
تعداد بازدید : 101
ستارهها در جلد شخصیت های واقعی
هادی حجازیفر، مریلا زارعی، امیر آقایی و حمیدرضا پگاه با نقش شخصیتهای حقیقی در جشنواره فجر حضور دارند
نویسنده : مائده کاشیان

امسال در چهلمین جشنواره فیلم فجر، تعداد زیادی از آثار ،سراغ ماجراهای واقعی رفتهاند و قصهای را بر اساس آن چه در واقعیت اتفاق افتاده، روایت کردهاند. «هناس»، «علفزار»، «ماهان»، «دسته دختران»، «خائنکشی»، «ضد»، «موقعیت مهدی»، «بیرو» و «2888» بر اساس واقعیت یا با نگاهی به وقایعی که خارج از دنیای قصه رخ داده، داستانی را به تصویر کشیدهاند. در این میان امیر آقایی، مریلا زارعی، بهروز شعیبی، هادی حجازیفر، حمیدرضا پگاه و حسین بیرانوند نیز نقش شخصیتهای واقعی نامآشنایی را ایفا کردهاند.
هادی حجازیفر
هادی حجازیفر با نقش شهید احمد متوسلیان در فیلم «ایستاده در غبار» در سینما شناخته شد و پس از آن در فیلمهای دیگری نیز نقش شخصیتهای رزمنده و مبارز را بازی کرد. او در تازهترین تجربه خود در ایفای نقش یک شهید پرآوازه، نقش شهید مهدی باکری را در فیلم «موقعیت مهدی» برعهده داشته است. این اثر که ابتدا نسخه سریالی آن تولید شد، به رشادتهای لشکر 31 عاشورا در دو عملیات بدر و خیبر میپردازد. محوریت این فیلم برادران باکری به ویژه شهید مهدی باکری است. هادی حجازیفر در این فیلم با برادر خود وحید حجازیفر در نقش حمید باکری همبازی بوده است. ژیلا شاهی نیز با ایفای نقش همسر شهید مهدی باکری، تجربه بازی در نقش شخصیتی واقعی را داشته است.
مریلا زارعی
مریلا زارعی پس از دو دوره غیبت در جشنواره فجر، امسال با نقش یک چهره آشنا و شخصیتی واقعی، به چهلمین جشنواره فجر بازگشته است. او در دومین فیلم حسین دارابی به نام «هِناس»، نقش شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایینژاد دانشمند هستهای را بازی کرده است. طبق اطلاعات و جزئیاتی که درباره قصه فیلم منتشر شده، «هناس» قصه تلاشهای زن یک خانواده را برای نجات زندگیاش از تهدیدهایی که برای آنها به وجود آمده ، روایت میکند. بنابراین فیلم روی شخصیت شهره پیرانی با بازی مریلا زارعی تمرکز دارد. بهروز شعیبی نیز دیگر بازیگر این فیلم است که در نقش شهید داریوش رضایینژاد، با نقش شخصیت واقعی در جشنواره فجر دیده خواهد شد. مریلا زارعی پیش از این در فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار نیز ایفای نقش یک شخصیت حقیقی را تجربه کرده بود.
حمیدرضا پگاه
حمیدرضا پگاه که در سالهای اخیر حضور کمرنگی در فیلمهای سینمایی داشته، با نقش یک شخصیت واقعی به سینما بازگشته و امسال در جشنواره فجر حضور دارد. او در فیلم دفاع مقدسی «2888» ساخته مشترک کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری، نقش شخصیتی به نام «بیژن عاصم» افسر کنترل هواپیمای شکاری در دوران جنگ تحمیلی را ایفا کرده است. این فیلم با محوریت کاراکتر بیژن عاصم، فداکاریهای خلبانان نیروی هوایی را نمایش میدهد. علاوه بر پگاه که در نقش این شخصیت واقعی ظاهر شده، حامد کمیلی در مقام صداپیشه شهید عباس دوران با صدای خود در فیلم حضور دارد. چهرههای متعدد دیگری مانند امین حیایی، کامبیز دیرباز، هادی حجازیفر، رضا یزدانی، کوروش تهامی، علی دهکردی، کامران تفتی، سام درخشانی، کاظم سیاحی، رامین ناصرنصیر، احمد مهرانفر و سعید چنگیزیان نیز به عنوان صداپیشه با این پروژه همکاری داشتهاند.
امیر آقایی
امیر آقایی در اولین همکاری خود با مسعود کیمیایی در فیلم «خائنکشی»، یکی از نقشهای مهم و پرچالش کارنامه خود را تجربه کرد. او در این فیلم ،نقش اصلی قصه یعنی نقش «مهدی بلیغ» کلاهبردار معروف را در دهه 30 و 40 ایفا کرده است و گریم متفاوتی هم دارد. آقایی پس از ایفای نقش متفاوت «هاشم» در «شنای پروانه» به عنوان یک شخصیت لات، اینبار در «خائنکشی» نقش ویژه و چالش برانگیزی را تجربه کرده است. باید دید امیر آقایی امسال به واسطه حضور در این فیلم بیشتر توجه داوران و مخاطبان را جلب خواهد کرد یا فیلم «بیمادر». با توجه به نقش او در «خائنکشی»، پیشبینی میشود حضور او در فیلم کیمیایی بیشتر زیر ذرهبین برود.
حسین بیرانوند
برخلاف دیگر چهرههایی که نقش شخصیتهای واقعی را ایفا کردند، حسین بیرانوند پیش از این ،تجربه بازیگری نداشته است و چهره شناختهشدهای نیست. او به عنوان اولین تجربه بازیگری خود در فیلم «بیرو» ساخته مرتضیعلی عباسمیرزایی، نقش علیرضا بیرانوند را ایفا کرده است. هرچند که چهره حسین بیرانوند بیشباهت به دروازهبان تیم ملی نیست و فامیل او نیز بیرانوند است، اما این دو شخصیت نسبتی با یکدیگر ندارند و طبق گفته حسین بیرانوند، هر دو تنها از یک ایل هستند. بازی این نوجوان در نقش علیرضا بیرانوند چندان مورد توجه واقع نشد. با توجه به این که فیلم درباره یک چهره فوتبالی است، کاراکترهای واقعی دیگری هم به تناسب قصه در آن حضور دارند. به عنوان مثال رضا داوودنژاد در نقش صادق بازگیر اولین مربی بیرانوند که استعداد او را در دروازهبانی کشف کرد، در فیلم ظاهر شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 97
جشنواره فیلم فجر
تجربهگرایی فیلم ساز با «برف آخر»

مازیار حکاک خبرنگار سینمایی نوشت: «برف آخر، فیلمی پر از نماد است. این فیلم دیالوگ کمی دارد و کارگردان سعی داشته با قابهای خاص و متفاوت و البته برفی در کنار نمادهایی از جنس گاو و گرگ، فیلم را پیش ببرد. بازی امین حیایی در این فیلم درخشان، اما در کل روند فیلم کمی کند و طولانی است.» ایزد مهرآفرین، منتقد سینما نوشت: «یک اجرای کمنقص، جسور، با فکر و کنترلشده. بهترین فیلم جشنواره تا به امروز. از یک امین حیایی که به پختگی کامل رسیده و ظرایف و پیچیدگیهای نقش را با استادی کامل بازی میکند تا یک مجید صالحی متفاوت و درخشان. فیلم سازی که میداند داستان و جهان روایی فیلم اش چیست و بیخود به در و دیوار نمیزند.»
رسول شادمانی از اهالی رسانه نوشت: «اقلیم و جغرافیای زیبای فیلم، چشمنواز و سختی تولید کاملاً مشهود است، اما در مجموع قصه از کشش برخوردار نیست و روایت، مخاطب را مشتاق به ادامه و همراه شدن با فیلم نمیکند. برف آخر توفیقی در گیشه نخواهد داشت.» محمد تقیزاده خبرنگار اینگونه نوشت: «فیلم سرد و سخت و سنگینی است که قصد دارد جهانی متفاوت، فلسفهگرا و نوآورانه خلق کند، اما از فیلمی تجربهگرا با مخاطب خاص فراتر نمیرود. حضور امین حیایی نیز یکی از تمهیدات فیلم ساز برای جذب مخاطب بوده است.»
عصر دیروز همچنین فیلم اکشن «لایههای دروغ» محصول مشترک ایران و فنلاند در خانه جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، اما تا لحظه تنظیم این گزارش، نقد یا کامنتی درباره آن منتشر نشد.
سخنگوی دولت: سینماگران را محدود نمیکنیم
سخنگوی دولت سیزدهم در سومین روز برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر، ضمن بازدید از بخشهای مختلف این رویداد سینمایی درباره تاثیرگذاری جشنواره فیلم فجر به بیان نکاتی پرداخت.
به گزارش فارس، علی بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره تاکید امیدآفرینی در آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر توضیح داد: «طبیعتا فیلم نمایشگر واقعیتها و حقیقتها و اولویتهای هر کشوری است. اگر بخواهم به عنوان نماینده حاکمیت صحبت کنم، طبیعتا میپسندم که هر چه میشود، امیدآفرینی در فیلمها بیشتر شود، اما این که ما بخواهیم سینماگر و هنرمند را محدود کنیم و بگوییم که شما حتما باید فیلم امیدآفرین بسازید، خیر. هنر ذاتا چیزی که محدود شود نیست.» وی افزود: «اگر هنر گاهی واقعیت و حقیقت تلخی هم ببیند، گاهی اوقات ممکن است برای او اولویت قائل شود و به آن بپردازد. طبیعتا بنده موافق این هستم که هرچه میتوان امیدآفرینی در آثار ما بیشتر شود، چراکه برای همه مردم و کشورمان بهتر است. از نظر من وقتی امید در کف جامعه بیشتر شود به تبع خود جامعه هنری هم حرکت بیشتری به این سمت خواهد داشت.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 106
تفقد رهبر انقلاب از هنرمند پیش کسوت با اهدای چفیه
محمد کاسبی پس از دریافت چفیه رهبر انقلاب از رئیس حوزه هنری : همیشه عشق این سید بزرگوار در قلبم است
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در عیادتی سرزده، چفیه رهبر معظم انقلاب اسلامی را به محمد کاسبی، هنرمند پیش کسوت کشورمان اهدا کرد.
به گزارش مهر، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در عیادتی سرزده، چفیه رهبر معظم انقلاب را به محمد کاسبی، هنرمند پیش کسوت کشورمان اهدا کرد. به گفته دادمان، رهبر معظم انقلاب اسلامی از احوال آقای کاسبی جویا شدند و ضمن آرزوی سلامتی برای این هنرمند، چفیه خود را از شانههایشان برمیدارند و به نشان یادبود به همراه پیغامی میفرستند که؛ به آقای کاسبی بگویید برایشان دعا میکنم.
محمد کاسبی هنرپیشه پیش کسوت سینما و تلویزیون در این دیدار، در حالی که به سختی سخن میگفت، بیان کرد: آقایمان آقاست. من هیچ وقت دلم نخواست از عشق و علاقهام به سید بزرگوار، بهرهبرداری تبلیغاتی کنم، ولی خانوادهام، زن و بچهام و دامادهایم میدانند که تنها کسی که روی کره زمین لیاقش را داشت که جانشین حضرت امام خمینی(ره) بشود، امام خامنهای بود. همیشه همیشه عشق اش در قلبم است و کسانی که با من در ارتباط اند، میدانند که چقدر به ایشان علاقهمندم. میبینمشان میبینمشان. در تنهاییهایم میبینمشان. قربانش بروم. سید بزرگواری است.
مدتی است که محمد کاسبی هنرپیشه باسابقه کشورمان به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده و با بیماری دستوپنجه نرم میکند. او به واسطه ایفای نقشهای مختلف در اذهان عمومی محبوب و ماندگار است.
استقبال کاربران فضای مجازی
دیروز ویدئوی این اتفاق در فضای مجازی بسیار پربازدید شد. گزیدهای از واکنشها درباره آن را میخوانید:
- حضرت آقا مشخص است به هنرمندان احترام و علاقه دارند. این رو به همه ثابت کردن. حالا هم نماینده فرستادن به عیادت هنرمند انقلابی کاسبی و دعا کردن برای سلامتی او.
- الهی بمیرم که نبینم این جوری بازیگر باغیرت و توانمندمون افتاده باشه. لطفا برای سلامتی و بهبودیش دعا کنید.
- محمد کاسبی عزیز! کاش چهار تا سلبریتی شبیه شما داشتیم. ان شاءا... خدا ایشون رو برامون حفظ کنه.
- جانم به این رهبر... تو هیچ کشوری شما این مورد رو پیدا نمیکنی.
- خدا ان شاءا... این مرد رو به حق اون لحظات شادی که برای ما خلق کرد در سریال «سه در چهار» و «خوش رکاب» سلامتی بده.
- واقعا رهبرمون مثل یه پدر مهربونه و تمام بچه هاش رو با همه کم وکاستی هاشون، با همه خطاهاشون، دوست داره. دوستت دارم پدرم رهبرم و امام عزیزم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 158
چهره ها و خبر ها







ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 81
جفری راش نقش گروچو مارکس را بازی میکند

به گزارش مهر، جفری راش قرار است در فیلم «ابروهای بالا داده شده» که اقتباس جدید اورن موورمن نویسنده و کارگردان از کتاب خاطراتی نوشته استیو استولیار است، نقش گروچو مارکس کمدین و بازیگر آمریکایی را بازی کند. راش در این فیلم مقابل چارلی پلامر و سیِنا میلر نقشآفرینی خواهد کرد. قرار است داستان فیلم «ابروهای بالا داده شده» بین سالهای ۱۹۷۳ و ۱۹۷۷ به وقوع بپیوندد و در آن پلامر نقش «استولیار» را بازی کند که توسط «ارین فلمینگ» (با بازی میلر) استخدام میشود تا با گروچو مارکس پیر و نحیف همکاری کند. فلمینگ مدیر برنامهها و مسئول زندگی حرفهای مارکس در آن زمان بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.