
فرمانده عملیات مقابله با کرونا درتهران:
تعداد بازدید : 116
زمان پایان کووید ۱۹نامعلوم است

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران گفت: هیچ محقق و مسئولی در سراسر دنیا نمیتواند ادعا کند که کرونا کی و چه وقت تمام میشود. به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه همافزایی موسسات فعال اجتماعی و خیرین در تهران، با بیان این که دست توانمند طبیعت نیز در مقابله با کرونا عاجز مانده، افزود: کووید ۱۹ حتی بر طبیعت نیز پیروز شده است.
تا پیش از این تمامی بحران هایی که دنیا با آن مواجه بود همانند سیل و زلزله از جنس سخت افزاری بود و برای اولین بار است که رخدادی نرم افزاری در این سطح در دنیا پدید آمده، این موضوع با تجربیات اندکی که در دست داریم اقدامات مداخلهای را با مشکلاتی روبه رو کرده است.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با بیان این که زمان پایان کووید ۱۹ نامعلوم است، خاطرنشان کرد: هیچ محقق و مسئولی در سراسر دنیا نمیتواند ادعا کند که کرونا کی و چه وقت تمام میشود، حتی این موضوع که باید خودمان را برای هم زیستی با کرونا آماده کنیم هم بعید و دور از ذهن نیست.دکتر زالی با بیان این که ماهیت نیازهای اقدامات درمانی و پیشگیرانه در مقابله با کرونا نامشخص است، توضیح داد: به طور مثال اگر امروز در شهر تهران زلزله بیاید نیازها مشخص است اما کرونا چهرهای چند وجهی دارد و در عین حال نیازهای این مبارزه به صورت مداوم در حال تغییر است.
ضرورت توجه به تبعات دوران پسا کرونا
وی خطاب به حاضران در جلسه خاطرنشان کرد: نمیتوان برای بحرانی مثل کرونا به طور صددرصد چاره اندیشی کرد و در عین حال باید نیم نگاهی هم به تبعات دوران پسا کرونا داشته باشیم.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: اساسا کرونا بیماری پیچیدهای است و نیازهای مداخله آن نیز متفاوت است، گاهی نیاز به ماسک و در مقطعی نیاز به دستگاه ها و تجهیزات درمانی افزایش مییابد. دامنه تغییرات کرونا فراگیر و بخشی از آشفتگیها مربوط به ماهیت ویروس است.دکتر زالی با تاکید براین که سازمان های دولتی باید نیازهای مراکز درمانی و مردم را برای مقابله با کرونا سامان دهی کنند، اظهار کرد: نقش راهنمایی و تقویت کمیتههای مردمی از اهمیت زیادی برخوردار است و در این میان باید نیازها با نگاهی آینده نگر ترسیم شود.
وی با بیان این که با کمک خیران و سازمان های مردم نهاد حجم قابل توجهی از نیازهای بیمارستان های تهران تامین شده است، توضیح داد: این کمک های انسان دوستانه باید در آینده به درستی برنامه ریزی و ترسیم شود.
وی بر تامین نیاز بیمارستان ها و مراکز بهداشتی به گان، ماسک و مواد ضدعفونی کننده و تجهیزاتی نظیر تخت های ICU، دستگاه اکسیژن رسان و دستگاه ونتیلاتور تاکید کرد و گفت: فهرست کامل اقلام سرمایهای و مورد نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی به صورت مشترک در اختیار معاونان درمان بیمارستان های تهران قرار دارد که خیران و سازمان های مردم نهاد میتوانند برای تامین نیازهای مراکز بهداشتی و درمانی از آن استفاده کنند.