
تعداد بازدید : 52
یک توئیت

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 40
رسانه های جهان


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 36
3میلیون نفر در تهران هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی استان تهران، بیش از ۳ میلیون نفر هنوز دوز اول واکسن کرونا را نزدهاند. علیرضا زالی اظهار کرد: پیشبینی میشود تا آغاز نوروز، حدود ۹۴ درصد از جمعیت تهران دوز اول واکسن کرونا را دریافت کنند و بیش از ۸۰ درصد نیز دوز دوم و ۶۰ درصد هم دوز سوم را تزریق کنند. وی با اعلام اینکه در زمره گروه سنی ۵ و ۱۲ ساله در روزهای اخیر شاهد استقبال نسبی از واکسیناسیون بودهایم، ادامه داد: آمار واکسیناسیون دانشآموزان نیز رو به افزایش است. بهطوری که آمار دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال که دوز اول را زدهاند به ۹۴ درصد و برای دوز دوم نیز به حدود ۸۸ درصد رسیده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 67
فرمانده انتظامی کشور: پلیس کمین نکند
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اهمیت قرارگرفتن پلیس در مکان مناسب در جادههای کشور گفت: ماموران باید در مکان مناسبی استقرار داشته باشند و البته کمین نکنند و در جای مناسب در جاده قرار بگیرند. سردار حسین اشتری روز سهشنبه در همایش تخصصی روسای پلیس راهور و راه استانها با بیان اینکه اقتدار پلیس باید برای افرادی باشد که قانونگریز هستند، افزود: گاهی اوقات همکاران برای اجرای قانون به وسط جاده میآیند، این کار را نکنید سلامت شما برای ما اهمیت بسیاری دارد. ماموران باید در مکان مناسبی که سلامتشان مورد تهدید قرار نگیرد، استقرار داشته باشند و البته کمین نکنند و در جای مناسب در جاده قرار بگیرند.وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی گفت: کار جهادی در این زمینه صورت گرفت و چندصد هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت ترخیص شد. باید تلاش کنیم اموال مردم به صاحبانش بازگردد؛ البته این موضوع شامل دستگاههایی که مشکلات قضایی دارند، نمیشود. فرمانده کل انتظامی کشور درباره توقیف موتورسیکلتها گفت: توقیف موتورسیکلتها باید به حداقل برسد و برخوردها باید با مهربانی و رافت باشد، همچنین نوع برخورد باید ساماندهی و مدیریتی باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 48
نگرانی ها از تغییر وضعیت ارز دارو
با مصوبه مجلس، دولت میتواند در صورت پیشبینی ساز و کار مناسب، شیوه فعلی تخصیص ارز ترجیحی دارو را تغییر دهد اما رئیس کمیسیون بهداشت به خراسان گفت هنوز زیرساخت این کار فراهم نیست و مردم در تامین دارو دچار مشکل خواهند شد

ملاک مجلس؛ قیمت های شهریور 1400
طبق مصوبه مجلس، دولت باید قبل از تغییر شیوه ارز ترجیحی، ترتیبات قانونی جبران زیان مردم در امور پزشکی را از طریق بیمهها یا شیوه جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد؛ بهطوری که افراد بتوانند این کالا و خدمات را به نرخ پایان شهریور 1400 و در سقف سهمیه تعیینشده تهیه کنند.
دفاع وزیر بهداشت از مصوبه مجلس
اگرچه مجلس دولت را مکلف به این کار نکرده است، اما با توجه به استقبال دولت و وزارت به نظر میرسد، اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است. همین دیروز بود که دکتر بهرام عیناللهی از تغییر شیوه تخصیص ارز ترجیحی دارو دفاع کرد و گفت: «برخی از فرایندها از جمله ارز ترجیحی، ضدتولید بودند و مانع از اعتماد سرمایهگذاران برای ورود به عرصه تولید میشدند».
انتظار مردم، عرضه دارو با قیمت شهریور 1400
اما یک نگرانی مهم در این حوزه، افزایش قیمت احتمالی داروهاست. دکتر حمیدرضا اینانلو مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو دراینباره به ایسنا گفته است: «از یکسو اصلاح قیمتها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی باید متناسب با توان پرداخت مردم باشد و از طرف دیگر هم نمیشود نهادههای تولید و هزینههای تولید مثلا رشد ۵۰ درصدی داشته باشد و انتظار داشته باشیم که دارو بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد نکند؛ در اصلاح قیمت دارو جزءجزء این موارد بررسی میشود و درمجموع باید به گونهای باشد که سطح عمومی قیمت کالاهای غیراساسی که نهادههای تولید هستند، در دارو دیده شود و قیمت دارو برای مردم هم در سطح قیمت شهریور ۱۴۰۰ باشد».
نیاز به زیرساختهای الکترونیکی برای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی
اما یک وجه دیگر این ماجرا، نحوه اجرای این مصوبه مهم ارزی است که پای بیمهها را به میان میکشد. «دکتر مهدی رضایی» معاون سازمان بیمه سلامت، در گفتوگو با ایسنا، اجرای صحیح این طرح را نیازمند زیرساختهای الکترونیکی و درواقع همان نسخهنویسی الکترونیکی دانسته و گفتهاست: «به نظر ما امکانات این موضوع فراهم است و آمادگی فنی اجرای آن را در سامانههای الکترونیک خود داریم تا تکلیف مجلس با کمترین عارضه انجام شود و مابهالتفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز را به بیمار بازگردانیم». او تصریح کرده: «وقتی قرار است دارو با ارز یارانهای ارائه شود، قطعا لازم است موضوعاتی مانند سهمیهبندی اعمال شود که جز با سامانههای الکترونیک امکانپذیر نیست».
توضیحات دکتر رضایی درباره پررنگ شدن نقش نسخهنویسی الکترونیکی و تجویز پزشک در این ماجرا هم قابل توجه است: «باید در سامانهها تعریف کنیم که هر فرد تا چه حدی مجاز به مصرف دارو با یارانه است. مثلا یک بیمار مبتلا به دیابت سقف مشخصی از دارو را با نظر پزشک در یک ماه مصرف میکند و اگر میخواهد داروی بیشتری دریافت کند، باید بقیه آن را با مبلغ آزاد بخرد». معاون بیمه سلامت اعتقاد دارد نسخهنویسی الکترونیکی، مزیت مهم دیگری هم دارد و سبب خواهد شد جلوی قاچاق دارو و عرضه نامتعارف آن نیز گرفته شود.
مهلت 3 ماهه مجلس به بیمه ها
مجلس هم دیروز مصوبهای داشت که همه سازمانهای بیمهگر را مکلف کرد تا سامانههای خود را برخط کرده و حداکثر در سه ماه ابتدایی سال آینده ضوابط اجرایی طرح نسخه الکترونیک را اجرایی کنند؛ این یعنی پیادهسازی کامل این سامانه برای نمایندگان مجلس هم بسیار حیاتی بوده است.
شرط بیمه ها چیست؟
در این بین اما بیمهها هم شرطی برای همراهی گذاشتهاند که به نظر غیرمنطقی نیست. معاون بیمه سلامت میگوید: «شرط اجرای این موضوع از سوی بیمهها این است که منابع مابهالتفاوت ریالی مبلغ ارز در اختیار بیمهها قرار بگیرد و قطعا اگر منابع آن از سوی دولت در اختیار ما قرار نگیرد، قادر نخواهیم بود که از منابع خود این هزینه را تقبل کنیم». رضایی به این نکته هم اشاره کرده است که رقم پیشبینیشده مورد نیاز سازمان بیمه سلامت برای اجرای این مصوبه، بین ۶۰ تا ۱۲۰ هزار میلیاردتومان متغیر است که حدود ۲ تا ۴ برابر بودجه سالانه این سازمان خواهد بود.
2 نگرانی مهم
در مجموع اگر وعده وزارت بهداشت برای کنترل قیمت دارو را بپذیریم، دو نگرانی مهم دیگر در این حوزه وجود دارد.
* نگرانی اول همان شرط بیمهها برای دریافت مابهالتفاوت ارز ترجیحی از دولت است که اگر دولت در این حوزه هم مانند برخی از موارد مشابه، از جمله دیون سنگین به تامین اجتماعی، مدام بدهی خود را افزایش دهد و مابهالتفاوت ارز را به بیمه پرداخت نکند، دودش مستقیما در چشم بیماران خواهد رفت.
* نگرانی دوم این است که اگر دولت ارز ترجیحی را به بیمهها بدهد اما ساز و کار نظارتی لازم را در اختیار نداشته باشد، باز هم بیماران هستند که باید تاوان آماده نبودن زیرساختهای اجرای این طرح را بدهند.
رئیس کمیسیون بهداشت در گفت و گو با خراسان:
زیرساخت ها آماده نیست، مردم برای تامین دارو دچار مشکل خواهند شد


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 87
گزیده
۱۴۸ شهرستان همچنان در وضعیت قرمزکرونا
اگرچه روند پیک ششم کرونا در کشور رو به نزول است اما طبق آمار وزارت بهداشت ۱۴۸ شهرستان همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند. طبق آمار عصر دیروز 3هزار و ۴۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری هستند. هماکنون ۱۴۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
160 هزار کامیون باید از رده خارج شوند
وزیر راه و شهرسازی گفت: در جادهها بیش از ۴۵۰ هزار کامیون در تردد هستند که حداقل ۱۶۰هزار کامیون باید از رده خارج شوند. رستم قاسمی روز گذشته در همایش سراسری و نشست تخصصی روسای پلیس راهور و راه استانها با اعلام اینکه از لحاظ زیرساخت و ناوگان دچار مشکل هستیم، گفت: ناوگان هوایی از لحاظ سنی افزایش دارد و نگرانکننده است؛ همچنین در حوزه ریلی ۵۰۰ لکوموتیو در حال فعالیت است که به دلیل نقصانی که وجود دارد سرعت آنها بسیار پایین است؛ در جادهها نیز بیش از ۴۵۰هزار کامیون در تردد هستند که حداقل ۱۶۰هزار کامیون باید از رده خارج شوند. قاسمی با بیان اینکه بر اساس استانداردها برای نگهداری جادهها نیازمند اعتبار هستیم، افزود: ما در کشور بیش از ۲۰۰هزار کیلومتر داریم و اگر محاسبهای داشته باشیم، به عدد بزرگی برای نگهداری جادهها نیاز است و این درحالی است که هیچ بودجهای برای نگهداری جادهای مشخص نشده است. وی افزود: بودجه حمل و نقل سال ۱۴۰۱، ۲۰هزار میلیارد تومان است که نمیتوان با این بودجه تحول ایجاد کرد و باید روشهای دیگری جایگزین شود.
دانشجویان با ٣١٨ هزار تومان تحت پوشش بیمههای اجتماعی قرار میگیرند
مدیرکل امور بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: دانشجویان با پرداخت ٣١٨ هزار تومان میتوانند تحت پوشش بیمههای سازمان تأمین اجتماعی قرار بگیرند. مهدی شکوری افزود: طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی قشر وسیعی از جامعه را دربرگرفته و همه جمعیتی که تاکنون تحت پوشش بیمههای اجتماعی قرار نگرفتهاند، از طریق بیمهپردازی میتوانند تحت پوشش بیمههای اجتماعی قرار گیرند. وی خاطرنشان کرد: براساس اصل ۲۹ قانون اساسی کشور نیز بهرهمندی از مقررات حمایتی تامین اجتماعی یک حق همگانی است و امکانات بهداشتی، درمانی، مراقبتهای پزشکی، بیمه بیکاری، بازنشستگی و ازکارافتادگی باید برای همه شهروندان قابل دریافت باشد؛ همچنین ماده یک قانون تامین اجتماعی مصوب سال ۱۳۵۴ هم اجرا، تعمیم و گسترش انواع بیمههای اجتماعی را برای همه اقشار جامعه یک تکلیف قانونی بیان کرده است. شکوری افزود: بنابراین سازمان تأمین اجتماعی با بسط بیمه مشاغل آزاد، همه اقشار فاقد بیمه را نیز در صورت پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار خواهد داد. مدیرکل امور بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی توضیح داد: این بیمه در سه نرخ ١٢ درصد، ١۴ درصد و ١٨ درصد به ترتیب با مبلغ ٣١٨ ، ٣٧٢ و ۴٧٨ هزار تومان ارائه میشود و برخورداری از خدمات درمانی هم مستلزم پرداخت ٧١ هزار و ۶۰۰ تومان جهت استحقاق درمان خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.