printlogo


تازه های مطبوعات

کیهان- این روزنامه با اشاره به حادثه اخیر در حرم رضوی نوشت : با افزایش هجمه‌های رسانه‌ای به سیل مهاجرت برخی اتباع خارجی به ایران و تمرکز برخی رسانه‌های ضد انقلاب و برجسته‌سازی تجمع ضد مهاجران در چند نقطه از کشور، به نظر می‌رسد حادثه مشهد بخشی از یک پازل امنیتی طراحی شده از سوی توطئه‌گران باشد تا از رهگذر انشقاق بین ملت ایران و اتباع خارجی و اختلاف افکنی بین شیعه و سنی، در حوزه امنیت ملی، فتنه و بحران‌سازی شود.
 
اعتماد – راغفر کارشناس اقتصادی نوشت : آقای رئیس‌جمهور  از ابتدای زعامت بر هرم اجرایی کشور، حداقل دو خط قرمز برای دولت‌شان تعریف کردند که تا به امروز هیچ‌کدام از این خطوط قرمز، مورد حفاظت و توجه قرار نگرفته است، یکی از این خطوط قرمز، مهار تورم و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و دیگری نیز تقویت پول ملی است.
 
ایران – این روزنامه نوشت : قرار است که امسال قیمت حامل‌های انرژی از جمله گاز و برق و همین‌طور آب هدفمندتر از سال‌های اخیر اصلاح شود. به طوری که پرمصرف‌ها جریمه می‌شوند و کم مصرف‌ها پاداش خوش مصرفی می‌گیرند. در این میان قیمت بنزین نیز تغییری نخواهد داشت، یعنی سقف 3 هزار تومان برای هر لیتر را حفظ خواهد کرد. در این خصوص وزیر نفت به «ایران» می‌گوید: «در سال 1401 هیچ گونه افزایش قیمتی برای بنزین نخواهیم داشت.
 
آفتاب یزد – این روزنامه به نقل از یادداشت سید حسین موسویان دیپلمات سابق در نشریه میدل ایست آی نوشت : دولت بایدن از دولت ایران به دلیل ترور غیرقانونی ترامپ عذرخواهی کند و واشنگتن و تهران متعهد شوند که به اصل عدم مداخله و عدم استفاده از زور تحت منشور سازمان ملل متحد پایبند باشند.
 
وطن امروز – این روزنامه با اشاره به این که «نرخ تورم سالانه در ترکیه با شکستن رکورد 20 ساله به 61.4 درصد رسید» نوشت: حتی قبل از حمله روسیه به اوکراین که باعث افزایش قیمت‌‌ها شد، ترکیه با بالاترین نرخ تورم از زمان روی کار آمدن حزب اردوغان در دو دهه اخیر دست و پنجه نرم می‌کرد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد افزایش هزینه‌های زندگی، محبوبیت اردوغان  را کاهش داده است.
 
فرهیختگان – این روزنامه نوشت : بهتر بود قبل از این که مجلس در رابطه با فضای مجازی شروع به قانون گذاری کند شورای‌عالی فضای مجازی به‌عنوان عالی‌ترین نهاد مرتبط با این مسئله به تبیین و تنظیم سیاست‌های کلان نظام در رابطه با فضای مجازی و متناسب با شرایط روز بپردازد، زیرا مسئله مدیریت فضای مجازی امری فراقوه‌ای است که خط‌مشی‌گذاری درباره آن مطابق حکم رهبر انقلاب نیز برعهده شورای‌عالی فضای مجازی است.