
تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 309
تازه های مطبوعات
رسالت-حجاب اسلامی در حکومتی که به اسم اسلام برسر کار آمده است، گران ترین نوع پوشش و دشوارترین آن ها از حیث دسترسی و امکان تهیه است! این امر را با عرایض قبلی کنار هم بگذارید و ببینید چگونه نهتنها ما مصرف جامعه را مهندسی نکردیم و زمینهسازی مناسب نداشتیم بلکه رقیب، تمدنی برای این امر، برنامهریزی کرده و صنعت و بازار پوشاک را به سمت و سویی متناسب با خواستههای خودش برده است.
دنیای اقتصاد-تازهترین نظرسنجیهای مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان میدهد آستانه تحمل مردم و تابآوری جامعه کاهش یافته و با کوچکترین تنش شاهد عکسالعملهای کلامی و رفتاری خارج از عرف بین مردم جامعه هستیم. این نظرسنجی نشان میدهد ۵۶/٧ درصد افراد شرکتکننده، به میزان کامل، زیاد و تا حدودی در معرض خشم قرار میگیرند.
جمهوری اسلامی-"گشت ارشاد خواهیم داشت اما برای مدیران!" این کلیدیترین جملهای بود که آقای رئیسی در تبلیغات ریاست جمهوری مطرح کرد.اگر میخواهیم جامعه در مدار اصلاح، گام بردارد و اگر میخواهیم همه چیز درست شود، آقای رئیسی به وعده خود عمل کند و گشت ارشاد را برای مدیران راه بیندازد. آنان که درست بشوند و مؤمنانه کار کنند، مردم هم به مدار اصلاح اقبال بیشتری خواهند داشت.
کیهان-قدرت پهپادی جمهوری اسلامی تنها یکی از برگهای برنده در مقابله با دشمنان خود و ایجاد پیوندهای بیشتر با دوستان است. آمریکاییها تاکنون هرچه داشته و توانستهاند برای ممانعت از پیشرفت ایران در این حوزه رو کردهاند. آخرین برگ آن ها پیوند زدن مسئله با توافق هستهای و فشار برای مهار قدرت ایران به دست خود ایران است.
ایران - این روزنامه با اشاره به اجلاس آستانه با حضور روسای جمهور ایران و روسیه و ترکیه در تهران نوشت: ایران و روسیه در حالی تلاش دارند که تغییر سیاست خارجی و منطقهای ترکیه را رقم بزنند که اردوغان نیاز مبرمی به نفت و گاز این دو کشور همسایه دارد و ناچار است در شرایط اقتصادی فعلی خود و به دلیل مشکلات ناشی از کمبود سوخت هم که شده، توصیههای صلحجویانه را جدی بگیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 304
انعکاس
منیبان نوشت: مجتبی توانگر در واکنش به لغو دو کنسرت در روزهای اخیر در اهواز نوشت:«صدور مجوز برای رویدادهای فرهنگی هنری مثل کنسرت یا اکران فیلم از اختیارات قانونی وزارت ارشاد است و کلیه دستگاه ها به ویژه استان ها باید از آن تبعیت کنند.وزارت ارشاد پای مجوز خود برای برگزاری کنسرت در اهواز ایستاد و این اقدام ستودنی است.برخورد سلیقهای به ویژه در استانها ناپسند است.»
عصرایران مدعی شد: اداره کل ارشاد استان البرز در نامه ای به آموزشگاه های آزاد هنری و سینمایی اعلام کرد که بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز مصوبات عفاف و حجاب "هرگونه استفاده از زن در تبلیغات ممنوع است".
فرارو نوشت : آیت ا... سید احمد حسینی خراسانی عضو شورای نگهبان گفت: پوتین یکی از مدعیان ابر قدرتی جهان با رفتار و منش خود مثل دیگر سران دنیا مقابل رهبری جمهوری اسلامی ایران که سرشار از تقواست، همچون کودکی دبستانی در برابر استادی مجرب و کار کشته، ادب، تواضع و فروتنی خاصی نشان داد که افتخاری برای ایران اسلامی است. عضو خبرگان رهبری گفت: تواضع و فروتنی پوتین مقابل رهبری ایران نیاز به تحلیل بایدن، کاخ سفید و پنتاگون دارد.
الف نوشت : به نوشته ایرنا یکی از شبکههای تلویزیونی وابسته به عربستان سعودی با انتشار تصاویری مدعی بازجویی ماموران موساد از یکی از مقامات ارشد سپاه با نام «یدا... خدمتی» در تهران شد که در این بازجویی اطلاعاتی درباره انتقال سلاح به سوریه، عراق و لبنان و یمن از وی گرفته شده است. بررسیها نشان میدهد فردی که شبکه سعودی از آن تحت عنوان مقام ارشد سپاه یاد میکند، یکی از نیروهای جهادی وابسته به سپاه است که توسط اراذل و اوباش ربوده و به اطراف تهران برده میشود و در آن جا وی را با تهدید و شکنجه مجبور به اعترافات ساختگی میکنند به طوری که مجبور به بیان مطالبی میشود که حتی در حوزه کاری و تخصصی او نیز نبوده است مانند آن چه که در این فیلم فرد مد نظر درباره محل کار خود یا موضوعات دیگری مانند انتقال سلاح و ... میگوید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 159
منطق ارتباط با شرق از دیدگاه ولایتی
علی اکبر ولایتی با تشریح اهداف مشترک روسیه،ایران و چین گفت: کمپانی های غربی که با مسئولان ساده دل گذشته صرفاً یک عکس یادگاری گرفتند چه نفعی برای ایران دارند؟

ولایتی: نگاه به شرق نگاهی است که هم امام فرمودند، هم رهبر انقلاب
مشاور رهبر انقلاب در امور بینالملل درباره سیاست نگاه به شرق اظهار کرد: نگاه به شرق نگاهی است که هم امام فرمودند، هم رهبر انقلاب؛ یعنی این که ما نگاهمان به سمتی باشد که در حال طلوع است. هم اکنون، مشخصا شاهدیم شرق در حوزههای مختلف به پا خاسته است؛ هند یکجور، چین یکجور، روسیه یکجور و دیگر کشورهای منطقه هم جور دیگر. ولایتی تاکید کرد: خب! چه اشکال دارد ما با کشورهایی مثل روسیه، چین و هند رابطه داشته باشیم؟! این کشورها صاحب فناوری هستند و بارها برخلاف غرب درخواستهای ما را اجابت کردهاند و تواناییهای خودشان را در اختیار ما گذاشتهاند. خب! ما از یک کشور همپیمان دیگر چه میخواهیم؟وی با اشاره به ابعاد همکاریهای تجاری با روسیه و چین تصریح کرد: طی سالهای تحریم بهترین مشتری ما چین بود و ما در بعضی سالها حدود ۵۲ میلیارد دلار معامله تجاری با چین انجام میدادیم. این حرکت بین ما و چین نشان میدهد طی سالهای بعد از جنگ تحمیلی، رابطه اقتصادی و تجاری ایران و چین بهرغم مخالفت آمریکا و متحدان غربیاش رشد کرده است. این بهترین پاسخ به کسانی است که رابطه ایران و چین را زیر سوال میبرند. وی سپس ادامه داد: روسیه در بسیاری از موارد در فناوریهای پیشرفته به کمک ایران آمد. عقل چه میگوید؟ آیا ما به سمتی برویم که همواره با این مردم و کشور دشمنی کرده یا بهطرفی برویم که تا آن جا که توانسته کمک کرده است؟ البته این را بگویم که چین و روسیه با ما عقد اخوت نخواندهاند، بلکه آنان نیز بر اساس مصالح خود عمل میکنند، ولی عاقلانهتر از غربیها! چگونه بعضی از افراد با سادهلوحی میگویند بهسمت غرب برویم؟! متأسفانه کشورهای اروپایی بهلحاظ تبعیت از سیاستهای آمریکا و پذیرش بیقیدوشرط تحمیلهای آنها در سیاست خارجی آنقدر تنزل کردهاند که در تاریخ اروپا سابقه ندارد. در چنین شرایطی چگونه بعضی از افراد با سادهلوحی میگویند بهسمت غرب برویم؟! کدام غرب؟! غربی که تحت فشار آمریکا و تلقینات سراسر دروغ دورهگردهای صهیونیست همواره علیه جمهوری اسلامی ایران تبلیغات دروغ میکنند، فشار سیاسی میآورند و در جهت تضعیف جمهوری اسلامی از هیچکاری فروگذار نمیکنند؛ غربی که در حد یک شرکت نفتی فرانسوی بعضی از مسئولان گذشته سادهدل ما را تشویق میکردند که همکاری با چین را در حوزه نفت و گاز متوقف کنید و این توصیه مورد قبول قرار میگیرد و خود آن شرکت در ایران میآید و یک عکس یادگاری با مسئولان وزارت نفت گرفته و خداحافظی میکند و میرود، چه نفعی برای جمهوری اسلامی ایران دارد؟ در حالی که بیشترین خرید نفت و انتقال فناوری توسط چین با وجود ناآگاهی و اقدامات سادهلوحانه بعضی از مسئولان وزارت نفت در گذشته نادیده گرفته میشود. نمونه دیگر در خصوص حوزه فناوری است. آلمانها بهمحض وقوع انقلاب با فشار آمریکا ساخت راکتور هستهای را در بوشهر که پنجاه درصد آن به اتمام رسیده بود، رها کردند و رفتند و سالها مجموعه نیمهساز معطل ماند تا روسها آمدند و آن را به اتمام رساندند. این جانب سالها مذاکره کردم، ولی آنها حاضر نشدند یکقدم خلاف نظر آمریکاییها به نفع ایران بردارند؛ یعنی در طول چهل و چهار سال انقلاب اسلامی ایران، یک جنگ تمامعیار از سوی آمریکا و متحدانش علیه ایران صورت گرفته است.
اهداف مشترک روسیه ایران و چین
طی ماههای اخیر، آمریکا، استرالیا و انگلیس علیه چین در اقیانوس هند مانور نظامی برگزار کردند و متقابلاً با فاصله کوتاهی جمهوری اسلامی ایران و چین و روسیه در شمال اقیانوس هند مانور برگزار کردند. بعدها متأسفانه هند، ژاپن و امارات نیز به آن جمع اول پیوستند. آن چه مسلم است این که علت گرایش جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با چین و روسیه تعامل دو طرف در همکاری و معاضدت با یکدیگر است. هر سه این کشورها (ایران، روسیه و چین) حول این اهداف مشترک با یکدیگر همکاری میکنند:
۱. مقابله با توسعهطلبی و هژمونی آمریکا و غرب علیه شرق مستقل .۲. هر سه کشور مستقلاند و هیچیک از آنها به هیچ قدرت بیگانهای متصل نیستند و باج نمیدهند. ۳. هر سه کشور مورد حمایت ملتهای خود هستند. ۴. ایران و چین حافظ فرهنگ و تمدن شرق هستند و روسیه هم ذوجنبتین است؛ از کوههای اورال بهسمت غرب اروپایی و از اورال بهسمت شرق آسیایی. به هر حال، تعارضی با پیشرفت فرهنگ شرقی ندارد، ضمن این که دومین قومیت در روسیه بعد اسلاوهای ارتدوکس مسلمانان هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 140
ناتوانی منافقین در برگزاری یک همایش !
اجلاس سالانه منافقین به تعویق افتاد. طی روزهای اخیر برخی رسانه ها از حملات گسترده سایبری و هک چندین سایت متعلق به این گروهک خبر داده بودند
توکلی - اجلاس سالانه منافقین که قرار بود اول و دوم مرداد در آلبانی برگزار شود، به ناگاه برگزار نشد و اعلام شد که این اجلاس به تعویق افتاده است. در این میان رسانه سعودی ایران اینترنشنال که در کارنامه خود از حمایت مستقیم و بی پرده از این گروه جنایتکار دریغ نکرده و حتی پیوسته مراسم مختلف منافقین را زیر پوشش رسانه ای و پخش زنده خود برده است؛ مدعی شد که اجلاس سالانه سازمان مجاهدین خلق به توصیه دولت آلبانی و بهدلیل تهدیدهای جمهوری اسلامی به تعویق افتاده است. یکی از اعضای روابط بین الملل گروهک منافقین در پاسخ به این سوال که چرا دولت آلبانی اجازه برگزاری این اجلاس را نداده است بدون بیان هیچ توضیحی درباره مخالفت دولت آلبانی با برگزاری این نشست، منشأ آن را تهدید های جمهوری اسلامی بیان و تاکید می کند که پیشتر اجلاس های این گروهک مورد تهدید قرار گرفته و حتی قرار بوده با خمپاره های 320 محل اجلاس منافقین هدف قرار بگیرد! این درحالی است که برخی رسانه ها اعلام کردند که برگزار نشدن اجلاس سالانه گروهک تروریستی منافقین به دلایل امنیتی و مرتبط با هک گسترده سامانههای خدمات آنلاین آلبانی بوده است. در همین زمینه و بر اساس گزارش های رسانههای اروپایی حمله سایبری اخیر به آلبانی در نوع خود بینظیر بوده و از پیشرفتهترین روشهای حوزه هک بهره برده است. موضوعی که باعث شد سفارت آمریکا در آلبانی در پیامی هشدارآمیز، درباره سفر شهروندان این کشور به آلبانی برای شرکت در نشست سالانه گروهک منافقین که شنبه و یک شنبه در حومه شهر «دراج» در ۳۳ کیلومتری تیرانا برگزار میشود، هشدار دهد. موضوعی که تا این جای کار نشست سالانه منافقین را به تعویق انداخته و نشان داد که سازمان منافقین توانایی برگزاری یک اجلاس آن هم در چند هزار کیلومتری خاک های ایران را ندارد.از سوی دیگر اما برخی رسانه ها دلیل اصلی به تعویق افتادن اجلاس سالانه منافقین را اوج گیری اختلافات داخلی این گروهک تروریستی بیان کردند و با اشاره به کشته شدن دو تن از سران منافقین در کمتر از شش ماه یعنی فاطمه کوه کن در اسفند سال گذشته و حمیده طاعتی طی چند روز گذشته؛روایت ها درباره پاک سازی و کودتا در بین کادر رهبری را تقویت کردند و معتقدند که مریم رجوی سرکرده این گروهک تروریستی قصد تقسیم قدرت با هیچ کس را ندارد و هیچ ندای مخالفی را تحمل نمی کند. علاوه بر اختلافات داخلی، این گروهک تروریستی با بحران نیروی انسانی نیز مواجه است به طوری که در سالهای گذشته، تصاویری از اعضای پیر منافقین که به عنوان اکانتهای فیک در فضای مجازی مشغول به فعالیت بودند منتشر شد که نشاندهنده وضعیت فشل این گروهک تروریستی بود. گفتنی است بعد از اخراج گروهک منافقین از عراق، این گروهک به دستور آمریکا و با هماهنگی دیگر اعضای ناتو به آلبانی مهاجرت کرد تا بتواند از آن جا به جاسوسی و اقدامات خرابکارانه علیه مردم ایران ادامه دهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 239
باز هم فرار به جلوی واشنگتن
معاون وزیر خارجه آمریکا بار دیگر با نادیده گرفتن کارشکنی های واشنگتن مدعی شد اگر ایرانی ها بخواهند توافق روی میز قرار دارد

خط بطلان بر ضربالاجلها
از سوی دیگر، جو بایدن که این روزها به کرونا مبتلا شده است، چند روز پیش در جریان سفر به فلسطین اشغالی، در حالی که چند ماه از آخرین ضربالاجل آمریکاییها برای ازسرگیری اجرای کامل برجام میگذرد گفت که «بازگشت به برجام هنوز منطقی است.»علاوه بر این، مقامهای دیگر کشورهای غربی هم بدون توجه به جملههایی که درباره بسته شدن پنجره دیپلماسی طی چند هفته بر زبان میآوردند میگویند که دنبال بازگشت به توافق هستند.البته برخی از این مقامها مانند وزیر خارجه جدید فرانسه گویا چندان در جریان منسوخ شدن این تاکتیک نیستند و از موعد چندهفتهای، تا بسته شدن پنجره دیپلماسی سخن به میان میآورند.
چرا ضربالاجل؟
تعیین ضربالاجل در مذاکرات هستهای، از یک سو از بسته بودن دستوپای کشورهای غربی در برابر راهکارهای ابتکاری ایران نشئت میگرفت و از سوی دیگر از نبود اراده سه کشور اروپایی و آمریکا برای انجام اقدامات عملی جهت باز کردن گره مذاکرات حکایت داشت. در تمام مدت جاری بودن مذاکرات در وین، کشورهای غربی عملاً با توجه به شکست خوردن سیاست فشار حداکثری علیه ایران گزینهای غیر از راهکارهای عملیات روانی و فشار رسانهای برای استفاده بهعنوان اهرم چانهزنی علیه ایران نداشتند. آمریکا از همه ظرفیت تحریمی خود علیه ایران استفاده کرده بود، گزینه نظامی عملاً ناممکن بود و خرابکاریها و ترورهای هستهای نهتنها خللی در برنامه هستهای ایران ایجاد نکرده بود، عزم تهران را برای سرعت دادن به پیشرفتهای خود دوچندان کرده بود. در چنین شرایطی طرفهای غربی با تأکید بر کوتاه بودن زمان در مذاکرات وین قصد القای این را داشتند که ایران باید از طرح هرگونه خواسته برای اطمینان از تأمین منافعش دست بکشد و بهسرعت با توافق موجود موافقت کند.این راهبرد، اضافه بر این، تاکتیکی برای سرپوش گذاشتن بر بیعملی طرفهای غربی بهویژه آمریکا در مذاکرات و با هدف تلاش برای مقصرسازی از ایران بود. اختلافات داخلی میان دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در خصوص برجام و الزام واشنگتن به گزارشدهی درباره روند گفتوگوها به رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را میتوان یکی از اصلیترین دلایل کشدار کردن مذاکرات از سوی آمریکا دانست. ویژگیهای شخصیتی «جو بایدن» را نیز باید عاملی دانست که به ضعف او در حلوفصل این مشکلات دامن زده است.«جفری لوئیس»، از کارشناسان مسائل منع اشاعه هستهای در آمریکا چند ماه پیش در مصاحبهای با پایگاه «اماسانبیسی» درباره این که چرا بایدن در بازگشت به برجام تعلل کرده است، میگوید: «او آدم بزدلی است. او در ماههای آغازین ورود به کاخ سفید از تبعات این کار بیم داشت و نگران بود مبادا اینطور بهنظر برسد که قصد دارد به ایران امتیاز بدهد.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 342
چهره ها
وزیر خارجه عراق:نشست بعدی عربستان و ایران علنی است

باهنر:اعتقادی ندارم که دولت روحانی یک دولت سیاه بود

سید شهابالدین طباطبایی دبیر کل حزب ندای ایرانیان شد


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
