
تعداد بازدید : 142
سینمای جهان
زندگی نامه اسپیلبرگ در تورنتو

به گزارش مهر، با نمایش این فیلم، خود اسپیلبرگ نیز برای اولین بار راهی جشنواره بینالمللی فیلم تورنتو میشود تا فیلمی را که از آن به عنوان «پرترهای عمیقاً شخصی از کودک آمریکایی قرن بیستم» توصیف شده، به نمایش درآورد. اسپیلبرگ فیلم نامه این فیلم را با همکاری تونی کوشنر با الهام از کودکی خودش نوشته است. کوشنر پیش از این، نویسنده فیلم نامههای «لینکلن»، «مونیخ» و «داستان وست ساید» وی بود. در معرفی رسمی فیلم برای جشنواره تورنتو آمده است: «داستان درباره بزرگ شدن مرد جوانی است که به کشف رازهای خانوادگی میرود و فیلم، قدرت سینما و کمک به ما برای دیدن حقیقت درباره دیگران و خودمان را بازمینمایاند.»
در این فیلم میشل ویلیامز در نقش مادر و ست روگن در نقش عموی اسپیلبرگ بازی کردهاند. پل دینو، گابریل لابل، جنی برلین، جولیا باترز، رابین بارتلت، کیلی کارستن و جاد هرش دیگر بازیگران فیلم را تشکیل دادهاند. وقتی اسپیلبرگ ویلیامز را برای ایفای نقش مادرش انتخاب کرد، این بازیگر از نقشش به عنوان نقشی خندهدار، غمانگیز و در واقع همهچیز یاد کرد.
یونیورسال فیلم «فبلمنها» را ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان) راهی سینماها میکند.
دستمزد ۱۰۰ میلیون دلاری تام کروز برای «تاپ گان: ماوریک»

به گزارش ایسنا، فیلم «تاپ گان: ماوریک» که تاکنون با فروشی بیش از 1.2 میلیارد دلار، پرفروشترین فیلم کارنامه هنری تام کروز را در گیشه رقم زده است، دستمزدی نجومی نیز برای این ستاره ۶۰ ساله سینما به همراه خواهد داشت و بر اساس گزارشها مجموع دستمزد این بازیگر علاوه بر درصدی از فروش گیشه و همچنین سود حاصل از اکران آتی آن در سامانههای نمایش آنلاین به بیش از ۱۰۰ میلیون دلار خواهد رسید.
کروز پیشپرداخت ۱۳ میلیون دلاری برای بازی در فیلم اکشن «تاپ گان» دریافت کرده اما بخش قابل توجه سود مربوط به قرارداد اوست که شامل درصدی از فروش گیشه نیز میشود.«تاپ گان: ماوریک» در گیشه جهانی تاکنون1.24 میلیارد دلار فروخته که ۶۲۰ میلیون دلار از سینماهای آمریکا حاصل شده و استقبال مخاطبان از این فیلم همچنان ادامه دارد. این فیلم پرفروش ترین فیلمی است که تاکنون در سال جاری میلادی اکران شده و نهمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای آمریکا نیز هست.
علت بازی رایان گاسلینگ در «باربی»

به گزارش صبا، رایان گاسلینگ بازیگر نامزد جایزه اسکار که نقش دوست «باربی» عروسک مشهور با بازی مارگو رابی را در فیلم لایو اکشن «باربی» بازی میکند، در مصاحبه با جیمی فالون، دلیل امضای قراردادش برای بازی در نقش کاراکتر اسباببازی «کِن» را فاش کرد. بازیگر «لالالند» در ابتدا گفت که عاشق فیلم نامه این کار شده است، فیلم نامه ای که گرتا گرویگ نویسندگی و کارگردانی آن را بر عهده داشت و او پیشنهاد بازی در آن را از طریق ایمیل دریافت کرد.گاسلینگ دراین باره چنین گفت: «بهترین فیلم نامه ای بود که تا به حال خوانده بودم. بعد از آن به حیاط خانه رفتم و آنجا عروسک «کِن» متعلق به دخترانم را در گل و لای پیدا کردم و از آن عکس گرفتم و برای گرویگ فرستادم و نوشتم من عروسکِ «کِن» فیلم تو خواهم شد. داستانی که معتقدم باید گفته شود.»گاسلینگ در حالی نقش این عروسک مربوط به بچه ها را بازی کرده است که دو دختر ۶ و ۷ ساله دارد.کمپانی وارنر قرار است فیلم «باربی» را ۲۱ جولای سال آینده راهی سینماها کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 148
نماوا و ساترا علیه فیلیمو
صفبندی جدید در نمایش خانگی نشان میدهد بین دو پلتفرم اصلی اختلاف افتاده است؛ یکی ساترا را قبول ندارد و دیگری وعده همکاری بیشتر با ساترا را میدهد
نویسنده : مصطفی قاسمیان

همکاریهای نماوا و ساترا
صبح دیروز روابط عمومی ساترا، از دیدار مدیران پلتفرم نماوا با مدیران ساترا خبر داد. شجاعالدین میرطاووسی رئیس هیئتمدیره شاتل (شرکت مادر نماوا) و محمدحسن شانهساززاده مدیرعامل نماوا که افراد کلیدی در سرمایهگذاریهای این پلتفرم به شمار میروند، به سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) رفتند و با مدیران آن دیدار کردند. طبق گزارشی که روابط عمومی ساترا از این دیدار منتشر کرد، مدیرعامل نماوا تاکید کرد نماوا با صداوسیما و ساترا در رعایت قوانین کشور، همدلی و همراهی دارد. او همچنین از ضرورت وجود یک نهاد تنظیمگر هم صحبت کرد. مدیران نماوا در این نشست، یک وعده مهم هم دادند که اگرچه مستقیماً به اختلاف ساترا و فیلیمو مربوط نیست اما نشان از همکاری و همدلی نماوا با ساترا دارد؛ اگرچه ممکن است برایشان دردسرساز شود. میرطاووسی و شانهساززاده قول دادند از طرف شاتل، به سایتهای دانلود فیلم و سریال که محتوای مجرمانه بارگذاری می کنند، هیچ سرویسی ارائه نشود.
ماجرای مریخ
این دیدار را میتوان دومین تلاش نماوا برای نزدیک شدن به ساترا، علیه فیلیمو دانست. مدتی پیش نیز که سریال «روزی روزگاری مریخ» ساخته پیمان قاسمخانی و محسن چگینی به نمایش خانگی آمد، نماوا این سریال را یک روز از خروجی برداشت و پس از چند ساعت، با انتشار بیانیهای، تأیید کرد که با هدف تأمین مجوز، سریال را حذف کرده است. جالب آن که بعد از بازگشت «روزی روزگاری مریخ» به نماوا، نسخه منتشرشده آن در پلتفرم نماوا و فیلیمو، هیچ تفاوتی ندارد؛ در حالی که صفحه اینستاگرام نماوا اعلام کرد سریال را پس از دریافت مجوز منتشر خواهد کرد اما فیلیمو آن را بدون مجوز منتشر کرد.
نماوا و ساترا علیه فیلیمو
با این حساب به نظر میرسد نماوا در دعوای میان ساترا و فیلیمو، طرف ساترا را گرفته و از آن حمایت میکند تا در رقابت با فیلیمو، به امتیازات بیشتری برسد؛ امتیازاتی که میتواند سهم بیشتر از بازار یا همراهی و همکاری بیشتر ساترا به عنوان نهاد تنظیمگر باشد. این مسئله وقتی اهمیت فراوانی پیدا میکند که فیلیمو در اختلاف با ساترا شکست بخورد و در آینده، مجبور شود به تنظیمگری نهاد زیرمجموعه صداوسیما تن بدهد. با این حال فعلا چیزی مشخص نیست و مدیران فیلیمو با بیانیه اخیر و زیر سؤال بردن مبنای قانونی ساترا، نشان دادهاند این نهاد را به عنوان تنظیمگر قانونی قبول ندارند.
اختلاف در صنف ویاودی
اتفاق مهم در این میان، اختلاف میان دو بازیگر اصلی عرصه نمایش خانگی، در همراهی کردن یا نکردن با پلتفرم رقیب و تنظیم نسبت خود با ساتراست. مدیران این دو پلتفرم که همراه با دیگر مدیران عرصه نمایش خانگی، مدتی پیش در ضیافت افطاری انجمن صنفی شرکتهای نمایش ویدئوی آنلاین، یکصدا از رگولاتوری ساترا شکایت کرده بودند، حالا اختلاف جدی دارند. جالب آن که شانهساززاده مدیرعامل نماوا در آن مراسم، گفته بود: «ما نیاز داریم که با هم متحد باشیم». او در آن جلسه همچنین از ساترا اینگونه انتقاد کرده بود: «در عرصه ویاودی یک رگولاتور وابسته داریم که عزمشان را جزم کردهاند هیچ محتوایی تولید نشود. الان تقریبا هیچ فیلم نامهای از مرحله تایید نمیگذرد و اینها میگویند اشتباه شده و برخی فیلم نامهها برای تولید رفته، حالا باید جلوی مشکل را بگیریم و فیلم نامه را تایید نکنیم تا تولید نشود.»
بیمجوزهای نماوا؟
دیدار و نشست دوستانه مدیران نماوا و ساترا، در حالی است که این پلتفرم -مانند فیلیمو- هم اکنون سریالهای بدون مجوز هم پخش میکند! «جادوگر» ساخته سیدمسعود اطیابی که این روزها به شکل مشترک از نماوا و فیلیمو منتشر میشود، بر اساس شنیدههای خراسان، ممیزی ساترا را اعمال نکرده و از این نهاد مجوز ندارد. ماهنامه پیوست نیز مدتی پیش از بیمجوز بودن «مهمونی» و «نوبت لیلی» خبر داد و اساساً برای همین سه سریال بود که از دو ماه پیش، اخبار ابطال مجوز این دو پلتفرم منتشر شد.
اختلافات چطور حل میشود؟
تردیدی نیست که این اختلافات، به نفع پلتفرمها و مخاطب نیست. از طرفی میان بازیگران اصلی صنف اختلاف جدی وجود دارد که اقدامات صنفی را غیرممکن میکند، از سوی دیگر به نظر میرسد در صورتی که ساترا بتواند نهادهای دیگر را به برخورد با فیلیمو قانع کند، بزرگ ترین پلتفرم نمایش فیلم و سریال هدف برخوردهای سختی قرار خواهد گرفت که سریالهای پرشمار در حال توزیع و در آستانه توزیع آن را با مشکل مواجه خواهد کرد. دود این اختلافات نیز مستقیماً به چشم مخاطب خواهد رفت که به دنبال سرگرمی است؛ به خصوص در روزهای آغاز تابستان که اوقات فراغت بیشتر از گذشته است. اقدامی که میتواند مسائل را حل کند، ورود جدی و سریع شورای عالی فضای مجازی به مسئله پلتفرمها، نظارت بر آنها و مهم تر از آن، تعریف دقیق و تخصصی عبارت «صوت و تصویر فراگیر» است تا یک بار برای همیشه، مسئله نهاد ناظر بر پلتفرمها حل شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 149
پایان پراتفاقِ قصه شنیدنی «مستوران»
سریال فانتزی شبکه یک پس از 26 قسمت چگونه به پایان رسید و چرا تکلیف بعضی شخصیتها در قصه روشن نشد؟
نویسنده : مائده کاشیان

قصهای متفاوت و خیالانگیز
مهمترین برگ برنده «مستوران» قصه متفاوت آن بود. این مجموعه نسبت به ملودرامهای خانوادگی قصه جدیدی را روایت میکرد. هرکدام از شخصیتهای سریال نیز قصه خاص مربوط به خودشان را داشتند، به همین دلیل سریال جذاب و پراتفاق پیش رفت. البته که قسمتهای ابتدایی سریال به آرامی پیش رفت، فصل سفر «لیث» و افتادن او در دام «دَوال پا» بسیار طولانی شد و گاهی قصه از ریتم افتاد. مطرح شدن اتفاقات خیالی و افسانهای مانند دیدن آینده در لوح، پرداختن به موجودی مانند «دوال پا»، فهمیدن زبان حیوانات توسط یکی از شخصیتها و خشکسالی روستا به دلیل نفرین یکی از اهالی روستا نیز جزو اتفاقات جذاب سریال بود که شیرینی قصه را بیشتر کرد.
فضای باورپذیر، زبان ساده
دیگر ویژگی مهم سریال، طراحی خوب صحنه، لباس و گریم شخصیتها بود. «مستوران» موفق شده بود فضای شهری در 500 سال قبل را به طرز قابل باوری بازسازی کند. لباس و زیورآلات افراد قبیله «وحشیان» و همچنین ساحره قصه یعنی «طلا» نیز متناسب با ویژگیهای آنان طراحی شده بود و تکراری یا ساده به نظر نمیرسید. هرچند که قصه «مستوران» مربوط به حدود 500 سال قبل بود اما سریال بیهوده در دام دیالوگهای سخت و پیچیده نیفتاده بود. دیالوگهای روان، ساده و در عین حال زیبای شخصیتها هم تماشای «مستوران» را برای مخاطب لذتبخش کرده بود.
غیبت عجیب «لیث»
شخصیت «لیث» با بازی حمیدرضا آذرنگ از ابتدا تا قسمت 19 در سریال حضور داشت اما پس از آن دیگر در قصه دیده نشد تا این که در قسمت پایانی دیدیم با شورش مردم علیه «مُراد»، «لیث» هم از زندان او آزاد شد و راه «مستوران» را در پیش گرفت. با توجه به اهمیت و تاثیر شخصیت «لیث» در داستان، انتظار میرفت پس از کشته شدن «مُراد» و دستگیری او و «سَهل»، به وضعیت آنها پرداخته شود و در پایان هم شاهد بازگشت «لیث» به «مستوران» و دیدار او با خانوادهاش باشیم اما غیبت این کاراکتر در سریال و پرداخت ناکامل قصه درباره او، اتفاق عجیب و سوالبرانگیزی بود. مدتی پیش نیز همزمان با انتشار قسمت 19 «مستوران»، حمیدرضا آذرنگ با انتشار تصویری از چهره غمگین «لیث» نوشت: «بدرود لیث غریب.» او همچنین بدون هیچ توضیحی از هشتگ ناتمام در این پست استفاده کرد که این موضوع نیز ابهامها را درباره غیبت او بیشتر کرد. تماس خبرنگار خراسان با حمیدرضا آذرنگ، برای روشن شدن این ابهام درباره سرنوشت شخصیت «لیث» بیپاسخ ماند. غیبت شخصیت «لیث» و نپرداختن به ماجرای دستگیری او پس از کشته شدن «مُراد»، باعث شد تکلیف دو شخصیت دیگر که به نوعی به او مرتبط بودند یعنی «سهل» با بازی قربان نجفی و «حبیب بیگ» با بازی عیسی یوسفیپور نیز روشن نشود.
غیرکلیشهای و منطقی
اگر مسئله غیبت سوالبرانگیز «لیث» و به دنبال آن سرنوشت مبهم «سهل» و «حبیب بیگ» را کنار بگذاریم، دیگر شخصیتهای قصه سرنوشت منطقی و کاملی داشتند. در قسمت آخر سریال، رازهای عجیبی از افراد قبیله «وحشیان» برملا شد که مخاطب را غافلگیر کرد. دیگر شخصیتهای مهم قصه یعنی «شاور» و «جهاندخت» هم طی اتفاقات قابل باوری گرفتار کینه و حسادت خود شدند اما نکته این جاست که سرنوشتی کلیشهای نداشتند، به این ترتیب شاهد آدمهایی پشیمان با عاقبتی دور از انتظار نبودیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 201
چهره ها و خبر ها









ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.