printlogo


تازه‌های مطبوعات

ایران- بلوری، روزنامه‌نگار پیش کسوت که در سال 40 خبرنگار کیهان بوده، در روزنامه ایران نوشت: یک روز فرصتی پیش آمد تا با نورالدین الموتی، وزیر دادگستری دیداری داشته باشم و در این دیدار الموتی فاش کرد که سپهبد آزموده، سال‌ها پیش که فرماندار نظامی تهران بود دستور می‌داد تک تک زندانیان سیاسی را نیمه‌های شب درون یک گونی قرار دهند و آن ها را در تاریکی شب از هواپیما به درون دریاچه نمک قم بیندازند و در اعماق دریاچه مدفون‌شان کنند.
شرق-کرباسچی عضو شورای مرکزی کارگزاران با بیان این که «با وجود همه دعواهایی که در ایران داریم، راهی جز صندوق رأی نداریم» خطاب به مدافعان مشارکت مشروط در انتخابات گفت: «اصلا شرط و حضور  مشروط شما پذیرفته نشد، بعد می‌خواهید چه‌کار کنید؟.... شمایی که از حضور مشروط صحبت می‌کنید آخرش رأی خواهید داد».
کیهان- این روزنامه در گزارشی با تیتر «تقریباً مفت! قیمت پیشنهادی اروپا برای برجام» نوشت: مقامات فرانسوی در روزهای گذشته وعده نسیه خط اعتباری 15 میلیارد دلاری در قالب اینستکس(در ازای بازگشت ایران به همه تعهدات برجامی) را مطرح کردند اما به فاصله بسیار کوتاهی، این وعده نسیه و توهین‌آمیز را به اجرای نقد FATF از سوی ایران موکول کردند.
 سازندگی- این روزنامه در گزارشی با تیتر «تحریف زندگی یک شیرزن» درباره سریال «بانوی سردار» نوشت: موضوعی مثل سردار مریم، موضوعی ملی است که کمک می‏‌کند به ایجاد یک حس نزدیکی بین اقوام مختلف و آحاد ملت. اما چنین حسی نیاز به دقت نظر هم دارد؛ هم در لباس‌‏ها، هم در لهجه، هم در بیان گذشته شخصیت‏‌ها. «بانوی سردار» در همه‌ این ها دچار تحریف است؛ بیشتر مایل است یک زن امروزی با تفکرات ایدئولوژیک متعلق به یک قشر خاص را در جایگاه یک زن بزرگ تاریخ نشان دهد.
اعتماد- مجید تفرشی تاریخ پژوه در یادداشتی با عنوان «ناگهان جنگ جهانی دوم در ایران» با اشاره به اقدامات رضاخان نوشت:جو سرکوب و اختناق نهادینه، موجب کاهش شدید حس تعلق و وفاداری عموم مردم به حکومت و دولت وقت شده بود. تا جایی که هنگام اشغال نظامی ایران توسط قوای بیگانه، فروپاشی ارتش شاهنشاهی و خروج رضاشاه از ایران، در شهریور ۱۳۲۰، اغلب مردمان از دست مظالم اشغالگران خارجی، گریان و پریشان بودند، ولی در ضمن، از رفتن رضاشاه از کشور و کناره‌گیری اجباری او از قدرت اظهار شعف و شادمانی می‌کردند.