مجلس به سومین گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش سرانجام رای داد
در جلسه رای اعتماد به وزیر آموزش و پرورش چه گذشت؟

سومین وزیر آموزش و پرورش معرفیشده از سوی رئیسجمهور موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس شد. نمایندگان مجلس در جلسه دیروز (۷ آذر) با ۱۹۴ رأی موافق از مجموع ۲۶۸ رأی اخذ شده، به حمید نوری رأی اعتماد دادند.
نوری در جلسه دیروز به این نکات اشاره کرد:
*ما نیازمند یک الگوی تربیتی هستیم و این الگو را رهبر انقلاب ما نشان دادند؛ آنگاه که فرمودند سلیمانی عزیز نمونه یک الگو از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی(ره) بوده است.
* اگر توانستیم دانشآموزی ولایی تربیت کنیم که حق خود را بشناسد به تراز مطلوب انقلاب اسلامی نزدیک شدهایم.
*اگر به پیشرفت کشور اهمیت میدهید، بدانید که سرمایه پیشرفت در آموزش و پرورش فراهم میشود.
* امروز برای تحول در نظام آموزشی و بازسازی منزلت و کرامت معلمان بیش از همیشه نیازمند همگرایی، همدلی و همزبانی دولت و مجلس است.
*شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان نهاد سیاستگذار و ناظر خود نیازمند تحول جدی است.
قبل از رای گیری برای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بسطامی ،نماینده موافق وزیر آموزش و پرورش گفت: «نوری» برای عدالت آموزشی برنامه دارد . او مشاور امین دولت خواهد بود.
محسن زنگنه ،نماینده تربت حیدریه در موافقت با رای اعتماد به وزیر پیشنهادی گفت: ضروری است فردی در آموزش و پرورش در مسند مدیریتی قرار گیرد که علاوه بر نگاههای تربیتی و آموزشی، نگاههای اقتصادی دقیقی داشته باشد. امروز کسی را میخواهیم که اقتصاد آموزش و پرورش را بشناسد و با تامین منابع مالی، نظامهای برنامه و بودجه آشنا باشد.وی با بیان این که صندوق ذخیره فرهنگیان مشکل دارد، افزود: نوری عضو هیئت امنای این صندوق است. مشکل ما در اقتصاد آموزش و پرورش آشنایی نداشتن مدیران با اقتصاد تعلیم و تربیت است.هاجر چنارانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فردی فرمایشی نیست و بنده مخالفتی با شخص وی ندارم بلکه باید بگویم برنامههای یوسف نوری عملیاتی نیست. حجتالاسلام نیکبین، نماینده کاشمر در مخالفت با «یوسف نوری» اظهار کرد: اولین موضوع این است که وزیر پیشنهادی برای مافیای کنکور که سالیانه چند برابر بودجه آموزش و پرورش در آن هزینه جابه جا میشود و کشور را میبلعد چه برنامهای دارد؟