
گروه اجتماعی -گزارشها نشان میدهد که تعداد مبتلایان و فوتیهای بیماری کرونا در جهان و ایران باردیگر روند صعودی به خود گرفته است؛ اتفاق تلخی که طبق پیشبینیها نشاندهنده آغاز موج سوم کروناست. سازمان جهانی بهداشت، روز گذشته خبری را منتشر کرد که نگرانیها را درباره احتمال تشدید وضعیت کرونایی جهان تقویت میکند. بر اساس گزارش این سازمان، روز گذشته بالاترین رکورد موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ ثبت شد؛ با شناسایی 307 هزار و 930 بیمار جدید در یک روز. طبق اعلام سایت اطلاعرسانیِ این سازمان، بیشترین افزایش آمار مبتلایان مربوط به سه کشور هند، ایالاتمتحده و برزیل بوده است؛ همچنین دو کشور ایالاتمتحده و هند بیش از ۱۰۰۰ مورد جدید فوتی را گزارش کردند و برزیل فوت ۸۷۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ را در مدت ۲۴ ساعت اعلام کرد.
افزایش فوتیها طی روزهای اخیر
خبر نگرانکننده درباره آمارهای کرونا در ایران نیز اینکه طی چهار روز گذشته، تعداد فوتیهای کووید19 در کشور باردیگر روند صعودی به خود گرفته است. گزارش کمیته اپیدمیولوژی کرونا در وزارت بهداشت نیز بر این نگرانی صحه میگذارد؛ در این گزارش آمده است: «روند کشوری بیماری کووید-۱۹، موارد ابتلا و مرگ نسبتا بالاست و روند صعودی یا شروع پیک در ۱۲ استان کشور نیز مشاهده شده است».
«دکتر احسان مصطفوی» رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران در اینباره به ایسنا گفته است : «اخیرا در برخی استانها که در یک ماه اخیر روند تثبیت شده یا نزولی داشته، روند افزایشی خفیف بیماری مشاهده میشود که متاثر از عوامل مختلفی است. به گفته مصطفوی نمیتوان دقیقا مشخص کرد کدام عوامل نقش مهمتری در افزایش شدت موج بیماری داشته، اما یکی از فاکتورهای مهم و قاعدتا تاثیرگذار در شهریورماه، سفرها بودهاست».
موج سوم کرونا شدیدتر خواهد بود
«حسین قشلاقی» عضو شورایعالی نظام پزشکی کشور هم روز گذشته ، بازگشایی حضوری مدارس را یک اشتباه اساسی دانست و آن را از دلایل شیوع دوباره کرونا برشمرد :« اشتباهی که به افزایش ابتلا و فوتیهای ناشی از کرونا دامن میزند، بازگشایی مدارس است که ریسک بالایی دارد؛ در حالی که عدم بازگشایی خود عامل کنترلکنندهای در کاهش آمارهای موج سوم کرونا بود».
همزمانی کرونا و آنفلوآنزا
قشلاقی این را هم گفته است که : «با توجه به همزمانی آنفلوآنزا و بیماریهای عفونی با کووید ۱۹ در آیندهای نزدیک شرایط بسیار بدی را تجربه خواهیم کرد». به گفته او در کنار این دو موضوع، خستگی کادر درمان را هم نباید فراموش کرد و بر اساس این فاکتورها این امکان وجود دارد که موج سوم کرونا با شدت بیشتری رخ دهد و شاهد افزایش ناگهانی آمار مبتلایان و فوتیها باشیم.طبق این آمارها و اظهارنظرها، احتمالا باید خودمان را برای مواجهه با موج سوم کرونا آماده کنیم، موجی که به دلیل برخی سهلانگاریها و نادیده گرفتن پروتکلهای بهداشتی برای سومین بار دامنگیرمان میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

درست 4 سال قبل بود که جنتلمن پاراوزنهبرداری ایران با ثبت یک رکورد تاریخی وارد گینس شد. دیروز 24 شهریورماه روزی بود که ورزش پارالمپیک ایران تاریخی شد؛ روزی که سیامند رحمان فقید توانست در پارالمپیک 2016 ریو با مهار وزنه 310کیلوگرمی چشم جهان را خیره کند. اگر هرکول خوشخنده ورزش ایران اینقدر ناگهانی از دنیا نمیرفت و کرونا هم اجازه میداد که المپیک و پارالمپیک در موعد مقرر برگزار شوند، در چنین روزهایی باز هم احتمالا شاهد ثبت یک رکورد فوقالعاده از سیامند رحمان روی تخته وزنهبرداری توکیو بودیم. 4 سال پیش و در چنین روزی قهرمان ارزنده ایران و جهان در جریان رقابتهای وزنهبرداری پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ موفق به ثبت رکوردی شد که به گواه همگان جابهجا کردن این رکورد تا سالیانی دور بسیار دشوار خواهد بود. سیامند رحمان که یک بار و در جریان اولین حضور خود در بازیهای پارالمپیک که به سال ۲۰۱۲ برمیگردد، برای شکستن این رکورد تلاش کرده بود، این بار و در بازیهای پارالمپیک ریو موفق شد ضمن تکرار مدال طلای لندن ۲۰۱۲، این رکورد تاریخی را نیز به نام خود ثبت کند. او که نماینده ایران در رقابتهای دسته فوقسنگین ۱۰۷+کیلوگرم بود، در اولین حرکت خود وزنه ۲۷۰کیلوگرمی را با موفقیت بالای سر برد و در حرکت دوم با مهار وزنه ۳۰۰کیلوگرمی ضمن شکستن رکورد دنیا مدال طلای خود را قطعی کرد و در حرکت سوم هم وزنه ۳۰۵کیلوگرمی را با موفقیت بالای سر برد. سیامند اما به همین رکورد بسنده نکرد و در حرکت چهارم وزنه ۳۱۰کیلوگرمی را انتخاب کرد و با مهار آن رکوردی بینظیر و دستنیافتنی را در کتاب گینس به ثبت رساند. قویترین مرد دارای معلولیت جهان با ثبت این رکورد، عنوان اولین ورزشکار جهان که موفق به مهار وزنهای بیش از ۳۰۰کیلوگرم شده را نیز به خود اختصاص داد و نام خود را برای همیشه در تاریخ ورزش جهان جاودانه کرد. با این حال اما رکورد 310کیلوگرم هم برای سیامند کافی نبود. او سودای ثبت یک رکورد بیتکرار را در دنیای پاراوزنهبرداری در سر میپروراند؛ رکوردی که قول داده بود در پارالمپیک 2020 توکیو از آن رونمایی کند و اگر چنین اتفاقی میافتاد معلوم نبود واکنش دنیا به خلق چنین شگفتی بزرگی چه خواهد بود. اما سرنوشت از همان ابتدا پایان زودهنگامی برای سیامند رقم زده بود؛ پایانی که بیشتر از 11 اسفندماه 98 نبود تا پیمانه زندگی سیامند در 31 سالگی و در اوج جوانی و شهرت پر شود تا ورزش ایران خیلی زود از الماس درخشانی از اخلاقیت و استعداد را از دست بدهد.
دیروز در حالی تاریخ رکوردشکنی ماندگار سیامند تکرار شد که خودش دیگر در جمع ما نیست و به همین منظور فدراسیون جانبازان و معلولین تصمیم گرفت برای گرامیداشت یاد و خاطره پهلوان فقید، اسطوره بیبدیل پاراوزنهبرداری ایران و قویترین ورزشکار دارای معلولیت جهان، همزمان با سالروز ثبت بهترین رکورد وزنهبرداری معلولین توسط آن مرحوم در مسابقات پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ طی مراسمی اقدام به نامگذاری سالن وزنهبرداری کمپ تیمهای ملی جانبازان و معلولین به نام پهلوان سیامند رحمان کند. این مراسم امروز برگزار خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


بانک مرکزی با لغو ممنوعیت عرضه ارز سهمیهای، حذف سقف قیمت در بازار نیما و نزدیک کردن قیمت ارز در صرافیها و بازار متشکل ارزی مقدمات کاهش قیمت ارز را فراهم کرد. بر این اساس، دیروز نرخ دلار در بازار آزاد به کانال 26 هزار تومان بازگشت و از سوی دیگر نرخ صرافی ملی با بیش از 3 هزار تومان افزایش، به همین کانال رسید.به گزارش اقتصاد نیوز، دیروز بانک مرکزی حمله وسیعی را به قیمت دلار انجام داد. بر این اساس ممنوعیت عرضه 2200 دلار به هر کارت ملی برای یکبار در سال را لغو کرد. این تقاضا در قالب کد 24 شناخته میشود که منظور از آن تأمین نیاز مصرفکنندگان خارج از 23 تقاضای مشخصشده در مقررات ارزی است. در هفته گذشته به دلیل فاصله گرفتن قیمت صرافی ملی که نماد بازار متشکل است قیمت بازار تقاضا برای استفاده از این نوع تأمین ارز بالا رفته بود. به همین دلیل بانک مرکزی عرضه آن را متوقف کرد. این تصمیم به معنی آن است که بانک مرکزی تأمین نیاز اسکناس را هم مجدد در دستور کار قرار داد تا از این طریق نوسان قیمت را کاهش دهد و امکان پیشروی دلار به قیمتهای بالاتر از میان برود.از سوی دیگر سقف قیمت ارز در بازار نیما برداشته شد که می تواند به افزایش عرضه ارز در این سامانه و تامین نیاز صادرکنندگان بزرگ منجر شود. بر این اساس صادرکنندگان و واردکنندگان در فضایی کاملاً توافقی خرید و فروش را انجام میدهند. در پی این دو اقدام، دیروز نرخ دلار در بازار آزاد تا سطح 26 هزار و 300 تومان پایین آمد. قیمت ارز در سامانه نیما نیز کاملاً به قیمت بازار آزاد نزدیک شد،اما این تمام ماجرا نبود. دیروز صرافی ملی با افزایش ۳۱۶۰ تومانی، نرخ فروش ارز را ۲۶۷۵۰ تومان اعلام کرد تا ضلع سوم حمله بانک مرکزی به بازار تکمیل شود و یک بار دیگر سفته بازان ارزی از بازار عقب رانده شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


عبدالهی- آنطور که مسئولان نیروی انتظامی اعلام کردهاند، اجرای طرح «ناظر یک» در کشور منجر به کاهش 60 درصدی جرم کشفحجاب در داخل خودروها شده است. خروجی مهم و قابلتوجهی که اشکالات جزئی و اشتباهات غیرعمدی این طرح را توجیهپذیر میکند؛ هرچند که تلاش ناجا این است که همین اشتباهات را هم به کمترین میزان ممکن برساند. طی روزهای گذشته باردیگر انتقادهایی به طرح «ناظر یک» مطرح شده است و برخی مالکان خودرو (به ویژه در تهران)، مدعی دریافت پیامکهای اشتباهی با محتوای ارتکاب جرم کشفحجاب در خودرو شدهاند. به همین دلیل با سردار «حسین رحیمی» فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفتوگو میکنیم تا پاسخ او به این گلایهها را بشنویم.
در یک طرح گسترده، بروز اشتباه طبیعی است
سردار رحیمی اگرچه به گفته خود در جلسهای کاری حضور دارد، اما به دلیل اهمیت موضوع و ضرورت پاسخگویی به افکار عمومی، توضیحاتی را به خراسان ارائه میکند و میگوید: «طرح ناظر یک، با مشکل خاصی مواجه نیست و طبق روال عادی در حال اجراست». از سردار رحیمی درباره پیامکهای اشتباه و گلایههای برخی مالکان خودرو میپرسم و او این گونه پاسخ میدهد: «در یک طرح گسترده که در کل کشور انجام میشود، ممکن است خطا یا اشتباه هم وجود داشته باشد. گاهی ممکن است یک اشتباه رایانهای در ثبت شماره پلاک رخ بدهد یا ممکن است وقتی همکاران ما شماره پلاک یک ماشین را با چشم میبینند، در نوشتن آن یک شماره بالا و پایین بشود که این اشتباهات طبیعی است و عجیب نیست، کار توسط انسان انجام میشود و امکان اشتباه وجود دارد».
پاسخ سردار رحیمی به این سوال که «میزان اشتباهات در طرح ناظر یک چقدر است؟» این است : «میزان خطاها در اجرای این طرح مثلا ممکن است یک یا دو درصد باشد».
بر مبنای اظهارات مردم عزیز تصمیم میگیریم
فرمانده انتظامی تهران بزرگ که با شجاعت احتمال بروز خطا در اجرای این طرح را میپذیرد، رویه پلیس در بررسی اشتباهات احتمالی را هم شرح میدهد : «ما در مراجعه مردم عزیز به پلیس درباره پیامکهای دریافتی، ملاک را صحبتها و اظهارات مردم میدانیم و اینطور نیست که بخواهیم اصرار کنیم حتما آنها مرتکب کشفحجاب در خودرو شدهاند، در اکثر موارد هم ملاک ما همین نظرات مردم است و
بر مبنای آن تصمیمگیری میکنیم».

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


در چهارماه نخست امسال 7832 نفر در تصادفات جادهای استان مصدوم شده و 285 نفر فوت کردهاند یعنی به طور متوسط در هر شبانه روز حداقل دو نفر در جادههای استان براثر تصادف جان خود را ازدستداده و 63 نفر مجروح شده اند، درحالیکه در این مدت میزان ورود مسافر به استان کاهش 50 درصدی داشته است.به گزارش خراسان رضوی، بر اساس آمار پزشکی قانونی استان، در 12 ماه سال گذشته 28 هزار و 275 نفر در تصادفات جادهای استان مصدوم شدهاند و درمجموع 1127 نفر نیز در این تصادفات جان خود را ازدستدادهاند. از این تعداد10482 مصدوم و 378 کشته مربوط به چهار ماه نخست سال گذشته بودهاند( به طور متوسط در هر شبانه روز 3 نفر در تصادفات جاده ای استان کشته شده اند) اگرچه بنا بر اذعان رئیس پلیسراه استان، تعداد تصادفات در جغرافیای جادههای خراسان رضوی، به دلیل کاهش مسافرتها بعد از شیوع ویروس کرونا و ابلاغ پروتکلهای بهداشتی کاهش داشته است اما تصادفات جمعی که تعداد فوتی آنها بالا بوده ، آمار کلی فوتیهای تصادفات جادهای استان را تحت تأثیر قرار داده است.
سال 98 ؛ هر 7.5 ساعت یک کشته در جادههای استان
خراسان رضوی ۲۰ هزار و ۵۷۵ کیلومتر راه دارد که ۶ هزار و ۴۲۲ کیلومتر آن بینشهری و ۱۴ هزار و ۱۵۲ کیلومتر راه روستایی است. بر اساس اظهارات مدیرکل پزشکی قانونی استان، در سال 98 تعداد 1127 نفر از مردم این دیار به دلیل تصادفات و حوادث ترافیکی در جادههای استان جان باختند یعنی بهطور متوسط هر 5/7 ساعت یک نفر در جادههای استان جان باخته و روزانه حداقل سه خانواده در استان در غم از دست دادن عزیزشان در تصادفات رخت عزا بر تن کردهاند.
28275 نفر هم در 12 ماه سال گذشته براثر تصادفات رخداده در استان مصدوم شدهاند یعنی در هر 20 دقیقهای که سال گذشته به ساعت خود نگاه میکردید حداقل یک نفر در جادههای استان براثر تصادف مصدوم شده و این عدد تا پایان یک روزبه بیش از 77 نفر رسیده است و حداقل سه نفر براثر تصادف جان خود را در سال گذشته ازدستدادهاند. سرهنگ احسانبخش میافزاید: در چهارماه اول امسال تعداد 626 فقره تصادف جرحی در استان رخداده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که حدود 1098 فقره تصادف جرحی در جادههای استان رخداده بود ، کاهش 43 درصدی را نشان میدهد (بر این اساس در چهار ماه امسال باوجود کاهش شدید مسافرتهای استانی متأثر از شیوع ویروس کرونا روزانه حداقل پنج نفر در تصادفات جادهای استان مجروح شدهاند که البته در چهار ماه سال گذشته این آمار حدود 9 نفر در روز بوده است .) وی درباره آمار تصادفات منجر به فوت در استان کمی محتاطتر عمل میکند و تنها به ذکر کاهش تلفات بسنده میکند و میگوید: در چهار ماه ابتدای امسال تعداد فوتیهای ناشی از تصادفات جادهای در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 33 درصدی داشته است. البته بر اساس آن چه روابط عمومی پزشکی قانونی استان در اختیار ما قرار داده است، تعداد فوتیهای ناشی از تصادفات جادهای استان در چهارماه نخست امسال معادل 285 نفر بوده که از این تعداد 234 نفر مرد و 51 نفر زن بودهاند و همچنین 172 نفر از فوتشدگان در تصادفات برونشهری جان خود را ازدستدادهاند و 112 نفر در تصادفات درونشهری استان جانباختهاند. جانشین رئیس پلیسراه استان، عمدهترین دلیل تصادفات استان را بی توجهی به جلو رانندگان می داند و میافزاید: حواسپرتی رانندگان متأثر از مکالمه با تلفن همراه و صحبت کردن با همراهان از عوامل تصادفات استان است، همچنین انحراف به چپ رانندگان که عمدتا در جادههای روستایی صورت میگیرد از دلایل بعدی است، رعایت نکردن سرعت مطمئنه، رعایت نکردن حق تقدم و خستگی و خوابآلودگی از دلایل بعدیاند. اما اصلیترین عوامل تصادفات منجر به فوت جادههای استان دو عامل خستگی و خوابآلودگی رانندگان و تخطی از سرعت مطمئنه است. وی همچنین بیشترین تصادفات جادهای استان را مربوط به خودروهای سواری میداند.
جزئیاتی از حادثه تریلی مرگ سبزوار
رئیس پلیسراه استان نیز درباره تأثیر خودروها در وقوع تصادفات جادهای استان به خراسان رضوی میگوید: نقص فنی در خودروها طبیعی است اما متأسفانه در خصوص یک گروه از خودروها این نقص مستمر است مانند حادثهای که دو هفته پیش در جاده سبزوار رخ داد.
افشاگری علیه تریلیهای چینی
سرهنگ هادی امیدوار میافزاید : نقص فنی ترمزها در خودروی تریلی( دانگ فنگ) عامل حادثه سبزوار که منجر به مرگ 13 تن شد، یک مشکل «مستمر» بود. خودروهای چینی قبلاً هم در کشور حادثه سازی کردهاند، البته فراخوانی انجامشد و بخشی از خودروها به نمایندگیها برده شدند و برخی اصلاحات انجام شد اما نقص فنی ترمز این خودرو همچنان وجود دارد. از سوی دیگر در خودروهای سنگین جدید دو نوع ترمز تعبیهشده است ؛یکی ترمز اصلی و دیگری ترمز ثانویه که گیربکس را قفل میکند اما در این خودرو این امکان وجود ندارد بههرحال خودرویی که با 40 تن وزن در جادهها تردد میکند باید سیستم ایمنی ترمز بسیار مجهزی داشته باشد.
وی گریزی به حادثه سبزوار میزند و ادامه میدهد: خودروی دانگ فنگ که از خانواده خودروهای چینی است، زمان وقوع حادثه هنگامیکه از گردنه عبور میکند ترمزهای متعددی میزند که پمپ هوای این خودرو خالی می شود درنتیجه باد پشت ترمزها وجود نداشته و هنگامی که در سرازیری قرار میگیرد بدون ترمز بعد طی مسافتی به یک تریلی دیگر برخورد میکند و بلافاصله به سمت مخالف جاده منحرف می شود و با دیگر خودروها برخورد میکند که منجر به مرگ تعداد زیادی میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جنگ یمن دو هزار روزه شد.جنگی که هرروز پیچیدهتر از روز قبلش شده است. اختلافها میان شورای انتقالی جنوب و دولت مستعفی منصورهادی همچنان ادامه دارد و توافق اصلاح شده ریاض در نوامبر 2019 نیز اجرایی نشده است. در عین حال، امارات درصدد است پای رژیم صهیونیستی را نیز به جزیره استراتژیک سقطری باز کند. جنگندههای سعودی نیز به بمباران مناطق مختلف یمن ادامه میدهند و همچنان غیرنظامیان یمنی قربانی حملات سعودیها هستند. ارتش و کمیتههای مردمی یمن نیز ضمن این که پیروزیهای مهمی در استان مارب به دست آورده اند و در آستانه ورود به شهر مارب قرار دارند، در روزهای اخیر بارها فرودگاه «ابها» در استان عسیر در جنوب عربستان را هدف حملات پهپادی قرار دادهاند. حملات علیه فرودگاه «ابها» به علل مختلف در دو سطح داخلی و منطقهای اهمیت دارد.در سطح داخلی یمن، این حملات بیانگر قدرت بازدارندگی انصارا... و متحدانش است. ارتش و کمیتههای مردمی یمن در ماههای اخیر بیش از همه بر امور داخلی این کشور و همچنین پیشروی به سمت استان مارب متمرکز بود که به شهر مارب، مرکز این استان نیز نزدیک شدند. ائتلاف سعودی اما به حملات خود علیه یمن ادامه داد. ائتلاف سعودی هفتههای گذشته برخی مراکز فرهنگی و تجمعات مردمی یمن را هدف قرار دادند و تعدادی از کودکان و زنان بیگناه را به شهادت رساندند. حملات پهپادی علیه فرودگاه ابها، پاسخ به این حملات عربستان سعودی است. دیگر دلیل اهمیت داخلی حملات یمنیها این است که این حملات با پهپادهای ساخت خود نخبگان نظامی یمن انجام شد. در واقع، حملات علیه فرودگاه ابها با پهپاد صماد 3 قدرت بومی و توان تکنولوژیک ارتش و انصارا... را به رخ سعودیها کشید.
در سطح داخلی عربستان، حملات علیه ابها ناتوانی ریاض را در مقابله با پهپادهای یمنی نشان داد، درحالیکه آل سعود هزینه هنگفتی در حوزه نظامی انجام میدهد و بزرگترین واردکننده سلاح در جهان است و همچنین پس از آمریکا و چین بیشترین بودجه نظامی را در جهان در اختیار دارد. از سوی دیگر، ابها یک شهر مرزی است که در استان عسیر قرار دارد. عسیر یکی از سه استانی است که عربستان حدود 80 سال قبل از خاک یمن جدا کرد. نیروهای پیاده ارتش سعودی و نیروی هوایی عربستان در این استان مستقر هستند. علاوه بر این، بخشی از تأسیسات نفتی عربستان نیز در این استان قرار دارد. ارتش و کمیتههای مردمی یمن با حملاتی علیه فرودگاه ابها بهنوعی عربستان سعودی را برای بازپسگیری استان اصالتاً یمنی عسیر تهدید کرد. حملات علیه فرودگاه ابها در سطح منطقهای نیز اهمیت دارد. این نخستین حمله هوایی به عربستان پس از صدور مجوز برای هواپیماهای صهیونیستی بهمنظور عبور از آسمان عربستان بود. با توجه به واکنش ضعیف سعودیها در رهگیری پهپادهای یمنی، این حملات ثابت کرد آسمان سعودی به هیچ وجه امن نخواهد بود و با توجه به مجوزی که به تازگی سعودیها برای پرواز هواپیماهای اسرائیلی و اماراتی برای پرواز از آسمان عربستان صادر کردهاند، در آینده حوادث بهمراتب مهمتر با هزینه بیشتری برای عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد. یکی دیگر از ابعاد منطقهای اهمیت حملات علیه فرودگاه ابها، پیامی است که برای همکاری اماراتیها با رژیم صهیونیستی در جزیره یمنی سقطری دارد. استان عسیر در جغرافیای جنوبی عربستان و یکی از نقاط نزدیک عربستان به تنگه باب المندب در دریای سرخ است. اماراتیها در توافقی که با رژیم صهیونیستی انجام دادند در پی این هستند همکاریهایی را با این رژیم در جنوب یمن، جزیره سقطری و بابالمندب داشته باشند. باز شدن پای صهیونیستها به تنگه بابالمندب در تضاد با امنیت ملی یمنیها قرار دارد. ازاینرو، میتوان گفت این حمله پهپادی علیه فرودگاه ابها، هشدار جدی برای عربستان سعودی، امارات و اسرائیل درباره تبعات اشغالگری در یمن محسوب میشود. نکته پایانی این که؛ با وجود پیچیدهتر شدن تحولات در یمن، همچنان سازمان ملل متحد و قدرتهای مدعی غربی هیچ تلاشی برای پایان دادن به این جنگ که بزرگترین فاجعه انسانی دهههای اخیر نظام جهانی را ایجاد کرد، انجام نمیدهند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


حسین بردبار- بازار خودرو در شرایطی تب تند قیمت ها را تجربه می کند که بحث ها درباره چگونگی مواجهه با این روند و متولی مقابله با گرانی خودرو مطرح است. وزارت صمت وعده پیش فروش 150 هزار خودرو تا پایان سال و برنامه ریزی برای افزایش تولید را به عنوان راهکار افزایش عرضه خودرو و تعدیل قیمت ها مطرح کرده است. با این حال تعزیرات به عنوان متولی برخورد قضایی با گران فروشی، خواستار تعیین قیمت بازار توسط وزارت صمت است. سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ریشه برخورد نکردن با گران فروشی خودرو را در نبود یک سقف قیمتی در بازار می داند و می گوید که اگرچه رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان چندی پیش اعلام کرد که فروش خودرو 10 درصد بالاتر از قیمت مصوب کارخانه، مصداق گران فروشی است ولی وزیر قبلی یک روز بعد این را ملغی کرد؛ لذا وزارت صمت باید هرچه سریع تر سقف قیمت خودرو را در بازار مشخص کند، جزئیات بیشتر را در گفت وگو با سید یاسر رایگانی می خوانید:
به تازگی در یک گفت وگو فرمودید که دست ما برای برخورد با گران فروشی خودرو بسته است، چرا قیمت های مصوب شورای رقابت را ملاک برخورد با گران فروشان قرار نمیدهید؟
-آن قیمت ها قیمت کارخانه است یعنی اگر کارخانه بیشتر از آن بفروشد گران فروشی است ولی آیا آن قیمت ها را نیز می شود مبنای بازار قرار داد، از آن گذشته ،سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی کننده است نه مرجع ناظر، یعنی اگر تخلفی هست، نهاد ناظر مثل اتحادیه فروشندگان خودرو بگوید که فلان نمایشگاه یا فروشگاه خودرو دارد گران فروشی می کند و ما هم با آن برخورد کنیم، ما مرجع ناظر نیستیم، یعنی مرجع کشف تخلف نیستیم، مشکلی هم که داریم همین است که ما مرجع برخورد با تخلف هستیم نه مرجع کشف آن.
دقیقا ما هم به همین دلیل که شما مرجع برخورد با تخلف هستید و الان برخوردی با متخلفان گران فروش وجود ندارد، با شما تماس گرفتیم.
-آیا این{شرایطی که هست} گران فروشی خودرو است...
درست است که سر مصداق گران فروشی گیر کرده اید ولی مسئله آن است که دلال های خودرو، هیچ قیمتی از جمله قیمت کارخانه را رعایت نمی کنند ؛برای برخورد با همین ها برنامهای دارید؟
-منظورتان با کارخانه است؟
نه با دلالانی که بسیار بالاتر از قیمت کارخانه می فروشند.
-بحث سر همین است ، قیمتی که شورای رقابت اعلام می کند، قیمت فروش برای خودروساز است، مشکل ما در بازار این است که گفتیم بیایید برای بازار هم سقف قیمت مشخص کنید یعنی بگویید مثلا قیمت پژو 206 در کارخانه 90 میلیون تومان است و در بازار تا 120 میلیون تومان می تواند به فروش برسد ، آن موقع دست ما برای برخورد باز است ولی وقتی که این اعلام نمی شود و هر کسی با هر قیمتی که می خواهد می فروشد ، این طور می شود...
ببخشید، هم وزیر قبلی (آقای رحمانی) اعلام کردند و هم معاون وزیر فعلی این را اعلام کرده اند...
-اولا وزیر اعلام نکردند و آقای تابش ، رئیس سازمان حمایت اعلام کردند 10 درصد بالای قیمت کارخانه ، ولی یک روز بیشتر طول نکشید و فردای همان روز وزیر این حرف را پس گرفتند،یعنی امروز رئیس سازمان حمایت اعلام کرد که حداکثر تفاوت قیمت بازار با کارخانه 10 درصد باشد و بیشتر از آن گران فروشی است، اما وزیر این حرف رئیس سازمان حمایت را روز بعد ملغی کرد و گفت که ما نمی توانیم این را اعلام کنیم، مشکل ما همین است برادر.
بالاخره شما به عنوان مرجع برخورد کننده با متخلف نمی خواهید به این موضوع ورود کنید...
-شما به من بگویید ، اگر وظیفه مرجع رسیدگی کننده را می شناسید، رئیس شعبه تعزیرات باید مطابق قانون حکم دهد ،مثلا بند و تبصره فلان، شما به من بگویید الان رئیس شعبه تعزیرات باید مطابق چه چیزی حکم بدهد.
-خب ببخشید باید این طور بپرسم که شما نمی خواهید از وزارت صنعت برای این مسئله مطالبه ای بکنید؟
-چرا ما باید مطالبه کنیم. ما مرجع رسیدگی کننده هستیم، وقتی به ما بگویند که مطابق فلان موضوع رسیدگی کنید، ما هم رسیدگی می کنیم، ما یکی از اعضای ستاد تنظیم بازار هستیم و این موضوعی است که بارها در ستاد تنظیم بازار بحث شده و به نتیجه نرسیده اند، در این ستاد ،دولت به تمام معنا حضور دارد، سازمان حمایت، وزارت صمت، بانک مرکزی، نماینده خودروسازها و همه سازمان های مرتبط هستند.
درنهایت راهکار را در چه می دانید، چون الان بازار رها شده است؟
-راهکار این است که سقف قیمت خودرو در بازار مشخص شود.
این را چه سازمانی باید مشخص کند؟
-وزارت صمت و سازمان حمایت
در پایان امیدواریم سازمان های برخورد کننده با متخلفان مثل سازمان تعزیرات در این موضوع ورود درستی داشته باشند تا مسئله حل شود.
-من دغدغه شما را می شناسم ، ولی سازمان تعزیرات به عنوان یک سازمان حکم محور بر اساس اختیارات و تکالیفی که قانون گذار برایش مشخص می کند حق ورود و رسیدگی دارد نه بر اساس آن چیزی که دوست دارد، ما هم دوست داریم که موثر باشیم و برخورد کنیم ولی وقتی اختیاری نداریم و قانون گذار هیچ تکلیفی را برای ما مشخص نکرده است، طبق چه چیزی باید حکم بدهیم.
جزئیات طرح مجلس برای سامان دهی بازار خودرو
در همین خصوص روز گذشته خبرگزاری فارس به نقل از عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نوشت: قرار است با عرضه تمامی خودروهای صفر در بورس، جلوی فروش این خودروها توسط خودروسازان از درهای پشتی گرفته شود.روح ا...ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مبنای این طرح اصلاح توزیع خودرو با عرضه خودرو در بورس کالاست و تلاش شده است تا با استفاده از این سازوکار، همه راههای توزیع خودروی صفر به غیر از مسیر بورس بسته شود تا خودروسازها نتوانند از درهای پشتی خودرو را به فروش برسانند. با فروش خودرو در بورس کالا، عرضه و تقاضاست که قیمت را تعیین می کند و عملا قیمت گذاری دستوری به دلیل ناکارآمد بودن حذف میشود. وی با توجه به سازوکار شفاف بورس اظهارکرد: بر اساس این طرح به هر کد ملی فقط یک مدل خودرو در سال تعلق می گیرد و پیشنهادی هم مطرح شد که بر فروش خودروی صفر تا دو سال بعد از خرید، مالیات وضع شود تا تقاضای سرمایهای به حداقل برسد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


اصلاح قرارداد700 میلیونی قایدی در قطر
قرارداد مهدی قایدی مهاجم جوان و بوشهری تیم استقلال که فصل بسیار موفقی را با آبیپوشان گذراند، بعد از سفر مدیران باشگاه به قطر اصلاح شده و متممی به آن اضافه میشود. قایدی در آخرین روزهای حضور تیم در تهران جلسهای را با مدیران باشگاه استقلال برگزار کرد که خروجی آن اضافه شدن متمم به قرارداد وی و اصلاح رقم قراردادش نسبت به فصل پیش بود. به احتمال فراوان مدیران استقلال در قطر قرارداد این مهاجم جوان را با اضافه کردن یک متمم اصلاح خواهند کرد. قرارداد مهدی قایدی مهاجم بوشهری استقلال با این تیم700 میلیون برای سال اول بوده که با توجه به درخشش این بازیکن و بالا رفتن قیمت او با دریافت پیشنهادهای چند میلیون دلاری باشگاه براساس نرخ تورم و دستمزد دیگر ستارههای تیم قصد اصلاح آن را دارد.
سال پر بار کمدی در نمایش خانگی
«هیولا 2»، ادامه «خوب، بد، جلف» و ... در دست تولید است
نویسنده: مائده کاشیان
با توجه به سریالهای کمدی که امسال در حال تولید هستند، دست نمایش خانگی سال آینده در ژانر کمدی حسابی پر خواهد بود. مدتی پیش مهران مدیری از ساخت سریال «هیولا 2»، پیمان قاسم خانی از ادامه تولید «خوب، بد، جلف: ارتش سری» در قالب سریال و امین حیایی هم چند روز پیش از ساخت مجموعه «ساخت ایران 3» خبر دادند و سعید آقاخانی نیز قرار است سریال «شاخ آفریقا» را بسازد.
ساخت ایران 3
امین حیایی در برنامه «کافه آپارات» خبر ساخت این سریال را اعلام کرد و گفت که مشغول مذاکره برای بازی در این مجموعه است. فصل سوم این سریال در قشم، کیش و آفریقا جلوی دوربین میرود. فصل اول «ساخت ایران» سال 90 به کارگردانی محمدحسین لطیفی ساخته شد. هرچند که زوج محمدرضا گلزار و امین حیایی مشابه نقشهایی را که قبلا در آثار تجاری بازی کرده بودند ، ایفا کردند، اما توجه مخاطب را جلب کردند و فصل اول با استقبال خوبی روبهرو شد. سال 96 فصل دوم آن با کارگردان دیگری (برزو نیکنژاد) جلوی دوربین رفت. علاوه بر گلزار و حیایی که نقشهای اصلی را برعهده داشتند، تعدادی بازیگر جدید مانند فرهاد اصلانی، مهران احمدی، محسن کیایی، سارا بهرامی و سحر دولتشاهی نیز به سریال اضافه شدند، اما حضور هیچ کدام از آنها به نفع سریال تمام نشد. امین حیایی و محمدرضا گلزار هم مانند دیگر بازیگران بازی ضعیفی داشتند. هرچند که فصل دوم به اندازه فصل یک محبوب نبود، اما اگر زوج گلزار و حیایی در فصل سوم حضور داشته باشند و قصه جذابی طراحی شده باشد، میتوان روی موفقیت «ساخت ایران 3» حساب باز کرد.
خوب، بد، جلف 3
پیمان قاسم خانی سال 94، از موفقیت پژمان جمشیدی و سام درخشانی در سریال «پژمان» استفاده کرد و با فیلم «خوب، بد، جلف» برای اولین بار کارگردانی را تجربه کرد. همراهی دو بازیگر کمهوش آثار گیشهای موقعیتهای کمدی زیادی را در فیلم ایجاد کرد و باعث شد زوج کمدی «پژمان» و «سام» نزد مردم محبوبتر شوند. فروش خوب فیلم در گیشه قاسم خانی را ترغیب کرد که قسمت دوم این فیلم را بسازد. در قسمت دوم از نظر قصه، شوخیها و موقعیتهای کمدی از قسمت اول ضعیفتر بود، اما حضور زوج «پژمان» و «سام» فروش فیلم را تضمین کرد. قرار است ادامه این فیلم در 12 قسمت ساخته شود. «خوب، بد، جلف 3» داستان جذابی دارد. حامد کمیلی که جاسوس بود، با دیدن فیلم «بوچ کسیدی و ساندنس کید» به سینما علاقه مند میشود و تصمیم میگیرد از «پژمان» و «سام» در نقش این شخصیتها استفاده کند. حضور کمیلی در کنار جمشیدی و درخشانی در موقعیت عجیبی که قصه حول محور آن شکل میگیرد، میتواند بار کمدی سریال را بیشتر و از به تکرار افتادن «پژمان» و «سام» جلوگیری کند.
هیولا 2
مهران مدیری یک ماه پیش اعلام کرد قصد دارد فصل دوم «هیولا» را بسازد. او پنج سال پس از سریال «در حاشیه 2»، سال 94 مجموعه کمدی «هیولا» را جلوی دوربین برد. این سریال به دلیل کنایههایی که به مسائل اجتماعی، سیاسی و فساد اقتصادی داشت، مورد توجه قرار گرفت. یکی دیگر از برگهای برنده سریال حضور فرهاد اصلانی در نقش شخصیت اصلی قصه «هوشنگ شرافت» بود. او شخصیت سادهلوحی بود که تحت فشارهای خانواده، شرافت اجدادیاش را زیر پا گذاشت و با مفسدان اقتصادی همکاری کرد. فرهاد اصلانی با بازی در این سریال یکی از بهترین بازیهای خود را به نمایش گذاشت. البته بازیگران دیگر مانند شبنم مقدمی و گوهر خیراندیش هم بازی خوبی داشتند. قصه «هیولا» در فصل اول به سرانجام رسید، اما با پایانی که برای آن در نظر گرفته شده بود، این مجموعه ظرفیت دارد که در فصل دو ادامه یابد، البته بخش مهمی از موفقیت سریال وابسته به حضور فرهاد اصلانی است. علاوه بر این، اگر قصه «هیولا» در فصل دوم نیز مانند فصل اول، سراغ موضوعات اجتماعی و سیاسی برود میتواند بخشی از موفقیت خود را تضمین کند و حتی بیشتر از فصل اول دیده شود.
شاخ آفریقا
یکی دیگر از سریالهای کمدی که قرار است تولید شود، «شاخ آفریقا» به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی مهراب قاسم خانی است. این کارگردان و نویسنده پیشتر در سریال «دزد و پلیس» تجربه همکاری با یکدیگر را داشتهاند و خاطره خوبی از آن سریال در ذهن مخاطبان تلویزیون به جا گذاشتهاند. این مجموعه سال 91 ساخته شد و زوج کمدی موفقی با بازی بهنام تشکر و هومن برقنورد داشت. مهراب قاسم خانی که سابقه خوبی در نویسندگی فیلم نامه آثار کمدی دارد، پس از سریال موفق «پژمان» فیلم نامه سریال دیگری را ننوشته است، اکنون او فیلم نامه سریال کمدی «شاخ آفریقا» را به نگارش درآورده است. سعید آقاخانی هم به تازگی با سریال «نون خ» حضور موفقی در تلویزیون داشته و اکثر سریالهای او مورد پسند مخاطبان بوده است، بنابراین میتوان به همکاری این دو چهره امیدوار بود. «شاخ آفریقا» علاوه بر ایران، در کشور گینه جلوی دوربین خواهد رفت و همچنین قرار است در سرویسهای ویاودی آسیایی هم منتشر شود. باید صبر کرد و دید این کارگردان و نویسنده از حضور کدام بازیگران کمدی استفاده خواهند کرد.
ناکامی«کوین کاستنر»در یافتن قاتلان«کندی»!
آیا الیور استون، توانسته است در فیلم «جی.اف.کی» اسرار قتل رئیسجمهور آمریکا را فاش کند؟
جواد نوائیان رودسری – روز جمعه، 22 نوامبر سال 1963 (30 آبان 1342)، یک خودروی «کروک» در خیابان اصلی شهر دالاس در ایالت تگزاس آمریکا حرکت میکرد؛ سرنشین خودرو، جوانترین رئیسجمهور تاریخ ایالات متحده محسوب میشد؛ «جان فیتزجرالد کِنِدی»، مشهور به جان.اف.کندی. عقربههای ساعت، 12 و 30 دقیقه ظهر را نشان میداد. کندی کنار همسرش نشسته بود و برای مردمی که آمدهبودند او را ببینند، دست تکان میداد که ناگهان صدای گلوله همه را شوکه کرد. کندی در میان حلقه مأموران امنیتی اف.بی.آی، ترور شد. هنوز چندساعتی از وقوع ترور نگذشته بود که پلیس اعلام کرد ضارب را بازداشت کردهاست؛ مردی به نام «لی هاروی اُسوالد». 48 ساعت بعد از مرگ کندی، اسوالد هم، در حالی که در حلقه امنیتی مأموران اف.بی.آی قرار داشت، هدف گلوله «جک روبی» قرار گرفت و کشته شد. پرونده ترور کندی آنقدر پیچیده بود که نمیشد آن را جمع کرد. کمیتهای به ریاست قاضی «ارل وارن» تشکیل شد تا مسئله را پیگیری کند؛ اما نتیجه اعلامشده غیر قابلقبول بود: اسوالد در ترور کندی تنها بوده و همکاری نداشتهاست! با گذشت 57 سال از ترور کندی، هنوز 70 درصد مردم آمریکا معتقدند که اسوالد قاتل او نبودهاست! در سال 2017، بخشی از اسناد پرونده ترور کندی، منتشر شد؛ اما به جای اینکه ابهامزدایی کند، ابهامزایی کرد!
الیور استون وارد میشود!
رمز و راز پرونده جان.اف.کندی، آنقدر جذابیت سینمایی داشت که الیور استون، کارگردان نامآشنا و منتقد آمریکایی را برای ساختن فیلمی در اینباره مجاب کند. در سال 1991(1370 خورشیدی)، استون فیلمنامه خود را از زاویهای متفاوت به رشتهتحریر درآورد؛ قبل و بعد از الیور استون، کارگردانهای دیگری هم به دنبال سوژهیابی در پرونده قتل کندی بودند، اما هیچکدام نتوانستند زاویهای را که او درنظر میگرفت، تصور کنند یا شاید اجازه نداشتند! استون روایت قتل کندی را از نگاه یک دادستان ایالتی ساخت؛ «جیم گریسون» که نقش او را در فیلم «جی.اف.کی»، «کوین کاستنر» با استادیتمام ایفا کرد. روایت خیرهکننده فیلم و استادی استون در بازآفرینی صحنهها، اثر او را برنده جایزه اسکار سال 1991 کرد. گریسون که فیلم استون روایت تلاشهای اوست، مانند همه مردم آمریکا، در درستبودن گزارش 889 صفحهای کمیته وارن تردید داشت. او میدانست که اسوالد نمیتواند بهتنهایی قاتل کندی باشد. تلاشهای او منجر به یافتن رابطهای میان ضارب معرفیشده با «کلی شاو»، مدیر یک شرکت بازرگانی بینالمللی فعال در نیواورلئان شد؛ چیزی که در فیلم استون به خوبی نمایش داده میشود؛ اما درست زمانی که گریسون میخواست یک پله در تحقیقات بالاتر برود و رابطان شاو را بشناسد، با دخالت اف.بی.آی و دولت فدرال، پرونده مختومه اعلام شد. روایت استون از قتل کندی این فضا را در ذهن ایجاد میکند که گروهی از داخل مجموعه سیاستمداران آمریکایی، به دلایلی، درپی حذف کندی بودهاند و این همان دیدگاهی است که بعدها و با انتشار بخشی از اسناد ترور در سال 2017، تقویت شد.
اسرار مگویی که در «جی.اف.کی» فاش شد
استون در فیلم خود برخی اسرار ترور را فاش کرد که دستکم تا 26 سال بعد، مدرکی برای اثبات آنها وجود نداشت؛ مهمترین راز فاششده، ترور ضارب، آن هم 48 ساعت بعد از قتل کندی بود. استون در فیلم نشان میدهد که جک روبی با حمایت ضمنی مأموران اف.بی.آی از حلقه حفاظتی اسوالد میگذرد و او را میکُشد. جالب اینجاست که اسناد منتشرشده سیا، نشان میدهند که مأموران سازمان اطلاعات و امنیت آمریکا، کاملاً از خطر ترور اسوالد که در واقع سرپوش گذاشتن کامل بر حقیقت قتل کندی بود، آگاهی داشتند. یکی از اسناد جنجالی انتشاریافته که روایت استون در «جی.اف.کی» را تأیید میکند، نوشتهای از «جی.ادگار.هوور» رئیسوقت اف.بی.آی است؛ او روز بعد از ترور اسوالد مینویسد: «چیز دیگری درباره اسوالد باقی نمیماند، به غیر از اینکه او مرده[!] دیشب ما(اف.بی.آی) تلفنی دریافت کردیم که یک نفر به دفتر ما در دالاس زنگ زده بود و در کمالآرامش گفته بود که او عضو کمیتهای است که مصمم شده اسوالد را به قتل برساند. ما هم به رئیس پلیس [دالاس] خبر دادیم و او به ما اطمینان داد که از اسوالد به خوبی حفاظت خواهد شد. امروز صبح دوباره به رئیس پلیس زنگ زدیم و هشدار دادیم که قضیه کشتن اسوالد جدی است و او هم دوباره تاکید کرد که تور حفاظتی خوبی برای او تدارک دیده شده است. هر چند، حالا معلوم شد که چنین نبوده است[!]»
توپ سوراخ در زمین کمونیستها!
موضوع دیگری که در فیلم استون موردتوجه قرار گرفتهاست و امروز میدانیم که این توجه، چندان دور از ذهن و اشتباه هم نیست، گرایشهای مارکسیستی اسوالد است. ظاهراً او به مسکو سفر کردهبود و حتی به دنبال تابعیت روسی رفت؛ جالب است که در تمام گزارشهای سیا و اف.بی.آی، مأموران اطلاعاتی از قصد و رفتار اسوالد باخبر هستند. استون در فیلم خود به صراحت در این باره حرف میزند که انتخاب اسوالد با توجه به گرایشهای مارکسیستی وی، هوشمندانه صورت گرفت تا بعدها توپ را به زمین شوروی یا کوبا بیندازند؛ در واقع استون این کار را یک فریب اطلاعاتی میداند؛ موضوعی که اسناد انتشاریافته سال 2017 آن را تأیید میکند؛ طبق گزارشهای موجود در این اسناد، شوروی خود را از ترور کندی متضرر میدانست و از این واهمه داشت که جنگ اتمی با آمریکا آغاز شود. روسها معتقد بودند جانشین کندی، به احتمال زیاد، انعطاف چندانی در برابر قضیه مصالحه ندارد. به این ترتیب، استون بیش از دودهه قبل از انتشار اسناد، واقعیتهای انکارناپذیری را درباره ترور کندی، فراروی مخاطبان خود قرار داد. این واقعیتها، جنجال خبری بزرگی به راه انداختند، اما این جنجال، خیلی زود در هیاهوی خبری رسانههای رنگارنگ آمریکا، محو شد و از یاد رفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

درد فرو شدن سوزن را بدون بی حسی به جان می خرند تا طرحی نو روی قسمتی از بدن شان بیندازند و به قول خودشان، مدتی با دیدن نقش و نگارشان و نشان دادن آن به دیگران ذوق کنند و مثلاً انرژی مثبت بگیرند! این جا پوست ها گویا به بوم نقاشی تبدیل شده اند و جای قلم موهای نرم را سوزن های مختلف گرفته و به جای رنگ های نقاشی، رنگ های غیرمجازی به کار می رود که ممکن است سلامت فردی را که خالکوبی می کند، به خطر بیندازد؛ انگار شاهد نقاشی با خون و رنگ و بازی سوزن با سلامت هستیم.پشت بوم نقاشی، فردی قرار گرفته است که او را خالق خالکوبی های منحصر به فرد می دانند. با خونسردی دستگاه تتو را روشن می کند و با دقت هر چه تمام تر سوزن را بر خطوطی که روی پوست مشتری طراحی کرده است، می زند. اتاق تاریک و فقط در قسمتی از آن چراغ پایه بلندی، روی میز کار نور پاشیده است تا فضا بیشتر رمانتیک شود، صدای موزیک فضا را که در اصل زیرزمین یک واحد مسکونی در بجنورد است، پر کرده است. جوانی حدود 20 ساله که سگ کوچک سفیدی را نوازش می کند، روی یکی از مبل ها نشسته و از روی گوشی اش طرح را پیدا کرده است و با هیجان آن را به میزبان نشان می دهد، او هم با تکان دادن سرش، طرح را تایید می کند و خالکوبی روی بدن مشتری را ادامه می دهد.
خالکوبی کنم مادرم مرا به خانه راه نمی دهد!
زنگ به صدا در می آید و میزبان که خانمی جوان است با دیدن تصویر سه مشتری اجازه ورود می دهد. یک زن جوان و دو دختر کم سن و سال وارد می شوند، همان ابتدا، کاتالوگ هایی را که روی میز جلوی در قرار دارد، ورق می زنند بعد به عکس های تتویی که روی یکی از دیوارها نصب و نورپردازی شده است، نگاه و با یکدیگر پچ پچ می کنند.آن قدر محو تماشای دنیای دوستداران خالکوبی شده ام که زمان از دستم در رفته است، یکی نوبت می گیرد که هفته دیگر بیاید تا با خالکوبی جدید به مسافرت برود، آن دیگری می خواهد خالکوبی قدیمی اش را هر طوری که شده محو کند و طرح دیگری بزند. کوچک ترین شان یواشکی می گوید: عکس یک گل رز را خیلی خیلی کوچک روی بازویم کار کنید، نمی خواهم خانواده ام متوجه شوند، یک مدت لباس آستین بلند می پوشم تا آرام آرام موضوع را بگویم چون مادرم گفته اگر خالکوبی کنم، به خانه راهم نمی دهد اما من عاشق خالکوبی هستم.برق چشمانش را در تاریکی می توانم ببینم، البته استرس و ترس از انجام این کار هم در رفتارش مشخص است.نمی دانم چه مدتی گذشته که کار مشتری به پایان رسیده است، جلوی آینه می ایستد، حالا نوبت روشن شدن چراغ های سالن است تا بقیه هم هنر دست استادکار را ببینند. زنی لاغر اندام و بلند قد، خالکوبی اش را که بسیار پرکار است و البته طرحش به دلیل تورم و قرمزی پوست، خیلی واضح نیست ورانداز می کند و لبخند رضایت بخشی را به میزبان تحویل می دهد.میزبان از این طرح عکس می گیرد و بلافاصله آن را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک می گذارد و زیر آن می نویسد: «جدیدترین طرح تتو برای مشتری قدیمی و عزیزمون؛ با ما به روز باشید و در صورت تمایل برای تعیین وقت قبلی تماس بگیرید.» در روشنایی اتاق باندهای آغشته به خون را می بینم که روی میز کار خودنمایی می کند، بانوی تتوکار بدون رعایت کردن بهداشت، آن هم در این ایام کرونایی آن ها را راهی سطل زباله می کند و بعد از یادداشت کردن اولین قسط مشتری، یکی از دخترها را فرا می خواند تا طرح خالکوبی او را ببیند و کار را شروع کند. دوباره اتاق تاریک میشود، سوزن به بازوی دخترک فرو می رود، او ابتدا از سوزش پوست و ترسش گلایه می کند اما کم کم روی صندلی آرام می گیرد تا خالکوبی به نحو احسن و بدون خط خوردگی انجام شود. مشروح گزارش را در سایت khorasannews.com بخوانید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گمانه زنی ها در خصوص دلایل انفجار مهیب بندر بیروت، هنوز ادامه دارد و کارشناسان دلایل مختلفی را برای این انفجار ذکر کرده اند. دفتر تحقیقات فدرال (اف بی آی) نیز یکی از نهادهایی بود که از همان ابتدا در تحقیقات مرتبط با انفجار بیروت مشارکت داشت.اف بی آی حالا در گزارشی که به طرفهای لبنانی ارائه کرده، انفجار بیروت را نتیجه اهمال و سهلانگاری دانسته است.در گزارش افبیآی آمده است: به دلیل جوشکاری در نزدیکی انبار شماره ۱۲ و سرایت آتش به مواد آتشزا و سپس باز کردن در انبار شماره ۱۲ و انتقال سریع آتش به داخل، این انبار مثل یک چاشنی انفجاری برای نیترات آمونیوم عمل کرده است.سیلوهای گندم مستقر در بندر و فضای ساحلی هم باعث شده که از فاجعه بزرگ تری جلوگیری شود. براساس گزارش افبیآی، شعاع انفجار ۸ کیلومتر به داخل بیروت نفوذ کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روزگذشته گشت مشترک رسیدگی به تخلفات نانوایی های شهر مشهد با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی، بازرسان سازمان صمت، اتحادیه نانوایان و خبرنگار خراسان برگزار شد که در این بازرسی هااز انبارهای دو نانوایی متخلف آرد نیمه یارانه ای سایر استان ها یا همان آرد آزاد کشف و به عنوان ظن به قاچاق توقیف شد و همچنین به دلیل تخلفات صنفی دیگر از جمله گران فروشی، کم فروشی و فروش اجباری پلمب شدند. اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود و در انبار یکی از نانوایی هایی که مورد بازرسی قرار میگیرد و به گفته کشتگر رئیس اتحادیه نانوایان، پروانه کسب معتبر ندارد و قبلا تعطیل بوده ، سه نوع آرد یافت می شود که یک نوع با کیسه های آبی رنگ و آزاد، یک نوع زرد و مشکی و نیمه یارانه ای شهرستان های استان و نوع دیگر آرد نیمه یارانه ای مربوط به شهر مشهد است، یعنی نانوایی که در سامانه های اتحادیه ثبت نبوده و پروانه کسب نیز ندارد، از سهمیه آرد دولتی مربوط به مشهد استفاده کرده و همچنین ظن به قاچاق برای آردهایی که به اسم آزاد خریده نیز وجود دارد. به گزارش خراسان رضوی، گلایه های مردمی و شکایت های ارسال شده به دستگاه های نظارتی و سامانه های حمایت از مصرف کننده مربوط به تخلفات نانوایی ها بر اساس آمار ارائه شده از بازرسی سازمان صمت استان افزایش چشمگیری داشته که به همین دلیل گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان به همراه بازرسان سازمان صمت و اتحادیه نانوایان برای برخورد با متخلفان روز گذشته برگزار شد .
در این بازدید دو نانوایی پلمب شدند که تخلفات آنان براساس گزارش بازرسان، کم فروشی، گران فروشی و فروش اجباری بود و هرکدام از تخلفات صنفی جریمه و ساز و کار خاص خود را دارد.اما در هردوی این نانوایی ها که به عنوان نانوایی ستاره دار در اتحادیه نانوایان شناخته شده و در طول ماه های اخیر تخلفات متعددی داشتند و جمع تخلفات یکی از این واحدها به صد مورد نیز می رسید، ظن به قاچاق آرد مشاهده شد و انبارهای این نانوایی ها پر از آردهایی بود که از استان های دیگر یا از سهمیه شهرستان ها و شهر مشهد خریده شده بود و همگی خارج از شبکه توزیع بود.اولین نانوایی که کارش به پلمب میکشد، پروانه کسب را از کشوی میز درمیآورد، یک فتوکپی از پروانه کسبی که متعلق به خانمی است که به گفته کشتگر رئیس اتحادیه خبازان، مدت هاست به او اخطار می دهند و به اتحادیه مراجعه نمی کند و در یک هفته اخیر هم به اخطاریه های متعدد پاسخ نداده و اصلا معلوم نیست کجاست!
کشتگر ادامه میدهد: ما نانوایی هایی داریم که پروانه را با ملک نانوایی اجاره می دهند که این کار خلاف قانون است و اگر خود مالک پروانه در محل حضور نداشته باشد باید برای خود رسما مباشر معرفی کند اما در برخی از نانوایی های متخلف از کسی که پروانه متعلق به اوست، هیچ خبری نیست. این نانوایی هم جزو چندین مورد مشابه است که البته در یک هفته گذشته هربار به آن مراجعه کردیم تعطیل بوده و پاسخی هم به اخطارها نداده بود تا پرونده به اجرائیات رفت و ما برای پلمب آن آمدیم. قیمت نان بربری روی تابلو 1300 تومان نوشته شده در صورتی که قیمت مصوب آن 600 تومان است. گران فروشی دومین تخلفی است که پس از نداشتن پروانه معتبر در این واحد اتفاق می افتد اما چند قدم جلوتر، اتفاقات دیگری در حال رخ دادن است، یک انبار، با چندین کیسه آرد از انواع مختلف که بین آن ها آرد آزاد و نیمه یارانه ای هم وجود دارد. حالا ظن به قاچاق هم به عناوین تخلف این نانوایی اضافه می شود اما موضوع مهم تر این جاست چطور نانوایی که پروانه معتبر ندارد و اتحادیه بارها اخطار ابطال پروانه به مالک آن داده، به گفته پیرمرد نانوا که مغازه و پروانه را با هم اجاره کرده از سوی خودروهای توزیع آرد، سهمیه روزانه آرد دریافت می کند!
آرد فروشی مثل آب خوردن
این واحد صنفی پلمب میشود اما این سوال همچنان پابرجاست ؛ چه شبکه مخفی دیگری در شبکه توزیع آرد نیمه یارانه ای وجود دارد که نانوایی که مورد تایید اتحادیه نیست، سهمیه آرد دولتی دریافت می کند؟ حمیدرضا نوری، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در گفت و گو با خراسان میگوید: این موضوع در نتیجه تبانی افراد با کارخانه یا نانوایی های تعطیل به وجود میآید و افرادی هستند که فقط کد سامانه و پروانه دارند و با آن آرد فروشی میکنند. وی می افزاید: خودروهای توزیع هم خصوصی هستند و با این افراد هماهنگ می شوند و گاهی اوقات آرد متعلق به فردی را که برایش صرف نمی کند هزینه کارگر و اجاره ملک و خدمات بدهد، به جای دیگری تحویل می دهند، ما خودمان این موضوعات را گزارش کردیم اما نظارت بر این خودروها و خرید و فروش آرد با بازرسی و نظارت سازمان صمت است.
نوری در پاسخ به این سوال که چرا نانوایی که چندین بار از طرف اتحادیه اخطار ابطال پروانه گرفته و در سامانه آن ها به صورت تعطیل اعلام شده آرد دریافت می کند و چرا سامانه های اتحادیه و شرکت غله با هم هماهنگ نیستند، توضیح می دهد: این آردها خارج از شبکه و به صورتی که توضیح داده شد ،توزیع می شود وگرنه هیچ نانوایی نیست که از طرف اتحادیه به طور کتبی اعلام شده باشد تعطیل است و در سامانه کد دریافت آرد داشته باشد، سامانه ما کشوری است و اتحادیه می تواند دریافت کنندگان را ببیند و به همین دلیل می توانند روی این موضوع به خوبی نظارت کنند ،اگر به ما اعلام کرده باشند در همان روز سهمیه را قطع می کنیم.
مدیرعامل شرکت غله استان تصریح میکند: در چند وقت اخیر گزارش های مختلفی از این تخلفات دادیم و تعزیرات حکومتی نیز با جدیت در حال برخورد است اما تا زمانی که یارانه دولتی برای محصولی داده شود قطعا این مشکلات نیز وجود دارد و سوء استفاده هایی می شود و اگر بخواهیم کنترل کنیم باید همه دستگاه ها باشند. ما در تامین مشکلی نداریم اما همه مشکلات و سوءاستفاده ها در توزیع اتفاق می افتد که دستگاه های نظارتی باید پاسخ گو باشند. او همچنین تاکید می کند: از سال گذشته مجوز واردات آرد از استان های دیگر نیز صادر شده و در این زمینه یکی از استان های متخلف گلستان است که از آن جا آرد را به مشهد می آورند. وقتی کالایی را غیر مجاز از استانی می آورند و در یک واحد غیر مجاز استفاده می کنند ما مقصر نیستیم چون نظارت بر آن به عهده تعزیرات حکومتی و سازمان صمت است.
حمیدرضا نوری بیان می کند: ما از چند روز قبل به صورت کتبی اعلام کردیم تا 20 روز آینده باید اتحادیه ها در استان واحدهایی را که پروانه ندارند یا نیاز به تمدید دارند ، تعیین تکلیف کنند وگرنه آرد آن ها قطع خواهد شد. از یکی دیگر از نانوایی های متخلف خرید صوری انجام میدهیم، نان سنگک ساده فروخته نمی شود و سنگک کنجدی را هم 3 هزار تومان میفروشند.
بازرسان صورت حساب را دریافت و خود را به نانوا معرفی می کنند که او حالا می گوید: آن زمان پخت نان ساده نداشتم و برای معطل نشدن مشتری گفتم فقط کنجدی دارم.تا این جا فقط دو تخلف صنفی گران فروشی و فروش اجباری محرز میشود اما یک طبقه پایین تر، جایی که انبار نانوایی است، محل انبار آردهایی است که تا سقف چیده شده و با بررسی بازرسان فقط هشت کیسه آرد نیمه یارانه ای، مربوط به سهمیه این نانوایی است و بقیه طبق گفته نانوا آزاد خریده شده است.
جوان نانوا با فریاد میگوید: سهمیه آرد من به ساعت 10 صبح نمی رسد و اگر آرد آزاد نخرم باید تعطیل کنم. این آردها را کیسه ای 110 هزار تومان از استان گلستان خریدیم.
بیک، قاضی و مسئول گشت تعزیرات میگوید: آردهای موجود در انبار مربوط به استان گلستان و سهمیه دولتی نانوایی های آن استان است که با قیمتی بالا خریده شده، آردی که قیمت آن درنهایت کیسه ای 50 تا 60 هزار تومان است و خارج از شبکه به مشهد ارسال می شود به همین دلیل این آردها ظن به قاچاق بوده و به انبار تملیکی ارسال می شود تا حکم نهایی صادر شود.اما جابری، بازرس اتحادیه خبازان پیش از این که پلمب انبار اجرا شود میگوید: احتمالا صاحب نانوایی برای این آردها حواله صادر شده دارد که اگر این طور باشد این آرد قاچاق نیست و همین گفته باعث می شود جوان نانوا با صدای بلند بگوید : بله حواله دارم، حواله دارم، نشان تان می دهم.در نهایت حواله ای از جانب مسئول نانوایی ارائه نشد و انبار آرد پلمب شد اما به علت وجود خمیر آماده در مغازه و عدم ایجاد اختلال در توزیع، نانوایی تعطیل نشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.