printlogo


تازه های مطبوعات

اعتماد-محمدرضا تاجیک، از تئوریسین های جریان اصلاحات در یادداشتی با اشاره به بحران تدبیر در سیاست امروز کشور، نوشت: اکنون، با این پرسش تاریخ‌ساز مواجه ایم که آیا قدرت عزم آن دارد تا برای نجات پوست خویش پوست بیندازد و خود را از خویش برهاند و با توسل به نوعی «ویرتو» (در بیان ماکیاولی یعنی دلیری و خردمندی و انعطاف‌پذیری اخلاقی قدرت که قدرت را قادر به اتحاد بـا بخـت و کسـب شـرف و افتخـار و نـام بلنـد می‌کند) خویش را از زوال و انحطاط رهایی دهد؟
 
کیهان – این که برخی درباره حجاب می‌گویند برای امر شرعی و دینی نمی‌شود جریمه مالی وضع کرد حرف درستی نیست. بعضی از جرایمی که درخصوص حج وجود دارد، از همین قبیل است. مثلا کسی که محرم است و در حال احرام صیدی انجام می‌دهد باید کفاره بپردازد. این کفاره در واقع جریمه مالی است که باید پرداخت. این جریمه هم باید به حدی باشد که بازدارندگی ایجاد کند.
 
هم میهن - موج اخراج استادان دانشگاه در دوره احمدی‌نژاد پس از حوادث سال ۸۸ به نقطه اوج خود رسید؛ استادان به دلیل همراهی با جنبش سبز زیر تیغ وزارت علوم رفتند. هرچند که احمدی‌نژاد بعدها خود در مقام منتقد به اخراج استادان در آمد. اخراج استادان در دولت رئیسی، با شتابی بیشتر و رویه‌ای شدیدتر از دوران احمدی‌نژاد و روحانی آغاز شد. از ۸۵ استاد اخراجی دولت احمدی‌نژاد، ۶ نفر زن بودند، از ۱۴ استاد اخراجی دولت روحانی ۳ نفر زن بودند و از ۵۸ استاد اخراجی دولت رئیسی ۱۴ نفر زن بوده‌اند.
 
رسالت –استادان دانشگاه بار عقلانیت، معنویت، پیشرفت و توسعه کشور را به دوش دارند. این‌همه سروصدا در مورد به‌اصطلاح اخراج استادان که به ادعای حضرات کمتر از ۱۰۰ نفر است، به 4دهم درصد هم نمی‌رسد! تعجب از برخی سایت‌های خبری است که همت خود را مصروف دفاع از این جماعت موسوم به اخراجی کرده‌اند که برخی از آن‌ها یا قراردادشان تمام‌شده یا بازنشسته شدند و فقط چند نفر بوق اجانب هستند که این‌همه غوغا برای اخراج آن‌ها راه افتاده است.