
تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 342
تازههای مطبوعات

ایران- حسن بهشتی پور در سرمقاله این روزنامه نوشت : «در حقیقت پیامی که آقای روحانی در آخرین سخنرانی خود و در بحبوحه شدیدترین فشارهای دولت آمریکا علیه ایران، به جامعه بینالملل ارسال کرد، این بود که ایران توانسته با گذر از توفان فشارها و در عین پایبندی به تعهدات و قوانین بینالمللی مقاومت کند و بکوشد با حفظ استقلال خود از یک موقعیت برابر سر میز گفتوگو بنشیند.»
هفت صبح- این روزنامه در گزارشی با عنوان «بازیکن ها ، بازیگرها را جا گذاشتند» به نتایج جالب مقایسه دستمزد ستاره های سینما و فوتبال در سال جاری اشاره میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 346
انعکاس
همشهری آنلاین نوشت : ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی از نامهنگاریهایی در خصوص انتقال پایتخت بین قرارگاه خاتمالانبیا و رئیسجمهور خبر داد: «جانمایی و همه موارد در زمینه انتقال پایتخت مشخص شده است، قرارگاه خاتمالانبیا (ص) نیز نامهای را به طور رسمی به رئیس جمهور ارسال کرده و بدون این که پولی از دولت بخواهد، بیان کرده که سامان دهی تهران را انجام میدهد و انتقال پایتخت سیاسی و اداری را نیز به سرانجام میرساند.»
رجا نیوز نوشت : رسانههای فارسی زبان خارج از کشور به تازگی مدعی شدهاند که یک زندانی به نام نادر مختاری که از دستگیرشدگان اغتشاشات آبان ۹۸ بود، در زندان فوت کرده است.سید حشمت ا... حیات الغیب مدیر کل زندانهای استان تهران در این خصوص به سوابق کیفری متعدد نادر مختاری با عنوان سرقت اشاره و درباره زمان محکومیت فرد مورد اشاره، تصریح کرد: مرحوم مختاری در زمان اغتشاشات آبان ۹۸ در زندان و در حال سپری کردن دوران محکومیت خود بوده و ادعاهای مطرح شده مبنی بر این که این محکوم در زمان اغتشاشات بازداشت شده و به علت ضربه باتون به کما رفته کذب محض است.محکوم به دلیل نداشتن شرایط در سال ۹۸ حتی یک ساعت نیز از مرخصی خود استفاده نکرده است.
تابناک نوشت : حجتالاسلام حسین انصاریان که مدتی در بیمارستان به علت ابتلا به کرونا بستری بود، از بیمارستان مرخص شد. نشانههای بیماری به طور کلی از او رفع شده و طبق گفته دکتر کولیوند، رئیس بیمارستان خاتمالانبیاء بهبود روند درمانی او بسیار معجزهگونه بوده است. او اعلام کرده بهبود ایشان با توجه به سن و سالی که داشتند آن هم در این شرایط خاص، خیلی کم پیش میآید.
افکار نیوز نوشت : یک روزنامه لبنانی نوشت، وزیر امور خارجه ایران به درخواست فرانسه در سفر به روسیه درباره لبنان و موضوع تشکیل دولت جدید این کشور نیز با طرف روسی رایزنی خواهد داشت. روزنامه «الجمهوریه» در خصوص ارتباط این سفر با پرونده تشکیل دولت در لبنان به نقل از منابع آگاه نوشت: در سایه نبود موضع جدیدی نزد فرانسویها (برای لبنان) به جز تمدید زمان پیشنهادی پاریس تا مدت نامشخص (برای تشکیل کابینه)، تماسهای مسکو با پاریس و درخواست کمکی که در این باره داشته منجر به دعوت از محمد جواد ظریف به مسکو برای دیدار با همتای روس خود «سرگئی لاوروف» شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 194
کودتای خزنده بی بی سی علیه دفاع مقدس یک ملت
بی بی سی فارسی در مستندی با عنوان کودتای خزنده در سپاه درحالی سعی می کند بی تدبیری فرماندهان را برجسته کند که نگاهی به واقعیت های گفته نشده در این روایت حکایت ازپشت پردههای دیگری دارد
با شروع هفته دفاع مقدس شبکه BBC با انتشار صوت یکی از جلسه های فرماندهان درپاییز سال 63 و اعتراض هایی که در آن صوت به نحوه فرماندهی جنگ میشود؛ سعی کرده هدف خاصی را تحت عنوان سیاسی کاری و بی تدبیری فرماندهان جنگ دنبال کند.
این درحالی است که در این مستند که عنوان «کودتای خزنده در سپاه » را یدک می کشد هیچ اشاره ای به زمینه ها و به اصطلاح کانتکس بحثهای فرماندهان نمی شود چرا که هدف بیبی سی نه واکاوی بی طرفانه تاریخ که پیگیری چند هدف همزمان است.جدای از عزم این رسانه در تحریف روایت های دفاع مقدس که در مستندهای قبلی آن هم وجود داشت بی بی سی با انتشار بخش هایی از این فایل صوتی خواسته اختلافات فرماندهان را که بیشتر مربوط به حوزه دفاعی و نظامی است ، سیاسی جلوه دهد و آن را دلیل اصلی تعداد شهدای جنگ قلمداد کند تا بحث کلیدی و مهم یعنی نقش کشورهای غربی به ویژه انگلیس در ارائه سلاح های پیشرفته و کشتار جمعی به رژیم بعث به حاشیه برود.بماند که ضعف های جدی این مستند با کار های قبلی اش هم به وضوح مشخص است .در ادامه به بخشی از اشتباهات استنتاجی و روایی این مستند و هدف های پشت پرده آن اشاره میکنیم.
این جلسه نشاندهنده عمق سعهصدر فرماندهان است
در همین زمینه،سایت نور نیوز نزدیک به شورای عالی امنیت ملی در نقد این مستند با اشاره به این که این مستند را بدون اشاره به زمینههای ایجاد کننده آن و شرایط خاص کشور در آن زمان بازخوانی کرده و نتیجه دلخواه خود را از آن گرفته است، نوشت:« این مستند در حالی سعی میکند اصل برگزاری چنین جلسه و بروز چنین انتقاداتی را به عنوان یک نقطه ضعف در دوران دفاع مقدس و نشانهای بر خودکامگی فرماندهان سپاه القا کند که اتفاقا این مسئله نشاندهنده عمق سعهصدر فرماندهان و یکی دانستن خود با دیگر نیروهاست، به گونهای که شخص اول تشکیلات با پیشنهاد خود پای صحبت گروه اندکی از نیروها مینشیند و سعی میکند آن ها را درباره موارد طرح شده اقناع کند، چیزی که در هیچیک از ساختارهای نظامی دنیا مشابه ندارد.»
نور نیوز در ادامه توضیح داد:«یک مثال روشن برای همین مسئله که اخیرا اتفاق افتاد، اخراج کاپیتان «برت کروزیر» فرمانده ناو هواپیمابر تئودور روزولت بود به این دلیل که تنها یک اعتراض کوچک به کمکاری نیروی دریایی آمریکا برای متوقف کردن شیوع کرونا در ناو تحت مدیریتش کرده بود.»
گنجی:طبیعتاً جنگیدن، با همه پیچیدگیهای آن، منتقدانی در روش و تاکتیک دارد
عبدا...گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در همین زمینه می نویسد : امام سال ۱۳۶۲ از ارتباط مهدی هاشمی با بیت آیتا... منتظری از اطلاعات سپاه سؤال میکند و توصیه به برخورد میکند. حال بیبیسی بدون این که بفهمد از اعتراض به فرماندهی جنگ به تقابل طرفداران آیتا... منتظری با بنیان گذاران سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در سپاه میرسد که بحث کاملاً سیاسی است. از این جلسه چیزی عاید دشمنان نمیشود، چرا که سه ماه و نیم بعد از همین جلسه عملیات بدر با همان فرماندهان سپاه انجام میشود و سه نفر از کسانی که بیبیسی در جلسه ۵ آذر ۱۳۶۳ معترض میداند، به فرماندهی همین فرماندهان و در نهایت فرماندهی امام (ره) شهید میشوند. وی می افزاید: طبیعتاً جنگیدن، با همه پیچیدگیهای آن، منتقدانی در روش و تاکتیک دارد و احتمالاً بیبیسی و حسین باستانی نمیدانند که برای بسیاری از عملیاتها مانند والفجر ۸ برخی فرماندهان لشکر باید قانع میشدند تا وارد عملیات شوند که برخی از آنان هنوز در قید حیات و از مسئولان عالی کشورند و این افتخار سپاه است که اطاعت در آن کورکورانه نبوده و نیست.
مهاجرانی : کودتا تعریف مشخصی دارد
سید عطاء ا...مهاجرانی نیز در صفحه توئیتر خود به سراغ این مستند رفت و در این باره نوشت:« بعد از عملیات خیبر فرماندهان و پاسداران به فرماندهی سپاه اعتراض دارند. فرمانده سپاه همگی آنان را در جلسه ای دعوت می کند و به سخنان آنان گوش می کند و حتی می گوید اعتراض و نظرتان را به فرماندهی عالی برسانید. چگونه می توان از برگزاری چنین جلسه ای یا حتی برکناری برخی فرماندهان به کودتای خزنده تعبیر کرد؟ البته این تعبیر را وقتی در مجلس اول عضو کمیسیون دفاع بودم، از سید مهدی هاشمی شنیدم. افرادی از بیت مرحوم آیت ا... منتظری بودند که سید مهدی هاشمی را لایق فرماندهی سپاه می دانستند و باور داشتند حق ایشان رعایت نشده است. جنگ طبعا با فراز و فرود همراه بود.»
کوچک محسنی : با نامه امام ( ره ) غائله تمام شد
در این میان یکی از فرماندهانی که در این صوت به عنوان معترض به سیاست های فرماندهی وقت و محسن رضایی معرفی شده، منصور کوچک محسنی است. وی در این خصوص با انتقاد از این که چرا این مسائل دوباره مطرح می شود، اظهار کرد:«این موضوع چند سال پیش است و مسائلی که آن زمان وجود داشت با نامه حضرت امام(ره) که توسط آقای محلاتی قرائت شد غائله تمام شد.»
شما که سر فوتبال بیشتر به هم میپرید
پوریا استرکی کارشناس رسانه نوشت : چهاربرابر تانک،سه برابر هواپیما،دو برابر نیروی سازمانیافته،بمب شیمیایی،پشتیبانی اطلاعاتی و منابع سرشار مالی.این وضعیت نابرابر صدام در قیاس با ما بود دشمن قوی بود.در این محشر سپاهی از آحاد مردم تشکیل شد، بیشرفی خاصی میخواهد که امروز سپاه را بابت کمتجربگی یا اختلافات تخطئه کنید.کسانی که سپاه را بابت اختلافات داخلی تخطئه میکنند در حد پختن یک دیگ آشرشته کارگروهی نکردهاند.چطور میشودچندصدهزار جوان داوطلب دورهم جمع شوند و اسلحه روی هم نکشند؟هماهنگی سپاه در جنگ ایدهآل بوده که حداکثر اختلافات بشود دو جلسه داد و بیداد.شما که سر فوتبال بیشتر به هم میپرید!
در این میان نگاهی به تعداد شهدای ایرانی و تلفات عراقی ها و اسرای دو طرف هم نشان می دهد این ادعا که فرماندهان گروه گروه بچه ها را به وسط میدان می فرستادند و رها می کردند هم با آمار همخوانی ندارد در حالی که ایران در بخش هایی از جنگ تحمیلی برای خارج کردن بعثی ها از خاک خود در موضع آفندی بودند و عراقی ها در سنگر های خود بازهم تعداد شهدای جنگ و اسرای ایرانی از تعداد تلفات عراقی ها واسرای آن ها هم بسیار کمتر است .
واکنش های توئیتری
این مستند مورد توجه بسیاری از کاربران توئیتری هم قرار گرفت و واکنش های جالبی را در پی داشت که می خوانید:
واقعا بده همچین سند مهمی رو آخرش بی بی سی رو میکنه و بعد آقایون به هول و ولا میرسن که کلش رو پخش کنند و.... خب شما که این همه کار فرهنگی و نرم و سفت و فلان بلدید، یه بار هم شما جلو باشید بابا.
چیزی که تو این مستند برام عجیب بود اون فرماندههایی بودن که بعد اختلاف و کنار کشیدن به عنوان سرباز ساده بازم رفتن و جنگیدن و شهید شدن.
محمد مهاجری نوشت : فایل صوتی که BBC تحت نام کودتای خزنده پخش کرد بدون سانسور حتی یک کلمه قابل پخش از تلویزیون خودمان بود.بی بی سی می خواست با این مستند، دفاع مقدس را مخدوش کند اما نفهمید که دارد آزادی بیان بچه های جنگ را تبلیغ می کند.
انگلیس کمک های تسلیحاتی و اطلاعاتی مهمی به صدام داشته و دستش به خون جوانان ایرانی آلوده است و BBCفارسی هم ارگان رسمی دولت انگلیس است. سوال پیچیدهای نیست: آیا انگلیس و رسانه پروپاگاندایی اش حق دارند قبل از اعتراف به نقش شان در شهادت ایرانیان درباره اشتباهات طرف ایرانی مستند بسازند؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 179
ادامهواکنشهابهافتضاحماشه

آمریکاییها اگر الفبای سیاست میدانستند قمار نمی کردند
در داخل کشور، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری در حاشیه نشست دولت درباره تحریمهای اخیر آمریکا بر ضد ملت ایران، گفت: آمریکاییها اگر الفبای سیاسی و اقتصادی را می دانستند وارد قماری نمی شدند که از ابتدا هم معلوم بود در آن بازنده هستند. وی افزود: رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته هم گفت که «از یک توافق بد خارج شدهام» مشخص نیست وی چگونه به همان توافق استناد میکند و قصد دارد یکی از بندهای همان توافق را اجرا کند ؟ البته امروز همه چیز مشخص است آن ماشهای که ترامپ و پمپئو به دنبال آن بودند و تبلیغات زیادی هم در این زمینه کردند، به هیچ وجه نه طرفدار پیدا کرد و نه عملیاتی شد.
وی با تاکید بر این که «مواضع جامعه جهانی باید برای دولت آمریکا درس عبرت شود تا مسائل تبلیغاتی را با مسائل سیاسی گره نزنند»، خاطرنشان کرد: جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل به درخواستهای آمریکا پشت کرد و یک بار دیگر از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ و این که هم اکنون در منطقه ما سندی بهتراز برجام برای مسئله هسته ای ایران وجود ندارد؛ قاطعانه حمایت کردند.
مکرون: بر سر بازگردانی تحریمها علیه ایران با آمریکا سازش نمیکنیم
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در سخنرانی در سازمان ملل با بیان این که اقدام واشنگتن به بازگردانی تحریم ها علیه ایران موجب کارشکنی در شورای امنیت می شود، افزود: فرانسه بر سر این موضوع سازش نخواهد کرد.
وی روز سهشنبه هشدار داد که این بازگردانی تحریمها ،میتواند موجب کارشکنی شورای امنیت و افزایش تنشهای منطقه شود. مکرون به سیاست «فشار حداکثری» دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد و گفت که این رویکرد نتوانسته است آن چه را «مداخله ایران در منطقه »بیان کرد، متوقف کند یا اطمینان حاصل کند که به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت.
رئیس جمهور فرانسه تصریح کرد: ما بر سر فعال کردن مکانیسمی که آمریکا پس از خروج از توافق هسته ای در جایگاه فعال کردن آن قرار ندارد، سازش نمی کنیم. این موجب کارشکنی در اتحاد شورای امنیت و تمامیت تصمیم های آن و ایجاد خطر تنش های بیشتر در منطقه خواهد شد.
وی تاکید کرد که این کشور به همراه انگلیس و آلمان درخواست شان برای «اجرای کامل» توافق هسته ای ایران را ادامه می دهند و آن ها آنچه را«تخطی های انجام شده توسط ایران» میخواند ، نخواهند پذیرفت.
نیویورک تایمز: آمریکا نتوانست ایرانی ها را به زانو درآورد
همچنین روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به ناکامی اخیر آمریکا در اجماع جهانی علیه ایران، گزارشی با این تیتر منتشر کرد: " آمریکا برای اطلاع از عملکرد توافق نامه های بین المللی، به یک دوره آموزشی نیاز دارد."
نیویورک تایمز نوشت: دولت ترامپ ،اتحادی را که جامعه جهانی در قبال ایران داشت، نابود کرده است. این دولت همچنین شانس رفع شدن نواقص برجام را از بین برد؛ به دنبال خروج غمبار آمریکا از برجام، می شد با اقدامات غیرخصمانه این فرصت ها را احیا و مذاکرات را ممکن ساخت. دیپلمات های آمریکایی با غرور به همتایان اروپایی خود می گفتند که ایرانی ها به زودی به زانو درخواهند آمد و برای ازسرگیری مذاکرات التماس خواهند کرد؛ اما چنین نشده است.
از سوی دیگر روزنامه واشنگتن تایمز نیز نوشت : متحدان و همچنین دشمنان آمریکا در روزهای اخیر با تلاش دولت ترامپ برای اعمال مجدد تحریم های جهانی اقتصادی علیه ایران مخالفت کردند، تا زمینه ای برای نمایش قدرتی بالقوه در سازمان ملل فراهم شود که می تواند واشنگتن را در صحنه جهانی منزوی کند.
در همین حال شبکه فرانسه – 24 در گزارشی با عنوان "انزوای حداکثری آمریکا" در وب سایت خود نوشت، تهران به تلاش واشنگتن در اعمال مجدد تحریم های سازمان ملل پاسخ داد. فرانسه-24 گزارش خود را با این جمله آغاز کرد "آمریکا با شکست مواجه شده است".
بلینکن: بایدن رئیسجمهور شود، برجام را تمدید و با رفتارهای ایران مقابله میکند
در فاصله ۴۱ روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا،«آنتونی بلینکن» مشاور سیاست خارجی نامزد دموکرات در این انتخابات در مصاحبه با «سیبیاس نیوز» وعده داد که بایدن، ضمن تقویت و طولانی کردن مفاد برجام با «رفتارهای ثبات زدای ایران» مقابله خواهد کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 185
لایحه انتخاباتی دولت در مقابل طرح جدید مجلس
دولت در واکنش به طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس می خواهد به جای تدوین طرح جدید به سراغ لایحه انتخابات برود و روی همان وقت بگذارد
اهالی خانه ملت این روزها درگیر طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری هستند. طرحی که در سال پایان دولت دوازدهم و رسیدن به انتخابات 1400، تبدیل به یکی از بحث برانگیزترین موضوعات این روزهای عالم سیاست شده و موجب شده که بسیاری به آن واکنش نشان بدهند. حال در این میان، اهالی پاستور در واکنش به طرح جدید مجلس، از اهالی بهارستان می خواهند که پیش از ایجاد یک طرح جدید به سراغ لایحه ای که پیشتر توسط دولت به مجلس دهمی ها ارائه شده است، بروند و همان را چکش کاری کنند. در همین زمینه «جمال عرف» معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به « لایحه جامع انتخابات» گفت:« این لایحه کارشناسی و زمان زیادی صرف تدوین آن شده است و انتظار میرود مجلس جدید ضمن بررسی و ویرایش این لایحه، نواقص آن را رفع کند تا این که مجدد طرح جدیدی را آماده کنند.» موضوعی که چندی قبل هم حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری به آن اشاره کرده بود و نوشتن طرح جدید اصلاح قانون انتخابات را با وجود « لایحه جامع انتخابات» اتلاف وقت توصیف کرد و از نمایندگان خواست که روی همان لایحه وقت بگذارند :« باید گفت که ما در مجلس گذشته هم لایحه جامع انتخابات را که نتیجه بررسیهای دقیق بود ،عرضه کردیم... وقت زیادی از سوی دولت و کارشناسان با سلیقههای مختلف سیاسی برای آن صرف شد. وی در ادامه یادآور شد :« این لایحه به مجلس یازدهم ارائه شد اما مورد بررسی قرار نگرفت و الان معتقدیم که مجلس اگر به آن لایحه بپردازد، هم از غنای کارشناسی خوبی برخوردار است و هم این که وقت بیشتری را صرف یک طرح دیگر و بررسی آن در صحن نمیکند. به نظر ما اگر مجلس لایحه انتخابات را کنار بگذارد و به طرح فعلی بپردازد، مناسب مصالح کشور نیست.»
لایحه جامع انتخابات چیست؟
لایحه جامع انتخابات با هدف از بینبردن پراکندگی قوانین انتخاباتی و همچنین بهروز رسانی این قوانین، اسفند سال ۹۷ در دولت تصویب و با قید یک فوریت به مجلس فرستادهشد. ساکنان بهارستان در همان زمان، این لایحه را با حذف و اضافاتی طی 55 ماده برای تصویب به شورای نگهبان فرستادند که مواردی از آن از جمله « انتخابات استانی مجلس» مورد تایید قرار نگرفت و این لایحه دوباره به مجلس عودت داده شد. در همین باره «محمدجواد کولیوند» رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس دهم، درباره سرانجام این لایحه در مجلس دهم این طور گفته بود که « بررسی نهایی و جمعبندی طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس دهم امکانپذیر نیست و به مجلس یازدهم موکول میشود.» گفتنی است در این لایحه ازتغییر اعضای هیئت اجرایی، شفافیت مالی نامزدهای انتخاباتی و همچنین نحوه حضور زنان در انتخابات سخن به میان آمده بود. مسئله دیگری که لایحه جامع انتخابات به آن پرداخته، چند و چون نظارت شورای نگهبان است. در این لایحه تاکید شده که هرگونه اظهار نظر از سوی شورای نگهبان در مقام نظارت تنها بر نحوه اعمال قانون حاضر توسط مجری انتخابات است و باید مستند به عدول یا تخطی مجری از فرایندها، ابعاد و مراحل قانونی پس از استماع نظر و مشاهده مستندات وزارت کشور باشد.
از سوی دیگر اما اهالی بهارستان معتقدند که این لایحه ضعیف بوده و آن قدر نیاز به چکش کاری دارد که به انتخابات ریاست جمهوری نمی رسد. درهمین زمینه، محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت:« لایحه جامع انتخابات به طورقطع زمان بیشتری برای بررسی نیاز دارد. البته به تازگی لایحه در دستورکار قرار گرفته ولی تا انتخابات ۱۴۰۰ به هیچ عنوان امکان تصحیح آن وجود ندارد. انشاءا... به لایحه جامع انتخابات که دولت ارسال کرده در فرصتهای بعدی خواهیم پرداخت.» و شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این خصوص اظهار کرد:« لایحه جامع قانون انتخابات، مجلس قبل را قانع نکرد زیرا ضعیف بود و نمایندگان مجبور به اصلاح شدند و نمیتوان بر آن نام لایحه گذارد، بلکه این لایحه به دلیل نیاز به تغییرات زیاد در مجلس تبدیل به طرح میشود.» گفتنی است که طرح جدید مجلس ، منتقدانی از هر دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب را پیش روی خود دارد و باید تا تصویب و نهایی شدن مسیر پر پیچ و خمی را طی کند. منابع: ایرنا و ایلنا

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.