printlogo


انعکاس

همشهری آنلاین نوشت : ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی  از نامه‌نگاری‌هایی در خصوص انتقال پایتخت بین قرارگاه خاتم‌الانبیا و رئیس‌جمهور خبر داد: «جانمایی و همه موارد در زمینه انتقال پایتخت مشخص شده است، قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) نیز نامه‌ای را به طور رسمی به رئیس جمهور ارسال کرده و بدون این که پولی از دولت بخواهد، بیان کرده که سامان دهی تهران را انجام می‌دهد و انتقال پایتخت سیاسی و اداری را نیز به سرانجام می‌رساند.»
رجا نیوز نوشت :  رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور به تازگی مدعی شده‌اند که یک زندانی به نام نادر مختاری که از دستگیرشدگان اغتشاشات آبان ۹۸ بود، در زندان فوت کرده است.سید حشمت ا... حیات الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران در این خصوص به سوابق کیفری متعدد نادر مختاری با عنوان سرقت اشاره و درباره زمان محکومیت فرد مورد اشاره، تصریح کرد:  مرحوم مختاری در زمان اغتشاشات آبان ۹۸ در زندان و در حال سپری کردن دوران محکومیت خود بوده و ادعاهای مطرح شده مبنی بر این که این محکوم در زمان اغتشاشات بازداشت شده و به علت ضربه باتون به کما رفته کذب محض است.محکوم به دلیل نداشتن شرایط در سال ۹۸ حتی یک ساعت نیز از مرخصی خود استفاده نکرده است.
تابناک نوشت : حجت‌الاسلام حسین انصاریان که مدتی در بیمارستان به علت ابتلا به کرونا بستری بود، از بیمارستان مرخص شد. نشانه‌های بیماری به طور کلی از او رفع شده و طبق گفته دکتر کولیوند، رئیس بیمارستان خاتم‌الانبیاء بهبود روند درمانی او بسیار معجزه‌گونه بوده است. او اعلام کرده بهبود ایشان با توجه به سن و سالی که داشتند آن هم در این شرایط خاص، خیلی کم پیش می‌آید.
 افکار نیوز نوشت : یک روزنامه لبنانی نوشت، وزیر امور خارجه ایران به درخواست فرانسه در سفر به روسیه درباره لبنان و موضوع تشکیل دولت جدید این کشور نیز با طرف روسی رایزنی خواهد داشت. روزنامه «الجمهوریه» در خصوص ارتباط این سفر با پرونده تشکیل دولت در  لبنان  به نقل از منابع آگاه نوشت: در سایه نبود موضع جدیدی نزد فرانسوی‌ها (برای لبنان) به جز تمدید زمان پیشنهادی پاریس تا مدت نامشخص (برای تشکیل کابینه)، تماس‌های مسکو با پاریس و درخواست کمکی که در این باره داشته منجر به دعوت از محمد جواد ظریف به مسکو برای دیدار با همتای روس خود «سرگئی لاوروف» شد.