دنیای اقتصاد-این روزنامه با طرح این سوال که آیا محسن رضایی در پاستور حاشیهنشین شد؟ نوشت:در گفتوگو با ۴ نماینده مجلس با خبر شدیم مخبر، راهبری اقتصادی دولت رئیسی را در دست گرفته و در عین حال مسئول مستقیم اجرای تصمیمات اقتصادی سران قواست. از سوی دیگر گفته میشود احتمال دارد شاهد تغییر در برخی از اعضای تیم اقتصادی دولت باشیم.
آرمان ملی - یکسال و نیم است که دولت سیزدهم در قدرت است. اکنون دولت باید گزارش دهد که رشد اقتصادی چند درصد است؟ سطح فقر چگونه شده؟ میزان تورم و گرانی در مقایسه با گذشته چگونه است؟ این که در طول ٩ ماه گذشته ارزش پول ملی آن هم در شرایطی که همین دولت مدعی است بیش از دولت قبل نفت فروخته، کاهش یافته؛ مربوط به روحانی است؟
کیهان - حسین شریعتمداری نوشت: انتظار طبیعی این بود که دولت سابق عذر تقصیر بیاورد و بهخاطر ناتوانی خود در اداره قوه مجریه و خسارتهای فراوانی که به مردم و نظام وارد کرده است از ملت پوزش بخواهد. ولی نه فقط از این وظیفه -حداقل- اخلاقی طفره رفته و میرود بلکه در دیگر سوی صحنه ایستاده و علیه شرایطی که بانی آن بوده است، شعار میدهد و میکوشد تا مشکلاتی را که خود پدید آورده است به دولت رئیسی نسبت بدهد!
فرهیختگان- این روزنامه درنقد برخی برنامههای تلویزیونی نوشت:در فضایی که آدمها به اندازه سواد و هوششان اجازه صحبت کردن و تاثیرگذاری داشته باشند، این مجانین که حتی گاهی عقدهگشاییهایشان از بیماریهای روانی را به حساب مبارزه سیاسی میگذارند، بهجای استودیوهای تلویزیونی باید در اتاق تراپیستها و روانپزشکان صحبت کنند. آنها نمیخواهند بگذارند که عقلا حرفشان در جامعه پیش بیفتد چون منفعتشان در این نیست.
همشهری - میگویند «خب مردها تحریک نشوند.» این که گفته میشود کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است به جهت این است که شرایط برای دینداری سخت میشود. چرا اکثریت باید به مشقت بیفتند که عدهای میخواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلا نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری...