
ستون «حرف مردم» انعکاس دهنده صادق حرفهای شماست.
تعداد بازدید : 262
حرف مردم
تلفن: 37009111 051 پیامک: 2000999 تلگرام: 09033337010
خدایا از شر آدم های محتکر و گران فروش به تو پناه می بریم. من یک جانباز هستم که حقوقم جوابگوی زندگی معمولی نیست،حالا می خواهم با خودرو کار کنم باز با این قیمت های گران نمی شود لاستیک خرید.
قیمت های اسنپ بیشتر شبیه صدقه است. این چه وضعیه؟ راننده بدبخت با این کرایه های پایین چطور از پس خرج و مخارج زندگی بربیاد؟ از بولوار اقبال لاهوری تا خیابان شیرازی کرایه زده 32 هزار تومان! سهمیه بنزین را نزدیک یک سال است، واریز نکردید. آقایی که مدیر عامل اسنپ هستی، بترس از آه رانندگان مظلوم که تنها منبع درآمدشان کار با اسنپ است.
ایران کشور بزرگی است، بیایید اتباع بیگانه مشهد را در تمام کشور یا حداقل شهرهای استان پخش کنید تا از فشار بر روی مشهد کاسته شود.
امید است انتخابات به گونه ای رقم بخورد که همانند سال های قبل مردم از صبح زود با چهره های خندان و شناسنامه به دست و با نشان دادن علامت پیروزی در صف های طویل برای رای دادن حضور به هم رسانند و خبرگزاری های بین المللی عکس و گزارش تهیه کنند. این در صورتی امکان دارد که کاندیداهای با سلایق مختلف سیاسی وجود داشته باشند تا مجلسی متکثر تشکیل شود، همانند اولین مجلس شورا.
آقای شهردار مشهد!تا دیروز به ما کارانه کارگری نمی دادید،چون می گفتیدحقوق شما ازکارمندان بیشتره!حالا که حقوق کارمندان ترمیم شده و از ما کارگران بیشتر شده بازهم اونا کارانه می گیرن، ولی ما نه!ناعدالتی تاکجا؟!
سلام امکان جذب و استخدام رشته تربیت بدنی در صدا وسیما به طور کلی هست در کنار هر صدا وسیما یک مکان ورزشی؟
سلام چرا کسی با محتکران لاستیک برخورد نمی کند؟
دمتون گرم که جرئت چاپ یک انتقاد ساده از آلودگی هوا، از استاندار رو نداشتین.
آموزش و پرورش در وسط مهر ماه اعلام کرد که مشکل کمبود معلم در تمام مدارس حل شد! یک آقایی با 50سال سن رو که به گفته خودش20 سال آخر خدمتش مدیر مدرسه بوده و بازنشسته شده، آوردن گذاشتن معلم کلاس چهارم! آخه این معلم با این سن نه حال تدریس داره و نه چیزی بلده که درس بده. لطفا چاپ کنید تا مدیران مربوطه پاسخگو باشند.
فردی که اظهار کرده نظام پزشکی تامین اجتماعی کلا سیستمش فاسده، همه چیز را زیر سوال بردن و اهانت کردن کار پسندیده ای نیست.
متاسفانه پدیده گرفتن زیرمیزی توسط برخی دکترها که خلاف قانون و شرع و حرام است، رایج است. مثلا برای عمل جراحی پا درخواست ۱۲ میلیون و برای عمل دیسک ستون فقرات درخواست ۴۰ میلیون تومان زیرمیزی شده است.
اداره عریض و طویل هواشناسی با یک گوشی معمولی هم می تونی تا یک هفته وضعیت جوّی مشهد رو ببینی.لازم به این همه صرف بودجه نیست، از هواشناسی صداو سیما هم خیلی دقیق تر.
تعطیلی مدارس فقط به سود راننده های سرویس هست که پول مفت می گیرند.از سال آینده باید به طور روزانه و ماهانه پول بگیرند، یعنی چند روز سرویس رفتند، پول بگیرند، نه این که پول ۹ماه را بگیرند، با گاوبندی هیئت امنای مدارس ۳ماه سرویس ببرند.
برای آورده مسکن 10 روزه گفتن ۵۰ تومن بریز. از کجا بیارم؟
میزان آورده های طرح نهضت مسکن مشخص نیست یک دفعه می گن این قدر بریز. بابا مستاجریم و کارگر، پولمون کجاست؟
خدایا؛نسخه رژیم صهیونیستی را درهم بپیچ!
تعجبه که بعضی ها هنوز طرفدار ظریف هستن اون اگه توانایی داشت در طول هشت سال آزگار می تونست برجام رو اجرا کنه، ولی مرتب می رفت یک بگو بخندی داشت و دست از پا درازتر برمی گشت!
روی سخنم به اون صاحبخانه های خدانشناس است که برای تمدید دو ساله خانه یک دفعه50 تا ۱۰۰میلیون پول پیش و ماهی۳میلیون به اجاره خونه اضافه می کنند، فقط می خوام بهشون بگم مگه شما انسان نیستید؟ مگه شما قلب ندارید؟احساس ندارید؟مگه به حقوق های ما مستاجران چقدر در سال اضافه می شه که شما همچین سنگ سنگینی می ذارید جلوی مردم؟ کمی انصاف داشته باشید. کمی برای آخرت تان ذخیره داشته باشید. این قدر سنگدل نباشید.نون تون رو تو خون یک مشت آدم زحمت کش بی بضاعت نکنید،بخورید.خدا رو خوش نمیاد.
با سلام از شورای نگهبان درخواست می کنیم که مصوبه مجلس درخصوص افزایش سن بازنشستگی را تایید نکند.
بسیاری از جوانان دنبال کار هستند و کارگران نباید هزینه سوء مدیریت صندوق های بازنشستگی رو بپردازند . باید مدت بازنشستگی کاهش یابد تا جوانان وارد بازار کار شوند و سرقت ها به دلیل بیکاری جوانان کاهش یابد .
درباره خشکسالی و کاهش بارندگی در چند سال اخیر در خراسان رضوی و به خصوص مشهد، از طریق مسئولان مرتبط لطفاً پیگیری کنید به این امر مهم رسیدگی و چاره جویی کنند .یکی از دلایل تغییر شرایط آب و هوای خراسان رضوی وجود شهرکهای صنعتی زیاد و با توجه به این که از خود کشاورزان شنیده ایم کاشت بیش از حد زعفران است .زعفران به دلیل طبع گرمی که دارد و گرده های زعفران طبق گفته خود کشاورزان، کاشت پیاپی آن باعث کاهش کیفیت خاک و کاهش بارندگی و خشکسالی می شود. لطفاً از طریق مسئولان مرتبط پیگیری کنید، چنان چه این قضیه صحت دارد برکاشت زعفران نظارت شود تا بحران خشکسالی به حداقل برسد و تا جایی که امکان دارد از افزایش شهرکهای صنعتی جلوگیری شود .
بعضی سینماهای معروف به اندازه دو اتاق رو کردن سالن سینما که احساس خفگی می کنی، باید بری جلو بشینی چشماتم درد بگیره این که نشد سینما !
پس از مدت ها پیگیری و وعده و وعید و انتظارهای طولانی، سه شنبه بیستم آبان ۱۴۰۲ در اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، از تصویب لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در مجلس شورای اسلامی ایران خبر دادند. امیدواریم این بار این تصمیم گیری دیر هنگام، پس از تصویب نهایی عملی شود و به زودی به مرحله اجرا درآید .
قابل توجه عزیزی که روزنامه خراسان شریف را با آقای ظریف مقایسه کرده اند،آقای ظریف درحد قسمت آگهی های خراسان هم نیست. خواهش می کنم به بهترین و بی طرف ترین روزنامه کشور توهین نکنید.
به عنوان بازنشسته فرهنگی درباره چاپ خبر سفره هایی که کم رمق شده، باید بگویم چه کسانی باید جوابگو باشن که چرا کشور ثروتمندمون مردمش زیر خط فقر باشن؟ یک زمانی در روستاها از ما فرهنگیان با فطیر مسکه وگوشت قرمه پذیرایی می کردند، الان خود مردم روستا به خاطر تورم، شیر و دوغ شون رو در شهر می فروشند تا خرج زندگی شون بشه؟ چرا آمار بیماری های نبود پروتئین و ویتامین صددرصد شده؟مجریان و ریاست ها باید خجالت زده بشن؟
من 48سال دارم و کارگر سرگذر هستم. هنوز نه زن دارم و نه خانه .در به در هستم. یک روز کار می کنم و چهار روز بیکار هستم.اگر خیری پیدا می شود برای رضای خدا کمک کند .