اعتماد - این روزنامه نوشت: پایگاه رفاه ایرانیان اطلاعات درآمدی و معیشتی از جمعیت 77.4 میلیون نفری یارانهبگیر در کشور ارائه کرده است. بر اساس این اطلاعات، بیش از نیمی از یارانهبگیران فعلی در «طبقه متوسط» قرار گرفتهاند؛ ۳۸ درصد از یارانهبگیران واقعا نیاز به یارانه نقدی برای گذران امور زندگی دارند و ۷ درصد نیز در طبقه «برخوردار» هستند.
ایران - علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با این روزنامه با اشاره به افزایش قیمت آرد ماکارونی اظهار کرد: واقعی شدن نرخ آرد توسط دولت اقدام درستی است زیرا آرد چند نرخی باعث آزاد فروشی و قاچاق آن به سایر کشورها میشود. این موضوع باعث میشود حلقه آخر زنجیره یعنی مصرف کنندگان از یارانه تخصیص داده شده به آرد بهرهمند نشوند.
شرق- این روزنامه نوشت: رسیدن به هدف و نقطه مطلوب نیاز به تجربه و تخصص کافی دارد؛ ویژگی که در تعدادی از وزیران کابینه رئیسی وجود ندارد؛ وزیرانی مانند حجتا... عبدالملکی وزیر کار؛ سیدرضا فاطمیامین و....
کیهان – این روزنامه در واکنش به انتقادات از تغییرات در شبکه تسنیم و حذف سروش صحت از برنامه کتاب باز نوشت: باید به این سازمان حق داد در صورت تخلف عوامل و برنامهسازانش در چارچوب کار حرفهای خود به اعمال قوانینش بپردازد. مسلما آنتن رسانه ملی ارثیه پدری هیچ فرد، جریان و گروهی نیست که انتظار داشته باشند برای سالیان طولانی یا نسل اندر نسل برنامهای را در اختیار و انحصار خود بگیرند.
همشهری – این روزنامه نوشت: کارشناسان معتقدند فاصله زیاد بین عرضه و تقاضا، قیمت خودرو را بالا نگهداشته و شکاف قیمت کارخانه تا بازار را هر روز عمیقتر میکند. به باور آنان رکود بازار شب عید که ناشی از انتظار برای توافق هستهای، کاهش نرخ دلار و ورود احتمالی خودروهای خارجی به بازار پس از آزادسازی واردات بود، حالا با ابهام روبهرو شده و انتظارات تورمی، جای خود را به شتاب برای خرید داده است.
دنیای اقتصاد – این روزنامه نوشت: در اقتصادهای توسعهیافته برای خنثی کردن اثر تغییرات نرخ ارز بر سطح عمومی قیمتها از عملیات بازار باز یا انتشار اوراق قرضه دولتی استفاده میشود. تجربه نشان داده است که این ابزار میتواند بهصورت موثری عرضه پول را در سطح مناسب حفظ کند. در ایران نیز به تازگی این عملیات از طریق انتشار اوراق مالی توسط دولت صورت میگیرد که البته با محدودیتهایی مواجه است.