71 واحد صنعتی و معدنی نمونه خراسان رضوی تجلیل شدند

در این مراسم قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت در امور بازرگانی، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، استاندار خراسان رضوی و سایر مدیران اقتصادی دولتی و تشکلهای بخش خصوصی حضور داشتند.
71 واحد صنعتی و معدنی نمونه در حوزه های واحد صنعتی نمونه استانی، واحد صنعتی نمونه ملی، پیشکسوت صنعتی نمونه استانی، کارآفرین جوان نمونه ملی، پیشکسوت نمونه استانی در حوزه معدن لوح تقدیر خود را در این مراسم دریافت کردند.
مراسم مزبور با گلباران جایگاه نمادین شهید جمهور آیت الله رئیسی و همراهان شهید دیگرش در حادثه هوایی توسط فعالان و مدیران اقتصادی آغاز شد و در ادامه تفاهم نامه بین انجمن های همگن خانه صنعت معدن و تجارت با اداره کل صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی برای واگذاری امور بیشتر به این خانه امضا شد.
بیانیه مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن نیز توسط «احد خوشرو»

دبیر کل خانه صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی قرائت شد.

تسهیلات و اختیارات جدید برای صنعتگران خراسان رضوی ایجاد میشود.
امیررضا رجبی ضمن گرامیداشت روز صنعت و معدن، از تمهیدات جدید برای تسهیل فعالیت صنعتگران در این استان خبر داد.
رییس سازمان صمت خراسان رضوی در مراسم روز ملی صنعت و معدن خراسان رضوی که به منظور تجلیل از واحدهای نمونه کشوری و استانی صنعت و معدن برگزار شد، اظهار داشت: «امسال شاهد حضور واحدهای نمونه کشوری در این همایش هستیم که نشاندهنده تلاش و تعهد صنعتگران خراسان رضوی در مسیر توسعه و رونق اقتصادی استان است.
رجبی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد صنایع در این استان خصوصی هستند، افزود: «سرمایه گذاری و تلاش بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن ستودنی است و مجموعه صنعت و معدن و تجارت استان در جهت تسهیل امور و رفع موانع پیش روی این بخش تلاش می کند.»
وی صدور جواز تاسیس، تمدید پروانه فعالیت، تسهیل توسعه صنایع معدنی و همچنین صادرات را از جمله اقدامات انجام شده در این راستا برشمرد و گفت: «یکی از مهمترین اقدامات ما تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سطح استان است که با حضور تشکلهای بخش خصوصی به بررسی مشکلات و چالش های این حوزه می پردازد.»
رییس سازمان صمت خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد مصوبات این کارگروه در استان اجرا شده است، خاطرنشان کرد: «اخذ اختیارات لازم برای صنایع در حوزه های مختلف از جمله ارزش گذاری سنگ های قیمتی، پیگیری تسهیلات بانکی و روش های تامین مالی مانند اوراق مشارکت و بورسی، همچنین توسعه پایانه های صادراتی استان از دیگر اقدامات انجام شده برای حمایت از صنعتگران خراسان رضوی است.»
رجبی در پایان از صدور مجوز برای سه پایانه صادراتی جدید در شهرهای استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به رونق صادرات محصولات تولیدی استان و توسعه اقتصادی خراسان رضوی کمک کند.

فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در مراسم روز ملی صنعت و معدن خراسان رضوی گفت: اولویت و مطالبه اول فعالان اقتصادی این استان از رئیس جمهور منتخب، حذف اقتصاد دستوری از نظام اقتصادی کشور است زیرا اقتصاد دستوربردار نیست.
وی ضمن تشریح هشت پیشنهاد بخش خصوصی استان، برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور به رئیس جمهور منتخب، اظهار کرد: حرکت اساسی و اصولی در جهت حذف تحریمهای اقتصادی بویژه تحریمهای پولی و بانکی، اتفاقی است که باید بیافتد چرا که ظرفیت اقتصادی کشور امکان آن حجم از سرمایه گذاری برای انجام برنامه هفتم توسعه را پاسخگو نیست، لازمه اش این است که سرمایه گذاران ایرانی و غیرایرانی در آن طرف مرز برای سرمایه گذاری در داخل کشور جذب شوند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: حذف پدیده مخرب رفع تعهد ارزی از واحدهای تولیدی صادرات محور، پیشنهاد دیگر ما است زیرا تراز تجاری کشور به منفی 17 میلیارد دلار رسید گرچه برخی مدیران اقتصادی با دستکاری و افزودن صادرات نفت به این سبد صادراتی اعلام کردند که تراز مثبت است اما آنچه در چهار ماهه ابتدای امسال رخ داده، آن بوده که تراز منفی تجاری کشور روند افزایشی دارد.
ابراهیمی افزود: حذف تسهیلات تکلیفی از نظام بانکی مطالبه دیگر ما از رئیس جمهور منتخب است زیرا با وجود این قحطسالی منابع بانکی بر حوزه تولید، سال گذشته در همین استان افزایش 27 درصدی تسهیلات دهی بانکها رخ داده است اما بخش تولید سهمی از آن نداشته است.
وی تعمیم چتر مالیاتی به صورت عادلانه و متناسب با سهم هر حوزه اقتصادی در تولید ناخالص داخلی و برقراری عدالت مالیاتی، اتخاذ تصمیم عاجل در خصوص حذف سامانه های غیرضرور و مخرب در حوزه اقتصاد، استفاده از همه ظرفیتهای مدیریتی و نخبگان کشور بدون توجه به گرایش های سیاسی و قومی و مذهبی، جلوگیری از مهاجرت گسترده و ویرانگر و مخرب نخبگان را از دیگر پیشنهادهای بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور منتخب برشمرد.
وی همچنین در گفتگوی اختصاصی با استدیو خراسان در این مراسم گفت:
ورود به صنعت با مجوز خانه صنعت و معدن صورت می گیرد که با ارائه مشاوره به صنعتگران ورود آنها را به این حوزه تسهیل می کند.
ابراهیمی افزود: در سال گذشته، اولویتهای صنعت و معدن تدوین و رونمایی شد، بدین مفهوم که منابع دارای محدودیت مثل منابع بانکی و انرژی و زمین را مشخص کردیم تا آنها را صرف صنایع دارای اولویت کنیم.
بنابراین فضا برای سرمایه گذاران که در کدام صنعت سرمایه گذاری کنند آماده است و صنایع دارای اشباع مشخص گردیده است.

احسان مصطفوی، رئیس شرکت زعفران مصطفوی نیز در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با اشاره به اینکه حوزه زعفران، فرش و پسته محصولات استراتژیک ایران هستند، اظهارکرد: برای هر سه این موارد اقدامات بزرگی از جمله ثبت سازمان جهانی مدیریت تولید و صادرات زعفران در یونسکو شده که این سازمان در کره جنوبی یکی از باشگاه های برتر شناخته شده است.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین مزیت و شهرت زعفران در دنیا وجود خاصیت ضد افسردگی آن است، افزود: خوشبختانه فرآوری و صادرات زعفران نسبت به سال های گذشته بیشتر شده که امیدبخش است.
مصطفوی با اشاره به لزوم هم افزایی برندهای داخلی زعفران در سطح بین المللی، افزود: زعفران سفیر کشور ایران است و در اکثر کشورها به عنوان طلای سرخ شناخته می شود لذا در حوزه بین الملل باید برند های داخلی با یکدیگر متحد شوند.

مجتبی توکلی، مدیر عامل شرکت تولیدی و بازرگانی فپکو نیز ضمن تشریح فعالیتهای این شرکت که در حوزه صنعت نفت و گاز کار می کند، اظهار کرد: فپکو با تمرکز بر تامین کالاهای مورد نیاز در حوزه گازرسانی، به عنوان تنها تامینکننده پروژههای گازرسانی در سطح کشور شناخته میشود.
وی در ادامه افزود: این شرکت علاوه بر فعالیت به عنوان تامین کننده، انبار معین شرکت ملی گاز ایران در استان خراسان رضوی را نیز در اختیار دارد و وظیفه تامین و توزیع اقلام مورد نیاز این شرکت در سطح استان را بر عهده دارد.
توکلی در خصوص تعامل فپکو با بخش خصوصی، با اشاره به ماهیت سهامی خاص این شرکت، اذعان داشت: با وجود اینکه فپکو یک شرکت دولتی محسوب میشود، نقش تولیدکنندگان بخش خصوصی را در صنعت نفت و گاز بسیار پررنگ میدانیم و همواره سعی در همکاری و تعامل با این بخش را داشتهایم.
وی در ادامه به مطالبات این شرکت از دولت اشاره کرد و گفت: انتظار ما از دولت این است که به وعدههای خود در خصوص حمایت از بخش خصوصی جامه عمل بپوشاند. همانطور که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته شاهد هستیم، بخش خصوصی به عنوان بازوی توانمند دولت در اجرای پروژههای مختلف ایفای نقش میکند.
توکلی افزود: بدون شک، استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در صنعت نفت و گاز ایران منجر به دستاوردهای چشمگیری خواهد شد. با این حال، در حال حاضر زیرساختهای لازم برای استفاده از این توانمندیها در کشور به طور کامل فراهم نیست و باید در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.توکلی در پایان سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همکاری دولت و بخش خصوصی، شاهد پیشرفت روزافزون صنعت نفت و گاز ایران در سالهای آینده باشیم.

جواد حسین پور، مدیر پوشاک اطمینان نیز پیرامون اثرگذاری برگزاری جشنهای سالانه خانه صمت خراسان رضوی به مناسبت روز ملی صنعت و معدن گفت: تمام کارآفرینان یک سال کاری تلاش میکنند تا در پایان آن سال در جشن اشتغال زایی کارآفرینی و رونق اقتصادی شهر و کشور خود شرکت کنند.
وی با بیان اینکه طراحی و مد در رونق صنعت پوشاک نقش دارد، افزود: حضور جوانان در یکی دو سال گذشته در حوزه پوشاک که از طریق تحصیلات و به صورت آگاهانه، به این حوزه ورود پیدا کردهاند و دنیای مد، طراحی، رنگها و همینطور نیاز مخاطب خود را به خوبی میشناسند، قطعاً کمک بزرگی به رونق اقتصادی در این حوزه خواهد کرد.
حسین پور افزود: در سالهای اخیر تولید کنندگان ما توجه زیادی به این مسائل و همینطور سلیقه مخاطب نداشتهاند و بیشتر درصدد رفع نیاز مشتری برآمدند ولی الان مردم بر اساس خواسته خرید میکنند نه نیاز. اگر جوانان ما بتوانند در این حوزه ضمن آگاهی نسبت به سلیقه مخاطب به ایجاد طرحها و مدهایی بر اساس عرف جامعه بپردازند کمک بزرگی به رونق بازار و اشتغال زایی خواهد شد

نعمتی، مدیرعامل شرکت شهدگستران نوین کیمیا(شهدینه) در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با اشاره به اینکه مجموعه شهدینه از سال 1389 با یک محصول غذایی آزمایشی برپایه غذای فراسودمند به نام محصول فرآورده کنجدی کارخود را آغاز کرد، اظهارکرد: از یک واحد کوچک کارگاهی در سال 1389، در حال حاضر به عنوان بزرگترین تولید کننده شکلات، فرآوردهای فندوق و شوکوبار در شرق کشور هستیم.
وی افزود: مجموعه شهدینه واحد نمونه اداره نظارت بر مواد غذایی و واحد نمونه اداره صنابع در سال 90 و 1403 را در رزومه کاری خود دارد.

پاک نیا، مدیر روابط عمومی شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان نیز ضمن معرفی این شرکت گفت: این شرکت جزو اولین شرکت های فعال در حوزه تولید معدنی و کندله سنگ آهن است.
وی درباره ظرفیت و نحوه صادرات این محصولات افزود: این شرکت توانسته است در سال 1402، یک میلیون و ششصد هزار تن صادرات داشته باشد و از برنامه های آینده شرکت افزایش تولیدات کنسانتره به میزان 4/2 در سال است.

آرزو رجب پور، مدیر برند ستارهها، از تجربه خود در برگزاری چند سال متوالی جشنهای روز ملی صنعت و معدن سخن گفت. او با اشاره به گردهمایی بیش از دو هزار نفر از کارآفرینان و صنعتگران در این جشنها، عنوان کرد: از نگاه برگزارکننده، این جشنها کار بسیار سنگینی است. اما در کنار هم بودن و تبادل نظر فعالان این حوزه، منجر به موفقیت بیشتر آنها میشود و دستاوردهای ارزشمندی را به ارمغان میآورد.
رجب پور در ادامه به معرفی برند ستارهها پرداخت و گفت: ستارهها برندی است که از دل مشهد متولد شده است و به سرعت در سطح ملی و بینالمللی در حال نقشآفرینی است. ما با افتتاح دفتر تهران، گامی دیگر در جهت توسعه فعالیتهای خود برداشتهایم و در حال رایزنی برای راه اندازی دفاتر در کشورهای دیگر نیز هستیم.
او در خصوص چشمانداز برند ستارهها، اظهار داشت:هدف ما این است که با نماد ستارهها، برندهای مشهدی و شرق کشور را به جهانیان معرفی کنیم و در ادامه، برندهای ملی را نیز به بازارهای بینالمللی عرضه نماییم..

رونق تولید و چرخه صنعت مستلزم حمایت از بخش خصوصی است
مدیرعامل شرکت آرکا جم شرق مشهد گفت: رونق تولید و صنعت در استان نیازمند حمایت دستگاه های اجرایی دولتی از بخش خصوصی است تا چرخه صنعت جان بگیرد و فعال شود.
جواد مصاح در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه شرکت آرکا جم شرق بزرگترین تولید کننده لیفتراک در شرق کشور است، اظهار کرد: ثبت رسمی مجموعه از سال 1399 انجام شده است و تا پایان سال 1401 اولین نمونه و محصول تولیدی، مهندسی معکوس شد.
وی افزود: این شرکت در سال جاری تولید انبوه دستگاه هفتم را آغاز کرده و در حال حاضرفرآیند مهندسی معکوس لیفتراک های برقی نیز در دو نوع باتری های اسیدی و لتیومی بررسی می شود که امید است تا پایان سال این محصول به تولید انبوه برسد.
مصاح با اشاره به پنج محصول اصلی این شرکت، گفت: با توجه به ظرفیت کارخانه ها و صنعتی بودن شرق کشور محصولات ما نیاز بسیاری از واحد های تولید را رفع می کند. ارائه محصولات در نمایشگاه های مختلف در سطح کشور با استقبال خوبی از سوی شرکت های تولیدی مواجه شد و در 28 استان تولیدات خود را عرضه کردیم. محصولات شامل سه هزار ساعت گارانتی و خدمات پس از فروش 724 در سراسر کشور است.
مدیرعامل شرکت آرکا جم شرق مشهد با بیان اینکه تامین و تخصیص ارز و ثبت سفارش جدید محصولات چالش جدی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، گفت: سیاست های تکلیفی دولت به بخش خصوصی باعث ایجاد بحران در واحدهای تولیدی می شود و رونق تولید و چرخه صنعت مستلزم حمایت دستگاه های اجرایی دولتی از بخش خصوصی است تا چرخه صنعت جان بگیرد و فعال شود.

علی سپهر، مدیرعامل شرکت سپهر آفرینش و رییس انجمن تحقیق و توسعه خراسان رضوی نیز گفت: ما و همکارانمان در انجمن تحقیق و توسعه استان خراسان رضوی یکی از مجموعه های صنایع همگن خانه صمت استان هستیم که مراکز پژوهشی و مراکزی که در بخش تحقیق و توسعه در واحدهای صنعتی و معدنی و تجاری فعالیت دارند را دور هم جمع کردهایم و رسالت انجمن این است که از طریق این تشکل ارتباط بین صنایع و واحدهای تولیدی با بخش پژوهشی بیشتر فراهم شود.

میر، مدیر کارخانه شوکوپلاس بزرگترین تولید کننده شکلات با لوگوی اختصاصی، ابتکار برند خلاقانه شوکوپلاس را در راستای اثرگذاری در ذهن مشتری، از ایدههای خلاقانه خود دانست.
وی ضمن اعلام اهمیت برگزاری چنین همایش هایی در بحث برندینگ و ارتباط تاثیر گذار آن بر روی معرفی محصول، از برگزاری بیشتر آن در خراسان رضوی استقبال نمود.

جاهد، مدیر عامل شرکت ورتا نیک آوند نیز با اشاره به منحصر به فرد بودن تولید تجهیزات پزشکی و پروتزهای فک در خاورمیانه، گفت: شرکت ما با تکیه بر دانش و تخصص نیروهای کارآمد خود، اقدام به تولید تجهیزات و پروتزهای مورد نیاز در حوزههای پزشکی مختلف میکند.
وی با اشاره به مخاطبان این شرکت، گفت: عمده محصولات تولیدی ما برای بیمارانی است که به دلیل تومور مغزی یا تصادفات، بخشی از فک خود را از دست دادهاند. با استفاده از این تجهیزات و پروتزها، امکان بازسازی و ترمیم نواقص ظاهری و عملکردی این افراد فراهم میشود و به آنها کمک میکند تا دوباره به زندگی عادی خود بازگردند.
مدیرعامل شرکت ورتا نیک آوند در خصوص مزیتهای اقتصادی تولید این نوع تجهیزات در داخل کشور، گفت: پیش از این، بیماران ایرانی برای انجام این نوع درمانها مجبور به سفر به خارج از کشور بودند که این امر هزینههای بسیار زیادی را به آنها تحمیل میکرد. اما با تولید این تجهیزات در شرکت ما علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، امکان دسترسی آسانتر و سریعتر بیماران به این نوع درمانها نیز فراهم شده است.
جاهد در خصوص ویژگیهای بارز این شرکت، اظهار داشت: تخصص و دانش بالای نیروهای کار ما، یکی از مهمترین مزیتهای این مجموعه به شمار میرود. در کارخانه ما، تمامی کارکنان از سطح کارشناسی ارشد به بالا برخوردار هستند و علاوه بر تسلط بر مباحث مهندسی، در زمینه پزشکی نیز دانش و تخصص لازم را دارند.

حمید بابایی، مدیر عامل شرکت خوشاب خراسان نیز در خصوص پارامترهایی که باعث موفقیت صنعت میشود اظهار کرد: یک صنعت زمانی می تواند موفق باشد که شرایط کار و محیط کسبوکار به استانداردهای جهانی نزدیک باشد.
وی در ادامه افزود: فاکتورهای متعددی از جمله تبادل کار، میزان پرداخت، تعداد کارگر و نوع کالا میتوانند در موفقیت هر صنعت نقش کلیدی داشته باشند.
بابایی همچنین بر لزوم رفع تحریمها برای صادرات محصولات ایرانی تأکید کرد و گفت: با رفع تحریمها میتوانیم ارز قابل توجهی را به کشور وارد کنیم و به رونق اقتصادی و اشتغالزایی کمک کنیم.
پیشکسوت حوزه ورزش گفت:

محسن قهرمانی، چهره شناخته شده در حوزه ورزش و صنعت به ضرورت همکاری و تعامل نزدیکتر بین صنعت و ورزش در استان اشاره کرد.
قهرمانی در مراسم روز ملی صنعت و معدن خراسان رضوی با بیان اینکه در سال های اخیر ارتباط این دو حوزه ضعیف شده است، گفت: «اگر ورزش و صنعت در کنار هم به عنوان مکمل یکدیگر عمل کنند، می توانیم شاهد رونق هر دو بخش باشیم. این امر نه تنها به تبلیغات و رونق صنایع استان کمک می کند، بلکه منجر به ارتقای سطح ورزش و افزایش روزهای شاد و پرشور ورزشی برای مردم خواهد شد. همچنین، صنایع نیز می توانند در تحقق اهداف ورزشی استان نقش موثری ایفا کنند.»
وی در ادامه تاکید کرد که دستیابی به این هدف مستلزم برگزاری جلسات ارزشمند بین مدیران ارشد صنعتی و ورزشی استان و حل و فصل اختلافات موجود بین این دو حوزه است.
قهرمانی همچنین با اشاره به اینکه «صنعت و ورزش به تنهایی قادر به قهرمان سازی نیستند»، خاطرنشان کرد: «صنعت با حواشی خاص خود همراه است. با این حال، با توجه به زیرساختهای موجود، ورزش در سراسر دنیا به عنوان یک صنعت شناخته می شود. یکی از دلایل عدم موفقیت ما در فوتبال، عدم ورود بخش خصوصی به این عرصه است. ورود سرمایه گذاری بخش خصوصی به ورزش می تواند به طور همزمان به پیشرفت ورزش قهرمانی و رونق صنعت کمک کند.»
این پیشکسوت حوزه داوری در ورزش فوتبال، در پایان صحبت های خود، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همکاری مسئولان و مدیران، شاهد تعامل سازنده تر بین صنعت و ورزش در استان باشیم و از مزایای این همکاری برای ارتقای هر دو بخش و در نهایت، رفاه و شادابی مردم بهره مند شویم.

مرتضی سرادار قندچی، رییس اتحادیه کارگزاران گمرکی خراسان رضوی نیز در این مراسم، اظهارکرد: عملکرد این اتحادیه، ترخیص کالا و انجام عملیات گمرکی به صورت قانونی در گمرک های کشور است که با دریافت پروانه کارگزاری گمرکی، کالای صاحبان کالا در امر صادرات، واردات و ترانزیت را ترخیص می کند.
وی یکی از مشکلات بخش خصوصی و فعالان گمرکات کشور را وجود بخش نامه های خلق الساعه دانست و گفت:این بخش نامه ها به حوزه اقتصادی آسیب می زند که امیدواریم این مشکل در دولت جدید برطرف شود.

نادیا شایسته، مدیر عامل صنایع بال گستر خراسان، نیز در این مراسم گفت: شرکت ما تولید کننده انواع ماشین های سنگین پیستون ترمز و سیلندر است و اینجانب بعد از فوت همسرم در محل کار او، مدیریت مجموعه را برعهده گرفته ام و 13 سال است که در این مسیر با حفظ برند و مشتریان در حال فعالیت هستیم،
انتظار ما به عنوان تولیدکننده این است که دولت از تولید حمایت جدی و عملی داشته باشد.

حکمت یزدانی، مدیر و موسس پوشاک حکمت نیز خاطرنشان کرد: باید جلوی قاچاق پوشاک گرفته شود تا اشتغال زایی برای نسل جوان و نیروی داخلی به طور کامل فراهم گردد.
وی ادامه داد: ما در زمینه صنعت پوشاک حدود 16 الی 17 هزار مجوز رسمی داریم اگر دولت به درد و دل های صنعت پوشاک گوش دهد جلوی قاچاق پوشاک گرفته خواهد شد.

مهیا زارع، مدیر سایت و فضای مجازی کارخانه نبات پیرادل و مدیر فروش این شرکت نیز خطاب به مدیران صنایع مختلف بر تاثیرگذاری فضای مجازی در حیطه فروش و برندینگ محصول تاکید کرد و از مدیران صنایع خواست که جهت رشد و توسعه در معرفی محصول خود تفکر سنتی خود را با تفکر مدرن نسل جدید به روز کنند.

حمید فولادی، مدیر پردیس سینمایی ملل نیز در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با اشاره به اینکه پردیس سینمایی ملل با هدف رفع کمبود فضای فرهنگی در حاشیه شهر و ارتقا فعالیت های فرهنگی تاسیس شده است، اظهارکرد: این سینما با هزینه بالغ بر 12 میلیارد تومان احداث شده و به حوزه فرهنگ و رسانه استان کمک بسیاری کرده است.
وی افزود: در حوزه فرهنگ و هنر بالاترین گردش مالی در حوزه سینما است اما با استقبال درخوری توسط مدیران ارشد وزارت خانه مواجه نیستیم و نیازمند حمایت های لازم در این زمینه هستیم.
مدیر پردیس سینمایی ملل گفت: تجلی رسالت حوزه صنعت در قاب رسانه نمایان می شود و حوزه رسانه و سینما با توجه به ظرفیت بالایی که دارد بسیار تاثیرگذار است به این گونه که اگر فیلمی در حوزه صنعت ساخته می شود به لحاظ اکران به رسانه باز میگردد.

محمدرضا فلفلانی، مدیرعامل خانه هم افزایی انرژی و آب نیز گفت: خانه هم افزایی، سازمان مردم نهاد، متشکل از شرکتهای دولتی، مردمی و خبرگانی است که از کمیته هایی شامل: آبفای مشهد و استان، توزیع برق و استان، نیروگاهی و شرکت های نفت و گاز، اعضای خصوصی همچون دانشجویی تشکیل شده است و هدف از آن شناسایی چالش ها و توانمندی ها و بررسی علل ریشه ای مشکلات است.