
تیم «گران نمیخریــم» متعهد است در کنار اقدامات ضربتی شامل شناسایی و بررسی و برخورد با گرانفروشانِ بنزینی در حـوزههای مختلف، از فعالیتهای ایجـابی مثل شناسایی و معرفی اصنافی که همچنان منصفانه مشغول ارائه کالا و خدمات هستند یا راهکارهایی که مسئولان و متولیان نهادهای مختلف برای مدیریت و تنظیـم بازار در پیش گرفتند، غافل نشود. روی همین حساب، پس از شناسایی و پلمب فروشگاههای گران فروش ازجمله چند قصابی در روزهای اخیر، به بررسی طرح توزیع اقلام خوراکی اساسی با قیمتهای مصوب که به همت اتحادیههای مختلف، برای فروش کالای ارزان شکل گرفته میپردازیــم. اتحادیه گوشت قرمز و اتحادیه صنایع تبدیلی مشهد پیشرو هستند و طبق اعلام مسئولان سازمان صمت استان، توزیع گوشت گوسفندی که به شکل آزاد، کیلویی 85 تا 90هزارتومان ارائه میشود، در 21 فروشگاهی که در این طرح حضور دارند به قیمت 70 هزار تومان و هر کیلو رب گوجه فرنگی 850گرمی به مبلغ 7500 تومان عرضه میشود. برای گپ و گفت با مردم و مسئولانِ حاضر در این فروشگاهها، سری زدیم به تعدادی از این مراکــز.
برنامهریزی صمت برای کنترل قیمت کالاهای اساسی
اولین مقصد ما، یک واحد صنفی توزیع و عرضه گوشت، در خیابان بهار مشهد است. علی غفوری مقدم، معاون امور بازرگانی و توسعه و تجارت صمت که برای بررسی شرایط توزیع، به صورت سرزده به این واحد آمده، دربـاره اجرای برنامههایی برای مدیریت و نظارت بر بازار و تنظیم قیمتها میگوید: «در هفتههای گذشته شاهد تغییر قیمت برخی اقلام، به نسبتِ قبل از گرانی بنزین بودیم که به دلیل کاهش عرضه و افزایش تقاضا اتفاق افتاده بود. از ابتدای هفته اخیر تا امروز، هر روز جلسات فشرده برای تنظیم بازار تشکیل داده ایم و و در زمینه تامین کالاهای اساسی از قبیل رب، شکر، برنج، گوشت قرمز، مرغ و تخممرغ برنامه ریزی و در تعدادی مراکز، اقدام به تامین و توزیع این کالاها کرده ایم. از روز گذشته با همکاری اتحادیه گوشت قرمز و صنایع تبدیلی مشهد، در 21 مرکز اقدام به عرضه گوشت گوسفندِ 70هزارتومانی و در یک مرکز، اقدام به عرضه رب گوجه فرنگیِ 7500تومانی کردهایـــم.»
2500 تن برنج پاکستانی با قیمت مصوب در راه استان
غفوری مقدم در پاسخ به این سوال مردمی که بالاخره کی کمبود برنج پاکستانی درجهیک با قیمت مصوب، برطرف میشود، میگوید: «از ابتدای هفته تا امروز 1000 تن برنج پاکستانی در فروشگاههای حاشیه شهر و فروشگاههای شهرداری با قیمت هر کیلو 8900 تومان توزیع شده و از روز گذشته 500 تن برنج پاکستانی با همین قیمت به شهرستانها ارسال شد. 2500 تن برنج پاکستانی درجه یک هم تا چند روز آینده در سطح استان توزیع خواهد شد.» وی درباره همکاری کارخانجات رب گوجه فرنگی و اتحادیه صنایع تبدیلی مشهد برای عرضه رب با قیمت مصوب تنظیم بازار هم توضیح داد: «از دو روز قبل رب گوجه در برندهای مختلف با وزن 850 گرمی به قیمت 7500 تومان در فروشگاهی در ابتدای خیابان فرامرز عباسی مشهد در حال عرضه است و به تمامی فروشگاههای زنجیرهای اطلاع رسانی کرده ایم تا برای تهیه و توزیع این نوع رب اقدامات لازم را انجام دهند.»
گوشت گوسفندی هر کیـلو 70هزارتومان
همچنین، مهدی باقری، رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد، ضمن رد ادعای برخی فروشندگان گوشت قرمز مبنی بر تاثیر افزایش قیمت بنزین بر قیمت گوشت قرمز، گفت: «افرادی که این ادعا را مطرح میکنند، سودجویانی هستند که ادعایشان رد میشود.
طی توافقات انجام شده بین اعضای اتحادیه گوشت مشهد، با هدف تنظیم قیمت گوشت در بازار و کوتاه کردن دست دلالان، از چند روز قبل همکاری خود را برای ارائه گوشت قرمز تنظیم بازاری با سازمان صمت استان اعلام کردیم و از امروز در طرح تنظیم بازار گوشت گوسفند نرینه به صورت چهارتکه 70 هزار تومان، گوشت گاوی مخلوط و ران و سر دست و قلوهگاه 55 هزار تومان، ران و سردست گاوی هم 62 هزار تومان حضور داریم.»
رب گوجهفرنگی 850 گرمی 7500 تومان
در ادامه تهیه گزارش به ابتدای خیابان فرامرز عباسی که به توزیع رب گوجه فرنگی تنظیم بازاری مشغول است، سر میزنیم. بوستانی، رئیس اتحادیه صنایع تبدیلی مشهد درباره طرح اجراشده توسط این اتحادیه میگویــد: «در پی فراخوانی که استاندار خراسان رضوی پس از افزایش قیمت بنزین با هدف جلوگیری از گران فروشی احتمالی بنزینی دادند و طرحی مبنی بر ورود اتحادیهها به موضوع کنترل قیمتها و جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد از افزایش قیمت بنزین ارائه کردند، ما همانجا اعلام کردیـــم صنایع تبدیلی آمادگی این را دارد که اجناس خود را تا مدتی، به قیمت در کارخانه عرضه کند و در ادامه نیز کنترلهای لازم برای جلوگیری از قیمت صنایع تبدیلی انجام دهد. در حال حاضر و در راستای همین طرح، مشغول عرضه رب و مربا و کنسرو نخودفرنگی و... با قیمت مناسب و مصوب هستیم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان سکوتش را درباره اتفاقات اخیر شکست و گفت: «فدراسیون ایران به تعهداتش عمل نکرده و پرونده در دست وکلایم است.» مارک ویلموتس که در ادامه همکاریاش با تیم ملی ایران دچار مشکل شده و صحبت از فسخ قرارداد او به میان آمده، در حساب رسمیاش در توئیتر نوشت: «شایعات منتشر شده در رسانههای ایران را دیدهام و این شایعات به هیچوجه صحت ندارند.» سرمربی بلژیکی تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داده است: «واقعیت این است که وضعیتی غیرقابل تحمل برای من و دستیارانم بهدلیل نقض جدی بندهای قراردادم از سوی فدراسیون فوتبال ایران به وجود آمده است. (فدراسیون ایران به تعهداتش عمل نکرده است).» ویلموتس تاکید کرده که موضوع قراردادش با فدراسیون فوتبال ایران را به صورت حقوقی پیگیری میکند و در این خصوص نیز نوشت: «این پرونده در دست وکلای من است. بیشتر از این نمیتوانم چیزی بگویم.» به گزارش تسنیم، ویلموتس در حالی مسائل مربوط به احتمال جداییاش از تیم ملی را به رسانههای ایرانی ارتباط داده که پیش از بازی با عراق رسانههای بلژیکی مدعی شده بودند او درخواست فسخ قرارداد کرده است. توئیت سرمربی تیم ملی واکنش فدراسیون فوتبال را هم در پی داشت. علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال از برگزاری جلسه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس طی روزهای آینده خبر داد و گفت ویلموتس با فدراسیون فوتبال پی در پی در حال مذاکره و مکاتبه است و به زودی همه چیز درباره تیم ملی فوتبال مشخص میشود. در همین حال فدراسیون فوتبال در خصوص موضوعات مطرح شده توضیحاتی ارائه داد که در ادامه می خوانید. فدراسیون فوتبال به صورت کامل به تعهدات خود در قرارداد فیمابین پایبند بوده و تنها موضوع در فرایند قرارداد،موضوع دیرکرد در پرداخت پول بود که با تلاش گسترده فدراسیون این موضوع نیز محقق شد.مباحث دیگر در این حوزه در روند حقوقی در حال پیگیرى است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جلسه ستاد سامان دهی مسائل فرهنگی حاشیه شهر مشهد با حضور نماینده ولی فقیه در استان، تولیت آستان قدس رضوی، شهردار مشهد و جمعی از مسئولان استانی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد؛ در این جلسه آیت ا... علم الهدی از تلاشهای تولیت آستان قدس در رسیدگی به حاشیه شهر مشهد تقدیر کرد و حجت الاسلام والمسلمین مروی نیز از صدور دستور سامان دهی املاک آستان قدس در حاشیه مشهد خبر داد.به گزارش آستان نیوز، آیت ا... علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن تقدیر از تلاشها و همکاریهای آستان قدس رضوی در رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد، گفت: آستان قدس رضوی طی سه سال اخیر با تمام امکانات و توان برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد به میدان آمده و از زمان حضور حجت الاسلام والمسلمین مروی اقدامات این آستان در حوزه محرومیتزدایی و فرهنگی بسیار قویتر نیز شده است. وی با بیان این که امروز نقش آستان قدس رضوی در همکاری برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد یک نقش فوق العاده است، تصریح کرد: آستان قدس در ستاد سامان دهی حاشیه شهر، نقشی چشمگیر و تعیین کننده دارد، به طوری که هم اکنون بخش عمده اقدامات محرومیتزدایی در حاشیه شهر مشهد به دست آستان قدس رضوی انجام میشود. آیت ا... علم الهدی با بیان این که در رفع محرومیت از حاشیه شهر باید از ظرفیتها و نیروهای انسانی همان مناطق استفاده شود، افزود: از ابتدای تشکیل این ستاد اقدامات بسیار خوبی به ویژه با همکاری سپاه پاسداران برای ساخت امکانات و مراکز فرهنگی و ورزشی انجام شده است. وی ادامه داد: عموما مردم حاشیه شهر مشهد مردمی انقلابی و متدین هستند و مسئولان باید تمام تلاش خود را برای رسیدگی و رفع مشکلات آنها به کار ببرند.حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس نیز در این جلسه از عزم آستان قدس رضوی برای همکاری با این ستاد و تلاش برای رفع مشکلات مناطق حاشیه شهر مشهد سخن گفت. وی با اشاره به توفیقات و دستاوردهای این ستاد در رفع مشکلات حاشیه شهر، اظهار کرد: به برکت همدلی، همراهی و همکاری دلسوزانه همه مجموعههای شهری و استانی حول نماینده محترم ولی فقیه در استان، ستاد سامان دهی حاشیه شهر مشهد توفیقات بسیار خوبی را تاکنون به دست آورده است. وی اظهار کرد: اولویت آستان قدس رضوی رفع دغدغههای مقام معظم رهبری است، بنابراین از هیچ تلاشی برای رفع محرومیت و مشکلات حاشیه شهر مشهد فروگذار نخواهیم کرد. وی همچنین به مشکلات زمینهای بایر آستان قدس در حاشیه شهر مشهد اشاره کرد و گفت: از زمینهای حاشیه شهر بارها بازدید کردهام و به تازگی نیز بازدیدی از این زمینها داشتم، این زمینها شرایط خوبی ندارد و مردم هم نسبت به این که زمینها رها شده و ناامنی ایجاد کرده، شکایتهایی دارند. وی افزود: من به دوستان عرض کردم ما فرض کنیم اگر خانه خودمان کنار این زمینها باشد، چه کار میکنیم؟ فرض کنیم خودمان کنار این زمینها داریم زندگی میکنیم، به مدیران املاک و اراضی آستان قدس گفتهام بنشینند و راهی برای سر و سامان دادن به این زمینها پیدا کنند، تا از رهگذر زمینهای آستان قدس برای مردم مشکلی ایجاد نشود. حجت الاسلام والمسلمین مروی با تأکید بر این که انجام پروژههای عمرانی و درمانگاهی در حاشیه شهر مشهد در برنامههای آستان قدس رضوی است، تصریح کرد: تلاش داریم در مناطق محروم حاشیه شهر مشهد درمانگاه و دارالشفای مجهز و مناسب احداث کنیم تا از این طریق درباره محرومیت زدایی در حوزه سلامت اقدام کرده باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حضورخالصانه و فعالیت در پایگاههای بسیج محلات، مساجد، مدارس، دانشگاهها و ... از خاطرهانگیزترین دورههایی است که در ذهن هر بسیجی باقی خواهد ماند. آشنایی با افرادی که مخلصانه و فقط از سر داشتن دغدغههایی مشترک برای دستیابی به اهدافی والا در جامعه دور هم جمع میشوند، فرصت بسیار خوبی است که در نهادی مانند بسیج در دسترس قرار میگیرد. بسیج از دیروز و در دفاع مقدس و بعد تر از امور فرهنگی وتا امروز و در سازندگی مناطق محروم و حتی در مقاطعی مثل وقوع بلایای طبیعی در خدمت کشور بوده است. بسیج به لحاظ لغوی به معنای سامان و اسبابساز، آمادگی نظامی و کلماتی شبیه اراده، قصد و عزم است و از معنای لغویاش، میتوان اینطور برداشت کرد که بسیجی هم فردی است که به کارها سر و سامان میدهد و در عین داشتن اراده و انگیزه بالا با توکل بر خدا در مسیر درست برای برافراشته شدن پرچم حق، گام برمیدارد. او همیشه آمادگی دارد تا به هر نحو ممکن به کشورش خدمت کند. امروز چهلمین سالگرد تشکیل بسیج است و در هفته بسیج قرار داریم، هفته ای که با شعار «بسیج ۴۰ سال خدمت؛ جهاد و شهادت» گرامی داشته میشود. به نظر میرسد که بهترین ویژگیهای شخصیتی بسیجیها در نامگذاری روزهای هفته بسیج مورد توجه قرار گرفته است: «بسیج؛ مقاومت، ایثار و شهادت»، «بسیج؛ اخلاق و معنویت»، «بسیج؛ علم و فناوری»، «بسیج؛ سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی»، «بسیج؛ فرهنگ و بصیرت»، «بسیج؛ دفاع و امنیت» و «بسیج؛ اقتصاد مقاومتی و جهاد خدمت رسانی». به همین بهانه و در پرونده امروز زندگیسلام با چند بسیجی که در همایش تقدیر از بسیجیان برگزیده اردوهای جهادی حاضر بودند، گفتوگو کردهایم که در ادامه خواهید خواند.
بسیجی بودن، زندگی انسان را هدفمند میکند
یک دانشجوی سال سوم فلسفه از مزایای فعالیت در بسیج میگوید
فاطمه سعیدی، دانشجوی سال سوم رشته فسلفه در دانشگاه شهید مطهری است و از زمان دانشآموزی عضو بسیج شده و الان هم عضو فعال بسیج دانشجویی است. او درباره مهمترین فعالیتهایش در بسیج میگوید: «در این سالها فعالیتهای زیادی در حوزههای فرهنگی و هنری بسیج داشتهام اما آنچه که خودم به آن افتخار میکنم، حضور در اردوهای جهادی در سالهای 96 و 98 و رفتن به دو روستای «حسینآباد» و «میرمنگش» استان خراسان است.» او درباره اهدافش از عضویت در بسیج می گوید: «بسیجی بودن، زندگی انسان را هدفمند میکند. به طور مثال، آموزش مهارتهای زندگی به بچههای روستایی، همیشه یکی از آرزوهای من بوده که در این دو اردوی جهادی، پیگیر این کار بودم و رسالت خودم میدانستم. خیلیها احساس میکنند که در این دوره و زمانه، نیازی به چنین کارهایی نیست اما وقتی یک بار تجربه چنین کاری را داشته باشند، متوجه میشوند که هم نیاز است و هم سختیهایش آنقدر شیرین میشود که قبل از برگشتن، دوست دارید که برای شرکت دوباره در برنامههای جهادی، برنامهریزی و ثبتنام کنید. در ضمن آموزش این مهارتها، علاوه بر این که به درد مردم روستا و به ویژه نوجوانها و جوانها میخورد، برای خودمان هم مثمر ثمر بود چرا که هر بار باید اطلاعاتمان را بیشتر کنیم و ... ». او درباره اصلیترین ویژگی یک بسیجی واقعی از نظر خودش هم میگوید: «یک بسیجی باور دارد که همیشه برای کار فرهنگی باید وارد میدان شد و تصور اینکه به ما ربطی ندارد یا چون نیرو زیاد است، نیازی به من و امثال من نیست در تفکر بسیجیهای واقعی جایی ندارد. به عنوان یک خاطره دوست دارم به این مورد اشاره کنم که در یکی از اردوهای جهادی با دانشآموزی روبهرو شدم که کلا به مسائل اعتقادی پایبند نبود و به قول خودش با نماز و روزه، قهر کرده بود. از طریق یکی از دوستانش با او ارتباط برقرار کردم و از دوستش که خیلی خوب بود، خواستم که یک سری نکات را از زبان خودش به او بگوید. بعدها شنیدم که همراه این دوستش نه تنها به مسجد میرود، بلکه زندگیاش هدفمندتر و درسهایش بهتر شده و پیگیر یادگیری چند مهارت هنری و ورزشی است.»
از ارادت مردم به بسیجیها تحث تاثیر قرار میگیرم
یک جوان از خاطرات حضورش در اردوهای جهادی بسیج سازندگی میگوید
35 ساله است و کارشناسی جغرافیا خوانده. از سال 79 از طریق پایگاه بسیج محله و مسجدشان با تشکل بسیج آشنا شده و بعد از مدت کمی حضور در بسیج، به اهداف و برنامههایش علاقهمند شده است. سعید خدایی با این مقدمه، میگوید: «تنها آرزویم از فعالیت در بسیج این است که فعالیتهایم تا ظهور امام زمان(عج) ادامه داشته باشد و مثمر ثمر باشد.»
او درباره اصلیترین ویژگی یک بسیجی واقعی میگوید: «با توجه به شرایط فعلی کشور که همه ما از آن آگاه هستیم، مهمترین ویژگی یک بسیجی این است که گوش به فرمان ولی فقیه باشد و با بصیرت، روزگار بگذراند. من جزو بسیجیهایی هستم که هم در مناطق سیلزده و هم زلزله زده در چند سال اخیر، حاضر شدم. ما با گروهی از بسیجیها با تخصصهای مختلف از مهندس و پزشک گرفته تا دانشجو و ...، بعد از این اتفاقها تصمیم گرفتیم از اولین روزهای سیل در لرستان و آققلا برای کمک به مردم برویم. در آن روزها، همبستگی و همدلی که بین بسیجیها برای کمک به مردم دیده شد، برای من جالب بود.» او با این مقدمه که میخواهم یک خاطره هم درباره ابراز ارادت مردم به بسیج و بسیجیها بگویم که خودم را خیلی تحت تاثیر قرار داد، میافزاید: «در یکی از روستاهای سیلزده بعد از پخش آرد بین مردم که بسیار کم هم بود و به هر نفری در حد درست کردن چند نان برای یک روز میرسید، ساعتهای پایانی شب بود که متوجه شدیم خودمان حتی نان هم برای خوردن نداریم. دقایقی نگذشت که همسایه دیوار به دیوار مسجدی که در آن مستقر بودیم، ظاهرا حرفهای مان را شنیده بود، آمد و گفت که من با سهمیه آرد امروز، توانستم 10 نان درست کنم که دو تایش را همسر و بچههایم خوردند و بقیهاش تقدیم به شما بسیجیهای عزیز و دلسوز. به نظرم خودش هم بسیجی بود و بعدش به ما گفت که راضی نمیشود امشب سیر بخوابند و ما بسیجیها، آن شب را گرسنه سر به بالین بگذاریم.»
قبول ندارم که بسیجیهای قدیم بهتر
از امروزیها بودند
پیرمرد 67 ساله از تفاوت بسیجیهای گذشته و امروز میگوید
سیدمحمدساداتی، 67 ساله است و از سال 66 که راهی جبهه حق علیه باطل شده، به عضویت بسیج هم درآمده که آن را لطف خدا در حق خودش میداند. این پیرمرد خوش صحبت با بیان اینکه شاید شعاری به نظر برسد اما من هرچه در زندگیام دارم و به هر جایی رسیدهام را مدیون بسیج هستم، میگوید: «بسیجی لشکر مخلص خداست چون دنبال پول نیست، دنبال مقام نیست. بسیجی بودن یک فرهنگ است، یک شعار نیست.» او با سابقه 32 ساله در بسیج به خوبی میتواند به این سوال که بسیجیهای قدیمی و امروزی چه تفاوتهایی با هم دارند پاسخ بدهد: «راستش را بخواهید من قبول ندارم که بسیجیهای قدیم بهتر بودند یا بسیجیهای امروز بهتر هستند. باید امکانات و شرایط را در نظر گرفت تا به این جمعبندی برسیم که بسیجی همیشه یک نیروی متعهد است و در گذشته، وظایفی داشته و امروز شکل آن عوض شده است. چه در آن زمان و چه حالا، بسیجی برای رضایت خدا و در راستای دستیابی به اهداف انقلاب دست به یک سری فعالیتهای داوطلبانه می زده و این ارزشمند است. این موضوع ربطی به حال و گذشته ندارد.» او درباره تفکر و روحیات یک بسیجی واقعی هم میگوید: «اینکه بعضی افراد و مسئولان در همایشها فقط یک چفیه دور گردنشان میاندازند، به نظرم فایدهای ندارد و نشان دهنده بسیجی بودن آنها نیست، اما اگر کسی قلبا هدفش خدمت به مردم باشد، یک بسیجی واقعی است. این تنها ویژگی شخصیتی یک بسیجی واقعی از نظر من است. در تفکر بسیجی، اگر کسی به مردم خدمت کند، در اصل به خودش خدمت کرده بنابراین منتی بر سر کسی ندارد. هر خوبی بکنیم به خودمان برمیگردد و نفعاش به خودمان خواهد رسید.»
بسیجی بودن محدود به عضویت
در بسیج نیست
یک طلبه از ویژگیهای شخصیتی و تفکرات یک بسیجی واقعی میگوید
حجتالاسلام محمد هژبری 38 ساله است و به گفته خودش از حدود سال 79 در فضای بسیج حضور مستمر داشته است. این طلبه، بسیجی بودن را یک تفکر میداند که لزوما محدود در به عضویت نهاد بسیج درآمدن هم نیست، او با روایت زندگی مادربزرگش در یک روستای دورافتاده میگوید: «من یک مادربزرگ دارم که به دختران سه آبادی قرآن و مسائل شرعی تعلیم داده است. او حتی موقع ازدواج این دختران هم برای عروسی هر کدامشان یک دست رختخواب به آنها هدیه میداده است. رختخوابی که تمام مراحل درست کردن و دوخت و دوزش با زحمت خود مادربزرگم انجام میشده است. این هدیه یک معلم قرآن به یک شاگرد قرآنی بوده است. ببینید این یک روحیه بسیجیوار است. مسلما کسی این نقش و مسئولیت اجتماعی را به این خانم نداده اما او خودش همت و ابتکار به خرج داده و این کار را به عهده گرفته است. حالا در شرایط کنونی، نهاد بسیج همین انرژی اجتماعی و رسالت انسانی را هدفمندتر و
سازمان دهی شدهتر اداره میکند و باعث میشود افراد پرانرژی و فعالی دست به دست یکدیگر بدهند و برای جامعهشان کاری انجام دهند». هژبری رسالت اردوهای جهادی را رسیدگی به دردهای اجتماعی میداند و میگوید: «اساسا خداوند انسان را برای اجتماع آفریده و مبعوث کرده است. اگر بخواهیم از یک فرد دیندار و مومن تعریفی ارائه بدهیم او شخصی خودمحور و فردگرا نیست. فرد مومن فردی اجتماعی است که نفع اش را به جامعه و نیازمندان میرساند. ما همه یک مسیر را در خلقت طی میکنیم و همه در یک زمان و مکان خلاصه میشویم. اگر کسی درد را بفهمد و درمانگری را با خدمترسانی اجتماعی بتواند همراه کند میتواند موفق باشد و این همان جهادگری است».
بسیجیها، بهترین افراد برای
دوستی هستند
یک دانشآموز از دلایل علاقهمندیاش به بسیج و بسیجیها میگوید
دانشآموز پایه دوازدهم در رشته انسانی و 18 ساله است. تقریبا از 12 سالگی وارد بسیج شده و از همان سن بوده که تصمیم گرفته تا در حد توانش برای فعالیت در بسیج وقت بگذارد. «فاطمه سادات رودکی» در ابتدای صحبتهایش میگوید: «بیشتر فعالیتهایم در قالب اردوهای جهادی و نمایشگاههای موضوعی مانند دفاعمقدس، علمی و ... بوده است تا قدمی در راستای افزایش اطلاعات مردم در زمینههای مختلف برداشته باشم.»
او درباره اینکه چرا از نوجوانی به عضویت بسیج درآمده و چه عواملی او را به ادامه همکاری با این تشکل مردمی در طول این سال ها ترغیب کرده، میگوید: «دلیل علاقهمندی من به بسیج این بود که در این تشکل با آدمهایی آشنا شدم که دین اسلام را به خوبی نشان میدادند. به عبارت دیگر، رفتارها و گفتارهای شان منطبق با دستورات اسلام بود. همانطور که میدانید، انتخاب دوست خوب تاثیر زیادی در موفقیت افراد دارد و همین مسئله باعث شد تا من فعالیتهایم را در بسیج بیشتر کنم تا بیشتر در کنار بسیجیها باشم و راه زندگی درست را یاد بگیرم. ویژگیها و خصلتهایی که مد نظر اسلام درباره افراد مومن است، در بیشتر بسیجیها وجود دارد.»
رودکی هم که حضور فعالی در اردوهای جهادی بسیج در چند سال اخیر داشته، در این باره میگوید: «بسیاری از بچههای مناطق که من از نزدیک در اردوهای جهادی با آنها صحبت کردهام، هوش بالا و استعدادهای فوقالعادهای دارند که به دلیل مشکلات مالی، نمیتوانند این استعدادها را به مرحله بروز برسانند. ما بسیجیها، کمک به چنین کودکانی را یکی از وظایف خودمان میدانیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نرگس عزیزی| کارشناس ارشد مشاوره
هزینه تقریبی عملهای جراحی زیبایی چقدر است؟ این سوالی است که برای یافتن پاسخ آن میتوانید به تصویری که به تازگی در فضایمجازی دستبهدست میشود، نگاهی بیندازید. بنا به اطلاعاتی که در این تصویر آمده است، شما با صرف هزینهای بین 54 تا 91 میلیون، میتوانید صورت خود را دگرگون و چهرهای «زیبا» و «جوان» برای خود دست و پا کنید. اما چرا برخی حاضرند برای این منظور، هزینههای میلیونی کنند؟ امروز میخواهیم نگاهی به بخشی از دلایل انجام این عملهای جراحی بیندازیم؛ اعمالی که بیشتر با هدف جوانسازی انجام میشود.
تلاش برای محو کردن رد پای افزایش سن
بخشی از عملهای جراحی زیبایی توجه دوچندانی به موضوع جوانسازی دارند. در واقع این عملهای جراحی هرچند در گروهی از افراد به منظور رفع نقص انجام میشود اما در غالب موارد، متقاضیان آنها را افرادی تشکیل میدهند که دوست دارند رد پای افزایش سن را از صورت خود محو کنند. از این گروه میتوان به کشیدن پوست، بالا بردن پلک، تزریق چربیگونه، تزریق لب، تزریق بوتاکس و ... اشاره کرد. اما آیا تا به حال از خود پرسیدهاید که چرا بسیاری از افراد تصور میکنند باید جوان بمانند؟ و برای این منظور حاضرند هزینه زیادی بکنند؟
وقتی پیری به عنوان نقص تعریف میشود
باید از افزایش سن فرار کرد! گویی چروک شدن زیر چشم و پررنگ شدن خط لبخند نقصی است که کارآمدی، توانمندی و حتی احساس ارزش ما را تحت تاثیر قرار میدهد. این در شرایطی است که حتی عوارض شناختی افزایش سن، به صورت معمول در سنین بسیار بالاتر و آن هم نه به صورت فراگیر و برای همه که برای معدودی رخ میدهد. اما این نگرش منفی درباره افزایش سن، این روزها ابعاد گوناگونی از زندگی افراد میان سال و بالاتر را تحت تاثیر خود داده است. بررسیها نشان میدهد میان سالان در برخی بخشها شانس پیشرفت کاری کمتری دارند، مسئولیتهای جدید به صورت معمول به آنها سپرده نمیشود، در روابط اجتماعی کمتر مورد توجه مثبت قرار می گیرند و البته احتمال اینکه بتوانند روابط عاطفی جدیدی را آغاز کنند، بسیار کم است اما قربانیان این نگرش منفی به سن را تنها افراد میان سال و بالاتر تشکیل نمیدهند. بررسیها نشان میدهد در سنین پایینتر، این ترس از پیر شدن و نشانههای افزایش سن به شکلی دیگر زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده است.
قربانی یک فرهنگ غلط نشویم!
طی چند سال گذشته در بسیاری از کشورها، متخصصان از شیوع اعمال زیبایی به منظور جوانسازی ابراز نگرانی میکنند؛ تزریق بوتاکس در افراد زیر 30 سال، تزریق ژل برای خط لبخند زیر 35 سالگی، کشیدن پوست در اوایل 40 سالگی و ... متخصصان، این استقبال از جوانسازی در سنین پایین را زنگ هشداری جدی در این زمینه در نظر میگیرند چراکه نشانه فرهنگی غلط درخصوص تبعیض علیه افراد مسن است. یادمان باشد در دیدگاهی که افزایش سن نوعی نقص در نظر گرفته میشود، همه قربانی هستیم چراکه در بهترین حالت، ما جوانان امروزی هم بالاخره روزی پیر خواهیم شد و آن وقت با وجود همه تلاشهایمان برای پاک کردن نشانههای پیری، درگیر تبعیض علیه افراد مسن خواهیم شد و خواهیم دید که وقتی دیگران ما را به خاطر موی سفید و چروک صورت و افتادگی پلک، ناتوان، زشت و به دردنخور در نظر میگیرند، چه تلخی عمیقی را تجربه خواهیم کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هنوز یک هفته از جای خالی پدر در خانه نمیگذرد اما «محمدصدرا»ی هفت ساله آرام و با بغضی در گلو می گوید: «دلم برای بابا تنگ شده».«محمدسینا» هم که تنگ در آغوش مادر جوان آرمیده، روزی که پدر جوانمرد و رشیدش، مرتضی به آسمان پر کشید چهل روزه بود و حالا حالا مانده تا بفهمد غم و رنج خانه خالی از پدر یعنی چه؟! آن هم پدری که در عین رشادت و شجاعت، این گونه مظلومانه هدف تیغ و تیر چند نامرد شقی و اهل قساوت قرار گرفت و خون پاکش بر زمین ریخته شد. جالب این که همسر مرتضی عزیز که لبخندی ملیح همیشه مهمان چهره اش بود نیز هنوز یک هفته از عروج همسر مهربانش نگذشته، دل گفته متین و پر از اخلاص و صفایش را چنین زمزمه می کند که «دلم برای مرتضی تنگ شده». شاید آن چه بر غم سنگین همسر مرتضی می افزاید، این باشد که همین چهارشنبه 29آبانی که گذشت و هزاران مرد و زن و پیر و جوان غیور اهل ملارد و شهریار پیکر مطهر شهید امنیت وطن را به همراه فرشتگان آسمان تا بهشت بدرقه کردند، درست مصادف بود با دهمین سالگرد ازدواج این دو پرستوی عاشق! اما این همسران شهیدان عزیز وطن چه عشق و وفا و دلی پر از ایمان دارند که در عین به دل داشتن غم و اندوهی چنین سنگین، صمیمانه و صادقانه می گویند وجود «مرتضی» شان را در خانه و کنار خود حس می کنند و با ایشان نجواها دارند.و اما چه لطفی دارد شنیدن چند جمله از زبان پدر و مادر شهیدمرتضی ابراهیمی که یکی از آن غیور فرزندان ایران زمین بود که هفته گذشته در جریان اعتراضات به حق مردم پس از افزایش قیمت بنزین توسط اغتشاش گران و فتنه گران و نه معترضان، سروقامتشان به ناجوانمردی هرچه تمام تر شکسته شد. مرتضی متولد 1363 بود، پس به طور طبیعی در دفاع مقدس نقشی نداشته اما از آن جا که عاشق دین و قرآن و انقلاب و وطن و رهبر بود، فتنه داعش که به پا شد، پس از کلی پیگیری و پافشاری و اصرار، سرانجام لباس مدافعان حرم به تن کرد و هزاران کیلومتر آن سوتر از خاک میهن، پا به میدان جهاد با جهل و جمود تکفیر مولود وهابیت و فتنه غربی عبری عربی گذاشت و مردانه از حریم و حرم اسلام و اهل بیت به دفاعی جانانه پرداخت. اما گویا قسمت و تقدیر این سرباز دلاور و پاسدار حریم و امنیت ایران چنین رقم خورد که خون پاکش در خاک وطن ریخته شود.
پدر مرتضی می گوید: آن روز (26آبان) مرتضی بدون سلاح در جمع مردم حاضر شد و به گفته شاهدان با مردم صحبت می کرد و می گفت ما هم مثل شما معترض هستیم، گرچه برخی گفته بودند به صحنه خشونت ها نزدیک نشو اما مرتضی گفته بود من می خواهم با این ها صحبت کنم و در همین اثنا بود که چند نفر از اغتشاش گران به مرتضی نزدیک شدند و گویا ابتدا یکی از پشت تیری به او می زند، شخص دیگر چاقویی در ناحیه شکم او فرود می آورد و چاقویی نیز به صورت مرتضی می زنند. این حرف ها در حالتی بر زبان پدر شهید جاری می شود که صبر و صلابت و مقاومت در چهره اش موج می زند اما آن جا که برخی طعنه ها به یادش می آید، نوعی شکستگی و نارضایتی در چهره اش هویدا میشود. پدر که با کار کردن با وانت امور میگذراند، می گوید: بعضی می گفتند تو که پسرت پاسدار است چه غمی داری و چرا کار می کنی آن هم با وانت!
پدر ادامه می دهد: به همین خاطر یک روز به مرتضی گفتم که فیش حقوقی ات را بیاور ببینم؛ در این لحظه مجری و مصاحبه کننده برنامه «بدون تعارف» (یک شنبه 98.9.3) جلوی دوربین از پدر شهید می پرسد چقدر بود، پدر با کمی تامل میگوید: یک میلیون و 800هزار تومان!
اما دل گفته های مادر حال و هوایی دیگر و خاص تر دارد،او در مصاحبه ای گفته: مرتضی از من می خواست که برایش دعا کنم که شهید شود. می گفتم ان شاءا... 120ساله شوی، بچه هایت را بزرگ کنی، آن وقت شهید شوی. این روزهای شلوغیکم می دیدمش، بیشتر با تلفن با هم صحبت می کردیم، می گفت: مادر، شما مواظب خودت باش از خانه بیرون نیا. مادر مرتضی که همین یک پسر را داشت، محکم و استوار و با وقار سخن می گفت، جوری که مصاحبه کننده «بدون تعارف» را شگفت زده کرده بود مخصوصا هنگامی که از مادر پرسید حالتان چگونه است؟ و مادر گفت: ما خوبیم اما کمر دشمن شکست! و مادرانه ادامه داد: بچه های مرتضی را هم مثل پدرشان تربیت می کنم!بشنوید اما این مادر گفته را که شنیدنش با دل کارها میکند. من یک پسر داشتم آن هم مرتضی اما اگر 10پسر هم می داشتم در راه انقلاب می دادم. این گفته یک مادر است، همان مادری از قبیله همه مادران که جان و وجودشان به جان و وجود فرزندان خود بسته است و خار در چشم خود را روا می دارند ودر پای فرزند، ناروا.بگذریم، اما آشوب گری و اغتشاش در ملارد، شهید دیگری هم داشت به نام مصطفی رضایی از کارکنان شهرداری. یاد و خاطره این شهید عزیز نیز گرامی باد.مرتضی یک از هزاران سرباز جان فدای دین و میهن و امنیت کشور است که سرافرازی و عزت و استقلال و ایران مدیون خون آنان است. خداوند بر عزت حافظان و پاسداران راه و خون شهیدان گران قدرمان بیفزاید و خائنان به راه و خون شهیدان را به خاک مذلت بیفکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون امور رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز گذشته به تشریح برخی جزئیات و ملاک های شناسایی مشمولان یارانه بنزینی پرداخت. احمد میدری، در برنامه زنده شبکه خبر برخی ملاک های شناسایی مشمولان یارانه را به شرح زیر اعلام کرد:
*خودروی بالای 250 میلیون تومان
*ارزش ملک در تهران بالای 1.2 میلیارد تومان و در شهرستان ها بالای 900 میلیون تومان
*احکام حقوقی (حقوق ماهانه) بالای پنج میلیون تومان
*مشاغلی نظیر پزشکان که احتمال پردرآمد بودن آن ها بالاست.
وی افزود: احکام حقوقی کارمندان دولت در وزارت اقتصاد و کارکنان بخش خصوصی در تامین اجتماعی است که اطلاعات آن ها را دریافت کرده ایم.میدری همچنین از دسترسی به اطلاعات اعضای هیئت مدیره شرکت ها از طریق سازمان ثبت، اطلاعات واحدهای صنفی از طریق اتاق اصناف و وزارت صمت و اطلاعات تسهیلات بانکی خبر داد و اعلام کرد که این اطلاعات برای شناسایی مشمولان مورد استفاده قرار گرفته است.
18 میلیون خانوار فاقد خودرو یا دارای خودروی زیر 50 میلیون
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که درک افراد از وضعیت خود با آن چه در جامعه وجود دارد متفاوت است، افزود: در خانوادههای یارانه بگیر، ۲۳ میلیون خودرو وجود دارد و در حدود ۱۲ میلیون خانوار هیچ خودرویی وجود ندارد. به عبارت دیگر ۵۱ درصد جامعه هیچ خودرویی ندارند.میدری با بیان این که ملاک انتخاب خانوارهایی که مشمول گرفتن یارانه معیشتی شده اند تنها داشتن یا نداشتن خودرو و ملک نبوده است، ادامه داد: ارزش خودروهای حدود هشت میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار کمتر از ۵۰ میلیون تومان است. به این ترتیب 18 میلیون خانوار یا خودرو ندارند یا خودروی آن ها ارزشی کمتر از 50 میلیون تومان دارد.وی افزود: به این ترتیب اگر کسی خودروی بالاتر از پراید داشته باشد، جزو 25 درصد بالای جامعه است ولی تنها ملاک ما برای شناسایی مشمولان، خودرو نیست.میدری شاخص ها را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: یک دسته به دارایی ها بر می گردد که شامل ملک و خودرو است و ملک و خودرو در محاسبه وزن داده می شود.
شرط ادامه پرداخت یارانه بنزینی برای همه
وی با اشاره به این که این مجموعه شاخص ها را با هم ترکیب و افراد را رتبه بندی می کنیم، گفت: از این ماه به بعد هر کس میخواهد بسته حمایتی معیشتی دریافت کند، چه برای 60 میلیون نفری که به تازگی دریافته کردهاند و چه کسان دیگری که متقاضی دریافت بسته معیشتی هستند، تمام حسابهای بانکی و تراکنشهای مالی آن ها بررسی میشود و اگر کسی راضی نیست که به حساب بانکیاش مراجعه شود، از گرفتن بسته معیشتی در ماه بعدی انصراف بدهد. این در حالی است که پیش از این بررسی حساب های بانکی فقط به معترضان محدود بود و باید ببینیم اکنون روال مدنظر دولت برای بررسی حساب های بانکی برای پرداخت یارانه بنزینی تغییر می کند؟
توضیحات سخنگودرباره آزمون وسع خانوار
در این حال سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی نیز دیروز توضیحاتی داد که تا حدی وضعیت دریافت نشدن پرداخت حمایتی به آن هایی که انتظارش را داشتند، روشن می کرد. حسین میرزایی درباره ملاکهای شناسایی مشمولان گفت:برمبنای ساختار خانواده، سرپرست و افراد ذیل او مشخص هستند و وسع مالی مجموع اعضای خانوار سنجیده میشود. به عنوان مثال گاهی اوقات پدر فوت کرده و مادر سرپرست است و فرزندان به دلایل مختلف مانند تجرد یا تفکیک نشدن یارانه پس از ازدواج از مسیر مادر یارانه میگیرند. حال اگر همه این فرزندان شاغل هستند، حقوقهایی دارند و صاحب مسکن و خانه هستند، مجموع این دارایی ها به حساب خانواده و مادر لحاظ میشود و وسع کل خانواده را در نظر میگیرند. ممکن است بپرسند «مادر پیر ما کار نمیکند چرا یارانه نمیگیرد؟» علت این است که وسع مالی اعضای خانوار بررسی شده است.وی درباره آن دسته از افرادی که طلاق گرفتهاند و تنها زندگی میکنند نیز اظهار کرد: ساختار خانوار بهروزرسانی میشود و ما تعداد قابل توجهی خانوار تک نفره داریم که یا دختر بالای ۱۸ سال هستند و خودشان را به عنوان سرپرست معرفی کردهاند یا بنا به احکام قضایی و دستورهای قضایی ساختار خانواده تغییر کرده یا طلاق اتفاق افتاده و فرد خانوار تک نفره شده است.
سن خانوار نیز در آزمون وسع مالی دخالت دارد
در همین حال حسین میرزایی، سخنگوی ستاد شناسایی خانوارهای مشمول حمایت معیشتی، در گفت و گو با اخبار دیروز ساعت 14 شبکه یک سیما، برخی جزئیات ملاک های شناسایی مشمولان یارنه بنزینی را اعلام کرد. هرچند براساس اعلام گوینده خبر قرار است، امروز اطلاعات بیشتری در این زمینه منتشر شود. به گفته میرزایی، بر مبنای اطلاعات موجود در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، مجموع خانوارها از کم وسع به دارای وسع مالی بالا مرتب شده اند. وی شاخص هایی از جمله شغل، درآمد، تحصیلات، املاک و مستغلات و سفرهای خارجی را به عنوان شاخص های شناسایی مشمولان برشمرد و گفت: وسع مالی ترکیبی از شاخص هایی از قبیل میانگین سن خانوار و شهری یا روستایی بودن است. به این معنا که بین دو خانوار در شرایط مالی یکسان، خانواری که سن بالاتری داشته باشد، وسع کمتری دارد.
توضیحاتی درباره فرایند اعتراض
وی در خصوص فرایند اعتراض گفت: سرپرست خانوار باید با شماره تلفن همراهی که متعلق به خودش است وارد شود و کدملی اش را در سامانه#۶۳۶۹* ثبت کند. بعد از ثبت درخواست، ظرف ۲۴ ساعت از زمان ثبت، یک پیامک برای سرپرست ارسال میشود. اگر افراد مشمول باشند، پیامکی مبنی بر مشمول بودن دریافت میکنند. به عنوان مثال گاهی اوقات مبلغ واریز شده اما ممکن است پیامک از سوی بانک ارسال نشده باشد، اما اگر مشمول نباشند یک کدرهگیری برایشان ارسال میشود و فرد ۴۸ ساعت بعد از دریافت کد باید وارد سامانهای بشود که اعلام خواهیم کرد. سامانه آماده است و اطلاع رسانی درباره سامانه صورت خواهد گرفت.
آمار نوبخت از تعداد خانوارهای مشمول یارانه بنزینی
توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه نشان می دهد که این یارانه تقریباً به همان افرادی که وعده داده شده بود یعنی حدود 18 میلیون خانوار پرداخت شده است. به گزارش ایسنا، نوبخت اعلام کرد که در این مرحله به 17میلیون و 700 هزار خانوار، پرداخت انجام شده و این رقم در مجموع حدود 2420 میلیارد تومان بوده است. این گزارش میافزاید: دولت در هر ماه حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل افزایش قیمت بنزین درآمد کسب میکند که به مردم برخواهد گشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ظهر دیروز میدان تاریخی «انقلاب» روزی شبیه به نهم دی را در خود دید؛ هم از آن جهت که سیل جمعیت از چهار مسیر این میدان را در خود غرق کرده بود و هم از آن جهت که مهر پایانی بود بر فتنه ای که امنیت، اعتقادات و اقتدار ایران را با هم هدف گرفته بود. گرچه مراسم بنا بود در ساعت 14:30 در میدان انقلاب آغاز شود، اما ساعتی قبل از آغاز مراسم، این میدان و خیابان های اطراف مملو از جمعیتی بود که با پلاکاردهایی در حمایت از نظام و البته انتقاد به مشکلات اقتصادی به میدان آمده بودند. مقامات دولت، مجلس و چهره های نظامی و سیاسی کشورمان هم در این اجتماع باشکوه حضور داشتند. راهپیمایان تهرانی در انتهای این مراسم، قطعنامه ای شش بندی تصویب کردند که در یکی از بندهای آن آمده است: «با اعتراض جدی نسبت به بیتدبیری صورت گرفته در نحوه و زمان اجرای افزایش نرخ بنزین آن هم در مقطع حساسی که با فتنهانگیزی استکبار و دولتهای مرتجع منطقه، جبهه مقاومت و کشورهای پیرامونی ایران دستخوش التهابات بود و در داخل نیز تورم و گرانی بیسابقه ناشی از تحریم های ظالمانه و ضعف مدیریت، معیشت مردم را هدف قرار داده، اهتمام واقعبینانه غیرشعاری در کاستن از آثار تورمی و گرانی کالا و خدمات ناشی از مصوبه اخیر و جبران خسارات آسیبدیدگان از اغتشاشات اخیر و توجه جدی به نظرات کارشناسان دلسوز انقلابی را وظیفه مسئولین میدانیم.» سخنران اصلی این مراسم، سردار سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه بود که در سخنانی حماسی هم به دشمنان جمهوری اسلامی هشدار داد و هم مردم قدرشناس ایران را ستایش کرد. او اجتماع با طراوت مردم تهران را تیرخلاصی به سیاستهای تجاوزکارانه آمریکا در فتنه اخیر دانست و با تمجید مفصل از مردم ایران و حاضران در میدان انقلاب خطاب به آن ها گفت: «جنگی که در خیابان های ما آغاز شد یک نقشه جهانی بود. شما دقیق عمل کردید، آن لحظه که نمی بایست به پیاده نظام ها بپیوندید، نجیبانه صف خود را جدا کردید؛ امروز که باید به صحنه بیایید، آمدید. اسلام جاودانه و ایران سرافراز شد.» وی سپس گفت: دشمن ماهها منتظر بود؛ نمیتوانست حادثه بسازد، اما منتظر حادثه ای بود تا از آن استفاده کند. دشمن حتی می خواست از پوشک بچه هم استفاده کند. بنزین بهانه بود. دیدید که به صحنه آمد و همه جا را آتش می زد این مفهوم دموکراسی و حقوق بشر در منطق آمریکایی ها بود. سلامی با بیان این که رئیس جمهور آمریکا جلسه استیضاحش را شرکت نکرد تا در کاخ سفید ماند و اتاق فرماندهی تشکیل داد تا ایران را شکست دهد، افزود: ما اطلاعات محرمانهای داریم که سفیر یکی از کشورها دیگر سفیران را جمع کرده و به آن ها گفته که به اروپاییها بگویید ایرانیها در حال بریدن وابستگی اقتصاد خود از نفت هستند. پس راه نفت ایران را باز کنید وگرنه اقتصاد ایران از نفت مستقل میشود. ما به پیش میرویم و مردم انقلاب را با گرانی و بنزین عوض نمیکنند، همه میدانند بنزین بهانه است. سلامی همچنین خطاب به دشمنان گفت: شما ما را در میدان نبرد تجربه کردید، سیلی ما را نتوانستید پاسخ بدهید؛ بعضی از این سیلیها را همه جهان دیده است، برخی را هم ندیده است. منتظر باشید اگر از خط قرمز ما عبور کنید، نابودتان می کنیم. وی همچنین اظهار کرد: ما نجابت به خرج دادیم، مدارا کردیم؛ اما مراقب باشید صبر ما انتها دارد. وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مسئولان گفت: اکنون نوبت ما مسئولان است که کمربندها را ببندیم و مشکلات مردم را حل کنیم. ما با شمامردمیم. پیشمرگ و فدایی شما مردمیم. جان ناقابل ما هدیهای است به شما مردم. به گزارش ایسنا در این اجتماع برخی از تجمع کنندگان پلاکاردهایی با عنوان "مسئولین ذوق نکنید، مخالف گرانی ها هستیم، به عشق سید علی آمده ایم "،"ما دلواپسیم، ما گله مندیم، چون ما انقلابی هستیم"، " نه به بی کفایتی، به فساد، به خیانت، نه به نفوذ" و ... در دست داشتند. به گزارش ایسنا، تهرانیها با شعارهای "لبیک یا خامنهای" ، "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر فتنهگر" ،"ما همه باهم هستیم/ پیرو رهبر هستیم " و ...انزجار خود را از مواضع خصمانه آمریکا اعلام کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمود حجتی وزیر مستعفی جهاد کشاورزی در حالی از دولت استعفا کرد که مروری بر عملکرد وی در دولت یازدهم و دوازدهم، کارنامه قابل قبولی را نشان می دهد.به گزارش خراسان، در شرایطی که مجلس طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را در روز سه شنبه در دستور کار داشت، رئیس جمهور با استعفای وی موافقت کرد و بدین ترتیب یکی از وزیران موثر کابینه، از دولت دوازدهم کنار رفت. مروری بر کارنامه حجتی نشان می دهد که در دوران وزارت وی در دولت های یازدهم و دوازدهم، تولید کالاهای اساسی نظیر گندم، شکر و برنج به خودکفایی یا مرز خودکفایی رسیده است به طوری که به عنوان مثال تا پیش از سال 92، ایران یکی از واردکنندگان بزرگ گندم در جهان محسوب می شد و سالانه حدود 2.5 میلیارد دلار برای واردات این محصول صرف می کرد. با این حال، پیگیری صحیح سیاست قیمت تضمینی در سال های 92 و 93، به افزایش تولید این ماده غذایی استراتژیک در سال 95 منجر شد و این موضوع تا سال گذشته یعنی سه سال پیاپی ادامه داشت. از سوی دیگر امسال با رشد 42 درصدی تولید برنج، کشور برای نخستین بار در آستانه خودکفایی برنج نیز قرار گرفته است. این موضوع در سایه پیگیری برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در مدیریت واردات این محصول نظیر ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت و اعمال تعرفه 40 درصدی برای واردات این محصول به دست آمد. خودکفایی در تولید شکر نیز از دیگر خبرهای خوب مسئولان وزارت جهاد کشاورزی بود که در سال 97 اعلام شد.در عین حال برخی نیز دستگیری های اخیر از جمله دستگیری معاون وی در امور جنگل بانی و اعتراض حجتی به این دستگیری را دلیل این استعفا می دانند.اما این یک روی عملکرد حجتی در وزارت جهاد بود. افشاگری های بیسابقه او با هدف مبارزه با فساد در این وزارتخانه از دیگر نقاط قابل توجه در سابقه عملکرد وی است. با این حال، دیروز در شرایطی حجتی استعفا کرد که گفته می شود وی در زمانی که بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از این وزارتخانه جدا و به وزارت صنعت ملحق شد، ضمن اعتراض، استعفای خود را به رئیس جمهور ارائه کرده بود. در خور ذکر است، دیروز همچنین رئیس جمهور با صدور حکمی عباس کشاورز را به عنوان سرپرست وزارت جهاد کشاورزی و محمود حجتی را به سمت مشاور رئیس جمهور در امور کشاورزی و امنیت غذایی منصوب کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


این روزها بحث گرانی بنزین و صرفهجویی در مصرف سوخت حسابی داغ است و هیچ کس بدش نمیآید راهی پیدا کند که بتواند از هزینههای مصرف سوخت خودرویش کم کند و مثلا به جای بنزین، باک خودرو را با آب پر کند. در همین زمینه همواره افرادی بودهاند که ادعا کردهاند میدانند این کار چطور امکانپذیر میشود. شاید یکی از مهمترین آنها که در این سالها ادعاهایش هر از چند گاهی نقل محافل و رسانههای کشور بوده، «علاءالدین جاسمی زرگانی» باشد. او میگوید مدرک دکترای انرژی دارد و به فناوری خودروی آبسوز دست یافته است.
شروع ماجرای آبسوزی
شاید همه چیز از یک فیلم در فضای مجازی شروع شد. شخصی شیلنگ آب را داخل باک پژو 405 قرار میداد. بعد خودرو را استارت میزد و راه میافتاد میرفت. همین فیلم پای مدعی این اختراع را به شبکه سوم سیما و برنامه صبحگاهی رضا رشیدپور کشاند. جاسمی مدعی شد با هزینه 600 هزار تومان میتواند یک خودرو را از «بنزینسوز» به «آبسوز» تبدیل کند. او برای اعتبار بخشیدن به اختراع خودش اعلام کرد آن را در انگلستان به ثبت رسانده است و در ضمن از 26 کشور جهان هم دعوتنامه دارد که به هیچ کدامشان پاسخ مثبت نداده است چون میخواسته اختراعش را در کشور خودش حفظ کند.
ادعاهای مخترع آبسوزی
مخترع جوان ایرانی مدعی است، خودروی مد نظر او نه تنها با آب معمولی که با آب شور دریا و پسماند هم کار میکند. او گفته اگر دولت همکاری کند با صرف هزینه 600 هزار تومان میتواند خودروها را آبسوز کند و بدون همکاری دولت، دو میلیون و 500 هزار تومان برای این کار پول لازم است که بعد از نصب آن، خودرو با قرصهایی با مبلغ 1000 تومان آبسوز خواهد بود. او مدعی است، کشورهای پیشرفته جهان از این فناوری در ناوگان نظامیشان استفاده میکنند و فقط از بعد امنیتی و مطلع نشدن کشورهای در حال توسعه، از آن در سطح گسترده استفاده نمیکنند. جاسمی همچنین میگوید: برای مسافت 1000 کیلومتر سامانه را رایگان نصب میکند و برای 40 هزار کیلومتر هم دو سال ضمانت میدهد. البته تا کنون هیچ کدام از ادعاهای او به دلایل نامعلوم رنگ واقعیت پیدا نکرده است.
پاسخ به ادعای مخترع خودروی آبسوز
چند سالی است در محافل علمی، اصطلاحی رایج شده به نام «نوابیغ» که با «نوابغ» نباید اشتباه شود. نوابیغ به کسانی اطلاق میشود که با شبهعلم سعی میکنند ناممکنها را ممکن کنند، مسائل حل نشده بزرگ را حل کنند یا نظریههایی بیاساس طرح کنند و به شهرت برسند. در جامعه علمی کشور تا وقتی که خودروی آبسوز ساخته نشود ذیل همین گروه از اختراعات دستهبندی میشود. دکتر «شهرام آزادی»، عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر درباره ادعای خودروی آبسوز میگوید: «خودروسازان خارجی سالانه میلیاردها دلار با استفاده از برترین متخصصان برای تحقیق و توسعه در صنعت خودرو هزینه میکنند ولی تاکنون هیچ کدام از این مراکز ادعای تولید خودروی آبسوز را نداشتهاند. بنابراین باید از مدعیان تبدیل خودروهای متعارف به خودروی آبسوز پرسید چگونه مدعی دست یافتن به چنین فناوری با منابع و امکانات محدود خود شدهاند، در حالیکه مراکز میلیارد دلاری خارجی تاکنون چنین ادعایی نداشتهاند؟»
دیگر مدعیان خودروی آبسوز
جاسمی، اولین کسی نیست که مدعی اختراع خودروی آبسوز شده بلکه همواره کسانی بودهاند که سعی داشتهاند نام خودشان را به عنوان صاحب این اختراع به ثبت برسانند. البته تا کنون هیچ کدام ازا ین ادعاها عملی نشده است. در جهان این ادعاها را «شبهعلم» میخوانند و برخی معتقدند مطرح کنندگان این ادعاها باید به اتهام کلاهبرداری پیگرد قانونی شوند.
احتمالا «چارلز گرت» اولین مدعی اختراع خودروی آبسوز باشد. او در سال 1935 اعلام کرد، از طریق الکترولیز هیدروژن میتواند انرژی مورد نیاز خودرو را تامین کند. در نهایت آقای گرت نتوانست این کار را عملی کند. در دهه 80 «استنلی میر» بار دیگر بحث خودروی آبسوز را بر سر زبانها انداخت. او مدعی بود با استفاده از یک پیل سوختی و به روش رزونانس الکتریکی، بخار آب به عناصر تشکیلدهندهاش تجزیه میشود. سپس در محفظه احتراق موتور، با ترکیب دوباره عناصر هیدروژن و اکسیژن و تبدیل آنها به آب، انرژی مورد نیاز خودرو تأمین میشود. در نهایت سال 1996 آقای «میر» در دادگاهی در اوهایو به جرم کلاهبرداری محکوم شد. سال 2002 شرکت Genesis World Energy مدعی شد دستگاهی برای جداسازی و ترکیب مجدد هیدروژن و اکسیژن ساخته است. این شرکت حتی 5/2 میلیون سرمایه هم جذب کرد اما چون کارشان هرگز رنگ واقعیت پیدا نکرد در سال 2016 موسس شرکت جریمه و به زندان محکوم شد. همچنین در سال 2012 «وقار احمد» پاکستانی ادعای مشابهی را مطرح کرد که اختراعش از سوی دانشمندان به خاطر نقض قوانین ترمودینامیک و دروغ بودن رد شد.
آیا ساخت خودروی آبسوز ممکن است؟
اغلب مدعیان ابداع خودروی آبسوز، الکترولیز آب در خودرو و سپس واکنش مجدد هیدروژن و اکسیژن را منبع انرژی برای حرکت خودرو میدانند. اما آیا این کار امکانپذیر است؟ پاسخ مثبت است. منتهی اشکال کار این جاست که برای انجام این کار ابتدا یک موتور قویتر و بزرگتر نیاز داریم که موفق شویم آب را الکترولیز کنیم. آیا بهتر نیست انرژی را که صرف جدا کردن هیدروژن از آب میکنیم صرف به حرکت درآوردن خودرو کنیم؟ با پیشرفتهایی که حاصل شده به نظر میرسد در یکی دو دهه آینده استفاده از گاز هیدروژن برای به حرکت درآوردن خودروهای ابداعی ممکن است عملی شود. یکی دیگر از ادعاهای مخترعان خودرویی که با آب کار میکند، این است که آنها میگویند تنها گاز خروجی از خودرویشان بخار آب خواهد بود. حال سوال این جاست که چرا همین بخار آب را هم دوباره به باک منتقل نمیکنند تا خودرویشان به کلی از سوختگیری بینیاز باشد؟ تا کنون پاسخی به این ابهامات داده نشده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی- و اینک طرح رتبه بندی معلمان پس از سال ها، سرانجام با تصویب نهایی در هیئت دولت قرار است در مرحله اجرا از نیمه دوم سال 98 برای معلمان لحاظ شود. به طور مشخص آن چه اکنون از ادبیات تصویب کنندگان و خواسته معلمان بر می آید، این طرح بیشتر به افزایش حقوق جامعه معلمان معطوف است؛ افزایشی که طبق گفته وزیر آموزش و پرورش از 200 تا 700 هزار تومان و متوسط450 هزار تومان حقوق را بالاتر خواهد برد. اگرچه طبق ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه، این طرح باید به ایجاد شایستگی ها و عملکرد رقابتی منجر شود.بعد از تصویب طرح رتبه بندی معلمان در هیئت دولت و نزدیک شدن به زمان اجرایی شدن این طرح، سوالات جدیدی مطرح میشود از جمله این که آیا این طرح صرفا یک افزایش حقوق است یا به کیفیت بخشی نیز میانجامد.
طرح رتبه بندی چیست؟
درباره این که در این طرح دقیقا چه اتفاقی رخ می دهد، علی الهیار ترکمن معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات رتبهبندی معلمان و تقسیم آن ها در 5 رتبه توضیح داده است.
ارتقای کیفیت؛ هدف فقط افزایش حقوق نیست
رتبهبندی فرایندی است که به ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش منجر میشود و هدف مستقیم آن افزایش حقوق نیست اما به افزایش حقوق هم منجر میشود، تلاش کردیم با توجه به هدف کلان و ماهیتی که رتبهبندی دارد، مکانیزمهایی ایجاد شود و صلاحیتهایی مدنظر قرار گیرد که به ارتقای فرایند یاددهی و یادگیری در سطح مدارس کشور منجر شود.
پیش بینی 3 نوع صلاحیت
در رتبه بندی سه صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفهای در نظر گرفته شده است: 1-صلاحیت عمومی به ویژگیهای شخصیتی افراد برمیگردد.
2-صلاحیت تخصصی شامل دانش و توانمندیهای آموزشی و پرورشی است که یک معلم برای ایفای مؤثر وظایف حرفهای خود باید داشته باشد.
3-صلاحیت حرفهای مجموعهای از شایستگیها، توانمندیها و مهارتهایی است که معلم هنگام کار کسب میکند و خودش را ارتقا میدهد و کاملاً مرتبط با شغل معلمی است و با استفاده از آن میتواند وظایف خود را به شکل دقیق انجام دهد.
گواهی نامه صلاحیت معلمی
وی اظهار کرد: نظام سنجش صلاحیت تعریف شده و فرایند گردآوری سازمان یافته از تمام اطلاعات، شواهد و مستنداتی است که سه صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفهای را اثبات میکند. یکی از کارهای خوبی که پیشبینی کردیم و واقعاً نهایی شدن آن انرژی زیادی از ما گرفت، صدور گواهی نامه صلاحیت معلمی برای هر کدام از معلمان است یعنی سه صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفهای کاملاً سنجیده، در قالب مشخص قرار میگیرند و به معلمان گواهی نامه صلاحیت داده میشود، این گواهی نامه، مدرکی است که ناشی از سنجش همین صلاحیتهاست و هر چند سال یک بار به روز میشود.معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره مزایای گواهی نامه صلاحیت معلمی متذکر شد: این گواهی نامه در درجه نخست معلمان را در امتیازهای رتبهبندی طبقهبندی میکند و در درجه دوم مزایای ثانویه برای آن ها دارد مثلاً برای کسب پستهای مدیریتی، شرکت در آزمونهایی مانند خارج از کشور یا حضور در گروههای آموزشی.
شرایط تقسیمبندی در رتبههای یک تا 5
الهیار ترکمن درباره شرایط کسب رتبهها توسط معلمان گفت: شرایط کسب رتبه یک، داشتن حداقل دو سال سابقه کار، 120 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت، کسب حداقل 75 درصد امتیازات حاصل از محاسبه میانگین ارزیابی در دو سال گذشته و 60 درصد شاخص صلاحیتهای معلمی. رتبه دو، شش سال سابقه کار، چهار سال توقف در رتبه یک،180 ساعت دوره آموزشی ضمنخدمت، 80 درصد امتیاز حاصل از محاسبه میانگین ارزیابی عملکرد و 65 درصد امتیاز شاخص صلاحیتهای عمومی. رتبه سه، 12 سال سابقه کار، سه سال توقف در رتبه دو، 150 ساعت دوره آموزشی و 70 درصد امتیاز شاخص صلاحیتهای معلمی. رتبه چهار، 18 سال سابقه کار، چهار سال توقف در رتبه سه، 120 ساعت دوره آموزشی ضمنخدمت و 75 درصد امتیاز شاخص صلاحیتهای معلمی. رتبه پنج، حداقل 24 سال سابقه، چهار سال توقف در رتبه 4، 100 ساعت دوره آموزشی و 85 درصد امتیاز شاخص صلاحیتهای عمومی و حرفهای.وی تصریح کرد: صلاحیتهای عمومی، حرفهای و تخصصی توسط«سازمان معلمی»تبدیل به چک لیست میشوند یعنی مصادیق صلاحیتها تبدیل به چک لیست میشود که هر کدام از آن ها امتیاز خاص خود را دارد.
این طرح به تصویب مجلس نیازمند است؟
مسئولان آموزشوپرورش معتقدند نیازی به ارسال لایحه رتبهبندی به مجلس نیست چرا که در جزء دو بند "الف" ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه آمده و دولت موظف است، «نظام رتبه بندی معلمان و استقرار نظام پرداخت بر اساس تخصص با شایستگی ها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبه بندی معلمان و مهندسی نیروی انسانی بر اساس سند تحول و نقشه جامع علمی کشور، با تصویب مجلس شورای اسلامی در قالب بودجه سنواتی تهیه شود».این بند یکی از موارد شفاف قانون برنامه ششم توسعه است و تأکید دارد، تهیه نظام رتبهبندی با دولت و تصویب آن در قالب بودجه سنواتی با مجلس است.
دیدگاه یک کارشناس
رضا نهضت معلم با سابقه و کارشناس مسائل آموزش و پرورش درباره تصویب طرح رتبهبندی معلمان و این که آیا معلمان رتبه های خود و ملاک های تعیین کننده آن را میشناسند، افزود: رتبه بندی را از سال ۹۱ وعده دادند و یک بار سال ۹۴ اجرا شد ولی آن چه در آن زمان و امروز به عنوان طرح رتبه بندی معلمان اجرا می شود، در واقع یک افزایش حقوق است و چیزی بیش از آن نیست.وی درباره این که اصل رتبه بندی که قرار بود به کیفیت کار معلمان بینجامد در این طرح به نتیجه خواهد رسید به مهر گفت: این مقدار اعتبار تنها شبیه یک افزایش حقوق است که قبل از آن برای کارکنان دیگر دولت اعمال شده است. اسمش را رتبه بندی و آن ایدهآلی که طراحان آن در نظر داشتند نمی توان گذاشت و آن خروجی را ندارد. مولفه هایی برای اجرای رتبه بندی نوشته اند اما ببینید من معلم فقط منتظر افزایش آن میزان حقوق روی فیش حقوقی ام هستم و اگر کلاسم را خوب اداره کنم ربطی به این اعداد کم ندارد و به وجدانم مربوط است. وی ادامه داد: گاهی شما می آیید یک افزایش حقوق معنادار لحاظ می کنید که معلم شغل دوم و سومش را کنار بگذارد، آن وقت میتوان به این که کیفیت در مدارس دولتی بالا برود امید داشت ولی الان در مدارس دولتی هر جا کیفیت خوب باشد به وجدان معلم ربط دارد نه سیستم.
گفت و گو
عضو کمیسیون آموزش در گفت وگو با خراسان:
دولت مصوبه رتبه بندی را با قید 2 فوریت به مجلس ارائه دهد
محمد اکبری- با وجود این که آموزش و پرورش و دولت معتقدند پروژه رتبه بندی معلمان نیاز به نظر مجلس ندارد، ما دیروز با علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت وگو کردیم که او نظر متفاوتی داردو معتقد است طرح رتبه بندی باید به تصویب مجلس برسد. وی با اشاره به تصویب طرح رتبه بندی معلمان در هیئت دولت اظهار کرد: طرح رتبه بندی معلمان که در هیئت دولت تصویب شد مطالبه جدی مجلس از دولت بود .
وی خاطرنشان کرد:ما از دولت می خواهیم که این مصوبه را در قالب لایحه ای با قید دو فوریت به مجلس ارائه کند تا ما نیز در مجلس با رعایت ملاحظات آن را به تصویب برسانیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

امیرعلی ابوالفتح - ورود مایکل بلومبرگ ، ابرثروتمند آمریکایی به رقابت های مقدماتی ریاست جمهوری 2020 آمریکا ، سیاست و انتخابات در این کشور را بیش از هر زمان دیگری زیر سایه سلطه پول قرار داد . بلومبرگ با 58 میلیارد دلار ثروت، نهمین ثروتمند آمریکا به شمار می آید. همچنین از وی به عنوان ثروتمندترین فرد تاریخ آمریکا یاد می شود که برای تصاحب صندلی ریاست جمهوری این کشور قدم پیش گذاشته است. پیش از این، از دونالد ترامپ با حدود سه میلیارد دلار ثروت، به عنوان ثروتمندترین نامزد انتخابات ریاست جمهوری و سپس، ثروتمندترین رئیس جمهوری آمریکا یاد می شد. ورود چنین ابرثروتمندهایی به رقابت های انتخابات ریاست جمهوری، درکشوری که پول حرف اول را در منازعات و مناسبات سیاسی می زند، بسیار تعیین کننده خواهد بود. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با هزینه ای حدود هشت میلیارد دلار، پرخرج ترین انتخابات در جهان لقب گرفته است و بخش عمده این هزینه را سرمایه داران و ابرثروتمندان تامین می کنند. بخشی از این هزینه ها از طریق شیوه های آشکار و قانونی نظیر اعانات انتخاباتی و لابی گری انجام می گیرد و بخش عمده آن ، دور از چشم شهروندان به شکل رشوه و هدایای غیر قانونی پرداخت می شود. البته چند سالی است که اغلب کلان سرمایه داران آمریکایی ترجیح می دهند، خود، راسا اداره حکومت را در دست بگیرند. موفقیت ترامپ، این میلیاردر جنجالی نیویورکی در سال 2016 در انتخابات ریاست جمهوری، دیگر کلان سرمایه داران را برای دنباله روی از وی بیش از پیش تشویق کرده است ؛ تا جایی که بلومبرگ در 77 سالگی و پس از سه دوره شهرداری نیویورک تصمیم گرفته است شانس خود را بر تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا بیازماید. انتظار می رود تزریق فقط بخش اندکی از ثروت بلومبرگ به کمپین انتخاباتی، وضعیت کنونی انتخابات مقدماتی دموکرات ها را زیر و رو کند و چه بسا، بر نتایج انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال آینده نیز تاثیر سرنوشت سازی به جا بگذارد. این موضوع از این نظر اهمیت دارد که پیشتازی افرادی همچون سناتور برنی سندرز و سناتور الیزابت وارن در نظرسنجی ها حکایت از تمایل رای دهندگان دموکرات به تفکرات چپ و ضد وال استریتی دارد. شاید همین ترس و نگرانی از غلتیدن حزب دموکرات به چپگرایی نیز موجب شده است تا طبقه "یک درصدی ها"، بلومبرگ را تشویق کرده باشند تا با ورود به رقابت های درون حزبی دموکرات ها ، نامزدهای چپگرا را از میدان به در برده و انتخابات 2020 را به مبارزه دو میلیارد وال استریتی جمهوری خواه و دموکرات بدل کند.با این حال، چه بسا در نهایت، شهروندان خسته از سلطه پول بر سیاست، بلومبرگ را از رقابت های انتخاباتی بیرون کنند و فردی با نگرش های متفاوت را بر کرسی ریاست جمهوری بنشانند؛ موضوعی که شاید دور از انتظار باشد، اما اگر رخ دهد، تغییر بنیادین در صحنه سیاست و حکومت در آمریکا ایجاد خواهد کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سجادپور- مرد نقابداری که با گروگان گرفتن اعضای خانواده یک زوج پزشک، در اخاذی از آنان ناکام مانده بود بعد از گذشت حدود 10 ماه از این ماجرای ترسناک، در چنگ قانون گرفتار شد.
به گزارش اختصاصی خراسان، حدود ساعت 21 شب سی ام دی سال گذشته بود که مرد آردی سوار، خودرواش را در یکی از خیابان های بولوار کوثر مشهد پارک کرد و در حالی که لباس های فرم پاکبانان شهری را پوشیده بود، کلاه کشی مشکی را نیز بر سر گذاشت و با زدن ماسک بهداشتی به صورت، به طرف یک منزل ویلایی در همان نزدیکی رفت.
او لحظاتی بعد زنگ منزل را به صدا درآورد و منتظر پاسخ ماند. پسر نوجوان نگاهی به آیفون تصویری انداخت و گوشی را برداشت مرد 40 ساله در حالی که از آیفون فاصله گرفته بود تا پسر نوجوان تصویر لباس های پاکبانی را به خوبی ببیند با حالتی بیمارگونه گفت: « اگر امکان دارد یک لیوان آب به من بدهید تا قرصم را بخورم!»
گزارش خراسان حاکی است، این نوجوان 13 ساله با دیدن چهره مرد پاکبان، بلافاصله گوشی را گذاشت و با لیوانی پر از آب به بیرون از حیاط رفت. او محترمانه لیوان آب را به دست مرد داد و منتظر ماند.
پاکبان قلابی که نقشه پلیدی را در سر می پروراند و زیر چشمی اوضاع را زیر نظر داشت، به آرامی دستش را زیر لباسش برد و دسته خنجری را فشرد که زیر لباس فرم پاکبانی پنهان کرده بود.
او سپس با ریختن باقی مانده آب لیوان، از جایش بلند شد و زمانی که لیوان را به دست پسرک می داد ناگهان تیغه تیز خنجر را زیر گلوی پسر نوجوان گذاشت و از او خواست فوری به داخل حیاط برود! همه وجود پسر نوجوان از شدت ترس و وحشت می لرزید و چشمانش پر از اشک شده بود. مرد او را با تهدید به این که سروصدا نکند به داخل حیاط منزل کشاند اما در حیاط را به طور کامل نبست تا هنگام فرار راحت تر از آن جا بگریزد. پسرک وحشت زده از کنار زیرزمین منزل پله ها را به داخل منزل ویلایی طی میکرد.
خواهر 17 ساله او نیز که در حال تماشای تلویزیون بود در یک لحظه با دیدن مرد خنجر به دست نقابداری که برادر کوچکش را به گروگان گرفته بود، از شدت ترس زبانش بند آمد و با چشمانی حیرت زده فقط به این صحنه رعب آور نگاه می کرد! مرد نقابدار او را تهدید کرد که اگر جان برادرش را دوست دارد هیچ حرکت اضافه ای نکند و جیغ نکشد! او سپس از دختر نوجوان خواست تا اتصالات دوربین مدار بسته را قطع کند و بعد از آن هم خواهر و برادر را روی مبل اتاق نشاند و منتظر ورود زوج پزشک ماند! چرا که او از مدتی قبل و با طراحی یک نقشه شوم، ساعات ورود و خروج زوج پزشک را زیر نظر داشت. بنابر گزارش اختصاصی خراسان، با وجود این آن شب کودک خردسال خانم دکتر بیمار بود و زوج جوان که برای مداوای فرزندشان به یکی از مراکز درمانی رفته بودند، ساعتی دیرتر به سوی منزلشان حرکت کردند. عقربه های ساعت حدود 22:30 را نشان می داد که «ر» (مرد پزشک) با ریموت در حیاط منزل را گشود و خودرواش را پارک کرد. همسر او نیز در حالی که کودک بیمارش را در آغوش می فشرد از خودرو پیاده شد و غافل از این که چه صحنه هولناکی را خواهد دید به طرف پله ها رفت. اما هنوز به داخل اتاق نرسیده بود که چهره رنگ پریده پسر نوجوانش او را در جا میخکوب کرد. خانم دکتر با دیدن مرد نقابداری که خنجری را زیر گلوی فرزندش گذاشته بود ناخودآگاه جیغ کشید و به طرف مرد نقابدار حمله ور شد! مرد گروگان گیر که می دانست چند لحظه بعد شوهر او نیز از راه می رسد با تهدید به مرگ اعضای خانواده با سرعت از پله ها پایین آمد. از سوی دیگر مرد پزشک که در حیاط را قفل کرده و در نزدیکی پله های ساختمان قرار داشت با شنیدن صدای جیغ همسرش بالا رفت که با مرد نقابدار روبه رو و با او درگیر شد. در این هنگام گروگان گیر خشن با خنجری که در دست داشت دست مرد پزشک را زخمی کرد و به طرف حیاط گریخت اما وقتی با در بسته روبه رو شد اعضای خانواده را تهدید به مرگ کرد. دختر 17 ساله خانواده که هنوز از ترس می لرزید برای آن که به خانواده اش آسیبی نرسد، ریموت در حیاط را زد و این گونه مرد گروگان گیر که در اخاذی از زوج پزشک ناکام مانده بود، سوار بر خودرو از محل گریخت.
دقایقی بعد، با تماس «ر» نیروهای کلانتری به محل آمدند و به تحقیق در این باره پرداختند. با مشخصاتی که خانواده آقای دکتر در اختیار پلیس گذاشتند بررسی ها در این باره با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی امانی (قاضی شعبه 203 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) آغاز شد اما سرنخ های مهمی از مرد گروگان گیر مسلح به سلاح سرد به دست نیامد تا این که مدتی بعد او از یک کیوسک تلفن عمومی با شماره همراه خانم دکتر تماس گرفت و با تهدید خانواده اش به مرگ از او خواست تا مبلغ 200 میلیون تومان برای درمان فرزند بیمارش بپردازند. مرد گروگان گیر مدعی بود به دلیل این که شوهر او در تشخیص تومور مغزی فرزندش اشتباه کرده و تومور سرطانی فرزندش چند برابر شده است! باید هزینه 200 میلیونی برای درمانش را بپردازد! این در حالی بود که تخصص زوج پزشک هیچ ارتباطی به ماجرای تشخیص درمانی مورد ادعای مرد گروگان گیر نداشت!
به گزارش خراسان، این گونه بود که پرونده مذکور با دستور مقام قضایی در اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی زیر ذره بین اطلاعاتی قرار گرفت و کارآگاهان با راهنمایی های قاضی امانی به ردیابی گروگان گیر خشن پرداختند اما متهم تحت تعقیب تماس هایش را قطع کرد تا این که حدود دو هفته قبل دوباره با خانم دکتر تماس گرفت و خواسته هایش را تکرار کرد! از سوی دیگر کارآگاهان دایره مبارزه با آدم ربایی و سرقت های مسلحانه، با همکاری اداره اطلاعات جنایی، به رصدهای اطلاعاتی ادامه دادند تا این که سرنخ هایی از نقابدار خشن به دست آمد و کارآگاهان در یک عملیات هماهنگ او را شبانه در منطقه بولوار میثاق مشهد دستگیر کردند.
این مرد که با دستور سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی) مورد بازجویی های تخصصی قرار گرفته بود ضمن اقرار صریح به گروگان گیری گفت: همسرم از چند سال قبل منشی این زوج پزشک بود و من از طریق او به اطلاعات خانوادگی آن ها دست یافتم و تصمیم به اخاذی گرفتم چرا که بیکار بودم و درآمدی نداشتم! اما برای آن که مورد ظن قرار نگیرم و ذهن پلیس را گمراه کنم ماجرای ساختگی تومور مغزی فرزندم را مطرح کردم. این متهم به گروگان گیری اضافه کرد: لباس های فرم پاکبانی را به مبلغ 25 هزار تومان از میدان شهدای مشهد خریدم و نقشه ام را اجرا کردم ابتدا می خواستم با آن ها در منزل صحبت کنم ولی وقتی خانم دکتر جیغ کشید از ترس دستگیری از محل گریختم. به گزارش خراسان، مرد گروگان گیر با صدور قرار قانونی از سوی قاضی شعبه 203 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد روانه زندان شد و تحقیقات در این باره ادامه یافت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

یکی از اهداف پیش بینی شده در افزایش 50 و 300 درصدی قیمت بنزین، افزایش استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی و در نتیجه کمک به کاهش آلودگی هواست؛ حمل و نقلی که باید آن قدر پویا، کامل و در دسترس باشد که نیاز مردم به سفرهای درون شهری را برطرف کند اما یک بررسی ساده در کلان شهری چون مشهد نشان می دهد ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد هرچند هم اکنون رشد چشمگیر و قابل ملاحظه ای به خصوص در توسعه خطوط قطارشهری داشته اما همچنان نواقصی دارد که استفاده شهروندان مشهدی از ناوگان حمل و نقل عمومی را تحت تاثیر قرار داده است. به طور مثال در یک نمونه بارز، خط یک قطارشهری مشهد که در روز شنبه بعد از افزایش قیمت بنزین نسبت به شنبه قبل از آن، با افزایش 19 هزار نفری در تعداد مسافران مواجه شده است، به گفته مسئولان شهری، 60 واگن کم دارد تا پاسخگوی نیاز شهروندان باشد. پس در نتیجه یکی از اقداماتی که باید در پی افزایش تقاضای مردم در استفاده از حمل و نقل عمومی صورت گیرد، توسعه و رفع مشکلات و نواقص سامانه های حمل و نقل عمومی است؛ این اقدام نیز در همه کلان شهرها و به خصوص مشهد ارتباط مستقیمی با تزریق بودجه های ملی دارد. البته که قانون راهکارهایی منطقی برای تزریق بودجه به شهرداری ها اندیشیده است که از جمله این راهکارها پرداخت سهم قانونی شهرداری ها از محل عوارض مختلف به خصوص عوارض سوخت است که سال هاست یا پرداخت نمی شود یا کمتر از آن چه سهم شهرداری هاست به حساب مدیریت شهری واریز می شود.به گزارش «خراسان رضوی»، بررسی های مدیریت شهری مشهد نشان می دهد دولت طی هفت سال گذشته 50 درصد سهم مشهد را از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده، جرایم راهنمایی و رانندگی، عوارض آلایندگی و سوخت و عوارض گمرکی که به عنوان کدهای اصلی درآمدی شهرداری ها به حساب می آید، پرداخت نکرده است. آن طور که بتول گندمی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد به «خراسان رضوی» اعلام می کند، از سال 90 تا 97 میزان سهمی که دولت باید از محل این عوارض به شهرداری مشهد پرداخت می کرد پنج هزار و 500 میلیارد تومان بوده که تنها 50 درصد آن وصول شده است. بر این اساس همچنان دو هزار و 750 میلیارد تومان از سهم شهرداری مشهد طی این هفت سال در جیب دولت مانده و به مدیریت شهری مشهد پرداخت نشده است، تداوم این روند و پرداخت نشدن سهم شهرداری مشهد، سبب تحمیل هزینه هایی به شهروندان و فشار بر مدیریت شهری برای تامین درآمدهای پایدار خواهد شد و پرداخت دقیق و کامل آن نیز می تواند باری از دوش مدیران شهری بردارد و صرف توسعه، تکمیل و رفع نقص سامانه های مختلف حمل و نقل عمومی شود.
مطالبه سهم شهرداری ها از عوارض بنزین
این موضوع البته یکی از محورهای نشست مشترک رئیس شورای عالی استانها با رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد نیز بود. آن طور که پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر مشهد اعلام کرده است، در این نشست دو طرف به طرح دغدغهها و مسائل خود پرداختند و بر ضرورت مطالبه سهم شهرداری ها از عوارض بنزین و سوخت تاکید کردند. محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد در این نشست به طرح مسائلی که شورای شهر مشهد با آن درگیر است پرداخت و اظهارکرد: یکی از این موضوعات، عوارض بنزین و سوخت است که باید سهم شهرداریها را از دولت محترم مطالبه کنیم چراکه عارضههای بسیاری برای شهرها دارد؛ از سوی دیگر سهم شهرداریها از محل این اعتبار کاسته شده درحالی که می تواند به عنوان یکی از منابع درآمدی پایدار نقش به سزایی داشته باشد. وی در ادامه با قدردانی از شورای عالی استانها به عنوان پل ارتباطی نظام شورایی با بدنه حاکمیت و دولت، گفت: تاکنون تلاشهای خوبی را از سوی این شورا شاهد بودهایم که آخرین مورد آن در موضوع لایحه درآمدهای پایدار بوده است و در گذشته نیز برای لایحه ارزش افزوده رویکرد حمایتی داشتیم. حیدری تصریح کرد: با توجه به تعدد دغدغههای شوراهای شهر، فرصت آن چنانی برای پرداختن به اصلاحات ساختاری و حل مسائل کلان شوراها نداریم؛ لذا شورای عالی استانها به عنوان نهادی بالادستی باید مشکلات ساختاری شوراها را حل کند تا از این طریق فضا برای رفع مشکلات مردم فراهم شود. رئیس شورای شهر خطاب به رئیس شورای عالی استان ها گفت: امیدواریم با تلاشهای شما بتوانیم از این ظرفیت، در دولت و مجلس استفاده کنیم و شورای شهر مشهد نیز آماده هرگونه همکاری و تعامل است.
طرح اصلاح قانون شوراها در راه مجلس
مرتضی الویری، رئیس شورای عالی استانها نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از اتفاقات خوبی که در مجلس شورای اسلامی شاهد آن بودهایم، تشکیل فراکسیون مدیریت شهری است که نقش به سزایی در بحث لایحه درآمدهای پایدار داشت، لایحهای که اختیارات شوراهای شهر را محدودتر میکند. وی افزود: تصویب دوفوریت لایحه درآمدهای پایدار سبب شده نگرانی راجع به لایحه مالیات بر ارزش افزوده نیز فعلا برطرف شود. الویری با بیان این که دولت به شدت دنبال پس گرفتن لایحه درآمد پایدار است چراکه معتقد است درآمدهای دولت به واسطه این لایحه محدود میشود و درآمد شهرداریها افزایش مییابد، یادآور شد: هفته آینده طرحی با موضوع اصلاح قانون شوراها به مجلس ارائه خواهد شد، پیشنویس این طرح از سوی شورای عالی استان ها تهیه شده و امیدواریم روی آن کار شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
.jpg)