینه فنی حضور یابد و از ورود افراد با درجه تب بالا به این مراکز جلوگیری کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای به وزیر صنعت، اصلاح قیمت خودرو را مشروط به تضمین عواملی همچون جلوگیری از ایجاد حاشیه بازار، توجه به زنجیره تأمین، انجام تعهدات ، افزایش خدمات پس از فروش، لزوم داخلی سازی و کاهش ارزبری کرد.
در شرایطی که زمزمه هایی مبنی بر تعیین فرمول جدید قیمت گذاری خودرو و حتی رشد تا 30 درصدی قیمت رسمی خودرو در ستاد تنظیم بازار به گوش می رسد، سازمان بازرسی در نامه ای به وزیر صمت، افزایش قیمت خودرو را مشروط کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، در نامه این سازمان به رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت به جلسه 15 اردیبهشت ماه کارگروه تنظیم بازار در خصوص قیمت گذاری خودرو اشاره شده است. جلسه ای که در آن طبق این نامه، اصلاح قیمت ها مشروط به تضمین عواملی همچون جلوگیری از ایجاد حاشیه بازار، توجه به زنجیره تأمین، انجام تعهدات، افزایش خدمات پس از فروش، لزوم داخلی سازی و کاهش ارزبری، افزایش تولید و افزایش کیفیت از ناحیه خودروسازان شده است. سازمان بازرسی با اشاره به پی نوشت معاون اول رئیس جمهور مبنی بر ضرورت اجرای پیشنهاد این سازمان، آورده است که اقدامی از ناحیه آن وزارتخانه در این خصوص ملاحظه نشده و ابزار نظارتی لازم برای تحقق عوامل مشروط ... احصا نشده است، (که بدون آن صرفا زمینه افزایش پی در پی قیمت خودرو فراهم خواهد شد). این سازمان خواستار آن شده است تا کارگروه تنظیم بازار گزارشی در خصوص تحقق پیشنهاد این سازمان ارائه کند و ترتیبی اتخاذ شود تا نقشه راه تحقق عوامل مشروط تبیین و ابزار سنجش هریک از آن عوامل پیش بینی شود. سازمان بازرسی همچنین با توجه به موارد یاد شده، از وزارت صمت خواسته است تا با توجه به موارد فوق و نیز لحاظ کردن نظر کارشناسی شورای رقابت، کارگروه تنظیم بازار متعاقباً در خصوص اصلاح قیمت ها تصمیم گیری و نتیجه را به این سازمان اعلام کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

امسال هم مانند سال گذشته، برنامههای ویژه افطار در شبکههای مختلف میزبان چهرههای مردمی هستند که برشی از زندگی خود را روایت میکنند و کمتر خلاقیت یا ایده جدیدی در این برنامهها دیده میشود. البته در این میان یک استثنا هم وجود دارد و شبکه 4 برای لحظات پیش از افطار، برنامه متفاوتی را به نام «زندگی پس از زندگی» تدارک دیده است. مهمانان این برنامه هم مردم هستند اما همه آنها درباره یک تجربه مشترک و عجیب یعنی تجربه مرگ موقت و بازگشت به دنیا صحبت میکنند.
تجربه نزدیک به مرگ به زبان مستند
تا به حال فیلمها و مستندهای مختلفی درباره تجربه نزدیک به مرگ ساخته و کتابهایی هم در این زمینه نوشته شده است. یکی از مستندهایی که درباره تجربه نزدیک به مرگ افراد ساخته شده مستند «تجربهکنندگان مرگ» است که سالها پیش از تلویزیون پخش میشد. در این مستند اروپاییها تجربه خودشان را از مرگ تقریبی و لحظه جدا شدن روح از بدن توصیف میکردند. مستند «نزدیک به مرگ» هم مستندی ایرانی در این زمینه است که قبلا از شبکه مستند پخش شده است. یکی از افرادی که در این مستند حضور دارد، بهروز بقایی است که درباره تجربه مرگ خود صحبت میکند.
مخاطب عام پای شبکه 4
شبکه 4 که به شبکه فرهیختگان مشهور است معمولا برنامههایی تولید میکند که محتوای تخصصی و علمی دارد، به همین دلیل در مقایسه با دیگر شبکهها مخاطبان خاص و محدودتری دارد، اما این شبکه امسال برخلاف روال معمول خود، دست روی موضوعی گذاشته که میتواند برای مخاطب عام جذاب باشد. شبکه 4 موفق شده با پخش برنامه «زندگی پس از زندگی» توجه مخاطب عام تلویزیون را به خود جلب کند و عامه مردم را پای تماشای این برنامه بنشاند. هرچند که این برنامه به اندازه ظرفیتی که دارد، دیده نشده است. با این حال، توجهاتی که به «زندگی پس از زندگی» شده، نشان از ظرفیت فوقالعاده برنامههای پیش از افطار رسانه ملی دارد.
سوژه متفاوت
تکرار و یکنواختی که در برنامههای ویژه افطار دیده میشود، نه فقط در مدل گفتوگو و ساختار برنامه، بلکه در سوژههایی که به برنامه دعوت میشوند هم به چشم میخورد. افرادی که به شکلهای مختلف در مناطق محروم فعالیتهای خیریه انجام میدهند، کسانی که بیماری شریک زندگیشان باعث نشده او را ترک کنند وافرادی که بر اعتیاد غلبه کردهاند، ازجمله سوژههایی هستند که در برنامههای مختلف دیده میشوند، در این شرایط برنامه «زندگی پس از زندگی» که در برنامههای اخیر با هشدار 15- روی آنتن میرود موضوع متفاوتی را انتخاب و حساب خود را از دیگر برنامهها جدا کرده است.
حضور کارشناسان خارجی
برنامه «زندگی پس از زندگی» تنها به روایت افراد از تجربه مرگی که از سر گذراندهاند بسنده نمیکند. در بخشی از برنامه، کارشناسان و متخصصان هم درباره بازگشت به دنیا صحبت میکنند، چون بسیاری از افراد درباره صحت تجربههای افرادی که برای لحظاتی روح از بدنشان جدا شده و دوباره به دنیا برگشتهاند، ابهام و سوالاتی دارند یا حتی باور این تجربه برایشان سخت است. در این برنامه نه تنها از زاویه دید روحانیون و کارشناسان مذهبی به موضوع پرداخته میشود، بلکه کارشناسان خارجی هم درباره تجربه مرگ موقت صحبت میکنند. تا به حال در قسمتهایی از برنامه «زندگی پس از زندگی» که روی آنتن رفته، پروفسور یواخیم نیکلای رئیس انجمن تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ آلمان، به سوالات مختلفی درباره این تجربیات که به «تجربه نزدیک به مرگ» مشهور است، توضیحاتی داده است.
روایت معمولی از تجربه غیرمعمولی
هرچند که تجربه افراد از مرگ موقت، به خودی خود به اندازه کافی جالب است، اما سبک روایت مهمانان از این تجربه هم نقش مهمی در جذابیت روایت دارد. پرداختن کامل به جزئیات این تجربه عجیب و توصیفات دقیق میتواند باعث شود روایت ماجرا، جذابتر از آن چه در برنامه میبینیم باشد. حتی توصیف فرد از زندگی و وضعیت خود قبل از حادثهای که باعث شده مرگ موقت اتفاق بیفتد، مخاطب را کمکم به سوژه نزدیک میکند و تاثیر بیشتری بر مخاطب خواهد
داشت.
دکور ساده و نه زیبا
معمولا دکور برنامههای ویژه افطار فضای خاص و متفاوتی نسبت به دیگر برنامهها دارد تا از طریق بصری هم حس آرامش و معنویت را به مخاطب القا کند اما برنامه «زندگی پس از زندگی» از لحاظ بصری برای مخاطب جذاب نیست و زیبایی خاصی در آن دیده نمیشود. در استودیوی برنامه تنها دو صندلی با یک میز سفید وجود دارد که روی آن چند گوی بلوری دیده میشود. بهتر بود متناسب با موضوع برنامه، دکور زیباتری برای برنامه آماده میشد. اجرای عباس موزون در مقام مجری کارشناس برنامه که تهیهکنندگی آن را هم برعهده دارد، چندان خوب نیست و انتظار میرود هنگام گفتوگو با مهمانان، ارتباط حسی بیشتری با آنها برقرار کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

.jpg)