
معاون سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به بی ارادگی مقامات در اصلاح نظام اداری:
تعداد بازدید : 16
باید برای اصلاح نظام اداری چکمه آهنین پوشید
براساس قانون تا پایان امسال باید 15 درصد ازساختار دولت کم شود

انوار-اصلاح نظام اداری با این که یکی از نیازهای اساسی کشور است نه تنها مورد کم توجهی مدیران قرار دارد بلکه از اجرای آن واهمه دارند و در برابر آن مقاومت می کنند. این مطلب را معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن اشاره به شرایط فعلی کشور در گفت وگو با خراسان بیان کرد .علاءالدین رفیع زاده با اشاره به گذشت هفت سال از تصویب نقشه راه اصلاح نظام اداری در شورای عالی اداری کشور گفت: اصلاح اداری در اولویت مدیران و مقامات عالی نیست.
وی معتقد است : مهم ترین وظیفه در این حوزه تغییر نگاه و باور مدیران عالی نسبت به اصلاح اداری و از بین بردن مقاومت مدیران میانی و فرهنگ سازی در بین مردم است . وی با تاکید بر این که مسیر اصلاح نظام اداری معمولا در تمام کشورها با کندی همراه است، گفت :اقدامات خوبی در خصوص اصلاح نظام اداری در سال های اخیر در کشور انجام شده است .
معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور در تشریح روند تدوین واجرای اصلاح نظام اداری با بیان این که تحول در نظام اداری به ویژه در شرایط کنونی و فعلی کشور ما یکی از نیازهای اساسی است که شاید مثل بودجه یا مسائل عمرانی به آن توجه نمی شود،افزود: سال 92 نقشه راه اصلاح نظام اداری مبتنی بر سیاست های نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین شد. این نقشه در سال 93 در شورای عالی اداری تصویب و به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
سال97 پس از آسیب شناسی و تغییرات لازم برنامه اول ، برنامه دوم در 10 برنامه اصلی تدوین شد. امسال آخرین سال از دوره دوم این برنامه است.
علاءالدین رفیع زاده گفت: بر اساس قانون برنامه ششم 15 درصد باید از حجم و اندازه دولت کم شود. طبق قانون سهم هر دستگاه مشخص شده است و این که چه پست های سازمانی و مدیریتی باید حذف شود و چه خدماتی باید به بخش خصوصی ، غیر دولتی یا سمنها و دهیاریها واگذار شود مشخص شده اند. همچنین خدماتی که دولت باید به استان ها نیز تفویض کند تعیین شده اند. نیروهای خدماتی که به بخش های غیر دولتی واگذار می شوند طبق ماده 21 خدمات کشوری تعیین تکلیف می شوند.
وی همچنین با بیان این که تا پایان سال 98 در قالب دولت الکترونیک خدمات 157دستگاه شناسنامه دارشد اضافه کرد: از این تعداد 5501 خدمت شناسنامه دار شده و 3007 خدمت ،قابلیت الکترونیکی شدن دارد که تا کنون 1734 یا 57 درصد به صورت الکترونیک به مردم خدمت می دهند .
پیش بینی می شود تا یکی دو ماه آینده این میزان به 75 درصد برسد.
معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی با تاکید بر این که مردم با مراجعه به سامانه مدیریت خدمات دولت می توانند خدمت مورد نیازشان را جست وجو کنند،گفت:مردم از این طریق متوجه می شوند که چه خدمتی و از چه طریقی می توانند دریافت کنند.در این سامانه قابلیت پیگیری میزان رضایتمندی مردم از خدمتی که دریافت کردند نیز وجود دارد. نظرات مردم بلافاصله مورد پایش قرار می گیرد و در صورت نیاز به اصلاح برای اصلاح فرایند مربوط اقدام می شود .
باوجود توسعه روزافزون خدمات دولت، افزوده شدن تقسیمات کشوری و ایجاد شهرهای جدید حدود 23 هزار پست سازمانی تا پایان سال 98 حذف و 7682 واحد عملیاتی هم به بخش خصوصی و غیر دولتی واگذار شده است.
وی درباره چالش های پیش روی اصلاح نظام اداری با تاکید بر این که اصلاح نظام اداری بنابر خاصیت ذاتی با کندی مواجه است ، اظهار کرد : یکی از چالش های جدی نگاه مدیران در سطوح مختلف مدیریتی به اصلاح نظام اداری است. این توجه باید در مدیران عالی مان به وجود بیاید که اصلاح نظام اداری مانند پروژه های عمرانی ، بودجه و سایر مسائل دیگر تاثیر فوق العاده ای بر تسریع در خدمت رسانی به مردم، صرفه جویی در هزینه ها و زمان و کاهش فساد خواهد داشت.
علاوه بر این مقاومت مدیران عملیاتی و مدیرانی که در سطوح میانی فعالیت دارند از دیگر چالش هاست. مدیران عملیاتی باید برنامه های اصلاح نظام اداری را عملیاتی کنند برای مثال وقتی حذف کپی مدارک هویتی به عنوان یک سیاست اصلاح نظام اداری ابلاغ می شود ، تمام واحدهای عملیاتی ازجمله بانک ها باید تبعیت و آن را عملیاتی کنند.
بنابراین در این راه باید چکمه آهنین پوشید و مقاومت ها را شکست ،کاغذ بازی ها را حذف و با نگاه تحول فرایندها را اصلاح کرد .
وی اضافه کرد : بحث فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. در فصل سوم قانون مدیریت خدمات کشوری ضمن در نظر گرفتن حقوقی برای مردم، وظایفی هم برای دستگاههای اجرایی درنظر گرفته شده تا اطلاع رسانی لازم در خصوص حقوق مردم و تکالیف دستگاه ها در مواجهه با مردم را انجام دهند.
رفیع زاده در اینباره که بیشترین مقاومت ها از سوی کدام دستگاه هاست؟ گفت: باید اولویت اصلی اصلاح نظام اداری و فرایندهای ارائه خدمات در سازمان هایی که خدمات رسان هستند ومراجعه کننده زیادی دارند، متمرکز شود.