
گروه اجتماعی- یک انتقاد و پرسش همواره درباره بسیاری از مسئولانی که پس از دوره مسئولیت شان دست به افشاگری می زنند مطرح است این که چرا همان موقع که مسئول بودید، فساد را افشا نکردید؟ اکنون سعید نمکی وزیر بهداشت درباره فساد چنین گفته است:«آرزو میکنم روزی کسوت وزارت را کنار بگذارم و با مردم راحت و بی ملاحظه صحبت کنم و بگویم گاهی سازش ما با فساد که به صغیر و کبیر مملکت رحم نکرده، چه بلایی سر آن ها آورده است. به گفته سعدی، مرا دردیست اندر دل اگر گویم زبان سوزد، اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد». بنابرخبروبدا، ایسنا و فارس، وی دیروز در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشوربیان کرد: ٣٠ سال قبل که معاون بهداشت وزارت بهداشت بودم به عنوان لکه ننگ سیستم دارویی کشور به یکی از سیستم های امنیتی پناه بردیم که ناصر خسرو از محدوده کنترل ما خارج است و کمک لازم داریم. طبق یک قرارداد بنا شد که سرویس دریافت کنیم و سقف ریالی هم برای قرارداد تعیین شد و بعداز مدتی کوتاه، کوپن سقف ما تمام شد و حاصل آن تنها شناسایی وانت مملو از داروی قاچاق زیر یکی از پلهای شهر بود. از 30 سال قبل که در نظام سلامت حضور دارم، مشکل ناصر خسرو را داریم.
به جای چرتکه، به دزدها، ماشین حساب دادیم!
وزیر بهداشت گفت: روزی باید همه ما پاسخ دهیم در روزهای سخت مملکت کجا بودیم و چه کردیم؟ امیدوارم آن روز مجبور نباشیم بگوییم زیر چشمان ما با IRC پودر کاکائو و نارگیل، داروی قاچاق وارد و توزیع کردند و کارمند ما هم پشت سیستم و سامانه این موضوع را تایید کرد؛ یعنی به جای چرتکه، به دزدها ماشین حساب دادیم! یا این که یک خانم دکتر در ١٣ یا ۱۴ مرکز، مسئول فنی بود و سیستم و سامانه او را ریجکت نکرده بود.
چرا دربرابر شفافیت مقاومت می شود؟
وی بیان کرد: پرونده الکترونیک سلامت را راه اندازی کردیم و سوال این جاست که چرا این پرونده سال ها اجرایی نمیشد؟ و چرا سه ماهه امکان استقرار آن ایجاد شد؟ چرا امکان آن فراهم نمی شود تا بسیاری از مسائل شفاف شود؟ چرا نسخه نویسی الکترونیک با مقاومت روبه رو می شود؟ اگر مقاومتی باشد، از آن روست که میدانند، تنها علاج جلوگیری از قاچاق، ثبت صحیح و نظام جمع آوری داده هاست. چرا برخی ها در برابر این که همه چیز شفاف شود، مقاومت می کنند؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


رسوایی قاتل برهنه
هرازچندگاهی خبری از رفتار نژادپرستانه پلیس آمریکا با یک فرد سیاهپوست، خشم جامعه سیاه پوستان این کشور را برمی انگیزد و رسانهای میشود. در این بین، به تازگی کلیپی در شبکههای اجتماعی دنیا پربازدید شده است که پلیس آمریکا به جای برخورد خشن یا استفاده از اسلحه برای تسلیم کردن قاتلی برهنه که یک رهگذر را هم خفه کرده است، به او نزدیک نمیشود و حتی در زمانی که این مرد سفیدپوست به سمتش میآید، انگار از دستش فرار میکند! در نهایت بعد از چندین دقیقه و با رسیدن چند ماشین پلیس، این جوان را دستگیر میکنند. این ویدئو از این نظر توجهها را به خود جلب کرده است که بعضیها واکنش پلیس آمریکا به این قاتل سفید پوست را با واکنش سریع و گاهی قتل یک سیاه پوست مظنون مقایسه میکنند. کاربری در این باره نوشت: «واقعا تبعیض گذاشتن پلیس در آمریکا بین سفید و سیاه پوستان توی این کلیپ خیلی مشخص و البته ناراحت کننده است.»
اعتراض زشت!
ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در شرح آن ادعا شده است یک پیمانکار در اعتراض به پرداخت نشدن طلب ۳۰ میلیون تومانی خود از شهرداری کوتعبدا...، فاضلاب خودروی لجنکش را مقابل ساختمان این شهرداری تخلیه کرده است. شهردار این شهر گفته است به دلیل مشکلات مالی در پرداخت محدودیت دارد و از این پیمانکار شکایت کرده است. بسیاری از کاربران این حرکت پیمانکار را محکوم کردند. کاربری نوشت: «بعضی از این پیمانکارها خودشون چندین ماه حقوق کارگراشون رو ندادن». کاربر دیگری در پاسخ نوشت: «خب وقتی شهرداری طلب پیمانکار رو نداده اون چطوری می تونه طلب کارگرهاش رو بده!». کاربری هم نوشت: «کار پیمانکار درست نبود ولی چرا یک کاری می کنن که طرف رو مجبور میکنن برای دیده شدن و به حق رسیدن دست به این کارا بزنه.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

امیرحسین طبسی
پنجم دی سال 1397 بود که کارلوس کیروش لیست نهایی تیم ملی برای حضور در جام ملتهای آسیا را اعلام کرد. این لیست که شامل 23 بازیکن میشد آخرین لیست کارلوس کیروش به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بود. 5 ماه بعد مارک ویلموتس به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کشورمان اولین لیست خود را برای بازیهای دوستانه مقابل سوریه و کرهجنوبی اعلام کرد که مطابق انتظار و با توجه به اینکه این مربی به تازگی کار خود را آغاز کرده بود بیشتر نفراتی را دعوت کرد که در یک سال گذشته به اردوها دعوت شده بودند. حالا بیش از 3 ماه از حضور ویلموتس در تیم ملی میگذرد و مسلما تفکرات و نقش او در لیست اخیر تیم ملی پررنگتر از قبل است. با توجه به این مسئله بد نیست نگاهی داشته باشیم به تفاوتهای آخرین لیست کیروش با آخرین لیست مارک ویلموتس برای اولین بازی ایران در انتخابی جامجهانی 2022 قطر.
دروازهبان: 2 تغییر
علیرضا بیرانوند، امیر عابدزاده و پیام نیازمند دروازهبانهایی بودند که کیروش با خود به امارات برد. حالا ویلموتس در جدیدترین لیست خود روی نام عابدزاده و نیازمند خط قرمز کشیده تا 2 دروازهبان جدید در اولین سفر آسیایی تیم ملی با هدایت ویلموتس مسافر هنگکنگ شوند. بیرانوند مثل زمان کیروش دروازهبان اول تیم ملی خواهد بود و این بار مظاهری و حسینی او را همراهی میکنند.
خط دفاع: 3 تغییر
مجید حسینی، پورعلیگنجی، کنعانیزادگان، سیاوش یزدانی، میلاد محمدی، محمد نادری، وریا غفوری و رامین رضاییان مدافعانی هستند که در لیست ویلموتس برای بازی مقابل هنگکنگ دیده میشوند. در آخرین لیست کارلوس کیروش نام پژمان منتظری، روزبه چشمی و احسان حاجصفی را هم در بین مدافعان میدیدیم اما این بار منتظری و چشمی دعوت نشدند و نام حاجصفی هم در بین هافبکها دیده میشود. به جای این 2 بازیکن سیاوش یزدانی و محمد نادری در صف مدافعان تیم ملی قرار گرفتهاند. رضاییان، غفوری، کنعانیزادگان، پورعلیگنجی، حسینی و محمدی نفرات ثابت دفاعی در لیست کیروش و ویلموتس هستند.
خط هافبک: 3 تغییر
احمد نوراللهی، علی کریمی، امید ابراهیمی، مسعود شجاعی، مهدی ترابی، احسان حاجصفی، اشکان دژاگه، وحید امیری و علیرضا جهانبخش در لیست مارک ویلموتس به عنوان هافبکهای تیم ملی معرفی شدهاند. تمامی این نفرات در لیست کارلوس کیروش هم حضور داشتند و حالا علی کریمی هم به این لیست اضافه شده است. حاجصفی نیز در لیست کیروش در بین مدافعان قرار داشت و حالا نام او در بین هافبکها دیده میشود. مهدی ترابی نیز نامش از خط حمله به لیست هافبکها اضافه شده تا در این خط شاهد 3 تغییر باشیم.
خط حمله: 2 تغییر
سردار آزمون، کریم انصاریفرد، مهدی طارمی و اللهیار صیادمنش 4 مهاجم لیست ویلموتس هستند. به این ترتیب به نسبت آخرین لیست کیروش سامان قدوس تنها غایبی است که در لیست اخیر تیم ملی نامش دیده نمیشود و صیادمنش جای ستاره محروم تیم ملی را گرفته است. مهدی ترابی نیز دیگر تغییر خط حمله است که نامش از بین مهاجمان به هافبکها منتقل شده است.
تغییرات در یک نگاه
امیرعابدزاده، پیام نیازمند، پژمان منتظری، روزبه چشمی و سامان قدوس، 5 بازیکنی هستند که در آخرین لیست کیروش برای جام ملتها حضور داشتند اما در سفر به هنگکنگ ملیپوشان را همراهی نمیکنند. در مقابل مظاهری، حسینی، سیاوش یزدانی، صیادمنش و محمد نادری بازیکنانی هستند که در مقایسه به آخرین لیست کیروش به تیم ملی اضافه شدهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


یک رسانه انگلیسی اعلام کرد: یک منبع آگاه نزدیک به وزارت نفت ایران از توافق تهران با پکن برای سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد دلاری چینیها در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی، صنعت و حوزه حمل و نقل ایران خبر داده است.
به گزارش فارس، سایت خبری انگلیسی پترولیوم اکونومیست مدعی شد: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران به تازگی به چین سفر کرد و با وانگ لی همتای چینی خود دیدار کرد تا در واقع ساختار قرارداد شراکت جامع استراتژیک ایران و چین که توافق آن سال 2016 امضا شد وارد مرحله جدیدی شود. به روز رسانی این توافق نشان دهنده تقویت بسیاری از حوزههایی است که پیشتر در زمان قطعی شدن این توافق در قالب آن دیده شده بود.
این رسانه انگلیسی ادعا کرده است: البته به گفته یک منبع آگاه از وزارت نفت ایران که خواسته نامش فاش نشود، بخشهای بسیاری از این توافق جدید قرار نیست به صورت عمومی اعلام شود و این در حالی است که اجرای قرارداد مذکور میتواند تغییراتی جدی را در تعادل بازار نفت و گاز جهانی ایجاد کند.
محور اصلی توافق جدید ایران و چین سرمایهگذاری 280 میلیارد دلاری چینیها در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی ایران است.
به احتمال زیاد بخش قابل توجهی از این سرمایهگذاری چینیها طی پنج سال نخست اجرای قرارداد 25 ساله با آن ها به صنعت نفت و گاز ایران تزریق شود و مابقی آن به صورت مرحلهای و بر اساس توافق دو طرف از سوی پکن در ایران انجام شود.
چینیها همچنین قرار است در قالب توافق شراکت جامع استراتژیک با ایران 120 میلیارد دلار در حوزه توسعه زیرساختهای تولید و حمل و نقل در ایران سرمایهگذاری کنند که بخش قابل توجهی از این سرمایهگذاری هم در پنج سال نخست انجام خواهد شد و مابقی آن به صورت دورهای و بر اساس توافق دو کشور به بخش صنعت و حوزه حمل و نقل ایران تزریق میشود.
از دیگر مزایای توافق شراکت جامع استراتژیک بین چین و ایران این است که شرکتهای چینی برای حضور در هر گونه طرح توسعه میادین نفتی و پروژههای پتروشیمی ایران در اولویت قرار خواهند داشت.این رسانه همچنین مدعی تخفیف ایران به چین برای فروش نفت و پتروشیمی شده و اعلام کرده است: دو طرف توافق کردند که چین پول خریدهای خود را به یوان یا ارزهای دیگر به کشورمان پرداخت کند و این بدان معناست که قرار نیست در مبادلات تجاری ایران و چین از دلار استفاده شود.
یکی دیگر از فواید این توافق برای چینیها این است که حضور نزدیک آن ها در توسعه زیرساخت صنعت در ایران به طور کامل همگام با ابر پروژه یک جاده یک کمربند آن هاست. در عین حال برخی کاربران فضای مجازی راجع به صحت این گزارش ابراز تردید کردند و آن را فضاسازی خبری چینی ها برا ی تحت تاثیر گذاشتن آمریکا در جنگ تعرفه ها ذکر کردند .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


سرانجام گام مهمی در روند اصلاح نظام بانکی برداشته شد و با تصویب «دستورالعمل تملک سهام بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی» در شورای پول و اعتبار، اصلاح در مالکیت بانک ها و سهامداری بخش های مختلف بر نظام بانکی، کلید خورد.
بر اساس این دستورالعمل، از این پس تملک بیش از 10 درصد سهام بانک توسط یک شخص حقیقی یا حقوقی، صرفا با مجوز بانک مرکزی امکانپذیر خواهد بود و مالک واحدی که هم اکنون دارنده سهام هر یک از مؤسسات اعتباری بیش از حدود مجاز است، مکلف است ظرف مدت حداکثر شش ماه برای دریافت مجوز لازم برای هر سطح، اقدام یا مازاد سهام خود را واگذار کند. براساس این دستورالعمل سهامدارانی که از این دستورالعمل تخطی کنند، با مجازات هایی رو به رو می شوند.
اگر به گذشته بازگردیم، می بینیم که طی دهه 1380 که روند شکل گیری بانک های خصوصی و خصوصی سازی بخشی از نظام بانکی سرعت گرفت، پای بسیاری از نهادها و شرکت ها به عرصه بانکداری باز شد. این اتفاق با این توجیه صورت گرفت که این مجموعه ها بتوانند از طریق تاسیس بانک، برای فعالیت های خود تامین نقدینگی کنند. به این ترتیب بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان، ایران خودرو، شهرداری های کلان شهرها، وزارت آموزش و پرورش و نیروهای مسلح به تاسیس یا تملک برخی بانک ها اقدام کردند که البته به تازگی بانک های نیروهای مسلح در فرایند ادغام در بانک سپه قرار گرفتند. ماجرا البته فقط به بخش های عمومی و شبه دولتی محصور نمی شود، بلکه برخی چهره های بزرگ بخش خصوصی نیز در تاسیس بانک هایی نظیر آینده، پاسارگاد و سامان نقش داشته اند و همچنان سهامدار عمده این بانک ها هستند و بعضا به شکل مستقیم یا غیرمستقیم سهمی بیش از 10 درصد در سهام بانک ها دارند. این در حالی است که قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 که در سال 1386 در مجلس مصوب شد، به صراحت سقف سهامداری بانک ها را برای اشخاص حقیقی، بخش خصوصی و نهادهای عمومی به ترتیب 5 تا 10 درصد تعیین کرده است. با این حال سال هاست که بسیاری از بانک ها با ترکیب سهامداری خلاف این قانون فعالیت کرده اند.
با عبور از دهه 80 و ورود به دهه 90، بانک مرکزی، هرچند دیرهنگام، ترمز تاسیس بانک های جدید را کشید، بانک هایی که بعضا با سرمایه اولیه مشکوک از جمله سرمایه ای که از محل تسهیلات بانکی تامین می شد، در صف مجوز قرار گرفته بودند. شاخص ترین نمونه، بانک آریا بود که از طریق گروه آریا، به عنوان محور اصلی فساد بانکی سه هزار میلیاردی حتی به مرحله پذیره نویسی نیز رسیده بود. با این حال تاسیس این بانک متوقف و امتیاز آن لغو شد. همه این اتفاقات نشان می داد که نظام بانکداری غیردولتی در ایران با خشت کج بنا شده است. چنان که بانکداری به مهم ترین عرصه بنگاه داری برخی نهادهایی تبدیل شد که به دلیل نبود تخصص یا گرفتاری در حاشیه های سیاسی و مدیریتی، حضور آن ها در عرصه بانکداری بعضا با ناکارآمدی و فساد همراه بود. مثال بانک سرمایه که در ماه های اخیر جلسات متعدد دادگاه آن در حال برگزاری است، موید این نکته است. فسادی که نشان می دهد چگونه، هیئت مدیره ای که طبیعتا از سوی سهامداران اصلی (سهامدار اصلی بانک سرمایه، صندوق ذخیره فرهنگیان است) انتخاب شده اند، چگونه، برای پرداخت تسهیلات به بدهکاران بزرگ، با آن ها زد و بند کرده اند. اکنون بانک مرکزی با ورود به عرصه ای مهم به بازطراحی مدیریتی نظام بانکی اقدام کرده است. بخشی از این بازطراحی با اقدام مهم و به جای نیروهای مسلح در خروج از بانکداری شروع شده است و ادغام بانک های زیرمجموعه نیروهای مسلح در بانک دولتی سپه، گام نخست برای این اصلاح ساختاری است اما گام دوم باید به گونه ای برداشته شود که بخش خصوصی یا نهادهای عمومی، در عمل نتوانند دستورالعمل جدید را دور بزنند. به ویژه سهامداران بخش خصوصی ممکن است، بخشی از سهام خود را به نام نزدیکان و آشنایان کنند تا بتوانند، همچنان بر بانک مد نظر تسلط داشته باشند. بانک مرکزی باید به دقت فرایند تغییر مالکیت و انتقال سهام را رصد کند و مسیر دور زدن قانون را مسدود کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ادیب- کارشکنی آمریکا و اصرار بر تحریم های یک جانبه و احتمالاً شرط و شروط زیاده خواهانه اروپا در مذاکرات با ایران همچون اشاره یک دیپلمات فرانسوی به مسئله «اف.ای.تی.اف» در بحبوحه مذاکره با ایران، از جمله دلایلی است که به نظر می رسد ماراتن مذاکرات هسته ای را حداقل برای یک دوره دو ماهه [و شاید پنج ماهه دیگر] تمدید کند. ایران دیروز به طور رسمی برداشتن گام سوم کاهش تعهداتش را اعلام و تأکید کرد که بر سر موضوعات غیربرجامی مذاکره نمی کند. اما مقامات فرانسوی، آن چه را که «امنیت خلیج فارس» و «وضعیت برجام بعد از سال 2025» می خوانند، جزو موضوعات گفت و گوها می دانند و حتی یکی از دیپلمات های این کشور اجرایی شدن ایده خط اعتباری 15 میلیارد دلاری را هم به پذیرفتن استانداردهای FATF توسط ایران گره زده است. وزیر خارجه کشورمان هم که در بنگلادش به سر می برد، با بیان این که در فاصله روزهای پنج شنبه و جمعه، گام سوم را برخواهیم داشت، تأکید کرد: «بعد از ۲ ماه طبق رویه خودمان، اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، گام چهارم اتخاذ خواهد شد، باز هم مذاکرات را متوقف نمیکنیم و مذاکرات را ادامه خواهیم داد.» اما همه این اتفاقات در حالی رخ داد که شب گذشته برایان هوک مسئول میز ایران در کاخ سفید آب پاکی را روی دست فرانسه و اروپا ریخت و تاکید کرد آمریکا برای اجرای بسته پیشنهادی اروپا هیچ معافیت نفتی صادر نمی کند. «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا نیز شب گذشته در واکنش به گزارشها در خصوص طرح فرانسه برای کاستن از تحریمها علیه ایران در ازای پایبندی ایران به برجام گفت که دولت او تحریمها علیه ایران را رفع نخواهد کرد. او در عین حال در کمال گستاخی احتمال دیدار با رئیسجمهور ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد را رد نکرد و گفت: «هر چیزی ممکن است».
آغاز گام سوم
اروپایی ها که اردیبهشت از ایران فرصتی در حد «چند هفته» میخواستند، با فرصت چهار ماهه نیز نتوانستند کاری از پیش ببرند در نهایت رئیس جمهور روز گذشته از آغاز گام سوم کاهش تعهدات هسته ای ایران خبر داد. دکتر روحانی در عین حال تأکید کرد که اختلافات ایران و اروپا در مذاکرات مربوط به اجرای برجام کم شده اما به نتیجه نهایی نرسیده است: «مثلاً اگر در 20 مسئله اختلاف داشتیم، این اختلافات اکنون در 3 مسئله است و بخش عمده آن ها حل شده اند اما هنوز به نقطه نهایی نرسیده ایم.» رئیس جمهور در جلسه دیروز هیئت دولت با بیان این که در عین حال 2 ماه دیگر فرصت میدهیم، افزود: «ضمن این که گام سوم را برمیداریم، صحبت می کنیم و اگر به توافق رسیدیم باز هم راه برای مذاکره، منطق و توافق وجود دارد.»
باطن گام سوم فوق العاده مهم است
روحانی گام سوم ایران را تشریح نکرد و تا لحظه تنظیم این گزارش نیز جز اظهارنظر رئیس جمهور خبر دیگری در این باره منتشر نشده است. او در جلسه دیروز هیئت دولت گفت: «ظاهر این گام سوم، خیلی تکاندهنده نیست ولی باطن آن فوقالعاده مهم است و به نظر من این گام، مهمترین گامی است که برمیداریم و آثارش بسیار فوقالعاده خواهد بود و انشاء ا... با این گام سوم، سازمان انرژی اتمی از این روند سرعت معمولی خارج می شود و فعالیت اش شتاب می گیرد یعنی با دستوری که امروز یا فردا صادر خواهد شد سازمان انرژی اتمی برای رسیدن به اهدافش شتاب فوقالعادهای میگیرد.»
شرط های ایران و اروپا برای توافق احتمالی
رویترز به نقل از یک دیپلمات فرانسوی خبر داده که اجرایی شدن هر گونه تبادل مالی بین ایران و اروپا منوط به پذیرش استانداردهای FATF از سوی ایران است. به گزارش فارس این منبع دیپلماتیک روز چهارشنبه گفت: «یک ساختار متناظر ایرانی در حال کار وجود ندارد. روزی که آنها شرایط ضروری FATF را امضا کردند درباره آن صحبت میکنیم و روزی که مطمئن شدیم اولین نقلوانتقالها از طریق اینستکس تحت تحریم آمریکا قرار نمیگیرد دوباره در مورد آن صحبت میکنیم». در عین حال، ایران هم شروط و انتظارات به حقی از این مذاکرات دارد.
روایت صبح نو از شروط ایران
توئیتر روزنامه صبح نو نوشت: «شروط ایران در مذاکرات تهران و پاریس بر این مبناست: لغو همه تحریم های ظالمانه علیه ایران، در صورت عدم اجرای شرط اول پرداخت تمامی درآمد حاصل از فروش نفت، ایجاد نکردن هرگونه محدودیت در دسترسی به درآمد نفت و ایجاد نکردن تعهد جدید برای ایران.» در این میان به گزارش خراسان، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه نشست دیروز دولت به خبرنگاران گفت: پیش بینی من این است که ممکن است در یکی دو هفته آینده بتوانیم نکات روشن تری را در این زمینه اعلام کنیم البته تا زمانی که جمهوری اسلامی به نتیجه قطعی و نهایی نرسد نمیتواند اعلام کند که توافقی صورت گرفته است.وی تصریح کرد: الان بحث این است که اگر قرار است به شرایط قبل برگردیم درباره یک سری حقوق ما در موضوع نفت و بانک و تامین نیازمندی های ایران از کشورهای مختلف به نتیجه برسیم که پیشرفت های خوبی داشتیم، اما تا به نتیجه قطعی و نهایی نرسیم نمیتوانیم اعلام کنیم.
گمانه زنی های چهره ها از ماهیت گام سوم هسته ای
ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی: افزایش غنی سازی به 20 درصد، نصب سانتریفیوژهای نسل جدید، افزایش با سرعت حجم ذخایر اورانیوم غنیسازیشده، کاهش تعهدات در مقابل آژانس و حتی تعلیق اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، گزینه های روی میز ایران در گام سوم است.
بهروز نعمتی نماینده مجلس: در گام سوم ممکن است درصد غنیسازی افزایش یابد.
رحمان قهرمانپور کارشناس ارشد مسائل بینالمللی: افزایش غنی سازی به 20 درصد، یکی از محتمل ترین گزینه های گام سوم است.
حشمت ا... فلاحتپیشه رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی: مقطع فعلی، زمان امتیاز گرفتن از اروپا و ترامپ است و باید گام سوم را به گونهای محکم برداریم که به احیای تمام تواناییهای هستهای پیش از برجام منجر شود.
یک کاربر: ایران باید گام سوم را طوری بردارد که این انگاره ذهنی را که «به برجام در هر شرایطی نیازمند است»، مخدوش کند در غیر این صورت همین طرح های صرفا روی کاغذ تا دو سال دیگر ادامه دارد.
سایت تابناک: غنیسازی در مرکزی غیر از نطنز [از جمله فردو]، افزایش تعداد سانتریفیوژها از عدد 5060 و رفع برخی محدودیتها در زمینه تحقیق و توسعه از جمله گزینه های ایران است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

موضوع انتقال فرودگاه مشهد چند سالی است که مطرح است و بسیاری معتقدند به دلیل آلایندگی های صوتی و محیط زیستی فرودگاه، این کار یک ضرورت است. تامین زمین و احداث باند سوم هم دیگر پیشنهاد برای حل این مشکل بود، ضمن آن که به تازگی استاندار خراسان رضوی نیز از طرح تازه ای با نام ایجاد «شهر فرودگاهی» سخن گفته است. «علیرضا رزم حسینی» در حدود 9 ماه سپری شده از مسئولیت اش در استان بر موضوع انتقال فرودگاه تاکید داشته و در دیدار تیرماه خود با رئیس جمهور نیز پاراف دکتر روحانی برای وزیر راه و بررسی ایجاد شهر فرودگاهی را گرفته است.حضور روز گذشته مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور که برای افتتاح چند پروژه عمرانی فرودگاه شهید هاشمی نژاد به مشهد آمده بود، فرصتی را فراهم کرد تا آخرین خبرها و تصمیم ها درباره فرودگاه مشهد را جویا شویم. «سعید اکبری» در پاسخ به سوال خبرنگار خراسان رضوی، درباره جابه جایی و گسترش فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد گفت: جابه جایی فرودگاه مشهد جزو تصمیمات کلان کشوری است که باید مقامات عالی نظام درباره آن به نتیجه برسند. وی افزود: برای فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد دو طرز تفکر وجود دارد، یکی جابه جایی فرودگاه و یکی گسترش و احداث باند سوم. ما هنوز به نتیجه نرسیده ایم که کدام یک از این دو پروژه را اجرا کنیم، ضمن این که هر تصمیمی چه برای جابه جایی و چه برای احداث باند سوم گرفته شود، باید مزایا و چالش های آن را نیز در نظر گرفت.
هزینه احداث هر باند فرودگاهی،140 میلیارد تومان
اکبری همچنین با بیان این که طراحی وساخت چهار فرودگاه در کشور در حال انجام است، ادامه می دهد: یکی از این فرودگاه ها در شهرستان گناباد احداث می شود. وی با اشاره به هزینه بالای احداث فرودگاه ها افزود: ما فرودگاه ها را بر اساس نیاز گسترش خواهیم داد. هم اکنون هزینه احداث هر باند فرودگاه بیش از 140 میلیارد تومان است، بنابراین برای احداث فرودگاه در جایی سرمایه گذاری می شود که جابه جایی مسافر با هواپیما یکی از نیازهای ضروری باشد. «محمدباقر قاسم زاده» مدیر کل فرودگاه های استان نیز در گفت وگو با خراسان رضوی درباره تملک احداث باند سوم فرودگاه هاشمی نژاد نیز گفت: پیگیری خاصی درخصوص زمین های احداث باند سوم انجام نشده است. به دلیل این که بحث احداث فرودگاه دوم مطرح شده و منتظر گرفتن تصمیم هستیم. قاسم زاده نیز به این نکته اشاره می کند که هیچ کدام از گزینه های جابه جایی و احداث باند سوم نهایی نشده است.
فرونشست باند فرودگاه مشهد صحت ندارد
قاسم زاده همچنین روز گذشته به ایرنا در واکنش به برخی اظهارنظرها مبنی بر فرونشست باند فرودگاه مشهد گفت: چنین ادعایی به هیچ وجه صحت ندارد و تنها بخشی از توقفگاه هواپیماها موسوم به «اپرون فرودگاه» اندکی نشست داشته که در حال بازسازی است. وی افزود : نشست اپرون فرودگاه نیز مربوط به سال ها پیش است. نشست در هر منطقه ای ممکن است رخ دهد. شایان ذکر است، اپرون بخشی از فرودگاه است که عملیات سوار و پیاده کردن مسافران، بارگیری و تخلیه بار و محموله های پستی، سوخت گیری، توقف و تعمیر و نگهداری وسایل پرنده بر اساس مقررات در آن انجام می گیرد.
افتتاح 4 پروژه عمرانی با 23 میلیارد اعتبار
روز گذشته چهار پروژه عمرانی فرودگاه بینالمللی هاشمینژاد مشهد با 23 میلیارد تومان اعتبار به بهرهبرداری رسید. مدیرکل فرودگاه ها، در مراسم افتتاح این پروژه ها گفت: پارکینگ طبقاتی به مساحت 36 هزار متر مربع با ظرفیت 1400 خودرو با اعتباری حدود 19میلیارد تومان، سیمیلاتور (شبیه ساز دود و حرارت)، سالن ورزشی فرودگاه و سامانه استخر ذخیره آب واحد آتش نشانی و هدایت زمینی فرودگاه مشهد پروژه هایی است که صبح دیروز به بهره برداری رسید. وی ادامه داد: مشهد به عنوان دومین فرودگاه پر ترافیک کشور روزانه محل رفت و آمد 35 هزار مسافر و مراجعه کننده است به همین دلیل این فرودگاه همواره توسعه محور بوده است. خبرنگاران حاضر در این مراسم، همچنین از دوره آموزشی رفتار شناسی حریق در فرودگاه مشهد که برای اولین بار در کشور در مشهد در حال برگزاری است، بازدید کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


اکرم انتصاری- روی پیشانی موسیقی نوشته اند بختت کوتاه و عمرت سخت باد! بعد از ورود موجی از خوانندههای پاپ یک شبه به شهرت رسیده، باید شاهد موج خوانندگی بازیگرها، یکی پس از دیگری هم باشیم. به تجربه ثابت شده که اغلب، ورود بازیگرها به دنیای خوانندگی با شکست رو به رو شده و حرف مشترک بیشترشان این است که دوست داشتیم خوانندگی را هم تجربه کنیم؛ اما اگر بنا به تجربه است، با خواندن یک قطعه هم میتوان تجربه کرد؛ پس انتشار آلبوم و برگزاری کنسرت پشت کنسرت چه معنایی میتواند داشته باشد؟ جز این که با خوانندگی دوباره میتوان مطرح شد، به شهرت دوباره رسید و از گذر آن به سود مالی هم دست یافت؟ برخی بازیگرهایی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم بعد از این که در بازیگری حرف تازهای برای گفتن نداشتند، به طور جدی فعالیت در موسیقی را آغاز کردند و تعداد انگشتشماری در عین شهرت، میکروفون به دست گرفتند و خواندند. نکته این جاست که معمولا این بازیگرها هر طور بخوانند کمتر از سوی هم صنفیهای خود انتقاد می شوند و برعکس، با تبلیغ و حمایت آنها، بیشتر در این زمینه فعالیت میکنند. پرونده امروز نگاهی به ورود 10 بازیگر به دنیای خوانندگی در سالهای اخیر است که به گمان نگارنده، از نظر فنی شکستخورده محسوب میشوند.
مهران مدیری
اسم مهران مدیری هر کجا باشد پر سر و صداست؛ اما اجرای او روی صحنه کنسرت، حاشیههای بیشتری را به همراه دارد. او اولین آلبومش، «از روی سادگی» را 19 سال پیش با موسیقی بزرگانی چون بابک بیات و فردین خلعتبری منتشر کرد. با وجود این، این آلبوم را میتوان شکست خوردهترین پروژه حرفهای مهران مدیری دانست. او همچنان به خوانندگی ادامه میدهد و در بین برنامهسازی، کارگردانی و بازیگری، کنسرت بازخوانی میگذارد و اصرار دارد تیتراژ سریالهایش را خودش بخواند؛ البته با استفاده از قطعههای فولکلور.
محمدرضا فروتن
سوپر استار سالهای قبل سینمای ایران، دست کم در دنیای موسیقی جایی بین ستارهها ندارد. شاید در نظر اول صدای خاص او باعث شود فکر کنید او خواننده خوبی هم خواهد بود، اما مرور سیر موسیقایی او از سال 92 تا همین لحظه که قطعه عجیب و پرحاشیه «اینستاگرام» را با اندیشه فولادوند و آهنگ سازی کارن همایونفر منتشر کرد، نشان میدهد او برای خوانندگی به تمرینهای بیشتری نیاز دارد. عجیب این که او بعد از انتقادهای فراوان، هنوز اصرار دارد بخواند و قطعه «هیهات» را هم منتشر کرده است.
اشکان خطیبی
اجرا، بازیگری، کارگردانی، ترجمه و در آخر هم خوانندگی؛ اینها همه حرفههایی است که اشکان خطیبی آنها را تجربه کرده است. او خوانندگی را از سال 91 ، با گروه «ترافیک» و به سرپرستی خودش آغاز کرد و آن را با تیتراژ برنامه «سین مانند سریال» و قطعههای دیگری برای تیتراژ یا تک آهنگ، ادامه داد. البته خطیبی به فاز جدیدی از خوانندگی، یعنی کنسرت ترانههای خاطرهانگیز لاتین هم ورود کرد. اجرایی که با واکنشهای زیادی روبهرو شد و از قضا، اغلب واکنشهای منفی به صدا و نوع خوانندگی او در این کنسرت بود.
کامران تفتی
میتوان گفت کامران تفتی سر از همه جا در آورده است. بازیگری، اجرا و خوانندگی. او که به تازگی با برنامه «وقتشه» روی آنتن شبکه نسیم بود، اولین آلبوم خود را در سال 92، به همراه کیارش حسن زاده، با نام «مکث با تو» منتشر کرد و به طور همزمان با انتشار تک آهنگهایی، به فعالیت خود در موسیقی ادامه داد. «تا صبح تموم میشیم» نام آخرین قطعه اوست که دهم شهریور ماه منتشر شد و البته حرف تازهای برای گفتن نداشت.
محمدرضا علیمردانی
محمدرضا علیمردانی را قبل از بازیگر، باید صداپیشه دانست. صداپیشهای که به واسطه توانایی بالای حنجره خود، نتوانست در برابر وسوسه خوانندگی کوتاه بیاید و بعد از انتشار چند قطعه، هفته گذشته آلبوم خود را با نام عجیب «به من فرار کن» منتشر کرد. او به سراغ سبک خاصی در موسیقی رفته است اما از آن جا که به خوبی از پس تقلید صدا برمیآید، گاهی گمان میکنید صدای او شبیه چاوشی است و گاهی از آن دور. در واقع، او هنوز نتوانسته است برای خودش صدای مولف خلق کند.
احسان کرمی
احسان کرمی، بعد از نیما رییسی، دومین مجری-بازیگری است که با گروه «نوشه»، به سرپرستی نیوشا بریمانی روی صحنه رفته است. او سال 95 روی صحنه حاضر شد و بار دیگر در اسفند ماه سال 97، این تجربه را تکرار کرد. نکته این جاست که او بارها با استفاده از تریبون برنامه پربیننده «خندوانه»، وجه دیگر خود، یعنی خوانندگی را هم به نمایش گذاشته و خودش را به عنوان «خواننده» نیز در میان عموم مردم مطرح کرده است. بازخوانی «بهار دلکش» در جشن خانه سینما یکی دیگر از امتیازات عجیبی بود که کرمی از آن بهرهمند شد.
امین حیایی
کارنامه هنری امین حیایی را میتوان به چند دوره پرافتوخیز تقسیم کرد. شاید باورتان نشود اما امین حیایی در میان بازیگری و داوری برنامه عصر جدید، تجربه «خوانندگی» را هم از سر گذرانده است. او آلبومی به نام «بوی بهشت» و «با نام باران» هم دارد که آن را با همراهی گروه کویر، در سال 85 منتشر کرد. امین حیایی شاید بتواند در نقشهای مختلف خوب بازی کند و در داوری هم نظرات متفاوتی ارائه بدهد اما باید گفت در خوانندگی موفق عمل نکرده است حتی وقتی تیتراژ ویژه برنامه سال تحویل 97 را به او سپردند.
نیما رییسی
اغلب صدای نیما رییسی را به واسطه دوبلههای متعدد میشناسیم. سابقه خوانندگی او به صحنه تئاتر برمیگردد. او طی چند سال گذشته، قطعههایی در ژانرهای مختلف منتشر کرده است، کنسرت قطعههای نوستالژیک میگذارد و قطعههایی مانند مهتاب، ماهیگیر و... را اجرا میکند؛ بدون این که با هیچ نقد جدی مواجه شود.
البته او پیش از این، یک بار دیگر، در شهریور سال 94، با گروه «نوشه» به بازخوانی این قطعهها پرداخته بود.
محمدرضا گلزار
به احتمال زیاد چهره گلزار در میان نوازندههای گروه آریان و دهه 70، خاطرتان باشد. گلزار خوانندگی را در سال 79 و با فیلم سینمایی «سام و نرگس» شروع کرد و بعد از یک وقفه طولانی، دهه 90، به موسیقی و خوانندگی بازگشت.
فالشخوانی او در کنسرت اخیرش، باعث انتقادهای زیادی به او شد؛ اما گلزار دوست ندارد به این زودیها میدان سوپراستاری را خالی کند و همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد و حتی به صورت دوصدایی، با خوانندههای دیگر قطعه منتشر میکند.
حامد بهداد
حامد بهداد بازیگری و خوانندگی را برای اولین بار به طور همزمان در فیلم سینمایی «آخر بازی»، در سال 79 تجربه کرد. این تجربه، در نهایت، در بازیگری برای او نامزدی سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد را به همراه آورد؛ اما هیچ جایزه موسیقایی را برای او در پی نداشت. وی طی سالهای گذشته، بارها خوانندگی را در قالب تیتراژخوانی یا تک خوانی امتحان کرده و به تازگی غزل «فاش میگویم» حافظ را خوانده است که باید بگوییم بد هم خوانده.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پسری که از سوی یک زن انتقامجو برای آزار دوستش اجیر شده بود از سوی قضات دادگاه به اعدام ،زندان و شلاق محکوم شد.
شیطان در خانه
شامگاه بیستم شهریور سال ۹۷ با شکایت یک زن ۳۵ ساله به نام مهسا، موضوع در دستور کار پلیس ورامین قرار گرفت .
وی که هراسان با پلیس تماس گرفته بود از جنایت سیاهی که پسری ناشناس آن را مرتکب شده بود خبر داد و گفت : ساعتی پیش پسری جوان با استفاده از کلید در خانه ام را باز کرد و پس از تهدید من و فرزند خردسالم با چاقو ،مرا آزار داد.
آثار برجا مانده
به دنبال این شکایت، زن جوان به پزشکی قانونی معرفی شد و پلیس در بررسی ها دریافت پسر شیطان صفت با جا گذاشتن لباس هایش از خانه زن متاهل گریخته است .
اعتراف شیطان
وقتی پزشکی قانونی در گزارشی، آزار و اذیت این زن را تایید کرد پلیس به ردیابی پسر شیطان صفت پرداخت و بیست و دوم شهریور ماه ، وی را بازداشت کرد .
پیام ۲۱ ساله در بازجویی ها آزار و اذیت زن جوان را گردن گرفت و گفت از سوی یک زن به نام فرشته برای آزار مهسا اجیر شده بود .
بازداشت فرشته
با این اعترافات ،فرشته نیز بازداشت شد و گفت:من از سال ها پیش با مهسا دوست بودم و با هم رفت و آمد خانوادگی داشتیم. اما او با رفتارهایش باعث شد بین من و شوهرم اختلاف پیش بیاید. اختلافهای من و شوهرم شدت گرفته و زندگی ام در آستانه فروپاشی بود. به همین دلیل از پیام خواستم تا برایش مزاحمت ایجاد کند ولی هرگز به او نگفته بودم تا او را آزار بدهد.
در دادگاه
برای پیام به اتهام زنای به عنف، تهدید با چاقو و ورود به عنف و برای فرشته به اتهام معاونت در این جرایم کیفرخواست صادر و پرونده به شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. متهمان به ریاست قاضی کیخا و با حضور یک قاضی مستشار پای میز محاکمه ایستادند . در ابتدای جلسه مهسا به تشریح جزئیات ماجرا پرداخت و گفت :قصد فروش خانه مان را داشتیم و به همین دلیل در فضای مجازی آگهی فروش داده بودیم تا این که یک روز در غیاب همسرم دو نفر برای بازدید به خانه مان آمدند.چند روز بعد یکی از آن ها که بعدها متوجه شدم پیام نام دارد مقابل در خانه مان آمد و گفت قصد دارد از داخل خانه عکس برداری کند .من مخالفت کردم و به او گفتم از داخل خانه عکس می گیرم و عکس ها را از طریق اینترنت برایش ارسال میکنم .بعد از این ماجرا مزاحمتهای پیام شروع شد .او مدام در فضای مجازی برایم مزاحمت ایجاد میکرد تا این که ناچار شدم شماره او را مسدود کنم. این زن ادامه داد: عصر بیستم شهریور ماه ۹۷ من و فرزند خردسالم در خانه بودیم که یک نفر با کلید در خانه مان را باز کرد و وارد شد .من از دیدن پیام شوکه شده بودم .او به رویم چاقو کشید و با تهدید و بدون توجه به التماس هایم مرا آزار داد .سپس به بهانه این که حالم بد شده است او را به آشپزخانه فرستادم تا برایم یک لیوان آب بیاورد .به محض این که او به آشپزخانه رفت من از فرصت استفاده کردم و در حالی که لباسی به تن نداشتم به طبقه پایین خانه مان که پدر شوهرم در آن جا ساکن بود رفتم و با پلیس تماس گرفتم. همان موقع پیام هم با جا گذاشتن لباسهایش گریخته بود. وی در حالی که اشک می ریخت گفت: این ماجرا تأثیر بدی در روحیه من گذاشته است و دیگر نمی توانم حتی برای لحظه ای در خانه مان تنها بمانم.من برای پیام اعدام میخواهم. سپس پیام به دفاع پرداخت .وی گفت:من اصلاً مهسا را نمیشناختم مدتی بود با فرشته آشنا شده بودم. او مدام از مهسا بدگویی می کرد و می گفت او با رفتارهایش باعث شده است تا زندگی اش از هم بپاشد. او از من خواست تا به خانه او بروم و به او تجاوز کنم. من از سوی فرشته برای این کار اجیر شده بودم .وی در پاسخ به سوال قاضی درباره این که چطور توانستی وارد خانه شوی؟ گفت:من با کلید خانه خودم قفل در خانه مهسا را باز کردم .سپس فرشته که با قرار وثیقه آزاد بود در جایگاه ویژه ایستاد و گفت :چون مهسا باعث شده بود زندگی ام از هم بپاشد به همین دلیل آدرس خانه مهسا را به پیام دادم و از او خواستم تا برای او مزاحمت ایجاد کند اما هرگز از او نخواسته بودم تا به او تجاوز کند.
اعدام برای شیطان
در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و پیام را به خاطر زنا به عنف به اعدام و برای تهدید با چاقو به دو سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق و به خاطر ورود به عنف اورا به سه سال زندان محکوم کردند .او همچنین به دلیل ضرب و شتم مهسا به پرداخت دیه محکوم شد. قضات دادگاه فرشته را نیز به 10 سال و شش ماه زندان محکوم کردند.
تحلیل کارشناس
چوبه دار ثمره دخالت های سیاه
دکتر ابراهیم اندرخورا جامعه شناس و استاد دانشگاه
در سال های گذشته دخالت اطرافیان خانواده های زوج ها یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر شکل گیری اتفاق ناگواری به نام طلاق بوده است . بسیاری از این دخالت ها به دلیل احساسات و عواطف دوستانه و مالکانه والدین و برخی دوستان است که ریشه عاطفی دارد اما مخرب و آسیب زا به شمار می رود. اغلب والدینی که به گونه غیرمنطقی و به طور افراطی فرزندان خود را دوست دارند تصور می کنند برای تضمین آینده زندگی فرزندان شان باید در هر موضوعی دخالت کنند و به جای آن ها تصمیم بگیرند و با انتقال حرف ها و بحث های مختلف موجب شکل گیری سوء ظن و بدبینی می شوند که این مسئله در بسیاری از موارد شکل اضطراب و پرخاشگرانه به خود می گیرد که محصول این دخالت های بی جا حوادث هولناکی مانند قتل، تجاوز، آدم ربایی و... می شود. از سوی دیگر ناامیدی، بی توجهی یا کم توجهی و شکل گیری اختلالات رفتاری عامل کینه جویی بین زن و مرد می شود و اقدامات هولناکی را در جامعه رقم می زند. در بسیاری از این موارد دیده می شود این عوامل آسیب زا به شکل سادیسم یعنی دیگرآزاری یا مازوخیسم به شکل خودآزاری بروز پیدا می کند. همچنین برخی خودکشی ها که به مرگ می انجامد ثمره دخالت و کینه جویی هایی است که منجر به رخدادهای هولناکی مانند تجاوز می شود. وقتی پای دخالت اطرافیان در زندگی زناشویی یعنی به حریم خصوصی افراد باز می شود فاصله و شکاف عمیقی بین ارتباطات صمیمانه شکل می گیرد و زن و مرد به جای حفظ کیان خانواده در صدد انتقام جویی و کینه جویی برمی آیند. دخالت والدین و دوستان در زندگی منجر به دور شدن زوج ها از یکدیگر می شود و حریم امن که همان خانواده است دیگر پشتوانه قوی برای فرزندان به شمار نمی رود و پل ارتباطی بین زن و شوهر فرو می ریزد و جدایی های عاطفی عامل اصلی کینه ورزی و بروز حوادث وحشتناک و دخالت های غیرمنطقی سبب درگیری و ضرب و شتم خواهد شد و همین دخالت های اشتباه کانون خانواده را زیر سوال می برد .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
