
جلسه غیر علنی دیروز مجلس برای اصلاح ساختار بودجه، این طرح ضد تحریمی و حیاتی، اقتصاد ایران را یک گام دیگر جلو برد. به گزارش تسنیم، آن گونه که عباسی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفته ، قرار است اصلاح ساختار بودجه از شهریور امسال با ارائه لایحه دولت به مجلس و بررسی آن آغاز شود و بودجه سال 99 براساس قالب جدید آن خواهد بود. محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که او نیز در این جلسه حضور داشته ، از تدوین بودجه دوسالانه خبر داده است. در این حال، خبرگزاری فارس، جزئیاتی از چارچوب اصلاح ساختار بودجه را منتشر کرد که بر اساس آن،قرار است چهار محور با 9 بسته اجرایی برای این کار در نظر گرفته شود. طبق این گزارش، سازمان برنامه در طرح خود، چهار محور درآمدزایی پایدار، هزینه کرد کارا، (با)ثبات سازی اقتصاد کلان و توسعه پایدار و عدالت و تقویت نهادی بودجه را درنظر گرفته است که توضیحات تفصیلی درباره سه محور آن به شرح زیر است:
1- در محور اول یعنی درآمدزایی پایدار، قرار است نظام یارانه های انرژی (بنزین، گازوئیل و برق) و همچنین نظام یکپارچه سازی مالیاتی و تامین اجتماعی، اصلاح و مولدسازی دارایی ها و مدیریت دارایی های مالی دولت پیگیری شود. محاسبات و برآوردهای صورت گرفته در این زمینه، حاکی از اعداد و ارقام بزرگی است که در سایه مدیریت غلط اقتصادی، در سال های گذشته به بودجه و اقتصاد ایران تحمیل شده است. 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان که معادل بیش از 70 میلیارد دلار می شود و در عین حال، ناکارایی مصرف در بخش های مختلف را رقم زده، بخشی از این موضوع است. در مرحله بعد، مولدسازی دارایی های دولت قرار دارد. در شرایطی که طبق آمارهای سال 96 بیش از 350 هزار فقره ملک در دولت با ارزشی بیش از پنج هزار تریلیون (5 میلیون میلیارد) تومان شناسایی شده و هنوز هم عملیات شناسایی این دارایی ها ادامه دارد، برآورد میشود که تعداد کل املاک دولت به بیش از یکمیلیون فقره به ارزش تقریبی ۱۸ هزار تریلیون تومان یعنی بیش از ۱۱ برابر کل نقدینگی کشور برسد. از منظر اصلاح یکپارچه سازی نظام مالیاتی نیز باید به فرارهای مالیاتی که هم اینک به ارزش 40 هزار میلیارد تومان در کشور صورت می گیرد، اشاره کرد.
2- محور دوم یعنی هزینه کرد کارا به دو اقدام اصلاح ساختار دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی و نیز اصلاح سیاست های حمایتی (مشتمل بر تامین حداقل های معیشتی، اصلاح یارانه نقدی و کاهش هزینه های بیمه سلامت) اشاره می کند. در این زمینه، می توان به آیین نامه اجرایی اخیر دولت که در آن بر حذف سه دهک ثروتمند از فهرست یارانه بگیران و نیز اضافه شدن موالید جدید به این فهرست به شرط وجود منابع، تاکید دارد،اشاره کرد.
3- محور سوم یعنی (با)ثبات سازی اقتصاد کلان و توسعه پایدار و عدالت، ناظر بر سه اقدام اصلاح نظام مالیه نفت و گاز، سامان دهی بدهی ها و تعهدات و دولت و اصلاح نظام بانکی است. در این میان، اصلاح نظام بانکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حدود 11 سالی می شود که اصلاح نظام بانکی به طور جدی در اقتصاد ایران مطرح شده، اما تاکنون نه مجلس و نه دولت، عزمی برای به فرجام رساندن این موضوع نداشته اند. رشد با نرخ تقریباً ثابت نقدینگی در سال های اخیر، ترازنامه ناتراز بانک ها و دست درازی آن ها به منابع بانک مرکزی و همچنین دورشدن بانک ها از اهداف اصلی خود به عنوان واسطه گری مالی از مهم ترین معضلات نظام بانکی محسوب می شود که به نظر می رسد دولت خیلی زودتر از این ها باید برای اصلاح آن اقدام می کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


روز گذشته یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از بازداشت «اکبر طبری» معاون اجرایی حوزه ریاستِ رئیس پیشین قوه قضاییه خبرداد. حسن نوروزی که این خبر را به «ایرنا پلاس» داد، جزئیات بیشتری اعلام نکرد و تنها گفت که «چند روز پیش آقای طبری بازداشت شده است.» بحث درباره کسی است که در نخستین روز بعد از معارفه آیتا... رئیسی در قوه قضاییه، فرد دیگری بهجای او منصوب شد.
براساس گزارش ایرنا اکبر طبری در زمان ریاست آیتا... صادق آملیلاریجانی بر دستگاه قضا، معاونت اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه را بر عهده داشت.
چندی پیش علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای مجلس نهم، اتهام های تندی را علیه اکبر طبری مطرح و ادعا کرده بود که طبری «دو رئیس قوه را بیچاره کرده است.» در پاسخ به این اتهام ها دفتر آیت ا... آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام واکنش تندی به این ادعاها داشت و در بخشی از آن نوشت: « برخی از اتهامات مطرح درباره معاون اجرایی حوزه ریاست، قبلاً در دادسرا بررسی شده و کذب بودن آن محرز شده بود. رئیس قوه قضاییه پیشین هم خود مستقلاً آن ها را بررسی کرده و خلاف بودن آن ها برای وی محرز شده بود.
مدعیان اگر مدعی وجود اتهاماتی دیگر هستند چرا در طول 10 سال آن ها را با رئیس قوه قضاییه در میان نگذاشتهاند؟» درباره این بازداشت اطلاعات رسمی از سوی مراجع قضایی منتشر نشده است اما در فضای مجازی برخی کاربران مدعی شده اند که طبری چند روز قبل در آمل بازداشت شده و به تهران منتقل شده است. اوایل تیرماه، زمانی که ادعاهای زاکانی درباره طبری منتشر شده بود، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرده بود که «قوه قضاییه پروندهها را بدون ملاحظه بررسی میکند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هادی محمدی – سخنگوی دولت دوره دولت های یازدهم و دوازدهم را به سه بخش 55 ماهه خوب، 18 ماه سخت و 24 ماه رو بهبود تقسیم کرده و معتقد است آینده، بهتر از این 18ماه گذشته خواهد شد. به گزارش خراسان، علی ربیعی که در جمع خبرنگاران حوزه دولت سخن می گفت تحریمهای فعلی را در برابر تحریم های دوره قبل با لفظ «غیر قابل مقایسه» توصیف و در عین حال درباره آینده ابراز خوش بینی کرد و از «علایم خوب اقتصادی» در کشور سخن گفت که خود را در شاخص هایی همچون کاهش تورم ماهیانه، نرخ رشد تولید صنعتی و کشاورزی در دو ماه اخیر و ثبات نسبی در بازار ارز نشان داده اند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جواد نوائیان رودسری- ماجرا از آنجا آغاز شد که زبیده خانم، ملقب به امینه اقدس، بانویی از اهالی گروس(بیجار)، در کسوت خدمتکار به قصر ناصرالدینشاه راه یافت و مدتی بعد، نظر وی را جلب کرد و به عنوان همسر موقت شاه، وارد حرمسرای عریض و طویل او شد. امینه، در هیاهو و غوغای زنان حرمسرا، برای جلب توجه ناصرالدینشاه، به جای استفاده از ترفندهای زنانه، به امانتداری و مشاوره دادنهای حکیمانه رو آورد و در اندک مدتی، محبوب و محرم اسرار شاه شد. او با استفاده از این موقعیت، برادرش محمدخان را هم وارد دربار کرد و کوشید تا وی را هم نزد شاه، محبوب کند؛ تلاشی که به ثمر نشست و در نهایت، محمدخان را به لقب امینالخاقانی رساند. اما ناصرالدینشاه ترجیح میداد برای صدا کردن محمدخان، از واژه ملیجک استفاده کند؛ کلمهای که در لهجه گروسی، به معنای گنجشک بود و شاه روزی آن را از دهان محمدخان شنید و خوشش آمد. به این ترتیب، کلمه «ملیجک» ورد زبان شاه شد.
آن فرزند زشت رو!
مدتی بعد، امینه اقدس، فرزند برادر خود را هم به دربار آورد و در گوشهای از حرمسرا جا داد؛ غلامعلی، پسرِ بزرگ امینالخاقان، فقط دو، سه سال داشت؛ طفلی به غایت زشترو و بدترکیب که انزجار هر بینندهای را بر میانگیخت. امینه اقدس که میدانست شاه از ورود هر عنصر مذکری، ولو خردسال غیرممیز، به داخل حرمسرا خشمگین میشود، ورود غلامعلی را تا مدتی از چشم دیگران پنهان کرد. اما خودش هم میدانست که این رویه نمیتوانست زیاد طول بکشد. از قضا، یک شب، هنگامی که شاه خوابیده بود، غلامعلی به دنبال ببریخان، گربه ناصرالدینشاه، به داخل اتاق خواب او آمد و شاه را واداشت که برای ارزیابی اوضاع از جایش بلند شود؛ در همین لحظه، چلچراغ یا به قولی، گچبریهای سقف بالای سر شاه، فروریخت و ناصرالدینشاه، اتفاقاً از این حادثه، جان سالم به در برد. همین موضوع، باعث شد که ناصرالدینشاه، نجاتش را از خوش قدمی غلامعلی بداند و مهر او را به دل بگیرد و چنانکه شیوه و مشی شاه قاجار بود، در این مسیر، چنان راه افراط را بپیماید که کاسه صبر همگان لبریز شود.
یک احساس نامعقول
باری، ناصرالدینشاه لقب پدر غلامعلی را به او داد و این پسر بدترکیب، به ملیجک ثانی شهره شد و اندکی بعد هم، لقب عزیزالسلطان را به او دادند. عزیزالسلطان، به تدریج نزد شاه تقرب فراوان یافت و احدی را جرئت آن نبود که برخلاف خواست وی رفتار کند. کار به جایی رسید که درباریان، برای به دست آوردن خواسته و حاجتشان از شاه، به ملیجک ثانی رو آوردند و امینه اقدس، در قبال دریافت وجوه معتنابهی، کار آن ها را راه میانداخت. بعدها خود ملیجک، به دریافت رشوه رو آورد و از این رهگذر ثروت زیادی به جیب زد. احساس شاه به عزیزالسلطان، چیزی جز محبت افراطی و نامعقول نبود. مهدیقلیخان مجدالدوله که با ناصرالدینشاه ارتباطی نزدیک داشت، یک بار و در فرصتی، دلیل این علاقه را پرسید و شاه پاسخ داد: «اگر جز تو هر کس این سؤال را از من کرده بود، سخت مجازات میشد، ولی به تو میگویم که خود نیز به راستی دلیل آن را نمیدانم. شاید از آنجا که میباید کسی بدون چند یا حداقل یک عیب نباشد، خداوند مهرورزی به ملیجک را عیب من قرار داده و در محبتش بی اختیارم ساخته. بارها خواستهام از خواستنش بگذرم، ولی نه تنها نتوانستهام از او دل برکنم، بلکه بیشتر به وی مایل گشتهام.»
ریشه یابی یک نفرت
شاه بعدها، هنگامی که ملیجک به سن بلوغ رسید، دختر خود، اخترالسلطنه را به عقد او درآورد و عزیزالسلطان، داماد شاه شد! به نظر میرسد شایعاتی که در اطراف این علاقه پدید آمده و ناصرالدینشاه را به ارتباط غیراخلاقی با ملیجک متهم کرده است، بیاساس و بیشتر ریشه در نفرتی داشته باشد که درباریان از توجه بیمورد و بیخود شاه به ملیجک داشتند. بعدها، میرزارضاکرمانی، ضارب ناصرالدینشاه هم یکی از دلایل ترور وی را، ریختن پول بیتالمال به پای عزیزالسلطان اعلام کرد. قهرمان میرزا عینالسلطنه، پسر عموی ناصرالدین شاه نیز، نفرت خود را از عزیزالسلطان، اینگونه بیان میکند: «عزیز السلطان که برادرزاده اوست[منظور امین اقدس است] دیگر جای خود دارد و الان مشاهده میکنیم که هیچ کس به پایه او نمی رسد و معشوقه سلطان است. عزیزالسلطان، اول اسمش ملیجک بود که به زبان کردی گنجشک میگویند ... اما از قضا کثیفتر و بدشکلتر و چرکتر از این پسر هم در دنیا، بچهای یافت نمیشود. باز حالا خیلی بهتر شده، امان از آن وقتی که فرنگستان با اعلیحضرت رفت. یک سال یک مرتبه حمام نمیرفت و دو ماه یک بار آب به صورتش نمیزد. آنقدر رشک و شپش سرش داشت که ملاحظه آن، حالت را دگرگون میکرد. چشمش همیشه درد میکرد و هیچ وقت دوا نمیریخت ... با این حالت فرنگستان هم همراه بود.» تاج السلطنه، دختر ناصرالدین شاه هم، در روزنامه خاطرات خود مینویسد:« این طفلِ تقریبا کور، یعنی اتصال چشم هایش به واسطه درد زیاد، سرخ و مکروه بود. با وجود تمام تزیینات سلطنتی و تشریفات درباری، باز زیاد کثیف بود. رنگی سبزه و صورتی غیر مطبوع و قدی بی اندازه کوتاه داشت. از آن جا که طبیعت نخواسته بود این طفل عزیز از او گلهمند باشد، زبانش هم لال و کلماتش غیر مفهوم بود. ابداً تحصیل و سواد نداشت، از تربیت و تمدن اسمی نشنیده بود.» ناصرالدینشاه برای واداشتن ملیجک به استحمام، از تمهیدات متعددی استفاده میکرد؛ مثلاً به اطرافیان وی پول میداد تا وی را به حمام رفتن تشویق کنند یا کسی را که در این زمینه، خلاقیتی نشان میداد و موفق میشد به تن این طفل کثیف، آب برساند، با پرداخت یک سکه طلا، مینواخت!
فرجام ملیجک
غلامعلیخان عزیزالسلطانِ سردار محترم، شاهد سقوط سلسله قاجار و روی کار آمدن پهلویها بود و در دوره سلطنت رضاشاه، در شهریور 1318هـ.ش، در تهران درگذشت. اخترالسلطنه، دختر ناصرالدینشاه، پس از مرگ پدرش، از ملیجک جدا شد. از عزیزالسلطان، روزنامه خاطراتی مربوط به سال های 1319 تا 1336 هـ.ق برجا مانده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دو روز پیش، شورای هماهنگی سران قوا، کلیات طرح اصلاح ساختار بودجه را تصویب کرد و دیروز سرفصل های 9 بسته اجرایی در این زمینه منتشر شد. 9 بسته ای که اصلاح نظام یارانه ای کشور، اصلاح نظام بانکی، مولد سازی دارایی های دولت و اصلاحات در شرکت های دولتی از مهم ترین محورهای آن است. به این ترتیب بحث مبنایی اصلاح ساختار بودجه که فراتر از بودجه، نحوه مواجهه با مهم ترین چالش های اقتصادی کشور را مشخص می کند، در مسیر اجرایی شدن قرار گرفته است و با تصویب جزئیات آن در شورای هماهنگی سران قوا در هفته های آینده باید منتظر اجرای تدریجی آن بود. پیش از این سازمان برنامه، بازه دو ساله برای اجرای این بسته ها در نظر گرفته بود.
خراسان پیش از این در قالب یادداشتی که در تاریخ سه شنبه، 31 خرداد امسال تیتر یک روزنامه خراسان شده بود، بسته پیشنهادی سازمان برنامه برای اصلاح ساختار بودجه را نقد کرده و آن را به جای برنامه فوری، فهرست آرزوها نامیده بود. اکنون با انتشار سرفصل های 9 گانه برنامه اصلاح ساختار بودجه مشخص است که همچنان نگاه بسیار کلان و کلی گویی بر برنامه ای که از جنس اقدام فوری است، سنگینی می کند. واقعیت این است که ما در شرایط سخت تحریم ها و با احتمال کاهش 100 هزار میلیارد تومانی درآمدهای نفتی امسال، باید به دنبال دو اقدام مشخص باشیم؛ نخست، تصمیمات کوتاه مدت برای جبران کاهش درآمد نفتی امسال و تراز شدن بودجه و دوم، اصلاحات بلند مدت در ساختار بودجه تا علاوه بر مواجهه با چالش های اساسی اقتصاد ایران از جمله چالش های نظام یارانه ای و بانکی، بودجه کشور به طور متوازن، از درآمد نفت مستقل شود.
فهرست منتشر شده توسط سازمان برنامه نشان می دهد که نگاه این سازمان بر اقدامات بلند مدت است و حداقل تاکنون، خروجی عملیاتی در این برنامه ها دیده نشده است. این در حالی است که چندی پیش مرکز پژوهش های مجلس با انتشار برنامه ای 10 بندی، نسخه اداره کشور بدون نفت را تشریح کرد. برنامه ای که به صورت ریز و جزئی مشخص کرده بود که کاهش 100 هزار میلیارد تومانی درآمد نفتی امسال با افزایش درآمد و کاهش هزینه از چه محل هایی قابل جبران است.
اکنون با وجود طراحی چنین برنامه عملیاتی (فارغ از این که ممکن است بخشی از جزئیات آن قابل نقد و در عین حال قابل تغییر باشد) به نظر می رسد، شورای هماهنگی سران قوا باید درباره معضلات فوری بودجه ای نیز تصمیم بگیرد. قطعا خواسته رهبر انقلاب برای اصلاح ساختار بودجه، صرفا ناظر به بلند مدت نبوده و معضل جاری پیش رو نیز مدنظر بوده است. تصمیمات فوری در زمینه مالیات بر سوداگری، اصلاح یارانه انرژی و شفافیت و کاهش ریخت و پاش های فراوان در شرکت های دولتی، ضرورت هایی است که نباید صرفا در قالب تصمیمات بلند مدت قرار گیرد و در فرایند طولانی تصمیم گیری بماند. باید برای این اصلاحات بودجه ای در دسترس، سریع و قاطع در نظر گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمد جواد رنجبر/ پس از انتشار خبرهایی از وجود فساد در برخی سیستم های مالی اقتصادی کشور، حالا وزیر بهداشت از سرنوشت نامعلوم یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تخصیصی به تجهیزات پزشکی و نیز رانت و فساد در حوزه سلامت و اخلال در بازار دارو گفت. سعید نمکی که پیش از تصدی وزارت، خود از دست اندرکاران حوزه دارو بوده، چندی قبل برای رانت خواران بخش دارو خط و نشان کشیده و ضرب الاجل برای آنان تعیین کرده بود. ذره بین نمکی روی دارو، حالا با رو شدن این اعداد و ارقام بیشتر خودنمایی کرد. به گزارش خراسان، فراکسیون ولایی مجلس صبح دیروز و کمیسیون بهداشت عصر دیروز میزبان وزیر بهداشت و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه بود و مهم ترین موضوعی که در این جلسات مطرح شد، «رانت و فساد در حوزه سلامت» بود. وزیر بهداشت دیروز مهمان نمایندگان فراکسیون ولایی مجلس بود که پس از آن سخنان خود را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد. وزیر گفته بود: از قرار موثق شبکه فساد اقتصادی بین برخی افراد و شبکههای مجازی هزینه میلیاردی میکنند که مثلاً بنده و وزارت بهداشت را تخریب کنند. ۲۰ میلیون تومان برای هر توئیت علیه نمکی خرج میکنند، این پولها از کجا آمده است؟ سعید نمکی افزود: جو سنگینی را تحمل کردم و میکنم، حتی زن و بچه من به تخریب و مرگ تهدید میشوند. شبکههای رانت، فساد و انحصار به هزار و یک رنگ از جیب ملت ارتزاق و داروی مورد نیاز مردم را در بازار سیاه عرضه میکنند. در انبارهای پیدا و پنهان احتکار می کنند وداروی تقلبی در بازار توزیع میکنند.
در سرازیری عمر خود هستم اما....
وی بیان کرد: در کنار سازمان غذا و دارو سامانهای درست کرده بودند که سرور آن در خارج از این مرزها قرار داشت و تنها افراد معدودی به اطلاعات آن دسترسی داشتند، چهارماه است روی این موضوع کار میکنیم. یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تجهیزات پزشکی رفته و هنوز دقیقا معلوم نیست چه کسی برده است و چه چیزی آورده و به چه کسانی داده است. بنده در سرازیری عمر خود هستم و البته از پیگیری، شناسایی و افشاگری علیه این شبکه رانت و فساد عقب نشینی نمیکنم. وزیر بهداشت ادامه داد: با یک فساد سازمان یافته در دارو و تجهیزات پزشکی و حتی برخی شرکتهای وابسته به وزارت بهداشت درگیر بودیم، ابایی ندارم بگویم بسیاری از این شرکتهای وابسته به هیئت امنای ارزی، هر یک به نوعی مشکل دارند، البته در حال حسابرسی هستیم و بعد از آن هم اغلب این شرکتها منحل خواهند شد. یک جریان از بیرون وزارت بهداشت هدایت میشود و عده ای را تطمیع می کند که اتفاقا من را مصمم تر کرده تا با جدیت و سرعت بیشتری برخورد کنم.
اعلام و تکذیب
در همین حال سیدحسین نقویحسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس نیز جزئیاتی از جلسه صبح دیروز این فراکسیون با حضور وزیر بهداشت، را با تسنیم درمیان گذاشت: نمکی مبارزه با فساد را از دستورات اصلی وزارت بهداشت دانست و به وقوع فساد 50 هزار میلیارد تومانی در نظام پزشکی اشاره کرد و گفت که نمیدانیم یک میلیارد دلار تجهیزات پزشکی را کجا هزینه کردند و چطور این هزینه انجام شده است، همچنین یادآور شد که 80 میلیارد تومان هزینه رسانهای علیه وزارت بهداشت انجام گرفته که این مافیای فساد، قدرتمند است، اما وزارت بهداشت و درمان با همه توان در مقابل مافیا و فساد ایستاده است و با آن مبارزه میکند و اجازه نمیدهد بیتالمال به دست این افراد بیفتد.
اما جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت با تکذیب رقم 50 هزار میلیاردی، به ایسنا گفت: عبارت «۵۰ هزار میلیارد تومان فساد در نظام پزشکی» به نقل از وزیر بهداشت در نشست با فراکسیون ولایی که در مصاحبه آقای نقوی حسینی آمده، به هیچوجه در صحبتهای وزیر بهداشت نبوده و اساساً وی هیچ مطلبی با عنوان فساد ۵۰ هزار میلیارد تومانی یا فساد در نظام پزشکی اظهار نکرده و خبر اظهارات ایشان در رسانهها موید این مطلب است.۵۰ هزار میلیارد تومان کل حجم بازار دارو و تجهیزات پزشکی است و به نظام پزشکی هم در هیچ کدام از قسمتهای سخنان وزیر بهداشت اشاره نشده است.
سخنگو به خراسان چه گفت؟
سخنگوی کمیسیون بهداشت در این باره در گفت و گو با خراسان با اشاره به نشست عصر دیروز اعضای این کمیسیون با وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وی در این کمیسیون، درباره اظهارات مطرح شده در این جلسه گفت: در این جلسه ابعاد مختلفی از مشکلات دارویی به خصوص مباحثی که درباره واردات دارو و فشارهایی که در این زمینه وجود دارد، از سوی وزیر مطرح و اعلام شد یک سری افراد داروهای مشابه داخلی را وارد می کردند و فشار می آوردند تا تولید دارو در داخل را کاهش دهند. اکبر ترکی افزود: اعضای کمیسیون نیز اعلام کردند با توجه به مشکلات و مسائل دارویی و تحریم ها و نام گذاری امسال به عنوان سال رونق تولید، وزارت بهداشت این مسائل را پیگیری کند و این کمیسیون نیز از این مسائل حمایت می کند. وزارتخانه های مربوط و بانک مرکزی هم در این خصوص به وزارت بهداشت کمک کنند. سخنگوی کمیسیون بهداشت ادامه داد: با استفاده از رانت، مجوز واردات دارو را به افراد خاصی واگذار و با واردات داروهای مشابه داخل، در تولید داخلی دارو اختلال ایجاد می کردند. وی درباره رقم 50 هزار میلیاردی مطرح شده نیز گفت: اظهارنظر درباره این موضوع نیاز به زمان بیشتری دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

اسعدی- رئیس جمهور با بیان این که آمارها نشان میدهد شرایط امروز بهتر از دوماه قبل است، افزود: به ملت شریف میگویم ما کاهلی و تنبلی نکردیم و همه مسئولان نیروهای مسلح، مجلس، قوه قضاییه و دولت در خصوص رفع مشکلات مردم بیتفاوت نبودند و بیتوجهی نکردند. به گزارش خبرنگار خراسان از بجنورد و پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در سفر به خراسان شمالی در جلسه شورای اداری این استان اضافه کرد: همه پای کار بودند و تلاش کردند، گاهی 80 درصد، گاهی 70 درصد و گاهی کمتر یا بیشتر موفق بودند. در این راه در بعضی امور تجدیدی داشتیم اما ردی نداشتیم. رئیس جمهور تاکید کرد: به عنوان خادم ملت ایران، مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش خود احساس میکنیم.همچنین به گزارش برنا، رئیس جمهور تاکید کرد: در پیشگاه خدا باید پاسخ گوی ۸۲ میلیون ایرانی باشیم. روحانی استقبال و حمایت معنادار مردم از دولت را موجب اقتدار بیشتر ایران دانست و گفت: هنگامی که از خیابانها رد می شوم لبخندها و دست تکان دادن مردم بار مسئولیت مرا سنگین تر میکند. روستایی هستم و از آبادانی روز افزون روستاها لذت می برم.
روحانی همچنین در تشریح برخی از مسائل سیاست خارجی گفت: صبر ما بی نهایت نیست و کاسه صبر ملت لبریز شده است. صبر راهبردی را به علت تعلل اروپاییها به اقدام متقابل تغییر دادیم.تعهدات را کاهش دهند، کاهش میدهیم و اگر نقض کنند ما هم همین کار را میکنیم. مذاکرات زیادی این روزها خواهیم داشت اما راهبرد ما دقیق و صحیح است. مردم هم به این نتیجه رسیدهاند که در مقابل زورگو نباید کوتاه آمد. هر وقت دست از ظلم و تحریم بردارند و با برگشت از اقداماتشان پای میز مذاکره بیایند، ماهم میآییم.
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی10 هزار و 500 میلیارد تومان طرح و پروژه
رئیس جمهور همچنین در سفر به استان خراسان شمالی، دستور افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح ها و پروژه هایی به ارزش 10 هزار و 500 میلیارد تومان را صادر کرد. پروژه نیروگاه گازی شیروان و بخش فاز بخار آن و همچنین طرح بزرگ اقتصادی و صنعتی در جاجرم در زمینه تولید شمش آلومینیم نمونه ای از بزرگ ترین پروژه های افتتاح شده توسط دکتر روحانی بود. ظرفیت هر واحد بخار نیروگاه گازی شیروان ۱۶۰ مگاوات است که با 130 میلیون یورو سرمایه گذاری، دیروز به بهره برداری رسید. دکتر روحانی همچنین عصر یک شنبه در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی به صورت ویدئو کنفرانس 29 طرح و پروژه را افتتاح و دستور آغاز عملیات اجرایی 11 پروژه را در استان خراسان شمالی صادر کرد. برای افتتاح و آغاز عملیاتی این پروژهها دو هزار و 633 میلیارد تومان و 594 میلیون یورو اعتبار ارزی اختصاص یافته است و پیشبینی شده که از طریق این طرحها و پروژهها برای بیش از 13 هزار و 220 نفر اشتغال ایجاد شود.
افتتاح سد و شبکه آبیاری و زهکشی چندیر، افتتاح طرح تکمیل و ارتقای تصفیهخانه فاضلاب شهر اسفراین، افتتاح طرح تولید شمش آلومینیم جاجرم، افتتاح فاز یک مجتمع ذوب و نورد فولاد آلیاژی کیمیای صبا، افتتاح دو پروژه مهم در بخش راهآهن و بزرگراه استان، افتتاح 70 کیلومتر از بزرگراه بجنورد جنگل گلستان از جمله طرحها و پروژههایی بودند که افتتاح شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه ادبوهنر-ترانهسراها گول شرکتهای موسیقی را نخورند. این جمله را محمدعلی بهمنی، شاعر و ترانهسرای 78 ساله کشورمان که بیشتر از نیم قرن فعالیت شاعرانه دارد، به ما گفت. روز گذشته از او به پاس تلاشهایش در دنیای شعر، در «نشست شاعران آزاد ایران» تجلیل شد. محمدعلی بهمنی در شعر از نیما تاثیر پذیرفته است و پیش از این، به عنوان رئیس شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت میکرد؛ اما شهریور ماه سال گذشته، با انتشار نامهای در اعتراض به دمدستی بودن ترانهها و آثار سخیف، کنارهگیریاش را از این جایگاه اعلام کرد و حال، بعد از گذشت حدود 10 ماه از آن روز، هنوز دغدغهاش سطح ترانهها و مافیایی است که راه ترانه خوب را سد کردهاست. گفتوگوی خراسان با این شاعر و ترانهسرا را در ادامه خواهید خواند.
ترانه خوب زیر2میلیون تومان نیست
اندوه بزرگ محمدعلی بهمنی، شرکتهای موسیقی هستند که سرشان را برای پیدا کردن ترانه خوب به درد نمیآورند. او با اشاره به تعداد زیاد ترانهسراهای خوب در کشور، به خصوص استانها، بزرگترین مشکل ترانهسرایی کشور را این شرکتها دانست و گفت:«مشکل از ترانهها نیست. مشکل از شرکتهایی است که ترانه خوب را قبول نمیکنند و به خاطر این که برای ترانه هزینهای نکنند، بیشتر به دنبال ترانههای ضعیفتر و ترانهسراهای بینامونشانترند. آنها از این ترانهسراها، شعر میگیرند و به آنها میگویند درعوض شما را در آینده موفق خواهیم کرد و با این ترفند، آنها را فریب میدهند. بعضی از این شرکتها هم افراد را راضی میکنند و میگویند با چهارصد هزار تومان 10 ترانه برایمان بنویس! او هم مهارتی ندارد و ترانهای سر هم میکند. این در صورتی است که کمترین دستمزد برای یک ترانه خوب، دو میلیون تومان است و این قیمت با توجه به خواننده و محل پخش آن، بین 4 تا 6 میلیون تومان نیز، تغییر میکند.»
شرکتها، به دنبال خرید ترانهسرا و خوانندهاند
این شاعر و ترانهسرا اعتقاد دارد، این فریب شرکتها، خوانندههای زیادی را هم درگیر کرده است. او با توضیحی در این باره گفت:«فرض کنید شرکتهای مذکور به ترانهسراهایی که مدتها با آنها همکاری دارند بابت هر ترانه زیر 500 هزار تومان میدهند. معلوم است افرادی که ترانههای خوب دارند به طور مسلم حاضر به همکاری با آنها نمیشوند. درباره خوانندههای طرف حساب این شرکتها نیز، همین وضع حاکم است. با آنها قراردادهایی میبندند و میگویند پنج سال (بعضیهایشان حتی بیشتر) در اختیار مایید و باید آن چه ما میخواهیم بخوانید و لاغیر. با این شرایط، طبیعی است که ترانهسرا نباید به این خواستهشان تن بدهد. حتی اگر مبلغ باارزشی به او بدهند به شرطی خوب است که ترانهاش را در آلبوم خاصی کار کنند نه در کنار ترانههای ضعیف که شخصیت ترانهسرای خوب را هم زیر سوال ببرد. البته که در این شرایط خواننده و ترانهسراهای خوبی داریم که خودشان را درگیر این قضیهها نمیکنند اما چیزی که از نظر شرایط ارجحیت دارد این است که این بخش باید برتر باشد؛ اما این طور نیست.»
استقبال مردم از ترانههای شرمآور عجیب است
شاعر شعر «بهار بهار» که بیشترمان آن را با صدای زندهیاد ناصر عبداللهی به خاطر داریم، معتقد است این شرکتها به وزارت ارشاد هم نفوذ کردهاند و به همین دلیل است که با وجود رد برخی ترانهها از سوی دفتر شعر باز هم شاهد منتشر شدن آن قطعهها هستیم. او اضافه کرد:«ترانهسراهای خوبی داریم که آثار باارزشی دارند، منتها آدم دلش نمیآید آثارشان را به برخی خوانندهها بدهد. برخی از ترانهسراها بالاخره بعد از مدتی تسلیم این شرکتها و بعد از زمان کوتاهی متوجه اشتباهشان میشوند. منتها در آن شرایط دیگر نمیتوان کاری کرد چون شرکتها با آنها قرارداد میبندند و آنها طبق قرارداد موظفند چند سال برای این شرکتها ترانه بفرستند. امیدوارم همین گوشهها و اشارات از طریق این گفتوگوها، به دست کسانی که شعر خوب میگویند، برسد و متوجه باشند چه تصمیمی میگیرند.» او در پایان با ابراز تعجب از اقبال مردم به ترانههای سخیف گفت:«عجیب این است که کارهای سطح پایین و حتی مقداری شرمآور مخاطب بیشتری دارد و شرکتها هم ازاین قضیه نهایت استفاده را میکنند. حرفشان این است که ما دوست داریم مردم را شاد نگه داریم اما در اصل میخواهند خودشان را از لحاظ مالی شاد نگه دارند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مائده کاشیان - در حالی که این روزها بازیگرانی مانند پژمان جمشیدی و سام درخشانی، موفقیتی را که سال گذشته با فیلم «تگزاس 1» به دست آورده بودند، با فیلم «تگزاس 2» ادامه دادهاند و جزو بازیگران پرفروش در گیشه هستند، بازیگرانی هم وجود دارند که به عنوان ستارههای پرفروش سینمای کمدی شناخته میشوند اما برخلاف میزان محبوبیتشان، امسال حداقل یک فیلم کمدیشان در گیشه شکست خورده است.
حمید فرخنژاد
حمید فرخنژاد سال گذشته با سه فیلم «تگزاس»، «خانم یایا» و «میلیونر میامی» روی پرده سینما دیده شد. فیلم «خانم یایا» با وجود ستارههایی مانند رضا عطاران و امین حیایی تنها سه میلیارد فروخت و فیلم «میلیونر میامی» هم تقریبا یک میلیارد فروش داشت! این میزان فروش برای فیلمی با حضور بازیگرانی مانند صابر ابر و طناز طباطبایی، به معنای واقعی یک فاجعه بود. از بین این سه فیلم، تنها «تگزاس» فیلم پرفروشی بود که بخش عمده آن به دلیل حضور زوج پژمان جمشیدی و سام درخشانی است. شکست فرخنژاد امسال با فیلم «سامورایی در برلین» ادامه پیدا کرده است. از آن جایی که ژانر فیلم کمدی است، بعضی از فاکتورهای فروش مانند لوکیشن خارج از ایران، رقص و آواز و حضور بازیگر زن اروپایی را دارد و از بازیگرانی مانند حمید فرخنژاد و امیرمهدی ژوله استفاده کرده است، پیشبینی میشد این فیلم بین 10 تا 15 میلیارد بفروشد اما اکنون تقریبا 5.5 میلیارد در گیشه فروش داشته است. با توجه به این که عوامل فیلم «سامورایی در برلین» برای فیلم برداری آن به خارج از ایران سفر کردهاند و دستمزد بازیگری مانند حمید فرخنژاد هم کم نیست، به نظر میرسد ساخت این فیلم، هزینه زیادی روی دست سرمایهگذار فیلم گذاشته و بازنگشته است.
جواد عزتی
جواد عزتی سال 97 با تنها فیلم کمدی که روی پرده داشت، حضور بسیار درخشانی در گیشه داشت. فیلم «هزارپا» با 38 میلیارد تومان فروش، لقب پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران را از آن خود کرد. او با چند فیلم غیرکمدی دیگر هم روی پرده سینما دیده شد و در کل روزهای اوج خود را در سینما سپری کرد. جواد عزتی در سال 98 تا امروز، دو فیلم «چهار انگشت» و «ما همه با هم هستیم» را روی پرده داشته که هیچ کدام از این فیلمها حتی ذرهای از موفقیتی را که او در سال 97 تجربه کرد، نصیب اش نکردند. فیلم «ما همه با هم هستیم» پس از «شبی که ماه کامل شد» و «سرخپوست»، با 9 میلیارد فروش، در جایگاه سوم جدول فروش قرار گرفته است. این در حالی است که چندین ستاره سینما که دستمزدهای میلیاردی دارند در فیلم جمع شدهاند و همین کافی است برای این که رقم بودجهاش سر به فلک بکشد. این میزان فروش در چنین وضعیتی برای فیلم شکست سنگینی محسوب میشود. با توجه به پرستاره بودن فیلم، پیشبینی میشد در صدر جدول فروش بنشیند و بین 25 تا 30 میلیارد فروش داشته باشد اما برخلاف انتظارها از رقیبانش جا مانده و هرچه بیشتر میگذرد، بیشتر مخاطبان ریزش میکنند.
مهران مدیری
مهران مدیری معمولا به عنوان بازیگر در فیلمهایی که خود کارگردانش نبوده، موفقیت خاصی نداشته است و کلا حضور کمرنگی در سینما دارد. زمانی که خبر بازی او در فیلم های «ما همه با هم هستیم» و «رحمان 1400» منتشر شد، انتظار میرفت او جزو بازیگران پرفروش سال 98 باشد. این اتفاق با فیلم «رحمان 1400» افتاد اما نکته این جاست که در این فیلم بازیگرانی مانند محمدرضا گلزار و بهرام افشاری نیز حضور داشتند و منوچهر هادی هم کارگردان بود، بنابراین نمیتوان پرفروش شدن این فیلم را به پای مهران مدیری نوشت که اتفاقا حضور کوتاهی هم در فیلم داشت! اما درباره «ما همه با هم هستیم»، علاوه بر این که فیلم بسیار کمتر از حد انتظار فروخته، خود مدیری هم در فیلم نقش خاص و موثری ندارد. در طول کل فیلم، مخاطب مهران مدیری را در حالی میبیند که روی صندلی نشسته، مدام خوراکی میخورد و سوال میکند! به همین دلیل این فیلم چه از لحاظ کیفیت بازی مهران مدیری و چه از نظر فروش در گیشه، برای او نتیجهای به همراه نداشته است. شاید اگر «رحمان 1400» از پرده پایین نمیآمد، در سال 98 موفقیتی نصیب مدیری میشد و او هم در کنار بازیگران پرفروش قرار میگرفت.
هومن برقنورد
هومن برقنورد معمولا چندان حضور پررنگی در سینما ندارد اما جزو بازیگران محبوب کمدی به حساب میآید. او سال 97، تنها یک فیلم کمدی روی پرده داشت و آن هم «به وقت خماری» بود. این فیلم فقط یک میلیارد در گیشه فروخت و باعث شد این بازیگر حضور ناموفقی در گیشه داشته باشد. شکست هومن برقنورد امسال در اکران نوروزی با فیلم «زندانیها» ادامه پیدا کرد و این فیلم 4.5 میلیارد فروش داشت. نام مسعود دهنمکی به عنوان کارگردان و حضور زوج موفق بهنام تشکر و هومن برقنورد در فیلم باعث میشد انتظار برود فیلم حداقل 10 تا 15 میلیارد فروش کند اما با فروش کمتر از پنج میلیارد، در رتبههای آخر جدول فروش اکران نوروزی قرار گرفت. «زندانیها» نه پروداکشن عظیم و عجیب و غریبی داشته، نه از ستارههای گران قیمتی استفاده کرده، بنابراین فیلم گرانی نبوده است اما این رقم برای مسعود دهنمکی که معمولا آثارش مورد استقبال مخاطبان عام سینما بوده، یک شکست به حساب میآید. شاید اگر این فیلم در شرایطی اکران میشد که رقیبان سختی نداشت، بیشتر میفروخت و نتیجه بهتری را نصیب برقنورد و دهنمکی میکرد.
سیامک انصاری
سیامک انصاری در سینما و تلویزیون، بیشتر در آثار مهران مدیری دیده شده است. او سال 97، فیلم «خوک» را روی پرده داشت که جنس کمدیاش متفاوت بود. حضور لیلا حاتمی و پریناز ایزدیار در فیلم، باعث شده بود این فیلم تبدیل به یکی از امیدهای موفقیت در گیشه باشد، پس نمیتوان فروش یک میلیارد تومانی و شکست فیلم را به نام سیامک انصاری زد که جزو نقشهای اصلی نبود، همان طور که اگر فیلم پرفروش میشد، نمیتوانستیم بگوییم سیامک انصاری بازیگر پرفروشی بوده است. در هر صورت این فیلم هم فرصت ویژهای برای او فراهم نکرد و اتفاق خاصی در کارنامهاش نیست. بازی سیامک انصاری در فیلم «زهرمار» به عنوان نقش اصلی باعث شد همه کنجکاو شوند ببینند او در فیلم کارگردانانی غیر از مهران مدیری چه میکند. این فیلم در مدت سه هفته اکران تا امروز تقریبا دو میلیارد و 800 هزار تومان فروخته است. با توجه به موضوع خاصی که از تیزر فیلم برداشت میشود و اولین ساخته جواد رضویان، پیشبینی میشد «زهرمار» فروش بیشتری داشته باشد اما اگر اوضاع بخواهد همین طور پیش برود، فیلم به فروش زیادی دست پیدا نخواهد کرد. «زهرمار» نیز تولید پرهزینهای نداشته و ستاره خاصی با دستمزد بالا در آن بازی نکرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

«این گروه را برای کلکل راه انداختهام و باید تا ١٠روز دیگر به ١٠هزار عضو برسم، برای همین پول خرج میکنم، هرکس بتواند ١٠٠نفر را وارد و به کانال اضافه کند، یکمیلیون تومان برایش واریز میکنم.»
شاید شما هم به تازگی به گروهی اضافه یا اصطلاحا «اد» شدهاید و چنین حرفهایی را دیده و شنیدهاید اما تا جایی که کارشناسان کسبوکار در فضای مجازی میگویند هیچکدام از این کارها برای کلکل انجام نمیشود بلکه گرفتن عضو یا همان «ممبر» و بعد فروش این اعضا به کانالها و صفحههای مختلف یکی از کسبوکارهای رایج در فضای تلگرام است. این اتفاق بعد از افشای درآمدهای سرسام آور کانال هایی که با تبلیغات در کانال های چند ده هزار نفری شان به دست می آوردند شدت بیشتری گرفت.به این شکل که بعضی از کسانی که کانال یا صفحهای راه انداختهاند اما تعداد اعضای بالایی ندارند و میخواهند ره صدساله را یکشبه طی کنند، سراغ کسانی میروند که در ازای بالابردن اعضای کانال آن ها پول دریافت میکنند. در این روش در ازای مبلغ معینی به شما تعهد میدهند که تعداد کاربران کانالتان را به صورت تضمینی بالا میبرند اما درخصوص اینکه بمانند یا بروند، هیچگونه تضمینی وجود ندارد و همه چیز به آن بستگی دارد که خود شما تا چه حد محتوای جذاب به آن ها ارائه دهید. کسانی که اینکاره هستند، در کمترین حالت به ازای یکهزار عضو ١٠٠هزار تومان دریافت میکنند و اگر تیغشان خیلی ببرد، به ازای هر یکهزار بازدید ٣٠٠هزار تومان پول میگیرند. آن ها این اعضا را از کجا میآورند؟ بله، از راه تشویق دیگران به اضافهکردن عضو به یکی از صدها کانالی که بهعنوان بانک اعضایشان شناخته میشود. آن ها یک نام کاربری را که فقط یکبار به یکی از کانالهای آن ها آمده و بعد حتی به سرعت خارج شده است، میتوانند بارها به کانالهای مختلف اضافه کنند، حتی نام کاربریهایی که توسط صاحبشان حذف شده باشند، هم امکان دستبهدستشدن دارند، چون چیزی که این دلالان عضو مجازی تعهد میکنند، فقط بالارفتن عددی است که نشاندهنده تعداد اعضای کانال شماست و نه بالارفتن بازدید یا داشتن اعضای واقعی!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روز گذشته با وجود اعلام سه سناریو درباره قیمت نان از سوی معاون وزیر صمت، سخنگوی دولت اعلام کرد: یارانه نان حذف نمی شود. به گزارش فارس، قبادی، معاون اقتصادی و بازرگانی وزیر صمت، در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کردستان گفت: برای قیمت نان سه سناریو پیشبینی شده است؛ یکی این که قیمت هر کیلو گندم زیر هزار تومان باشد و قیمت نان هم نزدیک به قیمت آزاد شود، دوم این که آرد به صورت آزاد توزیع و نان نیز به صورت آزاد عرضه شود و سوم این که، با توجه به شرایط اقتصادی کشور، افزایش 25 درصدی قیمت نان مدنظر دولت است.
گفتنی است هم اکنون نانوایی های دولتی آرد را بر پایه قیمت 650 تومانی برای گندم و آزادپزها بر پایه قیمت 900 تومانی دریافت می کنند؛ نرخ هایی که با قیمت 1700 تومانی خرید گندم از کشاورزان، بسیار متفاوت است. حدود دو هفته قبل، کلامی، مدیر کل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت بااعلام این مطلب که هماکنون آزادپزها هم آرد یارانه ای می گیرند، تصریح کرده بود که در سال ۹۳، قیمت ۹۰۰ تومان برای گندم نانوایی ها با قیمت آزاد آن برابری داشت اما اکنون نانوایی هایی که اسما آزادپز هستند هم آرد یارانه ای دریافت می کنند. به این ترتیب به نظر می رسد، منظور از سناریوی اول مطرح شده توسط قبادی، آن است که آرد برای همه نانوایی ها حدود هزار تومان تعیین شود و قیمت هم به قیمتی که اکنون توسط آزادپزها ارائه می شود، برسد اما سناریوی دوم، باعث می شود قیمت ها بیش از این مقدار شود. البته با توجه به سابقه و حساسیت دولت روی نان، بعید است این دو سناریو برگزیده شود. همزمان ربیعی، سخنگوی دولت هم در جمع خبرنگاران گفت: در خبرها آمده بود یارانه نان حذف شده است، که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

احمد سالک هدف سوء قصددو موتور سوار قرار گرفت و راننده وی مجروح شد.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: احمد سالک کاشانی،نماینده استان اصفهان هدف سوء قصد چهار موتور سوار قرار گرفت و در نهایت راننده وی بر اثر اصابت گلوله از ناحیه پا مجروح شد . حسینعلی حاجی دلیگانی دراین گفت وگو تصریح کرد: احمد سالک کاشانی بعد از ظهر دیروز برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی در تهران عازم شبکه افق بود که با هجوم دو موتور سوار به خودرو اش مواجه شد.وی افزود: در پی این درگیری راننده وی از ناحیه پا هدف اصابت گلوله قرار گرفته و اکنون در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران تحت مداواست.طبق گزارش اورژانس تهران، این حادثه ساعت 20:39 با حمله چهار فرد ناشناس به خودروی احمد سالک کاشانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس با کلت کمری رخ داده است.این گزارش می افزاید: رضا حبیبی، 48 ساله و راننده خودرو ی نماینده اصفهان از سمت راست پا در این درگیری مضروب شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سلطه گری های شیطانی پسری جوان بر همکلاسی اش پایانی مرگبار داشت.
پسر گمشده
عصر نهم خرداد سال ۹۷ مرد جوانی نگران به پلیس آگاهی تهران رفت و از ناپدید شدن پسر 24 ساله اش به نام کیوان پرده برداشت. پدر نگران گفت: دیروز پسرم همراه یکی از دوستان قدیمی اش به نام آرش از خانه خارج شد و دیگر بازنگشت وقتی دیدیم اثری از او نیست با موبایلش تماس گرفتیم. می ترسم بلایی سرش آمده باشد سابقه نداشت او شب به خانه برنگردد .
ردیابی های پلیسی
با این ادعاها و دستور دادیار دادسرای امور جنایی تهران تیمی از ماموران پلیس آگاهی تهران وارد عمل شدند تا سرنخی از کیوان به دست آورند. همه تجسس ها برای پیدا کردن ردی از پسرگمشده به بن بست خورد تا این که پلیس با ردیابی گوشی موبایل کیوان دریافت این پسر آخرین بار به حوالی فرودگاه امام (ره) رفته بود.
بازداشت دوست مرموز
عجیب این که همزمان با ناپدید شدن کیوان دوست قدیمی اش به نام آرش هم خودش را پنهان کرده بود و ماموران پلیس که او را کلید حل معمای گم شدن کیوان می دانستند به ردیابی های تخصصی دست زدند و خیلی زود آرش بازداشت شد. آرش ابتدا ادعا کرد کیوان را ندیده است اما وقتی دید پدر دوستش او را آخرین بار با پسرش دیده است، گفت: آخرین بار با ماشینم دنبال کیوان رفتم. ما با هم بیرون رفتیم ولی بعد از چند ساعت از ماشین پیاده شد و من دیگر خبری از او نداشتم .
اعتراف فجیع
این پسر که با دروغ گویی سعی داشت پلیس را گمراه کند سرانجام لب به بیان حقیقت گشود و به قتل اعتراف کرد. وی گفت:من کیوان را کشتم وجسدش را آتش زدم. سپس جنازه را داخل یک چاله در حاشیه فرودگاه امام خمینی (ره) دفن کردم . وی درباره انگیزه اش گفت :کیوان از سال ها پیش مرا آزار می داد. از این وضعیت خسته شده بودم به همین دلیل او را کشتم .
کیفرخواست
آرش در برابر دوربین پلیس به بازسازی صحنه جنایت پرداخت و کیفرخواست برای آرش به اتهام قتل ،جنایت بر میت و سرقت اموال قربانی صادر شد و پرونده این جنایت در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران روی میز قضات قرار گرفت .
در دادگاه
چندی پیش وقتی جلسه محاکمه آرش برپا شد پدر و مادر کیوان برای آرش حکم قصاص خواستند. آرش هم که حالا 25 سال دارد پشت تریبون دفاع ایستاد و گفت : من و کیوان از دوران مدرسه با هم دوست بودیم .او قابل اعتماد ناظم مدرسه بود به همین دلیل ناظم مدرسه کلید دفتر را به او داده بود و اوهم سوالات امتحانی را برداشت و به من هم داد. وقتی سوالات امتحانی لو رفت ، ناظم مدرسه متوجه ماجرا شد . از همان سال ها رفاقت ما با هم بیشتر شد .من همیشه به خانه آن ها رفت و آمد داشتم. یک بار مجبور شدم در خانه شان به حمام بروم اما آن روز کیوان از من عکس گرفت و درخواست نامشروعی را مطرح کرد. او میخواست مرا آزار بدهد که قبول نکردم اما تهدیدم کرد اگر به خواسته اش تن ندهم تصاویر برهنه مرا پخش می کند و آبرویم را می برد. او مرا آزار داد و این شروع ماجرا بود. او دست از این کار برنمی داشت و هر بار مقاومت میکردم مرا به پخش کردن عکس ها تهدید میکرد. حتی میگفت دوستانش را می فرستد تا خواهرم را اذیت کنند. او میگفت چند بار خواهرم را تعقیب کرده و از ساعت رفت و آمدهای او به آموزشگاه مطلع است و من از ترسم تسلیم خواسته او می شدم. آرش گفت: او حتی یکی دیگر از دوستانم به نام فریدون را چند بار مورد آزار و اذیت قرار داده بود . من آخرین بار تصمیم گرفتم با او صحبت کنم. به همین دلیل با ماشین دنبالش رفتم و گفتم بهتر است دست از سرم بردارد اما او قبول نمی کرد . من که عصبانی شده بودم با مشت به صورتش کوبیدم وقتی دستش را روبه روی صورتش گرفته بود یک ضربه چاقو به او زدم. چون نیمه شب بود از ترسم جنازه را در حاشیه فرودگاه امام خمینی (ره) از ماشین بیرون انداختم. ازباک ماشین بنزین بیرون آوردم و آن را آتش زدم. سپس جنازه سوخته را داخل یک گودال دفن کردم، من برای این که پلیس را گمراه کنم کیف پول و انگشتر او را برداشتم. وی افزود:من در مجتمع تجاری کوروش فروشنده ام. من آدم معتقدی بودم و کار غیر اخلاقی انجام نمی دادم. حتی با هیچ دختری دوست نبودم .باورکنید از کشتن کیوان ناراحتم اما ناچار شدم او را بکشم. در یک سالی که در زندان هستم متوجه شدم او مهدورالدم و کشتنش حلال بوده است . وی در پاسخ به سوال قاضی درباره این که چرا از او شکایت نکرده بودی گفت: غرور بی جا داشتم. به همین دلیل به پلیس شکایت نکردم.
اقدام پزشکی
در پایان جلسه قضات دادگاه وی را به پزشکی قانونی معرفی کردند تا کارشناسان پزشکی قانونی درباره وی اظهار نظر کنند. همچنین قرار شد از فریدون نیز به عنوان مطلع بازجویی و تحقیقات تکمیل شود. با تکمیل تحقیقات و استعلام دوباره نظر پزشکی قانونی آرش دیروز بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد. در ابتدای این جلسه فریدون که به دادگاه احضار شده بود به عنوان مطلع در جایگاه ویژه ایستاد و حرف های متهم را تایید کرد. وی گفت: من چند بار در تله کیوان گرفتار شده بودم و او مرا آزار داده بود. وی گفت: کیوان همیشه با پسرهای کم سن و سال رفاقت داشت و گمان می کنم هدفش از این دوستی ها برقراری رابطه کثیف بود. سپس آرش به دفاع از خود پرداخت و گفت: من چاره ای غیر از تسلیم شدن در مقابل کیوان نداشتم ولی از خودم متنفر بودم قبول دارم آخرین بار تصمیم به قتل کیوان گرفتم بنابر این گزارش؛ در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.
تحلیل کارشناس
برخورد مناسب والدین با فرزندان آزار دیده
دکتر کاظم قجاوند جامعه شناس و استاد دانشگاه| یکی از مسائلی که در برخی خانواده ها ایجاد بحران می کند و سپس این بحران به جامعه تعمیم داده می شود بحث تعرض به نوجوانان است. برخی افراد در سنین کم و بعضا در سنین بالا از سوی خانواده، محارم یا افراد غیرمحارم، دوستان و آشنایان مورد تعرض جنسی قرار می گیرند و در بیان این مسئله و طرح موضوع با خانواده خود ترس دارند. این افراد از نظر شخصیتی دچار بیماری های روانی می شوند زیرا این حوادث در ذهن شان ثبت می شود و سلامت روان شان مورد تهدید قرار می گیرد. چنین افرادی دچار اختلال پس از سانحه می شوند که به دلیل تابوهای فرهنگی و اجتماعی نمی توانند موضوع آزار جنسی را مطرح کنند و از ترس تنبیه و محدود شدن توسط والدین این مسئله را پنهان نگه می دارند. در آینده این افراد دچار اختلالات شخصیتی مانند شخصیت ضداجتماعی می شوند و حس انتقام گیری در آن ها رشد می کند. رفتارهای تلافی جویانه در این قبیل افراد بیشتر دیده می شود. با مرور برخی پرونده های قاتلان زنجیره ای و زورگویان که در جامعه مرتکب جرایم خرد و کلان می شوند دیده شده این افراد در دوران کودکی مورد تعرض قرار گرفته اند و به دلیل ترس و بیان نکردن آن به خانواده تحت درمان روانی قرار نگرفته اند از این رو با بی رحمی و قساوت کامل در آینده با قربانیان خود رفتار می کنند. ابتلا به اختلال دوقطبی ، افسردگی و مشکلات متعدد روانی نیز از رنج هایی است که این افراد تحمل می کنند. نحوه برخورد والدین با چنین حوادثی مورد اهمیت است خانواده ها باید با روی گشاده و صبوری پذیرای سخنان فرزندان خود باشند و به آن ها اطمینان خاطر دهند تا فرزندان بتوانند با خیال راحت طرح مسئله کنند .هر گونه انگ زدن و قضاوت در این حوادث از سوی خانواده منع می شود و والدین باید با پرهیز از عصبانیت و خشمگین شدن به حل این حادثه بپردازند. گاهی اوقات والدین به تنهایی توان حل این مسائل را ندارند و نیاز است این مسائل از سوی یک بزرگ تر یا مشاوران بررسی شود. فرد قربانی و آسیب دیده باید در کنار والدین خود احساس امنیت کند تا بتواند درباره موضوع رخ داده حرف بزند. اگر مشکلات این افراد حل نشده باقی بماند در آینده احتمال این که آن ها افکار خودکشی در ذهن داشته باشند زیاد است.مشورت با یک مشاور در حل این پرونده ها کمک کننده خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آبان ماه 96 بود که مدیریت شهری مشهد، طرح بی آر تی 3 را، حدفاصل میدان شهدا تا میدان توحید با وجود مخالفت های شدید مردم و کسبه آن منطقه اجرا کرد؛ طرحی پر ماجرا و پر حاشیه که بعد از زمان کوتاهی از اجرایی شدن آن، پلیس راهور مشهد نرده های خط 3 بی آر تی مشهد در مسیر میدان توحید تا چهارراه میدان بار را که نصب شده بود، کند.ماجرا به همین جا ختم نمی شد، اعتراضات مردمی در این طرح به اندازه ای زیاد بود که برخی اهالی و کسبه خیابان توحید در همان روزها، تجمع کردند و مخالفت شدید خود را نشان دادند. شهرداری هم دلایل خود را برای این طرح داشت و تاکید می کرد برای اجرای این طرح مصوبه شورای عالی ترافیک را دریافت کرده است. همان زمان، «علی اصغر نیشابوری» مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد به خبرنگار ما گفته بود: مجوز اجرای خط بی آر تی 3 حدفاصل حرم مطهر تا میدان توحید در آبان ماه امسال به تصویب شورای ترافیک شهرستان مشهد رسیده و پس از آن مجوز اجرای این طرح در حدفاصل میدان توحید تا میدان استقلال نیز اخذ شده است.
حدود دو سال از اجرایی شدن این طرح می گذرد و حالا خلیل ا... کاظمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از ادامه اجرای خط بی آرتی حد فاصل چهارراه ابوطالب تا میدان استقلال مشهد در ماه جاری خبر می دهد و با اشاره به این که برای ادامه اجرای طرح در چهارراه ها، خط فرار قرار می دهیم، می گوید: در این مرحله هیچ گونه جداسازی با سرب انجام نمی شود و ادامه کار فقط با لحاظ خط کشی و نصب دوربین محقق می شود.
وی بر این باور است که ایجاد و نصب یک جسم سرب علاوه بر بد منظری توهین به شعور مردم تلقی می شود.
کاظمی البته بر این موضوع تاکید می کند که شاید مجبور شویم به دلیل رفت و آمدهای عرضی یک فنس جداسازی را وسط آیلند قرار دهیم ولی بین اتوبوس و خودروهای شخصی هیچ گونه جداسازی انجام نخواهد شد.
بی آر تی و چند نکته حیاتی
اگر چه توسعه حمل و نقل عمومی بسیار لازم و ضروری است اما چندین نکته به ذهن می رسد، اول این که آیا به لحاظ کارشناسی عرض خیابان های این محدوده جوابگوی ادامه طرح است و از اهالی و کسبه، نظر سنجی شده است یا دوباره با مخالفت شدید و انتقاد مردم روبه رو خواهد شد؟
مسئله دیگر فضای سبز موجود در آیلند میانی این خیابان است. آیا مدیریت شهری قصد دارد این فضای سبز را از بین ببرد؟ موضوع دیگر پیچ و مهره های کاشته شده بر آسفالت خیابان قرنی بود، ورقه هایی فلزی که برای نصب نرده های بی آرتی در کف خیابان جاسازی شده بود. با وجود نارضایتی شدید رانندگان، شهرداری به دلیل هزینه بالای این ورق ها حاضر به جمع آوری و نصب مجدد در صورت نیاز نمی شد، اما حالا قرار است ظاهرا این ورق ها جمع آوری و به صورت خط کشی، مسیر بی آرتی مشخص شود. هزینه این دوباره کاری از جیب مردم را چه کسی خواهد داد؟
آیلندها حفظ می شود
مجتبی بهاروند رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد در پاسخ به این که برای ادامه اجرای این طرح، نظرات کارشناسانه در خصوص عرض خیابان های این محدوده گرفته شده است یا خیر، به «خراسان رضوی» می گوید: صد در صد عرض خیابان های این محدوده جوابگوی این طرح است و باید فضای شهر را برای حمل و نقل عمومی تسهیل کنیم.
وی با اشاره به رضایت اهالی و کسبه محدوده طرح اظهار می کند: ممکن است در اجرای طرحی برای مثال پنج هزار نفر ناراضی باشند اما از طرف دیگر 50 هزار نفر اعلام رضایت می کنند و این موضوع در هر طرح شهری نمایان است. عمده ترین مسئله در بحث بی آر تی، رضایت کسبه آن منطقه بود و مشکلاتی که در روزهای اول این طرح بیان می شد، اکنون وجود ندارد. علاوه بر این تراکم مغازه ها و کسبه تا چهارراه ابوطالب است؛ از چهارراه به آن طرف هم خیابان عریض می شود و هم کسبه ای مانند خیابان توحید در این محدوده نداریم.
از بهاروند درباره وضعیت آیلندها و فضای سبز چهارراه ابوطالب تا چهارراه فرامرز می پرسیم که پاسخ می دهد: طرح کنونی مشکلی را برای آیلندها ایجاد نمی کند این طرح در دو طرف آیلندها ایجاد می شود و فضای سبز آن منطقه باقی می ماند.
وی درپاسخ به این سوال که تکلیف میخ هایی که روی سطح آسفالت خیابان ها نصب شده است چه می شود، گفت: برای جلوگیری از ایجادمزاحمت این میخ ها برداشته می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.