هم میهن - به نظر میرسد، اسرائیلیها از مدتها قبل خود را برای چنین سناریویی آماده کردهاند تا از طریق جمهوری آذربایجان و برخی تحریکات قومی، ایران را بیثبات سازند. در این سناریوی مخوف همه چیز توطئهآمیز به نظر میرسد. این سناریو بیش از آن که علیه جمهوری اسلامی باشد علیه سرزمین ایران است بنابراین همۀ ایرانیها باید درباره ابعاد خطرناک آن کاملاً هوشیار باشند.
جوان – این که هر روز یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به بهانههای مختلف موضوع حضور النصر و رونالدو در ایران را پیش بکشد و در خصوص آن حرف بزند، نوعی خودزنی و خودتحقیری است که ظاهراً آقایان فدراسیوننشین از رئیس گرفته تا بقیه متوجه آن نیستند. شاید هم متوجه باشند و بخواهند با شلوغ کردن اوضاع کمکاریهایشان در خصوص آماده کردن زیرساختهای مناسب و حتی تجهیز یک ورزشگاه ساده را پوشش دهند.
صبح نو- این روزنامه از عملکرد رسانههای داخلی در برابر اغواگری و فریبکاری رسانههای فارسیزبان خارجی انتقاد کرد و نوشت : متأسفانه رسانههای داخلی در مواقع بحران به کمترین میزان کارایی خود میرسند و نمیتوانند با روایت بهموقع، اعتماد افکار عمومی را کسب کنند، درحالیکه اطلاعرسانی بهموقع رسانههای داخلی، ارتباط مستقیم با امنیت ملی دارد.
همشهری - این روزنامه با اشاره به این که آخرین نظرسنجی دانشگاه تهران میگوید 84درصد مردم معتقد به حجاب دینیاند؛ نوشت : ضدانقلاب که نمیفهمد و در این جهل خواهد ماند و خودشان و خواستهشان به خاک کشیده میشوند، اما در داخل دچار برداشت اشتباه از مردم نشویم، وگرنه در فراز و نشیب روزگار مدام شگفتزده میشویم و قدرت پیشبینی را از دست میدهیم و ناامید. خاصه اگر مسئول باشیم دچار خطاهای تودرتو میشویم.
اعتماد-عیسی کلانتری، رئیس پیشین سازمان محیط زیست گفت:کاوه مدنی یکی از نیروهای متخصص و وطنپرست ایرانی بود که تنها با هدف خدمت وارد ایران شد. اما گروههای تندرو که تحمل استفاده از این نیروها را نداشتند و احساس میکردند با ورود این نیروها مردم متوجه تفاوت در عملکردها و کیفیتها میشوند، هر تلاشی کردند تا برای حضور نیروهای نخبه در کشور مانعتراشی کنند. همه کسانی که به عنوان جاسوس محیط زیستی دستگیر شدند بی گناه بودند.
وطن امروز - مسئولان باید خود را متولی تولید روایتهای صحیح بدانند. در این شرایط هیچ چیز خطرناکتر از وعدههایی نیست که مردم مابهازای آن را در زندگی واقعی خود مشاهده نمیکنند. به جای وعده، باید روی نتیجه اقدامات ولو کوچک تمرکز کرد که نهایی شده و قابل لمس باشد. نتیجهگرا بودن در تبلیغات یکی از روشهای ساده ولی بسیار موثر در خنثیسازی عملیاتهای شناختی از طریق افزایش اعتماد جامعه و کاهش ضریب تحریکپذیری است.