

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


هر سال بهترین بازیکن جهان توسط فیفا انتخاب میشود؛ بهموازات این انتخاب هم مجله فرانس فوتبال توپ طلا را به بهترین بازیکن از نظر خودش میدهد. فیفا با رایگیری از مربیان و کاپیتانهای تیمملی این عنوان را انتخاب میکند و فرانس فوتبال هم با کمک کارشناسان، اما طی چند سال اخیرتقریبا همیشه این عنوان در اختیار مسی و کریسرونالدو بوده. بازیکنان زیادی بودند که از سال 2007 تا بهحال درخشیدند اما به کسب این عنوان موفق نشدند. کاکا در سال 2007 بالاتر از کریس رونالدو و مسی مرد سال فوتبال جهان شد. بعد از آن دنیای فوتبال فوقستارههای زیادی دید که نتوانستند عنوان بهترین را بهخودشان اختصاص دهند. فقط در سال 2018 که تیم ملی کرواسی در جامجهانی درخشید و مسی و رونالدو هم حضور کمرنگی داشتند مودریچ توانست مرد سال فوتبال جهان شود. سال 2020 هم که به دلیل همهگیری کرونا مراسم برگزار نشد هرچند همان موقع لواندوفسکی شانس زیادی داشت، اما امسال همه منتظرند ببینند فیفا و فرانس فوتبال که در بیشتر مواقع انتخابهای مشابهی هم دارند به سلطنت دو فوقستاره جهان فوتبال پایان میدهند یا نه؟ اما در این مسیر چالشهایی وجود دارد.
اسپانسرها در مقابل عدالت
هرچند که روند رایگیری فیفا شفاف است و مشخص است چهکسانی و از کدام کشور به چه بازیکنی رای دادهاند منتها نگرانیهای زیادی وجود دارد که حضور پررنگ اسپانسرها که دیده شدن مراسم، انتخاب یک چهره مشهور و توی دید بودن برندشان برایشان موضوعیت دارد مستقیم و غیرمستقیم روند رایگیری را خدشهدار کنند. به ویژه اینکه شایعاتی وجود دارد مبنی براینکه از مدتها قبل هم فرانس فوتبال به مسی اعلام کرده که او نفر برگزیده است، اما چرا مهم است فوتبال به افق تازهای دست پیدا کند؟ جذابیت فوتبال به تلاش فوقستارههاست و اگر تحت هر شرایطی و با دخالتهای بیرونی مسی و رونالدو عناوینی مثل توپ طلا و مردسال را کسب کنند تکاپوی دیگران بینتیجه میشود. لواندوفسکی امسال چنان درخشان ظاهر شده که حتی در بازی رایانه ای معروف «فوتبال منیجر» نفر دوم فهرست بهترینهای دنیا در بهروزرسانی جدید بازی است. غیر از او جورجینو و کانته از چلسی هم سال موفقی داشتند و باید دید به آنچه حقشان است میرسند یا بهجای روند خوب یک ساله، برندینگ یک بازیکن در انتخاب موثر است.
فوقستارههایی که دیده نشدند
طی 14 سال اخیر فوتبال دنیا چهرههای ماندگاری بهخود دیده که حتی در تاریخ فوتبال هم نامشان بهیادگار خواهد ماند، اما زیرسایه درخشش و رقابت جالب مسی و رونالدو نتوانستند عنوان مهمی را بهصورت فردی کسب کنند. مرور اسامی آنها جالب است:
مغز متفکر فوتبال| ژاوی: کسی که نیاز به معرفی ندارد. شاید بخش زیادی از شهرت و موفقیت مسی را بتوان در ساقهای ژاوی و نبوغش جستوجو کرد. کسی که رهبر خط میانی بهترین بارسای تاریخ بود و با اسپانیا هم قهرمان اروپا و جهان شد. حتی نداشتن عنوان فردی باعث نمیشود فراموش کنیم او باهوشترین فوتبالیست این چند دهه بود.
شاعر و هنرمند فوتبال| اینیستا: پاسهای خطکشی شده او بیشتر شبیه یک اثر هنری بودتا فعالیت ورزشی. اینیستا هم مثل ژاوی در دیده شدن مسی و تشکیل برندینگ بارسای گواردیولا موثر بود. شاید برای همین بود که مسی در تیم ملی چندان موفق نبود و حالا هم در پی اس جی درخشان ظاهر نمیشود.
ترمیناتور فوتبال| نیمار: یک فوقستاره شگفتانگیز که فوتبال را جدی نمیگیرد. او بیشتر دوست دارد دریبل بزند، پاس ندهد و تظاهر کند که رویش خطا شده. اگر پشتکار رونالدو را داشت دنیای فوتبال لذت بیشتری از بازی او میبرد.
صورت زخمی فوتبال| ریبری: مرد تمام نشدنی بایرن و تیمملی فرانسه هم آن چنان که باید بهحقش در فوتبال نرسید. یک وینگر ویرانگر با سرعت و نبوغ شگفتانگیز. ریبری نماد فوتبالیستهایی است که بهاندازه تلاش و موفقیتشان دیده نمیشوند چون شمایل یک فوقستاره جذاب را در حد رونالدو ندارند.
فرعون فوتبال| محمد صلاح: صلاح قرار بود فوقستاره دنیای فوتبال باشد اما فقط ستاره لیورپول ماند، هرچند او هنوز فرصت برای درخشش دارد اما آنچنان که پیشبینی میشد نتوانست جایگاهی در حد یک فوق ستاره برای خودش کسب کند.
پسر بد فوتبال| سرخیو راموس: یک سال اخیر را فراموش کنید و به عقب برگردید، در چند دهه اخیر مدافعی مثل راموس در فوتبال جهان بوده؟ شهرت امثال بکن بائر بهخاطر قدرت رهبری و بازی سازی و کاپیتانی بوده نه مستحکم بودن و گلزنی در لحظات سخت. کاناوارو هم بهخاطر قهرمانی با ایتالیا در جامجهانی دیده شد و گرنه استمرار و درخشش راموس را نداشت، اما این پسر بد فوتبال با آن اخلاق عجیبش هنوز یک موفقیت فردی بزرگ نداشته است و بهنظر میرسد بعد از مصدومیت طولانی اخیرش نمیتوان امیدی به او داشت.
علت ماجرا چیست؟
همانطور که گفتیم اسپانسرها میتوانند در این انتخابها موثر باشند اما زمینههای دیگر هم وجود دارد که باعث سلطنت انحصاری مسی و رونالدو شده. بهطور مثال نمیتوان از اینکه مسی و رونالدو هر دو کاپیتان تیمهای ملی کشورشان هستند و در پست مهاجم هم بازی میکنند بهراحتی گذشت. ستارههای محبوب و کاریزماتیک بهویژه اگر گلزن باشند بیشتر در معرض انتخاب هستند تا یک مدافع بداخلاق مثل راموس، یا صورت زخمی مثل ریبری یا هافبک بازی ساز مثل ژاوی. فوتبال را با گلهایش میشناسیم و مهاجمان در این ماجرا بیشتر توی چشم هستند تا گلسازها یا مدافعانی که مانع گلزنی حریف میشوند. با این حساب میتوان به لواندوفسکی امید داشت و گرنه باید نام او را هم به فهرست بالا اضافه کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سجادپور- اعضای یک باند سرقت از منازل که از استان های جنوبی کشور وارد مشهد شده بودند درحالی پس از چند ماه ردزنی اطلاعاتی توسط کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شدند که «زاغ های تبهکار» نام گرفته بودند!
به گزارش اختصاصی خراسان، وقوع سرقتهای متعدد از واحدهای آپارتمانی در مشهد که از اوایل امسال روند افزایشی داشت، پلیس را در برابر پرونده ای پیچیده قرار داد به گونه ای که سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) دستورات ویژه ای را برای بررسی سرقت های مذکور و دستگیری عاملان دستبرد به واحدهای آپارتمانی صادر کرد. در پی ابلاغ این فرمان انتظامی به پلیس آگاهی خراسان رضوی، بی درنگ جلسات کارشناسی به ریاست سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) برگزار شد و پرونده های تشکیل شده در مراکز انتظامی، تحت واکاوی و کنکاشهای تخصصی قرار گرفت.
ساعاتی بعد گروه ویژه ای از کارآگاهان اداره عملیات ویژه، ماموریت یافتند تا به طور شبانهروزی و با استفاده از ظرفیتهای اطلاعاتی دیگر بخش های انتظامی، به پیگیری این ماجرا بپردازند. به همین دلیل،سرهنگ کارآگاه «براتعلی جان دیزآوندی» (رئیس اداره عملیات ویژه) هدایت مستقیم عملیات را به عهده گرفت و بدین ترتیب تحقیقات میدانی گسترده ای در محیط های جغرافیایی محل وقوع سرقتها آغاز شد.
بررسی های مقدماتی و بازدیدهای میدانی بیانگر آن بود که سارقان برای تخریب درِ واحدهای آپارتمانی از دیلم استفاده می کنند و شگرد آن ها در سرقت های مذکور مشابه «دزدان پروازی» است که در سال های گذشته از جنوب کشور با هواپیما به مشهد می آمدند و پس از انجام سرقت های متعدد به استان های جنوبی می گریختند!
گزارش خراسان حاکی است: این اطلاعات در حالی زیر ذره بین تحقیقات و تجربیات کارآگاهان قرار گرفت که بازبینی دوربینهای مداربسته ترافیکی و اظهارات برخی از اهالی مجتمع های مسکونی، از تردد مشکوک یک دستگاه پژو 405 نوک مدادی در ساعات ارتکاب جرم حکایت می کرد.
به همین دلیل بررسی های تخصصی در چند شاخه اطلاعاتی زیر نظر سرهنگ "جاندیزآوندی" ادامه یافت تا این که مشخص شد بسیاری از لوازم سنگین سرقتی منازل از قبیل فرش و تلویزیون از مشهد خارج نشده است و در مخفیگاهی نگهداری می شوند.
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان که فعالیتهای اطلاعاتی را درباره مالخران لوازم سرقتی متمرکز کرده بودند با همکاری اتحادیه املاک و مستغلات به سرنخ هایی از اجاره یک منزل مسکونی در خیابان رسالت رسیدند که بررسی ها نشان می داد از حدود 9 ماه قبل توسط افرادی با لهجه جنوبی اجاره شده است اما آن ها همیشه در این منزل اجاره ای حضور ندارند.
بنابرگزارش خراسان، در حالی که منزل مذکور حدود یک ماه زیر چتر اطلاعاتی کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار داشت، مشخص شد یکی از مالخران حرفه ای و سابقه دار که از اهالی جنوب کشور اما ساکن مشهد است به این منزل، رفت و آمد دارد. در عین حال کارآگاهان همچنان به فعالیت های اطلاعاتی خود ادامه دادند تا این که بالاخره هویت دو سارق اصلی لو رفت و بررسی ها نشان داد که آن ها همان سارقان واحدهای آپارتمانی هستند که با شیوه "زاغ زنی" در مشهد اقدام به ارتکاب جرم می کنند .
در حالی که هنوز تحقیقات اطلاعاتی کارآگاهان ادامه داشت، دوسارق مذکور پس از ورود دوباره به مشهد، قصد دستبرد به منزل یکی از شهروندان را داشتند اما از آن جایی که زیر چتر اطلاعاتی بودند بلافاصله غافلگیر شدند و حلقه های فولادین قانون بر دستانشان گره خورد.
این گونه بود که بخش دوم عملیات با دستورات ویژه قضایی آغاز شد و کارآگاهان با ورود به مخفیگاه سارقان (منزل مسکونی اجاره ای) در خیابان رسالت، مقادیر زیادی لوازم سرقتی از قبیل فرش، تلویزیون ، لپ تاپ ، لوازم آشپزخانه و ... کشف کردند و عضو دیگر باند را نیز در حالی به دام انداختند که وی دارای سوابق متعدد کیفری است.همچنین در بازرسی بیشتر از این مخفیگاه یک و نیم کیلوگرم تریاک آب شده به همراه 350 گرم سوخته تریاک و دیگر لوازم سرقتی مانند ضبط و پخش و باند خودرو کشف شد.
بنابر گزارش خراسان با انتقال متهمان که در چند عملیات ضربتی و هماهنگ دستگیر شده بودند ، تحقیقات از آنان در اتاق بازجویی ادامه یافت و مشخص شد که آنان طلاهای سرقتی را نیز در خیابان شهید مدرس به یک طلافروش می فروختند که وی نیز با دستور قضایی بازداشت شد.
بررسی های پلیس درباره شگردهای اعضای باند "زاغ های تبهکار" نشان داد آن ها ابتدا منزلی را که در مشهد اجاره کرده اند به یکی از همدستان خود سپرده اند که در مشهد سکونت داشت. این سارقان سپس در کوچه و خیابان های شهر پرسه می زدند و پس از"زاغ زنی" زنگ منازلی را که چراغ آن خاموش بود به صدا در می آوردند اگر کسی پاسخ گو نبود، نقشه سرقت را با تخریب در واحد آپارتمانی با دیلم اجرا می کردند همچنین تحقیقات پلیس بیانگر آن بود که اعضای باند طلاها و لوازم باارزش را با خود به استان های جنوبی مانند خوزستان می بردند و در شهرهای کم جمعیت به فروش می رساندند و بقیه اموال را در مشهد انبار می کردند تا به دیگر مالخران بفروشند.
این سارقان که به "زاغ های تبهکار" معروف شده اند هنگام دستبرد به منازل از یک دستگاه پژو 405نوک مدادی استفاده می کردند که خودروی مذکور نیز کشف شد .
به گزارش خراسان ، اعضای این باند تبهکاری در حالی تاکنون به 13 فقره سرقت از منازل اعتراف کرده اند که هنوز لوازم سرقتی زیادی شناسایی نشده اند . به همین خاطر رئیس اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی از شهروندان خواست برای شناسایی اموال کشف شده از سارقان به پلیس آگاهی مرکز خراسان رضوی در ابتدای رضاشهر مشهد مراجعه کنند .
در همین حال رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی به شهروندان توصیه کرد از نگهداری طلا و جواهرات و اشیای گران قیمت در منازل خودداری کنند و لوازم گران بها را به صندوق امانات بانک ها بسپارند .
سرهنگ شفیع زاده همچنین نصب حفاظ ، دزدگیر و دوربین های مدار بسته در مجتمعهای مسکونی را یک ضرورت برای پیشگیری از سرقت ذکر کرد و گفت: نصب این تجهیزات نه تنها موجب آسایش خاطر شهروندان می شود و از سرقت اموال پیشگیری می کند بلکه بعد از وقوع جرم نیز برای دستگیری مجرمان اهمیت ویژه ای دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هر فردی در اولین نگاه به این آثار، متوجه میشود که زحمت زیادی برای ساختنشان کشیده شده اما داستان تلاش برای خلق آنها، خیلی بیشتر از آن چیزی است که در نگاه اول به نظر میرسد. اولا تکبهتک قطعات به کار رفته در این مجسمهها، از فلزات و قطعات دورریز و قطعات بازیافتی و کهنه خودروهاست و هیچکدامشان نو نیستند. ثانیاً، این هنر بسیار جدید است و تا قبل از «بهرام آشفته» که خلق این آثار و مجسمههای حجمی را به نام خود ثبت کرده، فردی با این میزان استعداد و خلاقیت در این حوزه فعال نبوده است. او که آثارش در نمایشگاههای خارجی با قیمتهای بالایی به فروش میرود، در پرونده امروز زندگیسلام به ما از این هنر کمتر شناختهشده میگوید.
تعمیرکار خودرو بودم و عاشق طراحی
طراح و مجسمهساز مراغهای با استفاده از ضایعاتفلزی، صاحب دو سبک در این هنر شامل تلفیق چوب و فلز و اجرای پرتره مشاهیر با فلز به صورت نقش برجسته است. او درباره کشف این استعدادش میگوید: «من از بچگی علاقه زیادی به طراحی داشتم و همچنین مجسمهسازی. به صورت خودآموز این هنر را آموختم و هیچ کلاسی نرفتم و استادی نداشتم فقط علاقهام را دنبال کردم ، این استعداد ذاتی بود که به لطف خدا کشف شد. در ۱۷ سالگی به کار تعمیر خودرو مشغول و کمکم با قطعات دورریز آشنا شدم و در سال ۸۵ تصمیم گرفتم ساخت مجسمههای فلزی را آغاز کنم. اولین اثری که در سال ۸۵ ساختم، مجسمه یک سرباز به صورت نیم تنه بود که اکنون در موزه شهرداری تبریز نگهداری میشود».
هدفم هم فرهنگسازی است و هم ارزآوری
از او درباره هدفش از این کار میپرسم که میگوید: «این مجسمهها از مواد بازیافتی به ویژه زبالههای فلزی ساخته میشوند. اول هدفم، فرهنگسازی برای مردم است که ما میتوانیم در مواجهه با زبالهها حتی زبالههای فلزی، آثار هنری خلق کنیم و همیشه اولین انتخاب نباید این باشد که آنها را دور بریزیم. الان در دنیا روزانه بیش از هزار تن زباله فلزی تولید میشود و ما صرفا داریم سرنوشت قطعاتی را که قرار است از کوره آتش سر در بیاورد، عوض میکنیم. در ضمن، زبالهها تنها فلزی نیستند، روزانه هزار نوع زباله پلاستیکی و ساختماتی تولید میشود. دوم این که، میتوانیم ارز آوری خوبی هم برای خود و کشورمان داشته باشیم و این کار ارزش افزوده فراوانی دارد. معمولا فلزاتی که ما از انبار ضایعات شرکتهای فولادی برای مواد اولیه مجسمهها جمعآوری میکنیم، هزینه چندانی ندارد اما زمانی که به یک اثر هنری تبدیل میشود، قضیهاش کاملا فرق میکند و دیگر به چشم زباله آهنی به آنها نگاه نمیشود».
آمار تعداد آثارم
را ندارم
استاد آشفته که در کارنامه هنریاش چندین مقام در جشنواره ملی هنرهای تجسمی و انتخاب آثار حجمی او به عنوان آثار برگزیده در جشنوارههای داخلی و خارجی، برگزاری بیش از ۲۰ نمایشگاه انفرادی و ۵۰ نمایشگاه گروهی از مجسمههای حجمی و آهنی و ... دیده میشود، درباره تعداد آثاری که تا امروز ساخته، میگوید: «خیلی سال است که مشغول به این کار هستم و راستش آمار دقیقی ندارم، اما کارهای هنری سرشناستر و شاخصتر را بخواهید حساب کنید، حدود 20 اثر را باید نام ببرم». از او میپرسم که این همه زباله فلزی را از کجا پیدا میکند و پاسخ میدهد: «من خودم هرچند وقت یک بار باید بروم انبار ضایعات شرکتهای فولاد و قطعاتی را که به کارم میآید و دوست دارم دستچین کنم. مثلا از 1500 تن قطعات بازیافتی موجود در آنجا، من هربار در نهایت 150 مورد از قطعاتی که به کارم میآید را جدا میکنم و از آنها می خرم».
قیمت آثارم از یکمیلیون هست تا بالای 100 میلیون
او درباره قیمت آثارش، مشتریهایش و ... می گوید: «در بین آثارم هم کارهای کوچک دارم و هم کارهای بزرگ. درباره مشتریهایم، باید بگویم که همه مردم علاقهمند به هنر و آثار هنری هستند به ویژه ایرانیها، اما بیشتر مشتریهای ما در چند سال اخیر از قشر خاصی هستند، تقریبا طبقه مرفه جامعه. دلیلش هم این است که قیمت آثار ما تقریبا بالاست چون کارهای ما واقعا زمان و انرژیبر هستند. البته درست است که متریال(مواد اولیه) آن چنانی استفاده نمیکنیم و گران قیمت نیستند اما چون وقت و انرژی میگذاریم و البته خلقشان هم یک کار هنری و خاص محسوب میشود، باعث میشود که قیمت بالایی داشته باشند. این را هم بگویم که خیلی وقتها از ته دلم راضی نیستم آثاری که ماهها و سالها برای آن زحمت کشیدهام و ثمره دستم است به فروش برسانم، قطعا اگر نیاز اقتصادی وادارم نمیکرد دوست داشتم مجسمههای آهنی خود را در یک موزه دایمی نگهداری کنم و در دسترس علاقهمندان قرار دهم. با این حال، قیمت این آثار از یک تا 10 میلیون شروع میشود و تا بالای 100 میلیون هست. قیمت این آثار، بستگی زیادی به نوع کار، زمانی که برده، وزن، تعداد قطعات و ... دارد».
بیشتر آثار شاخصم توسط دلالها از کشور خارج شد
از او درباره سرنوشت مجسمههایش و حضورشان در حراجیهای اروپایی میپرسم که میگوید: «مثلا یک دایناسور بود که حدود 8 سال پیش روی آن کار کرده بودم. ساخت آن حدود یک ماه زمان برد تا کار نهایی شد. انصافا هم کار بزرگی نبود، 60 سانتیمتر بود ولی بعدها فهمیدم در یک حراجی در فرانسه فروخته شدهاست. به هرحال اینکه یک کاری در حراجی حضور داشته باشد و به اصطلاح در حراجی چکش بخورد، خودش حرکت خیلی بزرگی است و رزومه خیلی خوبی برای یک هنرمند محسوب میشود. البته بیشتر کارهای شاخص من از کشور خارج شده است». از او میپرسم مگر خودتان نمیتوانید این آثار را در خارج از کشور به حراجیها ببرید که میگوید: «بیشتر فعالیتهای این چنینی که در خارج از کشور انجام میشود، توسط مجموعهداران یا دلالان هنری است. من کارهای مستقل و نمایشگاههای انفرادی در کشورهای همسایه برگزار کردم اما تقریبا همه کارهایم که رفتند در حراجیهای آمریکا، کانادا، اروپا و حاشیه خلیجفارس، تقریبا از طریق مجموعهداران و دلالان بوده است».
مجسمه یوزپلنگ را 10 هزار دلار فروختم
او درباره اینکه کدام یک از آثارش برای خودش، جذابتر و ارزشمندتر است، میگوید: «ببینید، من نمیتوانم بین این 20 تا اثر شاخصی که عرض کردم، تفاوتی قائل شوم. هرکاری جایگاه و اهمیت خودش را دارد. با این حال، مجسمه های مجموعه یوزپلنگ ایرانی خاصتر هستند. یوزپلنگ کار شاخصی بود که تلفیق چوب و فلزات بود. ساخت آن نزدیک 4 ماه زمان برد و در آن بیش از 500 قطعه فلزی استفاده شده و درنهایت حدود 70 کیلوگرم شد. این اثر، سال گذشته درنمایشگاه استانبول فروخته شد». از او درباره قیمت این مجسمه فروخته شده میپرسم که میگوید: «حدود 10 هزار دلار. البته باید اشاره کنم گاهی ماهها و شاید سالها برای خلق یک مجسمه آهنی که در ذهن دارم نقشه می کشم و درباره ابعاد مختلف آن فکر میکنم، درباره نحوه جای گذاری قطعات، آناتومی بدنی، ابزارهای اصلی کار، جوشکاری با پیچ و مهره و ابزارهای جوش و صنعتی مطالعه و یک طرح و ایده جدید خلق میکنم».
اثرم را 8 میلیون میخرند و در خارج 1.5 میلیارد میفروشند
از او درباره این مجموعهداران و دلالان میپرسم که آثارش را معمولا به چه قیمتی میخرند و چقدر در حراجیها میفروشند. استاد اینطور پاسخ میدهد: «خب، فروش ما توافقی است. مجموعهداری هست مثلا 9 سال پیش یک کار به او فروختم 8 میلیون تومان که 2 میلیون هم دادم به فرد سومی برای کمیسیون معامله. بعدها فهمیدم که همان اثر در یک حراجی، 50 هزار دلار فروخته شده است. کسانی که در عرصه خرید و فروش آثار هنری فعال هستند، میدانند که چه اثری را از کجا بخرند و در کجا بفروشند». از او میپرسم که آیا خارجکردن این آثار هنری از لحاظ قانونی مشکلی ندارد که میگوید: «هیچ مشکلی برای خروج ندارد. مثلا اگر بخواهند اثر را ببرند آمریکا، میبرند دبی یا ترکیه و از آنجا میفرستند آمریکا یا کانادا. ایرادی هم ندارد چون این آثار زیر خاکی نیستند بلکه تجسمی هستند و حملو نقلشان هیچ منعی ندارد».

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

از شتاب واکسیناسیون تا کندی اینترنت
در بررسی ابعاد اجتماعی کارنامه 100 روزه دولت، 5 موضوع «گفت وگوی مستقیم رئیس جمهور با محرومان»، «روند واکسیناسیون»، «برنامه های پیش روی صنعت گردشگری»، «وضعیت سرعت شبکه اینترنت» و «سرنوشت وزارت آموزش و پرورش» را زیر ذرهبین برده ایم






بررسی عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم در۱۰۰ روز نخست
گام های اولیه مهارتورم و ابهام درتیم اقتصادی



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.