

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

همشهری- این روزنامه با اشاره به شکایات خریداران خودرو از شرکت های خودرو نوشت: موج شکایتها ادامه دارد، تاکنون 30 هزار پرونده شکایت از خودروسازان داخلی و خارجی بابت تحویلندادن خودرو و عملنکردن به تعهدات در سازمان تعزیرات تشکیل شده که از این میان 13 هزار پرونده مختومه شده و 17 هزار پرونده دیگر در حال رسیدگی است.
جام جم- کمیل خجسته در یادداشتی تأکید کرد: زبان مفاهمه با دنیا انگلیسی نیست. احتمالا عرفات انگلیسی را هم خوب بلد بود. اما همانهایی او را کشتند که با او پای میز سازش نشسته بودند. زبان مفاهمه در دنیا «عزت» است. نمیدانم ایموجی اش چه شکلی میشود(چون آن ها هم زبان جهانی اند) اما همان زبانی است که سید حسن با آن صحبت میکند. آتش گلستان شده نشان داده که منافع و عزت مردم را زبان سید حسن تامین میکند.
ایران- این روزنامه در گزارشی درباره برنامه های دولت برای مبارزه با فساد نوشت: دولت در گام اول رسالت یا مأموریت خود برای ریشهکن کردن فساد را رویکرد پیشگیرانه و ایجاد شفافیت برای ممانعت از بروز فساد میداند نه نادیده گرفتن ضرورت برخوردهای قضایی با مفسدان.
اعتماد- فاطمه ذوالقدر در یادداشتی با تیتر «وزیری که زن نشد» نوشت: مسئولان از جمله وزیران جدید آموزش و پرورش و میراث فرهنگی و گردشگری باید در تحقق هر چه بهتر ارتقای جایگاه زنان با هدف توسعه کشور و برای اطمینان بخشیدن نسبت به این که مشارکت بیشتر زنان میتواند ضامن توسعه پایدار از طریق دخالت آنان در فرایند سیاست گذاری در مراحل مختلف تصمیمگیری باشد، انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری را در زنان به وجود آورند تا این موضوع در نهایت به ارتقا و توسعه جامعه منجر شود.
کیهان- هدف اصلی بسته توخالی فرانسه تحت عنوان اختصاص اعتبار 15 میلیارد دلاری در اینستکس، نه گشایش اقتصادی برای مردم ایران، بلکه حفظ کلاه برجام بر سر دولت و عقیمکردن ضربالاجل برجامی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نامه نیوز خبرداد: مرتضی طلایی، فعال سیاسی اصولگرا گفت: زمزمههایی مطرح شده است که آقای جلیلی به عنوان نماد جبهه پایداری حاضر نیست با شورای وحدت به ائتلاف برسد و این موضوع یعنی آن که همچنان باید شاهد انشقاق باشیم.
ایران آنلاین خبرداد: در هفته اخیر فروش بسیار کم فیلم تازه اکران شده «صدای منو میشنوید؟» ساخته صادق پروینآشتیانی حسابی در بین اهالی سینما و مخاطبان سروصدا به پا کرده است. اکران این فیلم از روز چهارشنبه ششم شهریور در سینماهای سراسر کشور آغاز شده است و با گذشت شش روز از اکران، تنها توانسته نظر ۳۹ مخاطب را جلب کند که حاصل آن فروش ۶۱۵ هزار تومانی بوده است.
خبرآنلاین نوشت : محمد مهاجری فعال رسانه ای نزدیک به دولت گفت: اگر راه دیپلماسی جدیدی باز شود به نفع اصلاح طلبان در انتخابات مجلس خواهد بود، اما آنها منتظر معجزه نباشند. فکر میکنم مجموعه ائتلاف کارگزاران با حزب اعتدال و توسعه و برخی احزاب کوچک اصلاح طلب روی ارائه یک فهرست مشترک توافق کنند.
تابناک نوشت : محمود رضایی مستندساز فوتبال، درباره باخت سه بر یک به بحرین برای جام جهانی ۲۰۰۲ گفت: شب بدی برای همه بود. من فکر میکنم که ما نباید این همه مدت آن جا میماندیم. ورزشگاه تایلند آتش گرفت و بازی عقب افتاد. ما در فرودگاه بودیم و این که ۹ روز آن جا بودیم ضربه زد. درباره تلاش ماموران برای دستگیری علی دایی بعد از بازی گفت: او خیلی غیرتمند است و اعتراضات بسیاری داشت. گارد ویژه آمد که او را ببرد. تیم خبرنگاری حمایت کردند و گفتند، بدون ایشان پایمان را از زمین بیرون نمیگذاریم و نمیرویم.
تابناک نوشت: آذر منصوری، فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: همواره میل به مشارکت ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است ولی هر چه به ایام برگزاری انتخابات نزدیکتر شده ایم درصد این مشارکت افزایش یافته است. پیش بینی میکنیم که میل مردم به مشارکت در مقایسه با انتخابات سال ۹۴ مجلس به مراتب پایینتر است. خیلی از افرادی که به آقای روحانی اقبال نشان دادند انتظارشان این بود که بالاخره مسئله حصر فیصله پیدا کند، اما هنوز این مسئله باقی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آغاز گام سوم
اروپایی ها که اردیبهشت از ایران فرصتی در حد «چند هفته» میخواستند، با فرصت چهار ماهه نیز نتوانستند کاری از پیش ببرند در نهایت رئیس جمهور روز گذشته از آغاز گام سوم کاهش تعهدات هسته ای ایران خبر داد. دکتر روحانی در عین حال تأکید کرد که اختلافات ایران و اروپا در مذاکرات مربوط به اجرای برجام کم شده اما به نتیجه نهایی نرسیده است: «مثلاً اگر در 20 مسئله اختلاف داشتیم، این اختلافات اکنون در 3 مسئله است و بخش عمده آن ها حل شده اند اما هنوز به نقطه نهایی نرسیده ایم.» رئیس جمهور در جلسه دیروز هیئت دولت با بیان این که در عین حال 2 ماه دیگر فرصت میدهیم، افزود: «ضمن این که گام سوم را برمیداریم، صحبت می کنیم و اگر به توافق رسیدیم باز هم راه برای مذاکره، منطق و توافق وجود دارد.»
باطن گام سوم فوق العاده مهم است
روحانی گام سوم ایران را تشریح نکرد و تا لحظه تنظیم این گزارش نیز جز اظهارنظر رئیس جمهور خبر دیگری در این باره منتشر نشده است. او در جلسه دیروز هیئت دولت گفت: «ظاهر این گام سوم، خیلی تکاندهنده نیست ولی باطن آن فوقالعاده مهم است و به نظر من این گام، مهمترین گامی است که برمیداریم و آثارش بسیار فوقالعاده خواهد بود و انشاء ا... با این گام سوم، سازمان انرژی اتمی از این روند سرعت معمولی خارج می شود و فعالیت اش شتاب می گیرد یعنی با دستوری که امروز یا فردا صادر خواهد شد سازمان انرژی اتمی برای رسیدن به اهدافش شتاب فوقالعادهای میگیرد.»
شرط های ایران و اروپا برای توافق احتمالی
رویترز به نقل از یک دیپلمات فرانسوی خبر داده که اجرایی شدن هر گونه تبادل مالی بین ایران و اروپا منوط به پذیرش استانداردهای FATF از سوی ایران است. به گزارش فارس این منبع دیپلماتیک روز چهارشنبه گفت: «یک ساختار متناظر ایرانی در حال کار وجود ندارد. روزی که آنها شرایط ضروری FATF را امضا کردند درباره آن صحبت میکنیم و روزی که مطمئن شدیم اولین نقلوانتقالها از طریق اینستکس تحت تحریم آمریکا قرار نمیگیرد دوباره در مورد آن صحبت میکنیم». در عین حال، ایران هم شروط و انتظارات به حقی از این مذاکرات دارد.
روایت صبح نو از شروط ایران
توئیتر روزنامه صبح نو نوشت: «شروط ایران در مذاکرات تهران و پاریس بر این مبناست: لغو همه تحریم های ظالمانه علیه ایران، در صورت عدم اجرای شرط اول پرداخت تمامی درآمد حاصل از فروش نفت، ایجاد نکردن هرگونه محدودیت در دسترسی به درآمد نفت و ایجاد نکردن تعهد جدید برای ایران.» در این میان به گزارش خراسان، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه نشست دیروز دولت به خبرنگاران گفت: پیش بینی من این است که ممکن است در یکی دو هفته آینده بتوانیم نکات روشن تری را در این زمینه اعلام کنیم البته تا زمانی که جمهوری اسلامی به نتیجه قطعی و نهایی نرسد نمیتواند اعلام کند که توافقی صورت گرفته است.وی تصریح کرد: الان بحث این است که اگر قرار است به شرایط قبل برگردیم درباره یک سری حقوق ما در موضوع نفت و بانک و تامین نیازمندی های ایران از کشورهای مختلف به نتیجه برسیم که پیشرفت های خوبی داشتیم، اما تا به نتیجه قطعی و نهایی نرسیم نمیتوانیم اعلام کنیم.
گمانه زنی های چهره ها از ماهیت گام سوم هسته ای
ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی: افزایش غنی سازی به 20 درصد، نصب سانتریفیوژهای نسل جدید، افزایش با سرعت حجم ذخایر اورانیوم غنیسازیشده، کاهش تعهدات در مقابل آژانس و حتی تعلیق اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، گزینه های روی میز ایران در گام سوم است.
بهروز نعمتی نماینده مجلس: در گام سوم ممکن است درصد غنیسازی افزایش یابد.
رحمان قهرمانپور کارشناس ارشد مسائل بینالمللی: افزایش غنی سازی به 20 درصد، یکی از محتمل ترین گزینه های گام سوم است.
حشمت ا... فلاحتپیشه رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی: مقطع فعلی، زمان امتیاز گرفتن از اروپا و ترامپ است و باید گام سوم را به گونهای محکم برداریم که به احیای تمام تواناییهای هستهای پیش از برجام منجر شود.
یک کاربر: ایران باید گام سوم را طوری بردارد که این انگاره ذهنی را که «به برجام در هر شرایطی نیازمند است»، مخدوش کند در غیر این صورت همین طرح های صرفا روی کاغذ تا دو سال دیگر ادامه دارد.
سایت تابناک: غنیسازی در مرکزی غیر از نطنز [از جمله فردو]، افزایش تعداد سانتریفیوژها از عدد 5060 و رفع برخی محدودیتها در زمینه تحقیق و توسعه از جمله گزینه های ایران است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در شرایطی که ایران و فرانسه سرگرم مذاکرات داغی برای حفظ برجام هستند و اروپایی ها هم برای ایجاد خط اعتباری 15 میلیارد دلاری برای ایران، چشم امید شان به معافیت نفتی احتمالی از سوی آمریکاست، آمریکا اعلام کرد، چنین معافیتی ایجاد نخواهد کرد. این اعلام البته با چاشنی وضع تحریم هایی جدید علیه شرکت ها و افراد ایرانی نیز بود. پرس تی وی دیروز در گزارشی تصریح کرد که هیئت فرانسوی موفق به متقاعد کردن آمریکا برای فروش روزانه 700 هزار بشکه نفت ایران نشده است.
تحریم های جدید آمریکا علیه سپاه
آمریکا پس از شکست در ماجرای توقیف کشتی ایرانی «آدریان دریا» باز هم برای اثرگذاری بر افکار عمومی دنیا، تحریم های جدیدی را وضع کرد. تحریم هایی که این بار شبکهای از اشخاص، کشتیها و شرکتهای تحت کنترل سپاه را در بر می گیرد. بهانه این تحریم ها «ارسال نفت به سوریه» اعلام شده است. دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) دیروز با صدور بیانیهای اعلام کرد که چندین فرد، شرکت و کشتی تحت کنترل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را به اتهام ارسال نفت به سوریه به ارزش دهها میلیون دلار در فهرست تحریمهای خود قرار داده است. رستم قاسمی وزیر پیشین نفت ایران نیز در فهرست جدید تحریمهای آمریکا قرار دارد. به گزارش ایسنا، وزارت خزانهداری آمریکا روز سهشنبه نیز با هدف اعمال فشار حداکثری علیه ایران در بیانیهای سازمان فضایی، مرکز تحقیقات فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران را در فهرست تحریمها قرار داده است.
هوک: به کارزار فشار حداکثری علیه ایران پایبندیم
برایان هوک نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران دیروز در خلال نشست خبری برای اعلام این تحریم، اعطای معافیتهای تحریمی به خریداران نفت ایران برای تثبیت پیشنهاد فرانسه مبنی بر ارائه خط اعتباری 15 میلیارد دلاری را رد کرد. به گزارش فارس وی با بیان این که ما [چهارشنبه] تحریمهایی اعمال کردیم و تحریمهای بیشتری نیز درراهند، ادامه داد: بیش از این لازم نیست شفاف کنیم که ما به کارزار فشار حداکثری علیه ایران پایبندیم و قرار نیست استثنایی قائل شویم یا معافیتی اعطا کنیم.
جایزه برای اخلال در سازوکارهای مالی سپاه!
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با این حال بار دیگر به تکرار این ادعا پرداخت که «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور ایالات متحده آماده دیدار با مقامات ایرانی است. برایان هوک همچنین از جایزه تا سقف 15 میلیون دلار برای هرگونه اطلاعاتی خبر داده که به اختلال در سازوکارهای مالی مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران منجر شود!
پایگاه تابناک نوشت: «یک مقام ارشد آمریکایی این ایده را اجرا ناشدنی تلقی کرده و گفته است که ایران از آمریکا منافعی در ازای بازگشتش به توافق هستهای دریافت نخواهد کرد و کشورهای اروپایی برای حفظ کردن چیزی که دولت به تصور آمریکا توافقی "فاجعهبار" است، امیدی ندارند.» درعین حال محمود واعظی رئیس دفتر روحانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که فرانسویها اعلام کردند که همین توافق ۱۵ میلیاردی نیز منوط به موافقت آمریکاست گفت: این بخش مربوط به بانک است؛ اکثر بانکهای دنیا یا سهامدار آمریکایی دارند یا مبادلات خود را از طریق دلار انجام میدهند، به همین دلیل برای انتقال پول، به هماهنگی با آمریکا نیاز دارد که این موضوع به خودشان مربوط میشود.بنا بر گزارش رسانه های خارجی و با توجه به پیشنهادی که رئیس جمهور فرانسه به ایران داده، ایران در ازای دریافت 15 میلیارد دلار خط اعتباری تا پایان سال جاری میلادی، فرایند کاهش تعهدات خود را به نقطه اردیبهشت خواهد رساند و همچنین حاضر می شود درباره «امنیت خلیج فارس» و «وضعیت برجام بعد از سال 2025» گفت و گو کند. با این حال واعظی در پاسخ به این موضوعات تاکید کرد: به هیچ وجه بحث موشک انجام نشده و به هیچ وجه درباره توان دفاعی و نظامی ایران نه با فرانسه و نه با هیچ کشور دیگری مذاکره نخواهیم کرد. موضوع مذاکرات ایران با طرف اروپایی به طور مشخص درباره برجام و حقوق جمهوری اسلامی در برجام و روشهای دست یابی به حقوق ایران در برجام است. به گزارش رادیو فرانسه «15 میلیارد دلار معادل یک چهارم نفت صادراتی ایران در سال ٢٠۱٧ است.» دریافت این مبلغ برای یک بازه چهار ماهه به معنای موافقت اروپا با خرید روزانه 700 هزار بشکه نفت از ایران است. به گزارش ایرنا، عراقچی معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان هم گفته است: «از نظر ما بازگشت به اجرای کامل برجام منوط به دریافت ۱۵ میلیارد دلار برای یک دوره چهار ماهه است.» او همچنین تصریح کرد: در صورت حصول توافق ایران در چهار ماه آینده معادل 100 در صد نفت خود را یا خواهد فروخت یا به صورت خط اعتباری دریافت و پیش فروش می کند. سخنگوی دولت هم دیروز دراین باره صریح تر صحبت کرد و گفت: «وعده خرید نفت محقق شده است و اکنون رفتهاند تا مجوزش را بگیرند.» به گفته علی ربیعی، اختلافات ایران و اروپا از 19 مورد اختلاف به 3 مورد رسیده است. رئیس جمهور هم اشاره مشابهی داشت و گفت: «در گفت و گوهای اول [با رئیس جمهور فرانسه] خیلی فاصله داشتیم بین ما خیلی فاصله بود اما الان کلام همدیگر را خوب میفهمیم. آن ها میدانند ما چه میخواهیم و ما هم میدانیم آن ها چه میخواهند و کاملاً مفهوم است.» روحانی همچنین از تعیین یک چارچوب مذاکراتی پنج ماهه تا پایان سال میلادی با فرانسوی ها خبر داده است. مقامات کشورمان در روزهای گذشته بارها تأکید کرده اند که مذاکره درباره خطوط قرمز ایران و مذاکره مجدد درباره برجام ممکن نیست.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.