


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پسر با دو ساعت تاخیر، در حالی که سفیدی چشم هایش به قرمزی می زند، از مدرسه به خانه می رسد. وقتی مادر دلیل این همه دیر آمدن را جویا می شود با جواب همیشگی روبه رو می شود: گیم نت بودم! بعد از خوردن ناهار و بعد از گذشت تنها چند ساعت دوباره عزم رفتن می کند. فرقی ندارد ایام امتحانات باشد یا نه؛ مادر راضی باشد یا نه؟ تنها موضوعی که اهمیت دارد، این است که چند ساعتی را در گیم نت با دوستان خود سپری کند. این اتفاق برای خانواده هایی که فرزند پسر دارند، بارها و بارها رخ داده است. فرزندانی که یک پای آن ها خانه و پای دیگرشان در گیم نت هاست. بازی های رایانه ای که روز به روز در حال پیشرفته تر شدن هستند، به محبوب ترین و پرطرفدارترین بازی ها در جهان تبدیل شده اند. فوتبال، بسکتبال، کومبات، کانتر و ده ها برنامه دیگر از جمله بازی های مهیجی به شمار می روند که کودکان ما را اسیر خود کرده اند. مهم ترین مشخصه بازی های رایانه ای حالت جنگی بیشتر آن هاست و این که فرد باید برای رسیدن به مرحله بعدی با نیروهای به اصطلاح دشمن بجنگد. خشونت مهم ترین محرکه ای است که در بیشتر بازی های رایانه ای به حد افراط از آن استفاده می شود. افزایش پرخاشگری در کودکان، افت تحصیلی، منزوی شدن کودکان و نوجوانان، صدمات جسمانی، مشکلات بینایی، مشکلات اسکلتی، چاقی و... از جمله آثار مخرب اعتیاد به گیم نت ها به شمار می روند. جدا از این نتایج منفی، نقاط مثبت قابل توجهی نیز دارند که چشم پوشی از آن ها امکان پذیر نیست. یادگیری را آسان و توجه کودکان را جلب می کنند. دقت دیداری و تفکر خلاق را افزایش می دهند. وسیله ای برای پر کردن اوقات فراغت کودکان است. هماهنگی چشم و دست و پرورش عضلات ظریف کودک را به دنبال دارند. بعضی بازی ها به گونهای طراحی شده اند که فرد را مجبور می کنند لحظه به لحظه به جمع آوری پول یا همان ذخیره مالی برای مصرف کردن در مراحل دیگر تواناتر شده و یاد بگیرد که چطور با یک سکه اضافه تر می توان یک شهر را خرید و در نتیجه به نحوی صرفه جویی را به کودکان تعلیم می دهند. خیلی از بازی ها همان قوانین فیزیکی را که در یک زندگی است دارا هستند. به طور مثال تاثیر شدت وزش باد هنگام تیراندازی و افزایش توانایی حل مسائل پیچیده که در نتیجه درست کردن پازل هایی سخت در بازی کردن به دست می آید و در کل دقیق تر شدن دید و ریز شدن روی مسائل زندگی از جمله نتایج سازنده گیمر شدن به حساب می آیند. اگر فرزندتان علاقه شدید به بازی های دیجیتال دارد و در عین حال تربیت اش برای شما حائز اهمیت است، هر از گاهی در انجام بازی های رایانه ای همراه کودک خود شوید. به این ترتیب از معایب و محاسن این بازی ها با خبر شده و می توانید با او به بحث و مذاکره بپردازید. علاوه بر این، انجام بازی های دسته جمعی علاقه و صمیمیت را در بین اعضای خانواده شما بالا خواهد برد. با همه آثار منفی و مثبتی که گیم نت ها روی کودکان ما دارند و با تمام نارضایتی والدین از حضور فرزندان خود در این محل ها، این حرفه کسب و کار پر رونقی به شمار می آید که به راحتی و تنها با کمی حساب و کتاب درست، می توان درآمد خوبی از آن به دست آورد. در صفحه دخل و خرج امروز به بررسی هزینه ها و درآمدهای این کسب و کار جوان پسند خواهیم پرداخت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بر اساس ابلاغیه یک نهاد مسئول اجرایی به تعدادی از سازمان ها و ادارات، با تشریح جزئیات و ویژگی های برنامه جدید دولت برای نوسازی ناوگان فرسوده و مستعمل حمل و نقل جاده ای، تاکید شده حسب بررسی های کارشناسان وابسته به دولت، برنامه ریزی صورت گرفته برای صرفه جویی سوخت با اجرای این طرح، در صورت خرید کشنده های چینی محقق نمی شود، بنابراین خرید این خودروها موجب کاهش 50 درصدی تسهیلات در نظر گرفته شده برای این بخش خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شاغل بودن توام زن و شوهر، در جامعه ما موقعیتی قدیمی نیست؛ چندسالی است که بین تقاضای خانمها برای داشتن شغل و شرایط و امکانات جامعه برای اعطای شغل به آنها، تناسب نسبی به وجود آمدهاست؛ ضمن اینکه شرایط خاص اقتصادی بعضی خانواده ها هم کار کردن همزمان شان را توجیه می کند. این موقعیت جدید، چالشهایی هم به همراه داشتهاست که امروز قرار است بررسیشان کنیــم. البته ما فرض را بر این گذاشتهایم که زوجین راجع به وظایف و مسئولیتهایشان آگاه هستند، بر سرِ ذاتِ شاغل بودن، تعارضی بینشان وجود ندارد و از مباحث جنسیتی گذر کردهاند، به دو دلیل؛ یکی اینکه واقعا بسیاری از زوجها چالشهایشان صرفا از جنس بلدنبودن برنامهریزی و مدیریت است و دوم اینکه پرداختن به همه جنبههای زندگی زوجین شاغل، فضای مفصل جداگانهای میطلبد. پرونده امروز، حاصل گفتوگوی یکساعته ما با دکتر «مینا دادگستر»، مشاور، زوجدرمانگر و خانواده درمانگر است؛ ایشان چهار مورد از شایعترین موقعیتهای چالشبرانگیز زوجین شاغل، شامل «تربیت فرزند»، «مهمانی»، «تفریح» و «مسائل اقتصادی» را بررسی و برایشان راهکار ارائه کردهاست؛ ضمن اینکه چهار مهارت ضروری برای کاهش تنش و چالش را هم به ما یاد دادهاست. خواندن این پرونده، برای زوجین شاغل، والدین شاغل و زوجهایی که تازه اول راه زندگی مشترک هستند، مفید خواهدبود.
مرور شایعترین چالشهای زوجینشاغل و بررسی راهحلها
پیش از هر چیز باید بدانیم در زندگیِ زوجهای شاغل، چالش در چه زمینههایی و به چه دلایلی بهوجود میآید. نظم و نظافت، رسیدگی به ظاهر، مدیریت زمان، پاسخگویی به نیازهای روانی و حفظ سلامت جسمانی تعدادی از این چالشهاست. از آنجایی که پرداختن به همه آن ها امکانپذیر نیست، چهار مورد از رایجترین چالشهای زوجین را با هم بررسی میکنیم:
تربیت فرزندان
یکی از معضلات والدین شاغل، چندتربیتی شدن فرزندانشان است. بهترین شکل فرزندپروری این است که مادر دو سال اول زندگی، کاملا کنار بچهاش باشد. اگر میخواهید بچهای با دلبستگی ایمن پرورش بدهید، باید این دو سال را کنارش باشید و این یعنی باید بروید سراغ شغلهای نیمهوقت. درکنار پارهوقت کار کردن، حضور مادربزرگ یا پدربزرگی که بچه را نگه دارد از مهدکودک خیلی بهتر است، البته تا پنج سالگی فرزندتان؛ چون بعد از این سن، یعنی از پنج تا هفت سالگی بهتر است او را به مهدکودک بفرستید تا یکسری مهارتهای اجتماعی را یادبگیرد. نکته مهم در سپردن بچهها به پدربزرگ ها و مادربزرگها این است که باید با والدینتان درباره قوانین خانهتان صحبت کنید و از آن ها بخواهید آن را رعایت کنند. در غیر اینصورت، پدربزرگ و مادربزرگ، آدم خوبه قصه میشوند و شمایِ والد، آدم بد قصه. این قضیه حتی تا زمان بزرگ شدن فرزندان هم ادامه پیدا میکند؛ «تو سختگیر بودی ولی خانه مادربزرگ آزادی مطلق بود»؛ «تو به من پفک نمیدادی ولی مادربزرگ همیشه چهارتا پفک توی کمدش داشت». نکته مهم بعدی این است که یکجا را پیدا کنید برای گذاشتن بچه. اگر مادربزرگ و پدربزرگِ مادری را انتخاب کردید تا آخر فرزند خود را به همانها بسپارید. در اینصورت حداقل با دو تا مربی سروکار داریم، نه با خاله و عمه و عمو و دیگران. یادتان باشد که والدین به تربیت بچه فکر میکنند و اقوام و دوستان به لذت بچه؛ به همین دلیل، بچه انتظار دارد توی خانه خودشان هم بهش خوش بگذرد و وقتی چنین اتفاقی نمیافتد، خانه برایش به جای بدی تبدیل میشود که دوستش ندارد.
مسائل اقتصادی
این یکی از اساسیترین مشکلات زوجهای شاغل است. مردها قدرت را زمانی در خودشان میبینند که احساس کنند مفید و توانمند هستند. یکی از ابزارهایی که به مرد، احساس قدرت میدهد پول اوست. خانم، شغل دارد، جایگاه اجتماعی و درآمد دارد اما پیشنهاد میکنم اینها را از موضع قدرت بیان نکند. من البته معتقدم باید به جایگاه مردها به شکل منطقی نگاه کنیم اما احساس مفید و توانمند بودن را نباید از آنها سلب کرد. خیلی از خانمها از بهانهجوییها و ناسازگاریهای همسرشان گلایه میکنند. ما در روانشناسی قانونی داریم که میگوید هر رفتار از یک نیاز سرچشمه میگیرد. مردی که قدرتش زیرسوال برود، به سوی دیگر ابزارهای قدرت دست میبرد. لازم نیست و اصلا نباید زنان به همسرانشان اظهار وابستگی کنند اما میتوانند با رفتار و کلامشان به آنها بفهمانند وجودشان ارزشمند و قابل اتکاست.
تفریح
ما در روانشناسی مفهومی داریم بهنام «دنیای کیفی». دنیای کیفی، شامل هر آنچیزی است که فرد دوست دارد و ندارد. این مفهوم در مقوله تفریح، اهمیت زیادی دارد؛ چون ما معتقدیم اگر کسی میخواهد به دیگری نزدیک شود، بهتر است دنیای کیفی او را کشف کند. در فرزندپروری، نزدیکی و رفاقت با بچهها یک اصل است و کشف دنیای کیفی آنها به این موضوع کمک میکند. دنیای کیفی همسران ممکن است با هم متفاوت باشد اما همراهی کردن آنها با هم در تفریحات، به نزدیکی و ثبات بنیان خانواده منجر میشود. معنی این حرف این نیست که یکی از دو طرف باید از خواستهاش بگذرد، بلکه اینجا هم باز توافق به کمک میآید. در بحث تفریح سه حوزه را باید از هم جدا کنید؛ تفریح خانوادگی، فردی و زوجی. زوجین باید بیشترین زمان را به خانواده اختصاص بدهند اما در هفته، حداقل دو ساعت را به خودشان تنهایی و بدون حضور فرزندان اختصاص بدهند.
مهمانی
من بین مراجعینم زوجینی دارم که فقط جمعهها هر دو در خانه هستند و مشکلشان این است که آن یک روز را کنار خانواده خانم باشند یا خانواده آقا. من به این زوجها میگویم روابط ما شبیه یک بازی است؛ ما باید به سمت بازیهای برنده-برنده حرکت کنیم نه برنده-بازنده. ممکن است در این موقعیت یکی از زوجین با قدرتی که دارد، همسرش را وادار کند به خانه والدین او بروند؛ در این شرایط یکی برنده است و طرف مقابل بازنده، حالِ برنده خوب است و حال بازنده، بد. رسیدن به وضعیت برنده-برنده، از مسیر توافق دوطرفه ممکن میشود. اگر همیشه آخر هفتهها سر مهمانی رفتن به مشکل میخورید لازم است قبلش با هم توافق کنید؛ توافقی که برای رسیدن به آن هر دونفر باید کمی از نیازها و خواستههایشان کوتاه بیایند. نکته مهم این است که موقع گفتوگو حواستان به تن صدایتان باشد، ارتباط چشمی داشتهباشید و همدیگر را لمس کنید تا از خشونت جلوگیری شود. اگر هم علایم خشم بروز کرد، موقعیت را ترک کنید یا تغییر بدهید.
زن و شوهرهای شاغل، برای یک زندگی بیدردسر باید چه مهارتهایی داشته باشند؟
1- برنامهریزی: زوجین باید-حداقل- یک برنامه هفتگی برای خود داشتهباشند. در این برنامه غیر از مسائل شخصی، زمانی هم که قرار است به همسر، فرزندان و سلامت جسم و روان خود شخص اختصاص یابد، تعیین میشود. چون هر انسان برای داشتن سلامت روان، باید روی سه بُعد کار کند؛ «منِ فردی»، «من اجتماعی» و «من خانوادگی». در یک برنامه معقول، 50 درصد وقت و انرژی به من خانوادگی تعلق میگیرد، 25درصد به من فردی و 25 درصد هم به من اجتماعی. درحالیکه امروز، شغل ما آنقدر برایمان پررنگ شدهاست که بیشترین انرژی را برای آن میگذاریم و از من خانوادگی و من فردی غافل شدیم؛ بهخطر افتادنِ سلامت روان، نتیجه قطعی چنین اتفاقی است. در برنامهریزی، نکته ستارهداری وجود دارد و آن هم انعطافپذیری دربرابر برنامه است. چون اتفاقات غیرمترقبه گریزناپذیر هستند و باید بتوانیم جایی برای آنها پیدا کنیم. البته در عین انعطافپذیری باید بدانیم هر تقاضایی که از ما میشود اگر خارج از اولویتهای فردی ماست باید به آن «نه» بگوییم. پس «نه گفتن» را هم باید بیاموزیم: «من برای این هفتهام برنامه دارم اما هفته آینده میتوانم کاری را که شما میگویید برایتان انجام بدهم».
2- تقسیم وظایف: مهارت دیگری که با برنامهریزی همپوشانی دارد، «تقسیم وظایف» است: یک مدیر خوب، کسی است که توانایی «برونسپاری» دارد. ما هم اگر میخواهیم در زندگی مشترک، بار روی دوشمان کاهش یابد باید به اعضای خانواده وظایفی بسپاریم و این وظایف باید برای هرکس کاملا روشن، تعریف شود. در ارتباط زوجین، تقسیم وظایف بهتر است قبل از ورود به زندگی مشترک یا در سالهای اولیه، انجام شود؛ «قسطهای ماشین را چه کسی باید بپردازد»، «وقتی هر دو خستهایم، چه کسی باید سفره را جمع کند؟». یادمان باشد تقسیم وظایف امری قراردادی است که میتواند بنابه شرایط تغییر کند و عنصر حمایتگری حتما در آن وجود دارد. درباره فرزندان هم، مسئولیت دادن را باید از سه سالگی شروع کنیم؛ وظایفی که به فرزندمان میدهیم باید متناسب با سن و تواناییهایش باشد. نکته مهم این که اگر وظیفهای را به فرزندمان محول کردیم، تا زمانی که آن کار را یاد بگیرد همراهیاش میکنیم. به محض اینکه کارش را کاملا یادگرفت، مثلا توانست اتاقش را خودش مرتب کند، ما دیگر هیچوقت این کار را بهجای او انجام نمیدهیم. طبق «قانون رفتار قاطع»، اگر با فرزندمان قاطعانه رفتار نکنیم، یاد میگیرد که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند. استثنای این قانون، مواردی است که عذرموجهی وجود داشتهباشد؛ مثل وقتی که فرزندمان کسالت دارد.
3- گفتوگو: در خانوادهدرمانی مفهومی وجود دارد تحت عنوان «میتینگها/ جلسات خانوادگی». اعضای خانواده باید در بازه زمانی مشخصی مثلا هفتهای یکبار دورهم جمع شوند؛ هرکس درباره مشکلات، خواستهها و نیازهایش صحبت کند، بقیه بشنوند و دنبال راهکار بگردند. احساسات، مثبت و منفی، باید بیان شوند اما به شکل کارآمد. وقتی کاری باید انجام میشده و نشده و من بهخاطرش ناراحت هستم، نباید روی ناراحتیام سرپوش بگذارم؛ چون این خشم درونی، یکجا بیرونی میشود، آن هم با شدت بیشتر. پس وقتی از همسرم ناراحتم، در یک فضای امن و آرام و وقتی حالش خوب است، ناراحتیام را بیان میکنم. نکته مهم این است که رفتارهای افراد را از خودشان جدا کنیم و به آنها برچسب نزنیم؛ یعنی رفتار بد معنیاش این نیست که فرد انجامدهنده، آدم بدی است. گفتوگو را باید از نکات مثبت شروع کنیم؛ «من تو را خیلی دوست دارم. تو همیشه هرکاری در خانه نیاز بوده، انجام دادی». بعد درباره اتفاقی که رخ داده، توضیح میدهیم و حس خودمان را میگوییم. گفتوگو با واژه «تو» همراه نیست، درباره «من» صحبت میکنیم؛ «حسِ من»، در مرحله بعد هم «انتظارِ من». یعنی درنهایت باید بگوییم انتظار داشتم/ دوست داشتم/ بهتر بود که طرف مقابل در موقعیت مفروض چه کاری انجام بدهد. در مهارت گفتوگو هیچوقت از جملات امری استفاده نمیکنیم؛ جملات باید شکل تقاضا داشتهباشد.
4- جلسه با فرزندان: در میتینگهای خانوادگی، ما با بچهها درباره رضایت یا نارضایتی از رفتارشان در طول هفته صحبت میکنیم؛ «در طول هفته این کارها را انجام دادی و این کارها را انجام ندادی. هفته آینده، انتظار من از تو این است که...». در ارتباط با بچهها، برعکس آنچه پیشتر گفتیم، میتوانیم تا حدودی آمرانه رفتار کنیم. در وجود هرکس، سه «من» وجود دارد؛ من کودک، من بالغ و من والد. زن و شوهر از دو جایگاه برابر برخوردارند و بهترین شکل ارتباط، زمانی است که با من بالغ تعامل دارند. درارتباط با فرزندان اما من والد است که با من کودک ارتباط برقرار میکند؛ والد در فضایی امن و دوستانه مجاز است با اقتدار و آمرانه رفتار کند البته نه بهصورت خشک و خشن، بلکه به شکل انعطافپذیر.تأکید کردیم در خانواده هرکس باید وظایفش را بشناسد اما گاهی اوقات لازم است از حدود وظایف بگذریم و به سمت حمایتگری حرکت کنیم. هرجا به دلیل موجهی یکی از اعضای خانواده نتوانست وظایفش را انجام بدهد، بقیه میتوانند کار او را بین خودشان تقسیم کنند. تقسیم وظایف، چهارچوب و قانون مشخصی ندارد، قراردادی است که بین اعضای خانواده تعیین میشود و براساس درک متقابل شکل میگیرد. یاددادن فداکاری و حمایتگری به کودکان از همان سنی شروع میشود که مسئولیتپذیری را به آنها یاد میدهیم؛ یعنی از سه سالگی. نکته مهم این که برای کودکان زیر هفت سال، بهترین شکل آموزش و انتقال اطلاعات، نقش الگودهی والدین و بازی و قصه است و کلام شما اثرگذاری بسیار کمتری دارد.
5- قدردانی کردن: قدردانی یک نوع تقویت مثبت است که منجر به ادامه رفتار مدنظر ما میشود. من میگویم حتی دربرابر وظایف افراد هم باید از آن ها قدردانی کنیم. قدردانی میتواند کلامی (ممنونم، لطف کردی، چقدر خوشحالم کردی) و غیرکلامی (یک نگاه محبتآمیز، یک لیوان چای، انجام دادن یکی از کارهای فرد، هدیه گرفتن) باشد. در قدردانی باید خلاق باشیم. مسئلهای که بد نیست اینجا به آن اشاره کنیم و خیلی از والدین درگیرش هستند، بحث جایزه خریدن برای بچههاست. ما قرار نیست دربرابر هرکاری که فرزندمان انجام میدهد، برایش جایزه بخریم اما اگر میخواهیم رفتاری را شکل بدهیم، باید ابتدا از تقویتکنندههای بزرگ استفاده کنیم: مثلا یک ماشین کنترلی در ازای زمانِ مشخصی مرتب کردن اتاق. تقویتکننده را تا جایی ادامه میدهیم که رفتار در فرد شکل بگیرد، بعد از آن کمکم تقویتکنندهها را کم و پراکنده میکنیم. مثلا اگر قبلا به ازای هر یک کار خوب، جایزه میدادیم، بهمرور تبدیلش میکنیم به هر دو یا سه کار خوب. ولی بچه متوجه نمیشود جایزه را دربرابر چند کار خوب دریافت میکند و امکان پیشبینی هم ندارد. بهعبارت دیگر، اول شرطیسازی انجام میشود، بعد شرطیزدایی و به اینترتیب رفتار خوب باقی میماند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ترکیب و تکمیل جشن بعثت با شادمانی از استواری مقاومت پس از اقدام آمریکا در حمله به سوریه در خیابان های دمشق بسیار دیدنی بود.تنهاساعاتی پس از تجاوز نظامی چند ملیتی غرب به سوریه، تجمعات مردمی و حضور خودروها در دمشق برای بیان خوشحالی درباره ناکام ماندن اهداف تجاوز خصمانه سه گانه آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه برگزار شد و مردم پرچم های سوریه را در کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران و روسیه و پرچم حزب ا... در دست داشتند. خودروها در سراسر دمشق به گشت زنی پرداختند که به دلیل خوشحالی شان برای پایداری و ایستادگی مردم و نیروهای مقاومت بود.به همین منظور رسانه های سوریه تصاویری مستقیم از زمان ورود بشار اسد، رئیس جمهور سوریه به کاخ ریاست جمهوری طی صبح دیروز به رغم حملات غرب به این کشور پخش کردند.این به معنای آن است که بشار اسد در دمشق بوده و از سوریه خارج نشده است.اسد در واکنش به حمله موشکی اخیر گفت:"این تجاوز بر عزم و اراده ملت و دولت سوریه برای ادامه جنگ با تروریسم و نابودی آن خواهد افزود".

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

43 تن از عالی ترین مقامات دولت های نهم و دهم در بیانیه ای مهم و تفصیلی، اقدامات اخیر احمدی نژاد را زمینه ساز جولان دشمنان خارجی و موجب آسیب به منافع مردم و نظام ارزیابی و به نوعی از او ابراز برائت کردند. در این بیانیه از «مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم» انتقاد و تأکید شده که این مواضع و رفتارها «نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحت الشعاع قرار میدهد بلکه با مخالف خوانی، به نوعی زمینه را برای جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.»
بخشی از بیانیه 43 مقام سابق: پیشبینی بی پایه درباره اتفاقات و تحولات آینده هرگز تحقق نیافت
به گزارش تسنیم و ایسنا در این بیانیه با تاکید براین که «رفع فقر، فساد، تبعیض و تسهیل خدمت خالصانه و صیانت از کرامت انسانی و پاسخ گویی به مطالبات بهحق مردم که از آرمانهای بلند انقلاب است منوط به همت و مجاهدت هماهنگ قوای سهگانه و دیگر ارکان نظام و دستگاههای حاکمیتی است. دستگاه قضایی در تحقق عدالت، احیای حقوق مردم و مبارزه با ظلم و فساد رسالت سنگینی برعهده دارد» آمده است: «از سوی دیگر در شرایطی که بیش از پیش همبستگی ملی، وحدت نیروهای متعهد برای پاسخ گو کردن و تصحیح رویکرد دولت و حفظ نظام اسلامی در برابر صفآرایی بیسابقه استکبار و ایادی منطقهای ضروری است، معالاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نهتنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحت الشعاع قرار میدهد بلکه با مخالفخوانی بهنوعی زمینه را برای جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.» همچنین در این بیانیه از برخی اقدامات اخیر احمدی نژاد انتقاد و به مواردی از این قبیل اشاره شده است: «نامه پراکنیهای غیرمتعارف، طرح خواستههای غیر قانونی مانند برگزاری زودهنگام انتخابات، تضعیف نهادها و ارکان نظام اسلامی به بهانه نقد و اصلاح گری، عدم ترجیح مصالح ملی بر مسائل شخصی و گروهی مانند تکرار موضوع مهندسی انتخابات در حالی که کلیدواژه ناروای عوامل فتنه در سال 88 بود، التهاب آفرینی در جامعه، خود حق پنداری و استفاده از شیوههای خارج از روال قانونی که موجب خسارت به کشور و مردم است، فاصله گرفتن از شعارهای انقلابی که مبنای میثاق و رأی مردم بود، انقلابی نمایی به جای انقلابی گری و استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعاهای بی اساس فتنهگران و رسانههای معاند و ضد مردمی، پیشبینی بی پایه درباره اتفاقات و تحولات آینده، حال آن که در گذشته نیز در مواردی از رخدادهایی سخن گفته شد که هرگز تحقق نیافت.» در بخش انتهایی این بیانیه که بازتاب گسترده ای در فضای مجازی پیدا کرد، درباره احمدی نژاد آمده است: «اینک خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمانهای امام و انقلاب میدانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایتپذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال 84 بوده است.»
چه کسانی این بیانیه را امضا کرده اند؟
این بیانیه به امضای این افراد رسیده است؛ مرتضی بختیاری (دادگستری)، مهرداد بذرپاش (سازمان ملی جوانان)، محمود بهمنی (بانک مرکزی)، امیرمنصور برقعی (سازمان مدیریت و برنامهریزی)، رضاتقیپور (ارتباطات و فناوری اطلاعات)، حمیدرضا حاجیبابایی (آموزش و پرورش)، سید محمد حسینی (فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سید شمسالدین حسینی (امور اقتصادی و دارایی)، صادق خلیلیان (جهاد کشاورزی)، کامران دانشجو (علوم، تحقیقات و فناوری)، پرویز داوودی (معاوناول رئیس دولت نهم)، مجید دوستعلی (هیئت دولت)، محمدمهدی زاهدی (علوم، تحقیقات و فناوری)، مسعود زریبافان (بنیاد شهید و امور ایثارگران)، محمد سلیمانی (ارتباطات و فناوری اطلاعات)، محمدحسین صفارهرندی (فرهنگ و ارشاد اسلامی)، زهره طبیبزاده نوری (مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری)، محمدحسن طریقت منفرد (بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، علیرضا طهماسبی (صنایع و معادن)، محمد عباسی (ورزش و وزیر تعاون)، فریدون عباسی (سازمان انرژی اتمی)، ابراهیم عزیزی (توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری)، علیرضا علیاحمدی (آموزش و پرورش)، محمد علیآبادی (سازمان تربیت بدنی)، مهدی غضنفری (صنعت، معدن و تجارت)، محمود فرشیدی (آموزش وپرورش)، لطفا... فروزنده (منابع انسانی و معاون امور پارلمانی ریاست جمهوری)، رستم قاسمی (نفت)، منوچهر متکی (امور خارجه)، صادق محصولی (وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، عبدالرضا مصری (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، حیدر مصلحی (اطلاعات)، مصطفی محمدنجار (دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت کشور)، محمدجواد محمدیزاده (محیط زیست)، سید محمدرضا میرتاجالدینی (پارلمانی)، مسعود میرکاظمی (بازرگانی و نفت)، محمد ناظمی اردکانی (تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، مجید نامجو (نیرو)، فاطمه واعظ جوادی (محیط زیست)، احمد وحیدی (دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)، مرضیه وحیددستجردی (بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، سید مهدی هاشمی (کشور) و اسدا... عباسی (تعاون، کار و رفاه اجتماعی).
انتقاد باقری لنکرانی از بست نشینی های اخیر
به گزارش خبرآنلاین در بین امضاکنندگان این نامه، برخی نام ها دیده نمی شود که نیکزاد، از جمله این افراد است. همزمان برخی دیگر از چهره ها هم اعلام کردند از انتشار این نامه مطلع نشده اند و گرنه آن را امضا میکردند. از جمله به گزارش تسنیم کامران باقری لنکرانی وزیر اسبق بهداشت، ضمن تأکید بر محتوای این بیانیه، تصریح کرد: آیا این بست نشینیها به حفظ کیان نظام کمک میکند یا دشمنان ما را متوهم میکند؟ «توهم هایی که آثارش را در گفتار و نوشتار فرعون های زمان میبینیم. باید بدانیم حتی اگر خود را محق هم بدانیم و اگر مومنیم نمیتوانیم به هر کاری دست بزنیم؟» همچنین علی یوسفپور سرپرست وزارت رفاه و تأمین اجتماعی دولت نهم و عضو هیئت مدیره شستا در دوره احمدینژاد این نامه را تأیید کرد. در عین حال خبرآنلاین گزارش داد که نام برخی چهره های هوادار احمدی نژاد مانند غلامحسین الهام و شیخ الاسلامی در بین امضاکنندگان این نامه دیده نمی شود.
هشدار و اتمام حجت تولیت آستان امامزاده صالح به جریان احمدی نژاد
همزمان تولیت آستان حضرت امامزاده صالح (ع) با انتقاد از بستنشینی و ایجاد اخلال توسط هواداران احمدینژاد گفت: «تا امروز تحمل کردهایم ولی از این به بعد تحمل نخواهیم کرد و اینطور افراد را راه نمیدهیم تا امنیت و آرامش زائران تأمین شود.» به گزارش تسنیم حجت الاسلام عبدالعلی گواهی با بیان این که دعا کردن نیاز به فراخوان ندارد، افزود: در مراسم پنج شنبه 23 فروردین و در حالی که مداح مراسم مشغول ذکر توسل اهلبیت علیهمالسلام بود، یک نابینا را اجیر کردند و بلندگو را از دست او گرفت. این جا اماکن مقدسه است. این جا برای همه است؛ به هیچ جریان یا گروه یا طیف خاصی تعلق ندارد. ما این جا زائر مسیحی، یهودی، کلیمی و انواع افراد را میبینیم که حضور پیدا میکنند. بنا نیست امنیت و آرامش مردم را بههم زنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.




ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گزارش بانک جهانی از وضعیت ثروت کشورهای جهان حاکی از این است که ایران با داشتن 2.4 تریلیون دلار ذخایر سوخت فسیلی، رتبه چهارم دنیا از این منظر را کسب کرده است. همچنین ایران سومین کشور نفتی خواهد بود که ذخایر نفتی اش دیرتر از بقیه به پایان می رسد.به گزارش تسنیم، بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از وضعیت ثروت کشورهای جهان در سال 2014، اعلام کرد که ایران چهارمین کشور ثروتمند دنیا از نظر ذخایر سوخت فسیلی محسوب می شود. بر اساس برآوردهای این نهاد بین المللی، کل ذخایر اثبات شده سوخت فسیلی ایران حدود 2.4 تریلیون دلار است که بیشتر از همه کشورهای جهان به جز عربستان، روسیه و چین است. نفت و گاز مهم ترین بخش ذخایر سوخت فسیلی ایران را تشکیل می دهند. بر این اساس عربستان با ذخایر سوخت فسیلی 7.6 تریلیون دلاری ثروتمندترین کشور جهان از این نظر محسوب می شود. روسیه با 4.9 تریلیون دلار در رتبه دوم و چین با 4.1 تریلیون دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفته اند. کشورهای عراق با 2.38 تریلیون دلار، آمریکا با 2.37 تریلیون دلار، امارات با 2.36 تریلیون دلار، کویت با 2.35 تریلیون دلار، قطر با 1.4 تریلیون دلار و نیجریه با 1.3 تریلیون دلار نیز رتبه های پنجم تا دهم را از این نظر به خود اختصاص داده اند.از سوی دیگر این گزارش به بررسی وضعیت اتمام ذخایر نفتی کشورها پرداخته است. این بررسی نشان می دهد که در میان کشورهای بزرگ نفتی، ذخایر نفتی ونزوئلا دیرتر از همه یعنی 345 سال بعد به پایان می رسد. پس از ونزوئلا، لیبی با 275 سال و ایران با 155 سال قرار دارد. این گزارش نشان می دهد که پس از ایران، کانادا با طول عمر ذخایر نفتی 130 سال، عراق با 110 سال، کویت با 98 سال، امارات با 97 سال، عربستان با80 سال، قطر با 49 سال، نیجریه با 48 سال و الجزایر با 40 سال، کشورهایی هستند که ذخایر نفتی شان بیشتر از دیگر کشورهای نفتی دوام خواهد آورد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.



ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سجادپور- کیفرخواست پرونده معروف به «زالوی کثیف» روز پنج شنبه گذشته در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد صادر شد و بدین ترتیب متهم به قتل دختر شش ساله افغانی، در دادگاه کیفری یک خراسان رضوی پای میز محاکمه می ایستد.
به گزارش خراسان، پس از انجام تحقیقات تکمیلی در پرونده جنایی معروف به «زالوی کثیف» و صدور قرار جلب به دادرسی از سوی قاضی ویژه قتل عمد، این پرونده اواخر هفته گذشته به شعبه اظهارنظر ارسال شد. نماینده دادستان عمومی و انقلاب مشهد نیز پس از مطالعه دقیق پرونده و با توجه به اقاریر صریح متهم در مراحل بازپرسی و همچنین بازسازی صحنه جنایت که در حضور بازپرس شعبه 208 دادسرا و مقابل دوربین قوه قضاییه انجام شد، از قضات دادگاه کیفری یک خراسان رضوی تقاضای اشد مجازات کرد.
بنابراین گزارش، نماینده مدعی العموم با توجه به این که فعل مجرمانه متهم «ع-الف» موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شده است و همچنین تقاضای اولیای دم، از قضات دادگاه کیفری یک خراسان رضوی خواست، متهم را به قصاص نفس محکوم کنند از سوی دیگر دادیار اظهارنظر، درباره اتهام آزار دختر شش ساله افغانی نیز تقاضای صدور اشد مجازات قانونی را کرده است.
بنابر گزارش خراسان، این پرونده که با دستور قاضی غلامعلی صادقی (دادستان مرکز خراسان رضوی) به صورت ویژه و خارج از نوبت در دستور کار بازپرس ویژه قتل عمد قرار گرفته بود، در کمترین زمان ممکن به نتیجه رسید و با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک ارسال شد. شایان ذکر است هفتم فروردین، مرد متاهل 41 ساله ای که تحت تاثیر وسوسه های شیطانی قرار گرفته بود، دختر شش ساله ای به نام ندا را به منزل مسکونی اش کشاند و او را پس از آزار جنسی به قتل رساند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.